Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

"Τελειώνει" η Ελλάδα! Ραγδαία μείωση του πληθυσμού της χώρας ΒΙΝΤΕΟ

"Τελειώνει" η Ελλάδα! Ραγδαία μείωση του πληθυσμού της χώρας

Αλλά υπάρχει "λύση"

Σε πραγματικό εφιάλτη εξελίσσεται το δημογραφικό πρόβλημα σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία. Έρευνες έχουν δείξει ότι με τον ρυθμό μείωσης του πληθυσμού της χώρας, τουλάχιστον έτσι όπως αυτός εξελίσσεται την τελευταία εικοσαετία, ο ελληνικός πληθυσμός το 2050 θα υπολογίζεται περίπου σε 8,3 εκατομμύρια! Ο αριθμός των νέων παιδιών σχολικής ηλικίας υπολιγίζεται ότι θα μειωθεί από 1,6 εκατομμύρια σήμερα σε 1 εκατομμύριο, ενώ ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός, ήτοι οι πολίτες ηλικίας 20-69 ετών θα μειωθεί από 7 εκατομμύρια, που ήταν πέρσι σε 4,8-5,5 εκατομμύρια.
Είναι γεγονός ότι ο πληθυσμός γερνάει ταχαίως. Ο μέσος όρος ηλικίας που ήταν 26 έτη το 1951, και που είναι 44 έτη σήμερα , αναμένεται να αυξηθεί στα 52 έτη το 2050. Με άλλα λόγια, σε 30 χρόνια το 50% των Ελλήνων θα είναι μεσήλικες και ηλικιωμένοι.
Ωστόσο, οι "επιστήμονες" έχουν την λύση. Σε συζήτηση για το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο εισηγητής καθηγητής κ. Κοτζαμάνης το μέλλον της Ελλάδας δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά η μετανάστευση, καθώς, όπως είπε, ό,τι και να κάνουμε η θνησιμότητα και η γονιμότητα δε θα αλλάξουν για 20 χρόνια.
Παρέμβαση στο ίδιο θέμα έκανε και ο καθηγητής Γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου της Σορβόνης στο Παρίσι, Γιώργος Πρεβελάκης σημείωσε ότι καθώς επιστρέφουμε στις θρησκευτικές ταυτότητες διεθνώς, λύση είναι η προσέλκυση χριστιανών μεταναστών από Μέση Ανατολή και Αφρική, που μπορούν να ενταχθούν και να ελληνοποιηθούν.
«Οι δημογράφοι θα μας πουν πόσους θέλουμε για να είμαστε άνετα. Δύο εκατομμύρια; Τίποτε δεν είναι αυτό για τον πληθυσμό της Αιγύπτου», είπε και πρόσθεσε τα εξής καταστροφικά: «Οι Ελληνες δεν είναι φυλή. Δεν είμαστε Ελληνες λόγω αίματος. Είναι θέμα πολιτισμικής ένταξης. Από αυτό τον τόπο έχουν περάσει όλοι οι λαοί κι έχουμε ελληνικό πληθυσμό».
Συνεπώς, όλοι ξέρουμε προς τα που θέλουν να πάνε την Ελλάδα:

 el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.