Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

S-300 μεταφέρουν οι Ρώσοι στην Βαλτική! Μεγάλη η συγκέντρωση δυνάμεων στα σύνορα της Ε.Ε. BINTEO

S-300 μεταφέρουν οι Ρώσοι στην Βαλτική!

Την απάντησή του έδωσε ο ρωσικός στρατός, μετά τις νατοϊκές κινήσεις στην Εσθονία και την ευρύτερη περιοχή της Βαλτικής. Προχθές, οι Αμερικανοί είχαν αποστείλει δύο F-35 να συνδράμουν τις προσπάθειες της αεροπορικής μοίρας που εδρεύει στην Εσθονία. Σήμερα, οι Ρώσοι εξόπλισαν τον θύλακά τους στην Βαλτική, το Καλίνιγκραντ, με πυραύλους S-300 V4.




Σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας Izvestia, ο στόλος της Βαλτικής θα συνεχίσει να εξοπλίζεται στο μέλλον με συστήματα αντιαεροπορικής και αντιβαλλιστικής άμυνας, προκειμένου να είναι σε θέση να αποκρούσει κάθε εχθρική κίνηση.
Έδρα της μεραρχίας των S-300 είναι το Καλίνιγκραντ και ο στρατός είναι επιφορτισμένος να προστατεύσει σημαντικές κτηριακές υποδομές, στρατιωτικές βάσεις και λιμάνια από επίθεση πυραύλων κρουζ (συνηθισμένη μέθοδος των ΗΠΑ), αλλά και αεροπορική επίθεση από μη επανδρωμένα οχήματα.


Οι S-300 V4 υποηχητικούς πυραύλους αναχαίτισης και σύμφωνα με τους Ρώσους, μπορούν να αναχαιτίσουν στόχους που ίπτανται μέχρι και σε απόσταση 400 χιλιομέτρων. Προς το παρόν, τα συντάγματα της μεραρχίας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων που προστατεύουν τον θύλακα, παραλαμβάνουν τα συστήματα και εκπαιδεύουν το προσωπικό στη χρήση τους.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.