Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Η CIA προσπάθησε να δολοφονήσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Η CIA προσπάθησε να δολοφονήσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Η Βόρεια Κορέα κατήγγειλε σήμερα 5 Μαΐου ότι η CIA προσπάθησε να δολοφονήσει τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν με «βιοχημικές ουσίες.

Οι αμερικανικές και νοτιοκορεατικές υπηρεσίες πληροφοριών «συνωμότησαν με φαύλο τρόπο», στρατολογώντας έναν Βορειοκορεάτη εργαζόμενο στο εξωτερικό, ο οποίος είχε στόχο να σκοτώσει τον νεαρό ηγέτη χρησιμοποιώντας ραδιενεργές και νανο-δηλητηριώδεις ουσίες κατά τη διάρκεια παρέλασης ή δημόσιας εκδήλωσης στην Πιονγιάνγκ, ανέφερε η κυβέρνηση σε ανακοίνωση που μεταδόθηκε από τα κρατικά ΜΜΕ της χώρας.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA δήλωσε: «Η οργιώδης εγκληματική ομάδα τρομοκρατών η οποία διείσδυσε στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας ανακαλύφθηκε έπειτα από ενδελεχή έρευνα».
«Είπαν στον Βορειοκορεάτη ότι η δολοφονία με τη χρήση βιοχημικών ουσιών, περιλαμβανομένων ραδιενεργών ουσιών και μιας δηλητηριώδους νανο-ουσίας είναι η καλύτερη μέθοδος, διότι δεν απαιτεί να πλησιάσει τον στόχο και τα θανατηφόρα αποτελέσματά της θα είναι εμφανή σε έξι με 12 μήνες», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
«Μετά του έδωσαν 20.000 δολάρια σε δύο περιπτώσεις και ένα δορυφορικό τηλέφωνο».

 newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.