Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΈΚΤΑΚΤΟ: Ποιες πόλεις στόχευαν να πλήξουν οι τουρκικοί πύραυλοι! (ΦΩΤΟ)

Γίνεται επικίνδυνη η κόντρα με την Άγκυρα.
Οι πύραυλοι από το βαλλιστικό σύστημα Bora με το βεληνεκές των 280 χιλιομέτρων τους οποίους δοκίμασε για πρώτη η Τουρκία, θα προκαλούσαν ένα πολύ μεγάλο «άνοιγμα» στην ελληνική αεράμυνα, προσβάλλοντας στρατηγικές θέσεις γύρω από το Αιγαίο.

Στον χάρτη μάλιστα που δημοσιεύτηκε, αποκαλύπτεται πως ακριβώς οι τουρκικού πύραυλοι θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι τα περίχωρα της Αθήνας, αν εκτοξεύονταν από την τουρκική στρατιωτική βάση της Αλικαρνασσού!

Ωστόσο η πορεία τρόμου των βαλλιστικών πυραύλων της Τουρκίας δεν σταματάει εκεί, καθώς από την περιοχή του Έβρου θα μπορούσαν να φτάσουν και επακολούθως να πλήξουν ολόκληρη την περιοχή ανατολικά της Θεσσαλονίκης!
Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Καβάλα και Σέρρες, είναι μόνο μερικές από τις υπόλοιπες πόλεις της Μακεδονίας που θα μπορούσαν να πληγούν από τους τουρκικούς πυραύλους του συστήματος Bora.
Ενδεικτική είναι η παρακάτω σοκαριστική εικόνα:

Αντιλαμβάνεται κανείς πως οι επιθετικές ενέργειες των Τούρκων και οι συνεπακόλουθες προκλήσεις τους, σε ανάλογη περίπτωση αναβάθμισης των οπλικών τους συστημάτων, θα αποτελούσαν μέγιστο πρόβλημα για την Ελλάδα.
Σε ανάλογη περίπτωση ο επανασχεδιασμός και η ριζική αναβάθμιση της ελληνικής αεράμυνας θα πρέπει να θεωρείται μονόδρομος.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.