Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ! Ρώσοι πράκτορες ακινητοποιούν τον αδελφό του μακελάρη ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ (VIDEO)

fsb Λεπτό προς λεπτό κατέγραψε ο φακός τη σύλληψη του  μεγαλύτερου αδερφού  του φερόμενου ως «εγκέφαλου»  της επίθεσης στο μετρό της Αγ. Πετρούπολης.
Οι αρχές συνέλαβαν τον Ακράμ Αζίμοφ, με την κατηγορία ότι μετέφερε χρήματα, που χρησιμοποιήθηκαν ώστε να χρηματοδοτηθεί η τρομοκρατική επίθεση που κόστισε τη ζωή σε 14 άτομα.
Ο Αζίμοφ, η σύλληψη του οποίου καταγράφηκε σε κάμερα, με καταγωγή από το Κιργιστάν, που γεννήθηκε το 1988, συνελήφθη στο Odintsovo, έξω από τη Μόσχα σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.
«Ο Άκραμ Αζίμοφ διαχειριζόταν τα χρήματα, που χρησιμοποιήθηκαν για την τρομοκρατική επίθεση ενώ βοήθησε και στα κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των διεθνών τρομοκρατικών οργανισμών» ανέφερε επίσημη δήλωση από τις αρχές.
Ανακοίνωση από τις ρωσικές αρχές ανέφερε ακόμα ότι ο Αζίμοφ, την ώρα της σύλληψης είχε πάνω του μία χειροβομβίδα RGD-5 και πλέον ανακρίνεται για το ρόλο του στις εγκληματικές πράξεις.
Ο αδερφος του, ο 22χρονος Αζίμοφ Αμπρόρ Αχράλοβιτς που συνελήφθη τη Δευτέρα από τις Ρωσικές Αρχές, ομολόγησε ότι είχε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό της Αγ. Πετρούπολης, αν και αρνήθηκε ότι είναι ο «εγκέφαλος». Δήλωσε ότι εκτελούσε εντολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.