Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Γιατί ο Θ.Τζήμερος γρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


της Μαρίνας Νικολάκη
 
Ενα βίαιο περιστατικό έγινε μόλις πριν λίγο κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού συμβούλιου. Ο Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο την Περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού αφού πρώτα έσκισε αφίσες του κόμματος που υποστηρίζει.

Την είδηση έδωσε μέσω twitter, σε ανάρτησή του o Γιώργος Καραμέρος. 
Το περιστατικό συνέβη έξω από την αίθουσα συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου. Ο Θ. Τζήμερος αφού έσκισε πρώτα τις αφίσες του ΚΚΕ και στη συνέχεια γρονθοκόπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού που βρισκόταν εκεί. 
Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε κατόπιν επικοινωνίας με μέλη του περιφερειακού συμβυλίου. Εδώ σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζήμερος προβαίνει σε τέτοιου είδους ενέργειες. 
Να σημειωθεί ότι, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζήμερος προβαίνει σε τέτοιου είδους ενέργειες. 
Η Ρένα Δούρου δήλωσε σχετικά με την επίθεση Θ. Τζήμερου στην Α. Μπαλού: Η επίθεση του Περιφερειακού Συμβούλου Θάνου Τζήμερου κατά της Περιφερειακής Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι απολύτως καταδικαστέα. Και παράλληλα η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου. Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής.
Την δική του απάντηση για το επεισόδιο έδωσε ο Θάνος Τζήμερος μιλώντας σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων:
«Αφαίρεσα αφίσες αρχικά από τοκανηστήριο ως πάγια αντίδρασή μου  στην αφισορύπανση και στη συνέχεια μου επιτέθηκαν πετώντας μου στα μούτρα τις αφίσες. Στη συνέχεια έσπρωξα δυνατά την κυρία Μπαλού, αλλά δεν τη γρονθοκόπησα. Δεν χτύπησα κανένα, να δώσουν στη δημοσιότητα το υπόλοιπο βίντεο».
Σύμφωνα με την περιγραφή του τα πράγματα έγιναν ως εξής:
«Προσερχόμενος στο περιφερειακό συμβούλιο διαπίστωσα ότι στον προθάλαμο υπήρχαν αφίσες του ΠΑΜΕ. Ο δημόσιος χώρος είναι πεδίο όλων μας και όχι κομματικών, είναι πάγια θέση μου και έκανα αυτό που κάνω πάντα, ξεκόλλησα τις αφίσες, τις πέταξα και κάθισα στη θέση μου. Μετά από ένα 20λεπτο κάποιος τραμπούκος του ΠΑΜΕ διαπίστωσε ότι είχαν βγει οι αφίσες και ήρθε στη θέση μου και άρχισε να με υβρίζει πετώντας μου τις τσαλακωμένες αφίσες. Τον συγκεκριμένο τον αγνόησα. Σε λίγο ήρθε μια ομάδα στελεχών του ΚΚΕ μεταξύ των οποίων και η Μπαλού. Σηκώθηκα και τους απώθησα. Κανέναν δεν χαστούκισα, κανέναν δεν γρονθοκόπησα. Τον πρώτο που ήρθε και με προπηλάκιζε και με χτυπούσε, τον έσπρωξα πολύ δυνατά, όντως. Τώρα αν ήταν μέσα και η Μπαλού, δεν το ξέρω» είπε ο Θ. Τζήμερος.
Στο δελτίο μίλησε και η Αλεξάνδρα Μπαλού που επιμένει στην καταγγελία της. «Ο κ. Τζήμερος είναι ένα υστερικό φασιστοειδές. Εσκισε τις αφίσες, υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά μας να κολλάμε τις αφίσες. Εσπρωξε τον συνάδελφο και εμένα με χτύπησε κανονικά δύο φορές. Είναι και δειλία να μην το παραδέχεται» υποστήριξε.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του Θάνου Τζήμερου από την συνεδρίαση καθώς γρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού.
"Ο Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε μόλις στο Περιφερειακό συμβούλιο την Περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού αφού πρώτα έσκισε αφίσες", ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο Γιώργος Καραμέρος:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.