Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ - ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ


- Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τον βιαστή της Δάφνης
- Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι αν αργούσαν λίγο ο αδίστακτος δράστης θα σκότωνε την 20χρονη κοπέλα μιας και είχε δει το πρόσωπο του βασανιστή της...
- Σοκ προκαλεί το βίντεο της κακοποίησης της νεαρής που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του "εργοδότη" της
- Ο βιαστής δεν σταμάτησε να την κακοποιεί ούτε για ένα λεπτό
- Οι Αρχές πιστεύουν πως λέει ψέματα για το ποσοστό της αναπηρίας του

Δεν το χωράει ο νους τα όσα συνέβησαν στο ημιυπόγειο της φρίκης στην Δάφνη, όπου ένα κοριτσάκι 20 χρονών βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του "ακίνδυνου" εργοδότη της που είχε 95% αναπηρία.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο 50χρονος, ο οποίος μετά τα όσα έκανε είχε το θράσος να δηλώσει ότι είχε δεμένη τη νεαρή φοιτήτρια επειδή αυτό ήταν το φετίχ της και πως είχαν σχέση, σκόπευε αφού βασάνισε και έβγαλε όλες τις αρρωστημένες ορέξεις του στο κορμί της να την... σκοτώσει.

Η κοπέλα γνώριζε τα στοιχεία αλλά και το πρόσωπο του βασανιστή της, άρα αν κατάφερνε να ξεφύγει από το κολαστήριο της Δάφνης θα προχωρούσε σε καταγγελία εναντίον του... Κάτι που ο δράστης φαίνεται πως το είχε σκεφτεί και φυσικά δεν το ήθελε. Για αυτό οι αστυνομικοί υποθέτουν πως αν αργούσαν λίγο ακόμα... η κοπέλα θα ήταν νεκρή.

Δεν σταμάτησε να την κακοποιεί ούτε για ένα λεπτό

Σοκαρισμένοι είναι και οι αστυνομικοί οι οποίοι παρακολούθησαν το βίντεο της φρίκης και δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο τυφλός, κατά τα λεγόμενα του, βιαστής δεν σταμάτησε ούτε για ένα λεπτό να κακοποιεί τη νεαρή επί 24 ώρες. Την βίαζε, την χτυπούσε με μπουνιές και χαστούκια χωρίς σταματημό ενώ φορούσε γυαλιά με κάμερα για να καταγράφει το πρόσωπο της κοπέλας όσο την βασάνιζε. Ακόμα και όταν η νεαρή ξυπνούσε, εκείνος την χτυπούσε με μανία μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της.

Τυφλός στα... λόγια

Οι αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ. πιστεύουν πως ο αδίστακτος 50χρονος δεν έχει 95% αναπηρία όπως υποστηρίζει... καθώς λέει ότι είναι τυφλός αλλά δεν έχει χαρτιά που να το αποδεικνύουν. Κάτι το οποίο ενισχύεται και από το γεγονός ότι περπατάει μόνος του χωρίς βοήθεια, είχε υπολογιστή και ανέβαζε φωτογραφίες ενώ είχε καταφέρει να μετατρέψει το σπίτι του σε... στούντιο, μιας και οι κάμερες που κατέγραψαν την φρίκη, ήταν παντού!

 newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.