Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Αυτός είναι ο γιατρός που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 36χρονη στην Θεσσαλονίκη «Φορτωσε» το αψυχο κορμι στο αυτοκινητο ΒΙΝΤΕΟ


Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε ο 38χρονος φερόμενος ως δολοφόνος της 36χρονης Γεωργιανής.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, κ Ελσα Βλάχου, ο γιατρός αρνείται ότι είχε ερωτική σχέση με το θύμα και είπε πως μόλις έμαθε για το θάνατό της εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αγγειοχειρουργός που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεων και της περιύβρισης νεκρού, αρνήθηκε, δια της συνηγόρου του, οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα, το οποίο εκτιμάται ότι τελέστηκε μέσα στο «Ιπποκράτειο».

Αρνήθηκε τις ερωτικές σχέσεις

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε απλώς φιλικές σχέσεις με τη γυναίκα και συνομιλούσαν μέσω Facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει στην απολογία του, η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα, ότι είχε ιατρικό ραντεβού με την 36χρονη για μικροεπέμβαση, αλλά εκείνη δεν προσήλθε.
Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκας, γεωργιανής καταγωγής, μητέρας τριών παιδιών, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε δύσβατη δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή Παλιουρίου και Αγίας Παρασκευής, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, ενώ στο άψυχο σώμα ανιχνεύτηκε αναισθητικό φάρμακο.
Οι κάμερες ασφαλείας του «Ιπποκρατείου» κατέγραψαν ύποπτες κινήσεις του γιατρού στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου, ενώ η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών φέρεται πως έδωσε το γεωγραφικό στίγμα των κινήσεων στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα. «Φως» στις ακριβείς συνθήκες θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα και μόλις ολοκληρωθούν ειδικές εργαστηριακές εξετάσεις.

Η εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε δηλώσει την εξαφάνισή της στις 27 Απριλίου. Έκτοτε ξεκίνησαν οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό της. Η 36χρονη εκτιμάται ότι μία μέρα πριν δηλωθεί η εξαφάνισή της από τον σύζυγό της, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μικροεπέμβαση στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο. Την επέμβαση επρόκειτο να κάνει ο 38χρονος γιατρός, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση μέσω Facebook και επικοινωνούσε μαζί του τηλεφωνικά.
Oι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής είχαν από την πρώτη στιγμή ενδείξεις ότι πρόκειται για υπόθεση ανθρωποκτονίας και όχι εξαφάνισης. Για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το παζλ έπρεπε να εντοπίσουν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.
Από τη στιγμή που ο σύζυγος της 36χρονης είχε δηλώσει την εξαφάνισή της η Αστυνομία στράφηκε στον 38χρονο αγγειοχειρουργό. Οι συνομιλίες που είχε ο ίδιος με την 36χρονη στο Facebook ήταν αρκετές για να αποδείξουν ότι μεταξύ τους υπήρχε ερωτική σχέση, η οποία δεν πήγαινε καλά. Ο 38χρονος γιατρός μετά την πράξη στην οποία φέρεται να προέβη αποφάσισε να μεταβεί στην Αθήνα όπου και κατάγεται. Οι αστυνομικοί έγιναν σκιά του και περίμεναν να κάνει ένα λάθος.

Τι έδειξαν τα πρώτα ευρήματα

Οι αστυνομικοί, αναλύοντας το υλικό από το κύκλωμα καμερών στο χώρο εργασίας του 38χρονου, διαπίστωσαν ότι ο γιατρός «φόρτωσε» το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του «Ιπποκράτειου», όπου εργαζόταν.
Από κει κι έπειτα, εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης αναζητούσε σημείο να εναποθέσει το πτώμα. Το κινητό του όμως φαίνεται να τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και δόθηκε εντολή για την έκδοση εντάλματος σύλληψης. Τελικά ο 38χρονος συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

 eleftherostypos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.