Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Η καταγωγή των Ελλήνων

Η καταγωγή των Ελλήνων

Οι Έλληνες είναι οι απόγονοι της ένωσης των ΕΛ με τους ανθρώπους. Διακρίνονται από το υψηλό αίσθημα δικαίου, από το φιλότιμο και την φιλανθρωπία τους.

Εύκολα ενθουσιάζονται, εύκολα απογοητεύονται, γρήγορα ξαποσταίνουν και ξανά τραβούν μπροστά. Είναι όλοι τύποι αρχηγικοί. Γεννημένοι αφεντικά. Βγείτε σε ένα πολυσύχναστο δρόμο και φωνάξτε: “ΑΔΕΛΦΕ” και οι περισσότεροι θα γυρίσουν δείχνοντας το αίσθημα αλληλεγγύης που τους δένει με τον συνάνθρωπο. Φωνάξτε “ΑΡΧΗΓΕ” και θα γυρίσουν οι πάντες. Αυτοί είμαστε εμείς οι Έλληνες. Γεννημένοι αρχηγοί, απόγονοι ηγετών, γέννημα θρέμμα των “θεών”.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

Λένε ότι καταγόμαστε α π ό την φυλή των Ινδοευρωπαίων που ήλθε στην ελληνική χερσόνησο από «κάπου από το Βορρά», ή από τις «στέπες και τις έρημους της Αιθιοπίας», γύρω στο 2000π.Χ. Ωστόσο, πολλοί ξένοι καθηγητές, ερευνητές, συγγραφείς κ.λ.π., έχουν εγκαταλείψει τη «θεωρία» αυτών των ανύπαρκτων Ινδοευρωπαίων. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, υπάρχουν ορισμένοι που μένουν κι επιμένουν σ' αυτήν την «θέση»! Δικαίωμα τους βέβαια.
Στο ημερολόγιο που εξέδωσε το Γ.Ε.Σ. για το 2003, αναφέρεται η καταγωγή των Ελλήνων ως ινδοευρωπαϊκή! Το Γ.Ε.Σ. μιμούνται τα σχολικά βιβλία και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών τα ίδια! Οπότε, τι τους θέλουμε τους ξένους, αν οι δικοί μας στηρίζουν τις απόψεις των εναντίων;Λοιπόν! Αυτοί οι απίθανοι και κατασκευασμένοι Ινδοευρωπαίοι δεν υπήρξαν ούτε στη σκέψη του Θεού! Γιατί δεν μας λένε από πού προήλθαν, ποια ακριβώς ήταν η κοιτίδα τους; Λένε, χωρίς αποδείξεις βεβαίως, για Καύκασο και Ουράλια την μια φορά, για στέπες, βουνά και λαγκάδια από την άλλη, ακόμη και για την Αφρική μιλούν και στο τέλος αρχίζουν όλοι να...χαμόγελουν. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως με τη σειρά.
Στα 1767 κάποιος Τζέημς Πάρσονς παραποίησε τη μεσαιωνική θεωρία για την αρχή του κόσμου κι εξέδωσε ένα βιβλίο, στο οποίο υποστήριζε πως όλοι καταγόμαστε από τα παιδιά του Νώε! Έλεγε, επίσης, πως όλοι έχουμε ίδια καταγωγή και η ανθρωπότητα ξεκίνησε το 4004 π.Χ.. Ο «περίεργος» Πάρσονς μεταξύ των άλλων είπε ότι η μεγάλη ινδοευρωπαϊκή φυλή που μιλούσε την ινδοευρωπαϊκή γλώσσα, είναι η μητέρα των φυλών και επομένως και των Ελλήνων. Δεν αναφέρθηκε όμως στην καταγωγή τους και στα «ιστορικά» και «πολιτιστικά» τους στοιχεία!
Και είναι λογικό τώρα να σκεφτείτε απλά και να ρωτήσετε:
  • α) Καλά, πώς στέκεται λογικά να εξαφανισθεί ένας τόσο μεγάλος γεννήτωρ πολιτισμός, δίχως να αφήσει έστω και κάτι που να αποδεικνύει την παρουσία του;
    β) Ποια είναι τα φιλοσοφικά και πνευματικά έργα των ινδοευρωπαίων;
    γ) Γιατί δεν μας δείχνουν τα γράμματα τους, με τα οποία έγραφαν τα του πολιτισμού τους;
    δ) Μας τους περιγράφουν σαν νομάδες που περιφέρονταν συνέχεια (από πού;) κι έρχονταν στην Ευρώπη και την δυτική Ασία. Είναι δυνατόν περιφερόμενοι νομάδες συνεχώς, με τα πρόβατα και τα κατσίκια τους να είχαν εξελιγμένο πολιτισμό;
    ε) Είναι γνωστό ότι μετά την γλώσσα, βασικό χαρακτηριστικό για τους αρχαίους λαούς ήταν η θρησκεία. Υπάρχει έστω και μια ρίζα ινδοευρωπαϊκής θρησκείας καταγεγραμμένη οπουδήποτε; Οι θρησκευτικές ρίζες, των αρχαίων Ευρωπαϊκών λαών γιατί μοιάζουν με αυτές των Ελλήνων;
    στ) Γιατί οι αρχαίοι ιστορικοί δεν αναφέρουν το παραμικρό για μετακινήσεις ινδοευρωπαϊκών λαών προς την Ευρώπη, αλλά μας πληροφορούν για μετακινήσεις Ευρωπαϊκών φυλών ή λαών;
    ζ) Ποιοι ήταν οι λόγοι που ανάγκασαν τους Ινδοευρωπαίους να μπούνε στη διαδικασία τόσο τεραστίων διαστάσεων αναζητήσεων και μετακινήσεων;
    η) Ανατολικά, νότια και δυτικά τα εδάφη ήταν πιο εύφορα, ενώ η Βόρεια και η κεντρική Ευρώπη ήταν ακόμα παγωμένες. Τι τους ώθησε να ταλαιπωρηθούν σε τεράστιες οροσειρές, με τα ποίμνια και τα παιδιά τους, ενώ δίπλα τους υπήρχαν πεδινές εκτάσεις;
    θ) Εάν είμαστε απόγονοι των Ινδοευρωπαίων, τότε: Τα κοινά γλωσσικά στοιχεία που συνδέουν Ευρωπαίους και Ινδούς, ποια είναι; Ούτε μια λέξη! Αντίθετα οι γλώσσες λαών, όπως οι Ινκα, Κέτσουα, Μάγια, Αραουκάνοι, Ινδονήσιοικ.τ.λ., στις περιοχές των οποίων εξαπλώθηκαν οι Έλληνες, στηρίζονται στην Ελληνική γλώσσα!
    Επομένως, η ΙΑΠΕΤΙΚΗ και όχι η ινδοευρωπαϊκή ομογλωσσία είναι... παγκόσμια και όχι αποκλειστικά Ευρωπαϊκή! Αυτό από μόνο του μας δίδει το δικαίωμα να χαμογελούμε με την θεωρία των Ινδοευρωπαίων.
Την θεωρία των Ινδοευρωπαίων επανέφερε 29 χρόνια μετά τον Πάρσονς, το 1796, ένας Άγγλος δικαστής, ο Ουιλκι Τζόουνς, σε μια ομιλία του στη Βεγγάλη. Έπρεπε και οι Ευρωπαίοι, αλλά και όσοι μισούσαν καθετί ελληνικό, να βρουν μια αρχαία καταγωγή, όχι όμως Ελληνική! Τον 19ο αιώνα συνέχισαν ορισμένοι τη θεωρία αυτή, όπως: Ο Ράση(1818), ο Μποπ (1816 και 1833), ο Σλάισερ (1868) κι άλλοι. Η θεωρία, όμως, έλαβε «κύρος» μέσα από το βιβλίο «Τζανόνι» του Άγγλου λόρδου Μπ. Λύττον το 1842, όπου ο ανωτέρω «ειδικός» έγραψε, ότι οι Έλληνες ήσαν ξανθοί και κατέβηκαν από τον Βορρά! Το 1844 ο Γερμανός Μύλλερ είπε πως οι Έλληνες προήλθαν από την Αγγλία! Όλα αυτά, βεβαίως, είναι ανυπόστατα και ανάξια συζητήσεων ή διαψεύσεων!
Απλώς θα αρκεστούμε σε κάτι που έγραψε ο Ιούλιος Καίσαρας, στο έργο του «De Bello GalIico», 129 : «Οι Κέλτες Ιερείς, οι Δρυίδες, χρησιμοποιούσαν την ελληνική γραφή και στην Ελβετία βρέθηκε ένας κατάλογος με 368.000 ονόματα, τα οποία ήταν γραμμένα στην ελληνική γραφή»!!!
Άδικα όμως παιδεύονται. Η αλήθεια που προκύπτει μέσα από την αρχαία ελληνική γραμματεία, αλλά και τα αρχαιολογικά ευρήματα, είναι κρυστάλλινη, αλλά και συντριπτική.



Το τέλος του «Ινδοευρωπαϊσμού;»
Ισχυρή εντύπωση προκάλεσαν οι απόψεις του γνωστού αρχαιολόγου και καθηγητού πανεπιστημίου κ. Γ. Χουρμουζιάδη, οι σχετικές με την Ελληνική ιστορία και γλώσσα. Ο κ. Χουρμουζιάδης αναφέρεται στο «παραμύθι» της Ινδοευρωπαϊκής θεωρίας, στην ύψιστη σημασία του απώτατου ελληνικού παρελθόντος και στην ηλικίας 5.260 ετών ξύλινη πινακίδα του Δισπηλιού, την επιγραφή της οποίας χαρακτηρίζει, ως μία μορφή της Γραμμικής γραφής Α'. Να τονίσουμε ότι στην τηλεοπτική δημοσιογραφική μου εκπομπή «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ», ο κ. Χουρμουζιάδης επανειλημμένα δήλωσε ότι Ινδοευρωπαίοι δεν υπήρξαν ποτέ και ότι οι λιμναίοι οικισμοί της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης είναι περίπου 3.000 ετών νεότεροι.
Γενικό συμπέρασμα
Οι Έλληνες των πανάρχαιων εποχών εξαπλώθηκαν σε όλον τον κόσμο και όπου πήγαν εκπολίτισαν, ανακάλυψαν, έκτισαν, δίδαξαν επιστήμες, γεωργία, κτηνοτροφία, θρησκεία κ.λ.π.. Τοπωνύμια, αρχαιολογική σκαπάνη και παράδοση των περιοχών όλου του κόσμου μαρτυρούν τη μεγάλη αλήθεια! Υπάρχουν δε και φυλές που συνεχίζουν ακόμη να αναμένουν την επιστροφή των Ελλήνων, κάτι το οποίο ίσως να μην αργήσει να πραγματοποιηθεί. Αυτά τα οποία αναφέραμε ως τώρα είναι δεδομένα της ελληνικής διασποράς, που δεν είναι αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος (υπουργεία εξωτερικών, πολιτισμού και παιδείας) και δεν είναι καταγεγραμμένη από το Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού (ΣΑΕ).
Η διασπορά αυτή των Ελλήνων, ξεκίνησε από την ευρύτερη αρχέγονη ελληνική περιοχή, που είναι η Ιταλική Χερσόνησος,η Χερσόνησος του Αίμου και η Μικρά Ασία. Η όλη διασπορά και μετανάστευση των ελληνικών φυλών, εφόσον δεχθούμε ότι έγινε, έλαβε χώρα μεταξύ 3.000 π.Χ. και 800 π.Χ. Μήπως όμως, πολύ πιο πριν είχαμε Ελληνική παρουσία στην Ασία, τον Ειρηνικό και την Αμερικανική ήπειρο; Σε αυτό το ερώτημα, απάντηση από επίσημα ελληνικά χείλη δεν παίρνουμε. Είναι απορίας άξιον το πώς έκαναν όλοι δεκτό, αποκαλώντας τον εαυτό τους "ειδικό" πάνω στην προϊστορία, ότι οι Σουμέριοι, οι Βαβυλώνιοι και οι Αιγύπτιοι δημιούργησαν την βάση της γνώσης, που πέρασε στους Έλληνες, οι οποίοι εκ των υστέρων την οργάνωσαν και την κατέγραψαν. Πάνω σε αυτό το θέμα, παρουσιάστηκαν στοιχεία και μελέτες "ειδικών", αρχαιολόγων και ιστορικών, που δεν έλαβαν υπ' όψιν καθόλου, μα καθόλου, κανένα από τα τρανταχτά αρχαιολογικά ευρήματα. Αντίθετα, θεώρησαν δεδομένες θεωρίες, σύμφωνα με τις οποίες η ελληνική χερσόνησος ήταν ακατοίκητη και μόλις το 1.200 π.Χ. εμφανίστηκαν στην περιοχή οι πρώτοι Έλληνες, οι οποίοι είχαν καταγωγή από τις στέπες της Ρωσίας (άρα κατάξανθοι) ή ίσως από τις στέπες της Τανζανίας (άρα κατάμαυροι), ενώ οι κάτοικοι του νήσων του Αιγαίου που έκαναν τον Κυκλαδικό και Μινωικό πολιτισμό δεν ήταν Έλληνες.
Εκτός από το ότι δεν μελέτησαν τα αρχαιολογικά ευρήματα του Ελληνικού χώρου, οι κακόπιστοι ανθέλληνες, δεν μελέτησαν ούτε την αρχαία ελληνική γραμματεία, το συντριπτικά μεγαλύτερο τμήμα της οποίας απεκρύβη. Πλην τούτο, μέγα μέρος της αρχαίας ελληνικής γραμματείας που είδε το φως της δημοσιότητας θεωρήθηκε από τους ίδιους "ειδικούς" μυθολογικού περιεχομένου, αφού δεν ήταν δυνατόν, κατά τους "ειδικούς" να διαθέτει ιπτάμενο σκάφος ο Απόλλων, ούτε να εκτοξεύει οπλικά συστήματα που έμοιαζαν με κεραυνούς ο Δίας, ούτε να διαθέτουν στέλθ ιπτάμενα σκάφη οι Φαίακες, ούτε να αλλάζει μορφή οπότε ήθελε η θεά Αθηνά, ούτε να υπήρχαν όντα με πολλά χέρια (εκατόχειρες), ούτε να έχουν κατασκευασθεί ρομπότ (Τάλως), ούτε, ούτε, ούτε...
Τι θα γινότανε όμως, και που θα κατέληγαν οι έρευνες, εφόσον είχαν πραγματοποιηθεί;
Οποιαδήποτε άποψη, δεν συζητάμε καν για πρόταση, που αφορά την παραδοχή της μη γραμμικής ανάπτυξης της τεχνολογίας, θεωρείται από το κατεστημένο της υποκουλτούρας γελοία, ανυπόστατη, φασιστική, ναζιστική, ρατσιστική, κοινωνικά επικίνδυνη και "ηθικά" απαράδεκτη. Με δύο λόγια, όποιος επιστήμονας τολμήσει να διανοηθεί ότι υπάρχει περίπτωση να μην ισχύει η ροή της καθεστηκυίας ιστορίας, τίθεται αυτόματα εκτός παιχνιδιού, εκτός επετηρίδων και πιθανότητα εκτός μισθοδοσίας. Όποιος ανεξάρτητος ερευνητής από την άλλη πλευρά, τολμήσει να καταφερθεί εναντίον της καθιερωμένης και συμβατικής ιστορίας, ονομάζεται γραφικός και βεβαίως, "επικίνδυνος".
Το θέμα είναι ότι η πραγματική ροή των γεγονότων δεν αποκρύπτεται μόνο στις μέρες μας. Πολύ πριν εμφανισθεί στο προσκήνιο και πολύ πριν γεννηθεί ο οποιοσδήποτε αμφισβητίας, εκείνοι που θέλουν να κρύψουν το παρελθόν, φρόντιζαν να Εξαφανίζουν αρχαιολογικές αποδείξεις και αρχαία κείμενα. Πάντα όμως κάτι έμενε. Αυτό το κάτι, φροντίζουν κατά περίπτωση να το εξαφανίσουν οι "ειδικοί". Αν το καλοσκεφθει κανείς, η παραχάραξη της ιστορίας, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός κάποιου λαού, δεν είναι πιθανή. Η όλη προσπάθεια, είναι τόσο μεγάλη, με τόσους πολλούς εμπλεκόμενους και τόσο πολυέξοδη, που είναι δύσκολο να δεχθούμε ότι ένας παγκόσμιος οργανισμός παραχαράσει και αποκρύπτει τα ιστορικά γεγονότα, μόνο και μόνο για να θεωρούνται π.χ. οι Εβραίοι και οι Βαβυλώνιοι αρχαιότερος λαός από τους Έλληνες, ή για να μην θεωρούν οι Ινδοί, ότι σε ένα ένδοξο παρελθόν οι προγονοί τους διέθεταν αεροπλάνα και διαστημόπλοια. Μια τόσο εκτεταμένη παραχάραξη της ιστορίας είναι λογικό να εμπλέκει σε μέγιστο βαθμό τους παλαιότερους των λαών που εξακολουθούν να υπάρχουν. Αυτοί είναι οι Έλληνες, οι Κινέζοι και οι Ινδοί. Οι Εβραίοι δεν υφίστανται σαν εθνότητα, αφού οι ίδιοι λένε, ότι ο όρος Εβραίοι δηλώνει θρησκευτικές πεποιθήσεις και όχι φυλετική καταγωγή. Σαν να λέμε δηλαδή Ινδουιστής, Χριστιανός, Μουσουλμάνος κ.τ.λ.
Δεν είναι λίγοι εξ άλλου, εκείνοι που απορρίπτουν την ύπαρξη της έννοιας της φυλετικής καταγωγής. Αρχαιολόγοι, εθνολόγοι, γεωλόγοι, ανθρωπολόγοι, φιλόλογοι, ιστορικοί, φιλόσοφοι, βιολόγοι, λαογράφοι και ένα σωρό άλλοι ερευνητές, εκπαιδευόμενοι και εκπαιδεύοντας τους αντικαταστάτες τους έχουν δημιουργήσει ανά τους αιώνες μια άμυνα κατά της όποιας αμφισβήτησης του κατεστημένου που θέλει τους ανθρώπους να είναι απόγονοι χιμπατζήδων, που κατοικούσαν στην κεντρική Αφρική και μετά μετακόμισαν στο Ισραήλ και μεταμορφώθηκαν σε ανθρώπους, που ζώντας παραδίπλα στην Μεσοποταμία έκαναν τον πολιτισμό των Σουμερίων και των Βαβυλωνίων και έπειτα των Αιγυπτίων και στο τέλος εμφανίστηκαν οι Έλληνες τελευταίοι και καταϊδρωμένοι κατά το 1500 π.Χ.
Κανείς όμως δεν εξηγεί, το πώς υπήρξαν πολλές διαφορετικές φυλές πρωτόγονων ή το πώς εμφανίστηκε η μαύρη, η κόκκινη, η κίτρινη και η λευκή φυλή, ή το πώς γίνεται να υπάρχουν οι ανθρωπιδες 1.000.000 πριν, αλλά η εβραϊκή μυθολογία, με την οποία συμφωνούν σε όλα, να μας λέει ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε μόλις πριν 5.500 χρόνια. Η αυθόρμητη λοιπόν σκέψη, οδηγεί στο ότι κάτι πολύ μεγαλύτερο πρέπει να κρύβουν και όχι ένα απλό γεγονός. Κάτι που αφορά ολόκληρο τον πλανήτη. Κάτι ή κάποιους που έζησαν κάποτε και αφού εξακολουθούν να ενδιαφέρονται να κρατήσουν την ύπαρξη τους μυστική, είναι λογικό ακόμη και τώρα, να ζουν ανάμεσά μας.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΜΟ 12 ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Πολεμιστής Της Ειμαρμένης
 el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.