Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

"Λαβράκι" Η ΕΙΔΗΣΗ! ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Ταϊζουν σάπια τρόφιμα, Έλληνες και λαθρο, με την ανοχη του ΕΦΕΤ και της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;;;;; ΚΥΡΙΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ;;;;;;;;;


ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΌΡΟΙ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ...ΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ;;;
  Δεν πίστευα στα μάτια μου, μ' όσα διάβαζα... και φυσικά αναζήτησα στον ΕΦΕΤ, την συγκεκριμένη εγκύκλιο...

Είναι ποτέ δυνατόν, να επιτρέπεται σε ΜΚΟ, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΣΑΠΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΛΑΘΡΟ;;;;;;;

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... έστω... αυτή η δικαιοσύνη που έχουμε...
Δεν μπορεί να μην υπάρχει ούτε ένας εισαγγελέας με ήθος και εντιμότητα;;;;!!!!!!!!!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ;;;;;;;;;

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;;;

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ;;;; (κάτι μαλακίες που ρωτάω κι εγώ....)

 ΠΟΙΟΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ;;;;;


Καλλιόπη Σουφλή






 


Καλή η ερώτηση για τους "μάγκες" (ο Θεός να τους κάνει...) του ΕΦΕΤ.
 


Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ δεν είναι ότι έπαθαν τροφική δηλητηρίαση οι μετανάστες και πρόσφυγες στην Χίο. 


Η είδηση είναι πώς δεν έχει πεθάνει κανείς τόσο καιρό από τα σάπια που τους ταίζουν οι ανεκπαίδευτοι μάγειρες, αποθηκάριοι και σερβιτότροι των ΜΚΟ! 


Και βέβαια γιατί ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ελεγκτικός μηχανισμός του Κράτους δεν κάνει τίποτα για να ελέγξει τις ποικιλώνυμε ΜΚΟ που ανήκουν σε ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και το φιλαράκι τους το Σόρος!


Ο ΕΦΕΤ έχει ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ελέγχει όλους τους δραστηριοποιούμενους στην διακίνηση, διανομή, επεξεργασία, αποθήκευση και εν γένει μεταποίηση τροφίμων.

Σε αυτους συμπεριλαμβάνονται και οι ΜΚΟ και όλες οι οργανώσεις και φορείς που προσφέρουν δωρεάν τρόφιμα σε απόρους Έλληνες, πρόσφυγες, αιτούντες ασύλου και οικονομικούς μετανάστες.
 


Το θέμα είναι όμως αν το κάνει. 

Και εδώ σας έχω λαυράκι.
 


Ενώ οι Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΦΕΤ ζητάνε ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ να προβούν σε ελέγχους στους καταυλισμούς και στα αυτοσχέδια "εστιατόρια" των ΜΚΟ που εδρεύουν εντός παλαιών γκαράζ και πλησίον δημοσίων ουρητηρίων!!, για να δούνε τι σάπια τρόφιμα ταίζουν τους δύσμοιρους Έλληνες και ξένους απόρους οι ΜΚΟ, η Διοίκηση του ΕΦΕΤ με απόρρητο εσωτερικό έγγραφό της έχει απαγορεύσει τους ελέγχους σε ΜΚΟ, με το πρόσχημα ότι δεν έχει δικαίωμα ελέγχου.
 


Αυτή την καινοφανή, έωλη, απάνθρωπη και παράνομη "αριστερή" άποψη την εκφράζουν και δημόσια και επισήμως έμμεσα σε εγκύκλιο που έβγαλαν την Μεγάλη Πέμπτη στην ζούλα, όταν οι Έλληνες ετοίμαζαν τα αρνιά στη σούβλα.
 


Συγκεκριμένα με εγκύκλιο που δημοσιεύτηκε στις 12/04/2017
http://www.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/news/view_new?par_newID=1681
ορίζουν ρητά ότι:
 



ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 




5. Εθελοντές χειριστές τροφίµων σε δοµές σίτισης εµπεριστάτων πολιτών – προσφύγων και ευαίσθητων κοινωνικά οµάδων πληθυσµού



 




Σε απλά Ελληνικά γράφουν:
 


Άπλυτε εθελοντή ΜΚΟ που δεν ξέρεις πού σου πάνε τα τέσσερα, πάρε ότι σκατά σου σερβίρουν οι διάφοροι προμηθευτές εργολάβοι της ΜΚΟ σου, χωρίς να έχεις στοιχειώδεις γνώσεις για την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και σέρβιρέ το σε εκατοντάδες ανθρώπους με άπλυτα χέρια, χωρίς γάντια, με το μαλλί λυτό και τις μουσάρες ξεσκέπαστες, δακτυλίδια και σκουλαρίκια παντού και αν είσαι γκόμενα τίγκα στο άρωμα και στο κραγιόν. 

Δεν ξέρεις ότι όλα αυτά απαγορεύονται, δεν ξέρεις σε ποιες θερμοκρασίες και σε τι συνθήκες πρέπει να αποθηκεύεις τα τρόφιμα πριν τα σερβίρεις δεν ξέρεις ότι αν είσαι άρρωστος δεν πρέπει να είσαι στην κουζίνα του καταυλισμού, αλλά τράβα. 

Ο ΕΦΕΤ είναι εδώ. 

Σε εξαιρεί. 

Και όποιον άπορο που τρώει σστα συσσίτια και όποιον δύσμοιρο Σύρο πάρει ο Χάρος. 

Και σαλμονελιασμένο κοτόπουλο θα φάει και τα κωλοβακτηρίδια από τον πωπό σου θα φάει (που τον σκούπισες και πήγες να σερβίρεςις μετά) και καμιά τριχούλα από το μουσάκι σου τίγκα στο μικρόβιο αλλά εντάξει. 

Ποιος ζει ποιος πεθαίνει.. 

Απόρους και πρόσφυγες αναλώσιμους έχουμε πολλούς. 

Ένας λιγότερος. 

Ε άμα ξεσπάσει και καμιά επιδημία δεν τρέχει και τίποτα. 

Εμείς να είμαστε καλά να οικονομάμε και οι φίλοι μας οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ με τις ΜΚΟ που τρώνε με χίλιες μασέλες και ταίζουν σάπια μετανάστες, πρόσφυγες, απόρους και αστέγους Έλληνες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.




ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 
attikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.