Σάββατο 6 Μαΐου 2017

«ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ» ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΡΑΒΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΡΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ!


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σήμερα στην Ευρώπη ζούνε περίπου 50 εκατομμύρια μουσουλμάνοι από τους οποίους το 80% ζει στις πλάτες των Ευρωπαίων.
Το εντυπωσιακό είναι πως όλα αυτά τα αναφέρει ένας μουσουλμάνος σε ένα μεγάλο αραβικό κανάλι.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτόν, οι Ευρωπαίοι σήμερα έχουν εξαναγκαστεί να πληρώνουν μέσω των φόρων όλα τα έξοδα της κατευθυνόμενης μαζικής μετακίνησης των μουσουλμάνων στις χώρες τους.
Την ίδια ώρα που οι κάτοικοι των ευρωπαϊκών χωρών, ( και πολλοί της Ελλάδος) αγωνίζονται μέσα σε μια μεγάλη οικονομική κρίση να βγάλουν τα καθημερινά τους έξοδα, αυτοί οι μουσουλμάνοι που έρχονται τα βρίσκουν όλα έτοιμα , τους δίνουν σπίτια, καθημερινά γεύματα ακόμα και σχολική επιμόρφωση χωρίς να είναι αναγκασμένοι να δουλέψουν και δεν πληρώνουν τίποτα. Κορόιδα Ευρωπαίοι!

Αυτοί που έρχονται στην Ευρώπη, όπως ομολογεί ο Άραβας, στις δικές τους χώρες δεν θα μπορούσαν ούτε τις… κατσίκες να συντηρήσουν. Για παράδειγμα, ας πάρουμε την Σουηδία. Σήμερα ήδη στην χώρα αυτή υπάρχουν και λειτουργούν 500 μουσουλμανικές ενώσεις και κοινότητες. Σύμφωνα με τις νέες νομικές αντιλήψεις που έχουν επικρατήσει για μια πολυπολιτισμική κοινωνία, το κράτος πρέπει να παρέχει τα πάντα σε αυτούς τους μουσουλμάνους αδιαφορώντας αν οι ίδιοι οι πολίτες του στερούνται βασικά αγαθά. Το πράγμα λειτουργεί ως εξής:
Ο αρχηγός σε μια από αυτές τις κοινότητες, συνήθως ο ιμάμης , κάνει αναφορά στο κράτος όπου αναφέρει τις ανάγκες που έχει για την συντήρηση της κοινότητας και το θρησκευτικό της κέντρο. Σε αυτές τις αναφορές παρουσιάζονται πάντα ψεύτικα στοιχεία. Το πως γίνεται η απατή φαίνεται από το κάτωθι χαρακτηριστικό παράδειγμα :

Ο ιμάμης ζήτησε από τις κρατικές αρχές οικονομική στήριξη για να προσλάβει καθαρίστριες να καθαρίσουν το θρησκευτικό του κέντρο. Οι αρχές του πρόσφεραν τους μισθούς κάποιων μηνών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του , αυτός όμως έπαιρνε τα λεφτά και αντί να προσλάβει καθαρίστριες, έβαλε το χαρέμι του να καθαρίζει το ναό.

Στην συνέχεια, εκμεταλλευόμενος τους νόμους της Σουηδίας για τις χωρισμένες γυναίκες όπου το κράτος τους δίνει πολλά επιδόματα ακόμα και τις πληρώνει και το ενοίκιο του σπιτιού, έβαλε δυο από τις γυναίκες του να χωρίσουν εικονικά και έτσι έπαιρναν τα κρατικά επιδόματα ενώ το σπίτι που τους παρείχε το κράτος το ενοικίασαν σε άλλους και καρπούνταν το ενοίκιο στη μαύρη αγορά.
Αλλά το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί οι μουσουλμάνοι που ήρθαν στην Ευρώπη φάνηκε, όπως αναφέρει ο Άραβας του βίντεο όταν επισκέφτηκε σε κάποιες ευρωπαϊκές φυλακές ομόθρησκους του, που είχαν καταδικαστεί για βιασμούς και άλλα φρικτά εγκλήματα. Αυτοί, όχι μόνο δεν είχαν μετανιώσει, αλλά είχαν και απαιτήσεις να τους χορηγούνε… ειδικά γεύματα τύπου χαλάλ και άλλα.
Όσο για το πως βλέπουν τη θρησκεία τους φανερώθηκε όταν απευθύνθηκε σε κάποιους ιμάμηδες που τους πρότεινε αντί να κάνουν το πρωί κατηχητικό να το κάνουν το απόγευμα γιατί το πρωί τα παιδιά πάνε στο σχολείο, αυτοί αρνήθηκαν τότε και αυτός με έκπληξη διαπίστωσε τότε ότι ο λόγος της αρνήσεως τους ήταν ότι το απόγευμα τους έπιασε επ αυτοφώρω να παρακολουθούν …. πορνό ταινίες.


Στα παρακάτω χαρακτηριστικά βίντεο φαίνεται πολύ χαρακτηριστικά ο αλαζονικός τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρονται οι μουσουλμάνοι που έχουν έρθει στην Ευρώπη σαν να είναι δικό τους τσιφλίκι.
Στο παρακάτω βίντεο από ένα χοτ σποτ μουσουλμάνων, ένας μουσουλμάνος επί αρκετή ώρα τραβούσε εικόνες από τα σκουπίδια που πετούνε οι ίδιοι εκεί μέσα για να διαμαρτυρηθεί γιατί δεν τους στέλνουν υπηρέτες να καθαρίσουν τον τόπο και αυτός να κάθεται και να τους βλέπει.

Asylbewerber empört: Volle Mülleimer und kein Deutscher in Sicht, der den Dreck wegmacht from Politikstube.com on Vimeo.


Σε αυτό το χαρακτηριστικό βίντεο που γυρίστηκε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Gelsenkirchen στην Γερμανία αναφέρεται ότι είχε προηγηθεί άγρια συμπλοκή μεταξύ ομάδων λαθρο.
Όταν επενέβηκε η αστυνομία, προσπάθησε να απομονώσει δύο από τους πιο βίαιους από τις ομάδες που συμπλέκονταν και δείτε τι έγινε μετά. Αν δεν είχαν οι αστυνομικοί προστασία από ειδικά σκυλιά θα τους είχαν λιντσάρει εν ψυχρώ. Αυτά είναι τα καλά της πολυπολιτισμικής Ευρώπης. Σκεφτείτε να γινόταν αυτό στην Ελλάδα τι τέλος θα είχαν οι δικοί μας αστυνομικοί.


Στο επόμενο βίντεο πάμε τώρα στο Βερολίνο, εκεί η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο απροχώρητο σημείο που οι οδηγοί των αστικών λεωφορείων φοβούνται ανά πάσα στιγμή για την ζωή τους. Όπως διηγήθηκε χαρακτηριστικά ένας οδηγός, οι λαθρο ανεβαίνουν στα λεωφορεία και απατούν με το έτσι θέλω να πάνε στο προορισμό τους χωρίς να πληρώσουν το εισιτήριο τους.
Αν τολμήσεις να τους βάλεις σε τάξη, συνεχίζει, βγάζουν αμέσως μαχαίρι και απειλούν να σε στραγγαλίσουν εν ψυχρώ, αλλά δεν φτάνει αυτό, ενοχλούν με βίαιες κινήσεις και τους επιβάτες προκαλώντας γενικότερη αναστάτωση.

 Ο φόβος για την συμπεριφορά και τις αντιδράσεις των λαθρο έχει φτάσει και στα δημόσια κολυμβητήρια. Αδέσποτοι και ανεξέλεγκτοι μουσουλμάνοι πηγαίνουν εκεί, πειράζουν και ενοχλούν τις γυναίκες που κολυμπούν και η ασφάλεια τα έχει βρει σκούρα με την κατάσταση αυτή.

 Ένας Σομαλός μουσουλμάνος εισέβαλε κυριολεκτικά σε ένα σουπερμάρκετ στην Ολλανδία και αφού τα έκανε όλα γυαλιά καρφιά, απειλούσε και τους ιδίους τους πελάτες.

 Οι μουσουλμάνοι καταστρέφουν καθημερινά την Ευρώπη.

 Ακόμα και στην Αυστραλία η αστυνομία δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με τους λαθρο.

 ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.