Σάββατο 22 Απριλίου 2017

O Νίκος Eυαγγελάτος έπαιξε βίντεο από την επική κωμωδία “The Interview” ως αληθινό ρεπορτάζ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΡΟΪΤΕΡ - ΠΟΣΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;



Αυτήν την σκηνή, απ' την Χολιγουντιανή κωμωδία του 2014 έπαιξαν οι ειδήσεις του Έψιλον, με τον εξής καταπληκτικό τρόπο! (Ακούστε και τι λένε)

Μάλιστα το ρεπορτάζ του Epsilon αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από τη σκηνή της κωμωδίας του Seth Rogan & James Franco, ενώ στο σούπερ αναγράφεται “ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΒΑΛΕ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ“, προσφέροντας στους τηλεθεατές ένα πραγματικά ανατριχιαστικό τηλεοπτικό στιγμιότυπο. Στο ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Alpha διανθίζεται από ανακοινώσεις του Εκπρόσωπου του Λευκού Οίκου.
 Ο Ευαγγελάτος έπαιξε ως πραγματικό βίντεο- ρεπορτάζ την εναρκτήρια σκηνή της ταινίας “The Interview”, σε ένα ρεπορτάζ σχετικά με τις σχέσεις ΗΠΑ – Βόρειας Κορέας.


Ανυπομονούμε να γίνουν ενδελεχή ρεπορτάζ με βίντεο από το Μπόρατ για τις απαράδεκτες συνθήκες στο Καζακστάν, βίντεο από το Άλι Τζι για τη ζωή στις αραβικές χώρες, και φυσικά βίντεο από το sausage party για τη γενοκτονία που συντελείται καθημερινά στα σούπερ μάρκετ.

 Δελτίο ειδήσεων του Έψιλον, 20 Απριλίου 2017

 


[UPDATE: Η “είδηση” της Βορειοκορεάτικης πρόκλησης έπαιξε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, με τον Αντώνη Σρόιτερ να προλογίζει το “σοκαριστικό βίντεο”]



 η είδηση προέρχεται από παγκοσμίως γνωστή κωμική ταινία του 2014 “The Interview”:

 http://luben.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.