Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΚΡΗΤΗ:Πατέρας τριών παιδιών κάρφωσε αιχμηρό αντικείμενο στο σώμα του προκειμένου να βάλει τέρμα στην ζωή του ΠΑΡ ΟΛΙΓΟ Η ΤΡΙΤΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ


 Συγκλονισμένη είναι η Κρήτη από τις δύο αυτοκτονίες, σε Χανιά και Ιεράπετρα, που σημειώθηκαν χθες στο νησί και σήμερα νωρίς το πρωί παραλίγο να έχουμε και μια τρίτη!
Πιο συγκεκριμένα ένας άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών και πατέρας τριών παιδιών αποπειράθηκε να βάλει τέρμα στην ζωή του σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 9 στο Γάζι Ηρακλείου.
Ο άνδρας κάρφωσε, μάλλον ένα μαχαίρι στο σώμα του, αλλά ευτυχώς άμεσα έγινε αντιληπτός από τους συγγενείς του που ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, όπου μετέβη στο σπίτι του άνδρα και ντον μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο σε σχετικά καλή κατάσταση. 

 
Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα ένας άνδρας στα Χανιά ο οποίος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.
Νεκρός βρέθηκε το απόγευμα ένας άνδρας στην οδό Κισσάμου, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στην ίδια του τη ζωή.
Ο άτυχος άνδρας, περίπου 60 ετών, που είναι ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος βρέθηκε απαγχονισμένος στον χώρο του.
Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο ωστόσο δεν επενέβη καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός ενώ επί τόπου βρέθηκε η αστυνομία η οποία ερευνά το περιστατικό. Στην περιοχή έχει προκληθεί αναστάτωση από το τραγικό συμβάν.

 


Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε στην αυλή του σπιτιού του

 Τον 83χρονο βρήκαν νεκρό τα παιδιά του, ενώ στην τσέπη του βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα.

Τέλος στη ζωή του έδωσε σήμερα ένας ηλικιωμένος στην Ιεράπετρα.
Ο 83χρονος συνταξιούχος μηχανικός αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο στην αυλή του σπιτιού του στα Βιγλιά Ιεράπετρας. Ο ηλικιωμένος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι βάζοντας την καρμπίνα κάτω από το πιγούνι του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον ηλικιωμένο βρήκαν νεκρό τα παιδιά του, ενώ στην τσέπη του βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ιατροδικαστής.
 

 flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.