Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Βαθύ κράτος εν δράσει: Έτσι σχεδιάζουν να χτυπήσουν τον Τραμπ Με κύριους εκφραστές την Χίλαρι Κλίντον και τον Μπαράκ Ομπάμα.

Βαθύ κράτος εν δράσει: Έτσι σχεδιάζουν να χτυπήσουν τον Τραμπ
Κάθε μέρα που περνάει ο Ντόναλντ Τραμπ παίρνει και μεγαλύτερο έλεγχο στις ΗΠΑ, παρά τον πόλεμο που δέχεται επί 7 μήνες, από την ημέρα της εκλογής του.
Τώρα στο προσκήνιο επανέρχεται και πάλι η Χίλαρι Κλίντον, η μεγάλη χαμένη των εκλογών του Νοεμβρίου, θέλοντας να χτυπήσει τον Τραμπ μέσω πολιτικών οργανώσεων, ΜΚΟ και άλλων παρόμοιων δράσεων στο εσωτερικό των ΗΠΑ.
Όπως μεταδίδει και το ρωσικό πρακτορείο Pravda, η πρώην δημοκρατική υποψήφια αναζητά πηγές χρημάτων προκειμένου να ηγηθεί ενός κινήματος κατά του Τραμπ στο εσωτερικό των ΗΠΑ.
Κύριος στόχος;
Φυσικά και ένα ιδιότυπο πραξικόπημα, από τη στιγμή που το κίνημα αυτό θα στοχεύει στην αποπομπή του νόμιμα εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ.
Μάλιστα ο Dennis Cheng, οικονομικός διευθυντής της προεδρικής εκστρατείας της Κλίντον, αποκάλυψε πως την βοηθά ήδη να μαζέψει τα απαραίτητα "κεφάλαια" προκειμένου να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν το κίνημα αυτό.
Μεγάλο αίνιγμα αποτελεί η στάση του πρώην προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος εντελώς...τυχαία άρχισε τις δημόσιες εμφανίσεις του και πάλι, αρχής γενομένης από το Σικάγο την περασμένη βδομάδα.
Ποιες θα είναι οι συνέπειες μιας τέτοιας κίνησης μέσα στις ΗΠΑ; Μένει να το δούμε το ερχόμενο διάστημα, καθώς οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες. 

 el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.