Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ: Εξωγήινοι μπορεί να ήρθαν στη Γη πριν ακόμα εμφανιστεί ο άνθρωπος

comp-aliens
Δεν είμαστε μόνοι στο Σύμπαν λέει ένας Αμερικανός επιστήμονας και όχι μόνο αυτό αλλά υποστηρίζει ότι εξωγήινοι είχαν επισκεφθεί και την Γη!

Ο καθηγητής αστρονομίας και αστροφυσικής του πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, Τζέισον Ράιτ, ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι ζούσαν σε πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, πριν εξαφανιστούν χωρίς να αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνος ζωής.
Ειδικότερα, στη μελέτη του, ο ερευνητής υποστηρίζει ότι διαστημικά όντα κάλλιστα θα μπορούσαν να μένουν σε πλανήτες όπως ο Άρης, η Αφροδίτη ή ακόμα και στη Γη, πριν καν εμφανιστεί το ανθρώπινο είδος.
Όπως αναφέρει ο επιστήμονας, ένα είδος διαφορετικό από το ανθρώπινο πιθανόν ζούσε σε κάποιον πλανήτη, ωστόσο τα στοιχεία ζωής, μάλλον έχουν εξαφανιστεί με το πέρασμα των αιώνων και τις αλλαγές που έχουν γίνει στα σώματα.
Ο ίδιος αναφέρει πως στην περίπτωση του πλανήτη Αφροδίτη, το φαινόμενο του θερμοκηπίου πιθανόν έχει διαγράψει κάθε ίχνος από την επιφάνειά του και στην περίπτωση της Γης, η διάβρωση της τεκτονικής πλάκας έχει σβήσει ενδείξεις για το τι όντα ζούσαν πριν από δισεκατομμύρια χρόνια στο χώμα που πατάμε σήμερα.
Πιστεύει όμως ότι μπορεί να υπάρχουν ενδείξεις της τεχνολογικής παρουσίας των εξωγήινων κάπου στο υπέδαφος του Άρη που θα αποδείκνυαν τον ισχυρισμό του.
Από την άλλη η NASA έχει δηλώσει ότι βρίσκεται κοντά στη μεγαλύτερη ανακάλυψη σχετικά με την εξωγήινη ζωή.
Εξετάζει λεπτομερώς επίσης τα σημεία προσεδάφισης στον Άρη για μια αποστολή του Κόκκινου Πλανήτη το 2022, η οποία θα μελετήσει αν ο Άρης διαθέτει στοιχεία για εξωγήινη ζωή.

 crashonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.