Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Απίστευτες μαρτυρίες γειτόνων: Ο 52χρονος τυφλός βιαστής οδηγούσε μηχανάκι! "ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕ" ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτες μαρτυρίες γειτόνων: Ο 52χρονος τυφλός βιαστής οδηγούσε μηχανάκι!
Οδηγούσε μέχρι και πριν από λίγο καιρό ένα μηχανάκι άσπρο σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες - Το έπαιζε ειδήμων και ξερόλας υπογραμμίζουν οι γείτονες
Γνωστός στην περιοχή της Δάφνης φαίνεται πως είναι ο 52χρονος δράστης που κακοποίησε και βασάνισε 20χρονη φοιτήτρια σε διαμέρισμα της οδού Όθωνος στην περιοχή.

Σύμφωνα με γείτονες του 52χρονου οι οποίοι τον γνώριζαν καλά αφού είχαν τσακωθεί μαζί του διώχνοντας τον από το μαγαζί τους:

«Ήταν εδώ της περιοχής ο άνθρωπος, κυκλοφορούσε με ένα παπάκι… γενικά, ψυχικά δεν πρέπει να ήταν καλά, τον είχα διώξει 2-3 φορές από το μαγαζί. Τον έδιωξα γιατί ο χαρακτήρας του δεν ήταν σωστός, είχε πρόβλημα. Δεν επικοινωνούσε εύκολα, ήταν σε άλλο κόσμο. Το έπαιζε ξερόλας, ακριβώς, το έπαιζε χάκερ, ισχυριζόταν ότι ήξερε τα πάντα σε όλους στους τομείς και γενικά έβλεπες ότι το μάτι του γυαλίζει» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κώστας που διατηρεί μαγαζί με αναλώσιμα μελάνια και εκτυπώσεις στην οδό Αβέρωφ στην Δάφνη.

Δείτε τη μαρτυρία του Κώστα:

 Ο 52χρονος σύμφωνα με τις μαρτυρίες οδηγούσε μέχρι και πριν από λίγο καιρό ένα μηχανάκι άσπρο σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες του Κώστα ιδιοκτήτη του καταστήματος με αναλώσιμα εκτυπωτών.

«Οι γνώσεις του στους υπολογιστές ήταν μέτριες για αυτά που έλεγε. Να μεταδίδει βιντεάκια ναι δεν είναι δύσκολο πόσο μάλλον και ένα ζωντανό βίντεο. Θα μπορούσε ένα το κάνει ο οποιοσδήποτε μπορεί να σηκώσει ένα βίντεο.  Έχω να τον δω περίπου στον ενάμιση χρόνο από εδώ στο μαγαζί. Αλλά γενικά τον ήξερα είναι της περιοχής, οδηγεί ένα μηχανάκι άσπρο. Δεν ήξερα ότι είναι τυφλός. Δεν ξέρω πόσο καιρό και ότι έμαθα ότι είναι τυφλός είναι από τα κανάλια. Είμαι 20χρονια στην περιοχή και τον θυμάμαι να οδηγεί μηχανάκι. Πριν από ένα χρόνο δηλαδή τον είχα δει σίγουρα».

Ο κ. Μιχάλης, σύζυγός ιδιοκτήτριας του φαρμακείου που βρίσκεται στην καρδιά της Δάφνης πίσω από το Δημαρχείο επί των οδών Κανάρη και Δερβενακίων υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι ο άνθρωπος οδηγούσε μηχανάκι και  διατηρούσε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές κάπου στην περιοχή.

«Είναι ένας επικίνδυνος βλάκας, και ένας βλάκας είναι ικανός για όλα… έχω να τον δω πάνω από 4 χρόνια. Έμενε εκεί στην γωνία στην Αβέρωφ και μετά χώρισε και έφυγε. Ο άνθρωπος οδηγούσε μηχανάκι όταν τον είχα δει πριν από 4 χρόνια. Γύρναγε σε όλη την γειτονιά και είχε ένα μαγαζί εκεί πίσω από το δημαρχείο αλλά δεν θυμάμαι τι πούλαγε. Μάλλον κάτι με ηλεκτρονικά» είπε.

Τι δήλωσε ο Μιχάλης:

 Τέλος ο Γιάννης γείτονας του από την άλλη μεριά της Δάφνης που μετακόμισε όταν χώρισε με την γυναίκα του και πήγε να μείνει στο σπίτι της συντρόφου του τονίζει ότι είχε συχνούς τσακωμούς με την σύντροφο του που ακουγόντουσαν σε όλη την γειτονιά.

«Πως δεν κυκλοφορούσε; Κυκλοφορούσε συχνά αλλά μου ήταν τελείως αδιάφορος ως άνθρωπος και όταν τον είδα στο διαδίκτυο μου φάνηκε περίεργο. Είπα αυτός ο άνθρωπος έκανες αυτή την δουλειά. Προβλήματα όρασης δεν είχε απλώς είχε πολλούς τσακωμούς με την σύντροφο του. Άκουγα φωνές. Ήταν περίεργος άνθρωπος και για αυτό μου ήταν και αδιάφορος. Είχε μαζέψει σκυλιά και γατιά πάνω στο μπαλκόνι του, δημιουργούσε προβλήματα τέτοια. Δεν είχε ούτε καλημέρα με άνθρωπο» είπε.

protothema.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.