Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Από αντιμνημονιακοί bloggers …μνημονιακοί πρόεδροι σε ΔΕΚΟ;

Άτομα που υπήρξαν «αντιμνημονιακοί» bloggers, αλλά και πολλοί πολιτευτές των ΑΝΕΛ που έσχιζαν κάποτε τα ιμάτιά τους με το άκουσμα και μόνο της λέξης «μνημόνιο», σήμερα (στην ψήφιση του 4ου μνημονίου) βρίσκονται σε προεδρικές θέσεις σε ΔΕΚΟ, και τελικά όσα μνημόνια και να έρθουν, τους έχει «κοπεί» η φωνή… Ο μισθός μπαίνει πάντως κανονικά κάθε μήνα στο λογαριασμό τους…


Του Μανώλη Χατζησάββα

Ένα κλασικό παράδειγμα τέτοιας περίπτωσης είναι και εκείνη του Χαράλαμπου «Μπάμπη» Παπασπύρου, «μάχιμου και λαλίστατου αντιμνημονιακού blogger» (exomatiakaivlepo.blogspot.gr), μέχρι την εποχή της εξαργύρωσης των πολύτιμων υπηρεσιών που προσέφερε στο σύστημα, δηλαδή της αμαύρωσης και σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων του πολιτικού του προϊσταμένου, που κατέληξε τελικά μνημονιακότερος των μνημονιακών Πρόεδρος στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε., με εντολή Πάνου Καμμένου.
Ιδού μία αποδειξούλα, πριν πέσετε επάνω μου αλαλάζοντες κοσμητικά επίθετα και χαρακτηρισμούς:
Τέτοιου είδους προεκλογικές υπηρεσίες σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων του Καμμένου που είχαν αναλάβει εργολαβικά κάποιοι τύποι που «έχουν μάτια και βλέπουν» εξαργυρώθηκαν με το παραπάνω το 2015. Δεν είναι μόνο το προαναφερόμενο πρόσωπο αλλά και άλλοι βλέπε π.χ. https://olympia.gr, https://hellasforce.com κ.λπ. που σήμερα βρίσκονται βολεμένοι κάπου στον κρατικό μηχανισμό και έπαψαν να ασχολούνται με τα «αντιεθνικά, αντισυνταγματικά, παράνομα και επαίσχυντα» μνημόνια… όπως τα αποκαλούσαν κάποτε και πληρώνονται από τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου.
Βλέπουμε λοιπόν πως οι «Greece is not for sale» ξεπουλάνε τα πάντα, προδίδοντας όποιον μιλάει ελληνικά. Κάτι ήξερε ο συγχωρεμένος ο παππούς μου για τους πολιτικούς αυτής της ριμάδας χώρας όταν έλεγε:
«Είναι όλοι τους σκατά, από διαφορετικούς κώλους»…
…και ο νοών …νοείτω!

ANTIZITRO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.