Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

20χρονος νεκρός από κατανάλωση «speed» σε μουσικό φεστιβάλ στο «Χυτήριο» – «Μάστιγα» στους νέους η χρήση ναρκωτικών σε συναυλίες


 Τραγική κατάληξη είχε η νυχτερινή έξοδος του Σαββάτου για τον 20χρονο Μανώλη, φοιτητή στο ΤΕΙ Σερρών, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας μετά από υπερβολική κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών σε μεγάλο φεστιβάλ της Αθήνας.
Ο 20χρονος φοιτητής είχε προμηθευτεί εισιτήρια μαζί με την παρέα του για το Fasma festival και το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στον πολυχώρο Χυτήριο προκειμένου να παρακολουθήσει το μεγάλο πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας του φεστιβάλ. Περίπου στις 6 το πρωί άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του και μια ωρα αργότερα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας όπου το πρωί της Κυριακής κατέληξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες αλλα και αυτόπτες μάρτυρες, ο Μανώλης είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες του ναρκωτικού “speed”, το όποιο περιέχει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και οδήγησε τον νεαρό φοιτητή μέχρι το θάνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Νεκρός Φοιτητής σε Μουσικό Φεστιβάλ στην Αθήνα! ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.