Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Αν ρωτήσει κανείς έναν νεοέλληνα της τηλεόρασης και του καναπέ για την Κορέα


 Γιώργος Θαλάσσης 

Αν ρωτήσει κανείς έναν νεοέλληνα της τηλεόρασης και του καναπέ, που έχει πεισθεί από τα σατανοκάναλα ότι η Βόρεια Κορέα είναι ένα πρόβλημα, το οποίο πρέπει να λυθεί με (άλλο) ένα νόμιμο πόλεμο των αμερικανοφονιάδων... Αν τον ρωτήσεις, λοιπόν, γιατί πρέπει να ισοπεδωθεί η Βόρεια Κορέα;

Ο νεοέλληνας πιστός της τηλεόρασης θα σου απαντήσει... ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι τρελός και ότι η χώρα του έχει πυρηνικά. Θα απαντήσει δηλαδή σύμφωνα με την προπαγάνδα των βοθροκάναλων και θα αγνοήσει ως μη σκεπτόμενος άνθρωπος ότι ο μόνος μπαμπούλας του πλανήτη και ο μόνος που έχει ρίξει πυρηνικά σε άλλη χώρα είναι οι ΗΠΑ.

Επίσης, ο μόνος που εισβάλλει και καταστρέφει άλλες χώρες, όπως στη Σερβία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στη Λιβύη και στη Συρία, είναι οι ΗΠΑ και όχι η Βόρεια Κορέα.

Αλήθεια, γιατί να μην πρέπει να έχει η Βόρεια Κορέα πυρηνικά και να πρέπει να έχουν οι φονιάδες των ΗΠΑ και του Ισραήλ;

Φονιάδες των ΗΠΑ και του Ισραήλ, με πυρηνικά ή μη, ανθρωπάκια είστε και θα το αντιληφθείτε, όταν θα κλείσετε τα γεμάτα φθόνο μάτια σας και η γη θα απαλλαγεί από εσάς. Τότε, στην Αιωνιότητα και στα χέρια του Θεού, θα δείτε πόσο ανθρωπάκια είστε και εσείς και εμείς και όλοι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.