Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Χίος: Εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ Σύρων και Αφγανών στο κέντρο της πόλης με τραυματίες ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Έξι τραυματίες είναι μέχρι τώρα ο απολογισμός των
συμπλοκών που σημειώθηκαν λίγο μετά τις 20.00 στο κέντρο της πόλης της Χίου,  ανάμεσα σε ομάδες Αφγανών και Σύρων.
Όπως αναφέρει το politischios.gr , τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά από ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας Σύρος από μαχαίρι στο πόδι και άλλος ένας στην πλάτη ενώ περπατούσε προς το νοσοκομείο.Ο δεύτερος μάλιστα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που έφθασαν στο χώρο ότι έχει αναγνωρίσει τους δράστες της επίθεσης.

Άλλοι 4 είναι τραυματίες από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη ΒΙΑΛ γύρω στις 19.30 το απόγευμα και μεταφέρθηκαν επίσης στο "Σκυλίτσειο" ενώ μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στο ΚΕΠΑ  για την αποφυγή περαιτέρω εντάσεων και εχθροπραξιών, ενώ η κατάσταση παραμένει ακόμη και τώρα τεταμένη.

Σύμφωνα μάλιστα με τελευταίες πληροφορίες, γυναικόπαιδα από το ΚΕΠΑ της ΒΙΑΛ έχουν ξεκινήσει και κατεβαίνουν στην πόλη, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν την ένταση και τα επεισόδια από τα οποία κινδυνεύουν.

Η Αστυνομία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις έχοντας ανεπτυγμένες τις διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται στο νησί, ενώ περιγράφοντας την κατάσταση αναφέρονται σε μία "ιδιαίτερα έντονη και μακρά νύκτα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.