Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Τουρκική επίθεση για την ελεύθερη Θράκη μετά το βίντεο-πρόκληση

Τουρκική επίθεση για την ελεύθερη Θράκη μετά το βίντεο-πρόκληση

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσείν, έκανε μια γραπτή ανακοίνωση σχετικά με τα δελτία ειδήσεων του καναλιού STAR TV που αναφέρθηκαν στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης και τον σύλλογο τους, ο οποίος επιβουλεύεται την ελεύθερη Θράκη μας.

Σύμφωνα με τα «Τουρκικά Νέα», ο Χουσείν επιτέθηκε στο ελληνικό κανάλι,σε μία ανακοίνωση γεμάτη ψέματα και ύβρεις:
«Ο BTTDD στο 70 ετών παρελθόν του, όπως και οι εκατοντάδες χιλιάδες που υποχρεώθηκαν να μεταναστεύσουν στην Τουρκία σε κανένα σημείο του αγώνα διεκδίκησης δικαιωμάτων που δίνει στην Ελλάδα η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης, ποτέ δεν έδρασαν και δεν πρόκειται να δράσουν διασπαστικά και καταστροφικά κατά του ελληνικού κράτους, ούτε είχαν ποτέ τέτοια ρητορική. Το αντίθετο, οι καταγόμενοι από την Δυτικοί Θράκη Τούρκοι, δεν δίστασαν να δώσουν και την ζωή τους για την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας.
Πιστεύουμε το STAR TV μεταδίδοντας έωλες και ασόβαρες ειδήσεις, κινήθηκε υπό την κατεύθυνση σκοτεινών κέντρων. Το STAR ΤV το συντομότερο πρέπει να επιστρέψει στην αμερόληπτη δημοσιογραφία και ως αρχή πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης.
Παράλληλα με αυτές τις αλήθεια μια σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να μάθει το STAR TV είναι πως η σημαία διαμέσου της οποίας στοχοποιηθήκαμε, έχει το χαρακτηριστικό να είναι η σημαία της πρώτης τουρκικής δημοκρατία που ίδρυσαν οι πρόγονοι μας και μάλιστα σημαία ενός κράτους που είχε αναγνωριστεί από το ελληνικό κράτος».

 el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.