Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…" Λοιπόν να είσθε άγρυπνοι και έτοιμοι" ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Άλλο ένα περιστατικό το οποίο φυσικά δεν πρόκειται να προβληθεί σε κανένα από τα καθεστωτικά  δυτικά  ΜΜΕ.

Η καταστροφή θρησκευτικών συμβόλων και εικόνων των «απίστων» αποτελεί μια επιτακτική ανάγκη για τους οπαδούς του Ισλάμ , την περιβόητη θρησκεία της ειρήνης.
Στην Αυστρία, πριν λίγες μέρες στον δήμο του Sankt Marein της περιοχής Graz -Umgebung μαίνονταν ένας εμφανώς παράφρονος άντρας. Πολλοί μάρτυρες ειδοποίησαν την αστυνομία, αφότου ο άντρας αυτός κατέστρεψε πολλά ιερά αντικείμενα.
Το βίντεο αυτού του περιστατικού, το οποίο δημοσιεύτηκε από μια κοπέλα στο Facebook δείχνει την απόλυτη φρίκη.
Παλαιότερα είχε γίνει και πάλι ένα παρόμοιο περιστατικό στη Γερμανία,  στο οποίο οι μουσουλμάνοι είχαν απαντήσει στην αστυνομία ότι «σπάμε όλα τα χριστιανικά σύμβολα γιατί απλώς είμαστε μουσουλμάνοι».
Ο 37χρονος αυτός άντρας, από την κωμόπολη του Weiz, πορευόταν με οργή προς το πρεσβυτέριο του St. Marein. Αφότου δημιούργησε πλήθος από ζημιές, τελικώς, αρπάζοντας μια ξύλινη βέργα κατευθύνθηκε προς έναν σταυρό-μνημείο με τη μορφή του Ιησού και ωσάν  δαιμονισμένος το χτυπούσε με μανία ώσπου να το καταστρέψει.
Σαν να μην έφτασε αυτό, με έναν σωλήνα εκκλησιαστικού οργάνου χτύπησε με δύναμη τα γυάλινες εσωτερικές πόρτες του πρεσβυτερίου καθώς και άλλα ιερά αντικείμενα.
Μετά από αρκετή ώρα, αυτόπτες  μάρτυρες ειδοποίησαν την αστυνομία με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί τελικώς να εξουδετερώσουν και να συλλάβουν τον άντρα. Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Το ύψος των υλικών ζημιών που προκλήθηκαν δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες των αστυνομικών υπολογίζεται μέχρι στιγμής γύρω στα 15.000 ευρώ.


Παρόλα αυτά,  η Ευρώπη αλλά και η Αμερική δεν έχει σκοπό να σταματήσει την ισλαμική προπαγάνδα.
Στο Σαν Ντιέγκο της Αμερικής, σύμφωνα με το νέο σχολικό πρόγραμμα, οι μαθητές επρόκειτο να διδαχτούν περισσότερα για το Ισλάμ  στα μαθήματα κοινωνιολογίας, ενώ θα δημιουργηθούν ακόμη και ειδικά μέρη σε πανεπιστημιουπόλεις για την προστασία και ασφάλεια των μουσουλμάνων. Αλήθεια, γιατί δεν δημιουργούνται παρόμοιες τοποθεσίες για Χριστιανούς, Ινδούς ή Εβραίους οι οποίοι φανερά καταδιώκονται από φανατικούς οπαδούς του Ισλάμ;
Ένας πατέρας, ο Christopher Wyrick, ξεσπά με οργή στο Σχολικό Συνέδριο του Σαν Ντιέγκο σε αυτήν την αδικία.
Παρόλα αυτά,  η Ευρώπη αλλά και η Αμερική δεν έχει σκοπό να σταματήσει την ισλαμική προπαγάνδα.
Στο Σαν Ντιέγκο της Αμερικής, σύμφωνα με το νέο σχολικό πρόγραμμα, οι μαθητές επρόκειτο να διδαχτούν περισσότερα για το Ισλάμ  στα μαθήματα κοινωνιολογίας, ενώ θα δημιουργηθούν ακόμη και ειδικά μέρη σε πανεπιστημιουπόλεις για την προστασία και ασφάλεια των μουσουλμάνων. Αλήθεια, γιατί δεν δημιουργούνται παρόμοιες τοποθεσίες για Χριστιανούς, Ινδούς ή Εβραίους οι οποίοι φανερά καταδιώκονται από φανατικούς οπαδούς του Ισλάμ;
Ένας πατέρας, ο Christopher Wyrick, ξεσπά με οργή στο Σχολικό Συνέδριο του Σαν Ντιέγκο σε αυτήν την αδικία.


Όπως υποστηρίζει, δεν είναι δυνατόν, ενώ δεν διδάσκεται τίποτε για τον Χριστιανισμό ή τον Ιουδαϊσμό,  να ενσωματώνουμε τη διδασκαλία για το Ισλάμ στους μαθητές.
Πως δικαιολογεί η επιτροπή σας, συνεχίζει, την επένδυση των φόρων των Αμερικανών πολιτών, στη διδασκαλία της μουσουλμανικής θρησκείας, ενώ  σπάνια μόνο περιστατικά βίας των μουσουλμάνων βγαίνουν στη δημοσιότητα;
Συνεχίζοντας την ομιλία του, εξέφρασε την απορία του, πως, το Συμβούλιο Αμερικανο-Ισλαμικών Σχέσεων CAIR που έχει στενές σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Χαμάς, έχει λόγο σε αυτή τη συνάντηση καθώς και το δικαίωμα να ενσωματώνει την ισλαμική του προπαγάνδα στα σχολεία μας προσπαθώντας να κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας.
Τελειώνοντας, πριν προλάβουν δύο αστυνομικοί υπάλληλοι που πλησίαζαν να τον βγάλουν έξω από την αίθουσα λόγω αυτών που έλεγε, δήλωσε πως οι γονείς θα πρέπει να προστατεύσουν τα παιδιά τους και οι υπόλοιποι είναι απλώς υποκριτές.


Το εντυπωσιακό είναι πώς οι θρησκευτικοί ηγέτες  στην Γερμανία είναι αυτοί που προπαγανδίζουν τον πολυπολιτισμό.
Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά τις ημέρες του τελευταίου Πάσχα τα περισσότερα κηρύγματα που γίνονταν  σε καθολικούς και διαμαρτυρόμενους είναι ότι πρέπει να αγκαλιάζουμε  τους λαθρο  και να τους παρέχουν τα πάντα  την ίδια ώρα που η ανεξέλεγκτη βία και η εγκληματικότητα από παράνομους μετανάστες έχει χτυπήσει κόκκινο.
Μάλιστα, συγκεκριμένα ένας Γερμανός καρδινάλιος, ο Reinhard Marx, πρότεινε την αύξηση των φόρων των εργαζόμενων Γερμανών πολιτών ώστε να υπάρξουν περισσότερα χρήματα για τη φιλοξενία χιλιάδων λαθρο.
Αυτοί όλοι οι ινστρούκτορες της Νέας Τάξης που υποτίθεται ότι ασκούν ιερατικά καθήκοντα, παίρνουν υψηλότατους μισθούς γύρω στα 11.000 ευρώ το μήνα, κυκλοφορούν με πανάκριβα αυτοκίνητα (bmw αξίας 80.000 ευρώ)  και η Νέα Τάξη τους παρέχει όλες τις ανέσεις για τα πολυπολιτισμικά κηρύγματα τους.
ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…(Βίντεο) - Εικόνα1
Ο καρδινάλιος Reinhard Marx που κυκλοφορεί με πανάκριβη BMW φυσικά με τη συνοδεία σοφέρ.
Αλλά ας μην πάμε μακριά και ας έρθουμε στην δική μας την χώρα, που βρίσκεται υπό μνημονική κατοχή. Χαρακτηριστικό είναι πως πολλοί δεσποτάδες  π.χ. Δημητριάδος, Μεσσηνίας, Αλεξανδρουπόλεως και λοιπά  αντί να νοιάζονται για τα προβλήματα τον ποιμνίων τους, κάνουν φιλολαθρο προπαγάνδα, πολυπολιτισμικά κηρύγματα  φτάνοντας στο σημείο να μοιράζουν το Κοράνι σαν ιερό βιβλίο. Οι υπόλοιποι δεσποτάδες ή συμφωνούνε με την πολυπολιτισμική παρεκτροπή ή ακόμα χειρότερα, κάνουν την πάπια για να μην χάσουν τα προνόμια τους με το πονηρό σκεπτικό  και με το μαύρο και με το λευκό.
Στην Βίβλο υπάρχει μια πολύ χαρακτηριστική παραβολή, η παραβολή των 10 παρθένων.
ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…(Βίντεο) - Εικόνα2
Κάποιος έγκριτος θεολόγος  είχε αναρωτηθεί μήπως οι 5 μωρές παρθένες που δεν μπήκανε μαζί με το Νυμφίο στο παράδεισο  είναι οι σημερινοί ποιμένες μας, αλλά αυτό είναι το λιγότερο για αυτούς.

  Και κάπως επιεικής η κρίση. Όταν προτιμούν να αρνηθούν τον ιερατικό σταυρό τους όταν εμφανίζονται  σε κάποιο χότσποτ για να κάνουν καλή εντύπωση τότε και ο Χριστός, όπως  αναφέρει ρητά η Βίβλος,  θα τους αρνηθεί.

Φτάσαμε στο σημείο οι λαϊκοί να υπερασπίζονται  το σωτήρα του κόσμου και οι ρασοφόροι , σύγχρονοι γραμματείς και φαρισαίοι, να τον σταυρώνουν ξανά.

Ματθ. 25,1     Τοτε η βασιλεία των ουρανών θα είναι ομοία με δέκα παρθένους, αι οποίαι επήραν τους λύχνους των και εβγήκαν εις προϋπάντησιν του νυμφίου, που θα ήρχετο κατά την νύκτα δια να παραλάβη την νύμφην.
Ματθ. 25,2      Πεντε από αυτάς ήσαν φρόνιμοι και αι πέντε μωραί,
Ματθ. 25,3     αι οποίαι μωραί, όταν επήραν μαζή των τους λύχνους, δεν επήραν και λάδι.
Ματθ. 25,4    Αι φρόνιμοι όμως μαζή με τους αναμμένους λύχνους των επήραν και λάδι εις ιδιαίτερα δοχεία.
Ματθ. 25,11    Υστερα δε έρχονται και αι άλλαι παρθένοι και λέγουν· “Κυριε, Κυριε, άνοιξέ μας”.
Ματθ. 25,12    Εκείνος όμως αποκριθείς είπε· “αληθινά σας λέγω δεν σας γνωρίζω”.
Αποκ. 14,12     Εδώ τώρα δείχνεται η υπομονή των Χριστιανών, αυτών που τηρούν τας εντολάς του Θεού και κρατούν σταθερά την πίστιν του Ιησού”.
Ματθ. 25,13     Λοιπόν να είσθε άγρυπνοι και έτοιμοι, όπως αι φρόνιμοι παρθένοι, διότι δεν γνωρίζετε την ημέρα ούτε την ώραν, κατά την οποίαν ο υιός του ανθρώπου, ο νυμφίος της Εκκλησίας, ο Κυριος και κριτής της οικουμένης, έρχεται. (Δεν γνωρίζεται την ημέραν ούτε την ώραν κατά την οποίαν δια του θανάτου θα φύγετε από τον κόσμον, δια να παρουσισθήτε με τα έργα σας ενώπιον του υιού του ανθρώπου)

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.