Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΩΤΟΣ

Ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, Ξάνθης μετείχαν στις 8 Μαΐου, στα ¨Εγκαίνια Εβδομάδας Βακουφίων και στο Φόρουμ Βακουφίων Ιερουσαλήμ.

Ο Γενικός Διευθυντής Βακουφίων Δρ. Αντνάν Ερτέμ ανέφερε πως η περίοδος στην οποία η Ιερουσαλήμ ήταν υπό την οθωμανική διοίκηση, πήρε την θέση της στην ιστορία ως η πιο μακρά περίοδος ειρήνης και γαλήνης της και είπε πως ¨Αυτήν την ευθύνη συνεχίζουν να την έχουν όλοι οι μουσουλμάνοι του κόσμου. Προσδοκία μας είναι σε αυτήν την θεωρούμενη από όλες τις μονοθεϊστικές θρησκείες  ιερή πόλη, να διασφαλιστεί ένα περιβάλλον συμβίωσης όπως είχαν έγινε προσπάθεια να γίνει επί Εξοχότατου Ομέρ, επί Σαλαντίνου και επί Οθωμανών.

Την ίδια μέρα ο μουφτής Κομοτηνής Σερίφ και ο μουφτής Ξάνθης Μέτε, μετείχαν το βράδυ σε δείπνο που παρέθεσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ προς τιμήν των καλεσμένων στο μέγαρο Ντολμαμπαχτσέ.  Και οι δύο οι μουφτήδες στην διάρκεια του δείπνου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Κερίμ Ουράς- πρώην πρέσβη στην Αθήνα και νυν αρχισύμβουλο Εξωτερικής Πολιτικής του πρωθυπουργού Γιλντιρίμ.
Αργότερα οι μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής μετέβησαν στην Aγκυρα όπου είχαν μια σειρά από συναντήσεις.

http://gundemgazetesi.com/haber/detay/3030
9/5/2017

Σχ: Εργάζονται ακούραστα ομολογώ οι ψευδομουφτήδες για το καλό της Τουρκιάς.Μέρα νύχτα…
Και η Τουρκία πάντως όταν έχει διεθνείς εκδηλώσεις θέλοντας να τους ¨νομιμοποιήσει¨ ντε φάκτο, τους καλεί και φυσικά αυτοί πηγαίνυν και μετέχουν. Εμείς κάνουμε το ίδιο με τους νόμιμους μουφτήδες ;

tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.