Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ένστολοι επιχείρησαν να μπουν στη Βουλή και απωθήθηκαν από τους συναδέλφους τους Βρήκαν μπροστά τους τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ένστολοι επιχείρησαν να μπουν στη Βουλή και απωθήθηκαν από τους συναδέλφους τους

Ένταση στην πορεία των σωμάτων ασφαλείας πριν από λίγο όταν προσπάθησαν να πλησιάσουν το Κοινοβούλιο - Σπρωξιές και αντεγκλήσεις

Ένταση, με αντεγκλήσεις και σπρωξιές μεταξύ αστυνομικών που διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και συναδέλφων τους που βρίσκονταν σε υπηρεσία, σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ, στην κατάληξη της πορείας που πραγματοποιούσαν τα σώματα ασφαλείας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση.

Αστυνομικοί, αλλά και στελέχη από όλα σώματα ασφαλείας, προσπάθησαν με το που έφτασε η πορεία στη Βουλή να εισβάλλουν στο κοινοβούλιο από την είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας. Τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν μπροστά στην είσοδο, κατάφεραν να αποτρέψουν το ντου των συναδέλφων τους, ενώ με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Δεν έλειψαν πάντως οι έντονες αντεγκλήσεις και οι σπρωξιές.

Συνθήματα εναντίον του Πάνου Καμμένου

Οι ένστολοι φώναξαν συνθήματα και εναντίον του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος, να θυμίσουμε, ότι είχε δώσει υποσχέσεις για την αποφυγή περαιτέρω περικοπών στα μισθολόγιά τους, καθώς και επιστροφής των χρημάτων που είχαν αφαιρεθεί, όπως είχε αποφασίσει το ανώτατο δικαστήριο.

Οι ένστολοι φώναξαν συνθήματα όπως «Καμμένε θυμίσου τον λόγο της τιμής σου και έστω και στα 4 άντε και παραιτήσου», «Φρουρά - φρουρά μας κλέβουν τα λεφτά» και «Καμμένε δεν κάνεις ούτε για τσοπάνης».

Βροντερό «παρών» από νωρίς στην πορεία


Νωρίτερα, με μαύρα μπαλόνια στα χέρια και με συνθήματα εναντίον των νέων μέτρων που φέρνει η κυβέρνηση με βάση τη συμφωνία με τους δανειστές οι ένστολοι έδωσαν βροντερό παρών στις κινητοποιήσεις εναντίον των μέτρων που φέρνει στη Βουλή προς ψήφιση η κυβέρνηση.

Η στιγμή της σύγκρουσης έξω από τη Βουλή





Δείτε τα βίντεο-ντοκουμέντα από την ένταση που επικράτησε έξω από το ελληνικό Κοινοβούλιο:



 Τα σώματα ασφαλείας ζητούν την απόσυρση των διατάξεων που αφορούν στα ειδικά μισθολόγια με τις οποίες περικόπτονται οι μισθοί τους.








ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.