Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Κατάσκοπος Αποκαλύπτει Σχέσεις ΗΠΑ και Κούφιας Γης (video)

Σπήλαιο Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μερικά πράγματα μοιάζουν να ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας, ειδικά όταν αυτή τείνει να δείξει ότι είναι μία πραγματικότητα…
Μια πραγματικά εκπληκτική φήμη κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια, από αξιωματούχους του Κρεμλίνου.

Λέγεται, λοιπόν, ότι συνελήφθη ένας άντρας για κατασκοπεία, ο οποίος μετά από ανακρίσεις έδωσε «καυτά στοιχεία» ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κάνει ένα «Μυστικό Σύμφωνο» με δυνάμεις που κατοικούν στις εσωτερικές περιοχές της Γης μας, με σκοπό την κυριαρχία του κόσμου…
Σύμφωνα με πηγές των μέσων ενημέρωσης και το video που ακολουθεί, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Γερμανίας συνέλαβε έναν άνδρα που ονομάστηκε Manfred Κ., ηλικίας 60 ετών.
Ο Manfred K. ήταν ένας εργαζόμενος στην Ramstein Airbase, αμερικανική βάση του NATO, όπου είναι η διοίκηση και ο έλεγχος των δυνάμεων των δυτικών πυραυλικών δυνάμεων στην Ευρώπη. Εκεί, είχε πρόσβαση σε άκρως απόρρητες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων χαρτών από το ναζιστικό καθεστώς 1930/1945.
Όπως είναι φυσικό και επόμενο, ελάχιστα στοιχεία έχουν έρθει στην επιφάνεια, οπότε εύκολα μπορούν όλα αυτά να χαρακτηριστούν ως «παραμύθια».
Ωστόσο, αρκετά από αυτά φαίνονται αρκετά διαφωτιστικά και ενδιαφέροντα.
Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την περίεργη ιστορία:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

 diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.