Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) ΦΩΤΟΣ


ΟΔΟΣ ΛΟΥΚΑ ΝΙΚΑ(ΨΥΡΡΗ)

ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα1
Συνεχιζουμε την ερευνα που κάθε τόσο μας αποκαλυπτει τρομερα σχεδια που μπλεκουν μαγεία , μασωνια , μεταφυσικές δυναμεις και τυχον προβοκατσιες. Δειτε εικονες :
ΟΔΟΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ
ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
ΟΔΟΣ ΚΑΛΑΜΙΔΑ
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα2ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα3  ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα4  ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα5
 ΟΔΟΣ ΕΡΕΣΣΟΥ
TERRA INCOGNITA/HIC SVNT DRACONES
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΕ THN ΣΤΑΜΠΑ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ TERRA INCOGNITA ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΠΕΝΑΚΗ/ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ME TON ΟΥΡΟΒΟΡΟ ΟΦΗ KAI TO QUETZALQOATL!
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα6ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα7  ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα8 Στον κλάδο της χαρτογραφίας, με τον όρο terra incognita(άγνωστη γή) εννοούμε τις περιοχές στον χάρτη που ακόμα δεν εχουν χαρτογραφηθεί και εξερευνηθεί! Ένας αστικός μύθος υποστηρίζει ότι οι χαρτογράφοι κατά τον μεσαίωνα, διακοσμούσαν στους χάρτες αυτές τις περιοχές με δράκους και θαλάσσια τέρατα μαζί με τη φράση ΄΄HIC SVNT DRACONES΄΄,δηλαδή ΄΄ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΠΕΤΑ΄΄. Θερούσαν ότι δηλαδη, στις πιο απομακρυσμένες και αχαρτογράφητες γωνιές του κόσμου, κατοικούν γιγάντια ερπετά, μεγάλοι δράκοι και γιγάντια φίδια.
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα9
Jishin-no-ben, ένας ιαπωνικός χάρτης του 19ου αιώνα, που απεικονίζει τον ουροβόρο όφη, επισημαίνοντας την κυκλικότητα των σεισμών!
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα10
ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΜΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ?
Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΄΄ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ’’ΣΥΜΒΟΛΩΝ
ΟΥΡΟΒΟΡΟΣ ΟΦΗΣ: Eλάχιστα σύμβολα είναι τόσο αινιγματικά οσο ο ουροβόρος όφης, ενα σύμβολο κυρίως διαδεδομένο στον γνωστικισμό, τον αποκρυφισμό και τον τεκτονισμό .
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα11
 ΣΤΟΑ ΕΜΠΟΡΊΟΥ/ΟΥΡΟΒΟΡΟΣ
Οι ρίζες του συμβόλου αυτού πάνε πίσω στην αρχαία Αίγυπτο όπου για πρώτη φορά βρέθηκε στην Πυραμίδα του Unas ως ένα φίδι που περιπλέκεται με ένα άλλο. Αργότερα το σύμβολο αυτο άρχισε να υιοθετείται και στον ελλαδικό χώρο. Η πρώτη που απαθανάτισε το σύμβολο αυτό στην aρχαία Ελλάδα ήταν η πριγκήπισα Μελίνα, η οποία το μετέτρεψε σε οικόσημο της οικογενείας της. Ιστορικά φαίνεται να λατρεύεται ως σύμβολο κατά τους πρώτους μετά Χριστόν χρόνους στη Φρυγία από τους Ναασενιανούς (οπαδοί γνωστικής αίρεσης όπως και οι Οφείτες) που θεωρούσαν τον όφη ως σύμβολο της υπέρτατης δύναμης της φρόνησης και της μυστηριακής γνώσης.
Αργότερα για τους Αλχημιστές ο ουροβόρος όφις όπως και το «φιλοσοφικό ωόν» υποδηλώνει το ενιαίο της ύλης, την απόλυτη ενότητα, την έννοια της ψυχής του κόσμου, δηλαδή το «πάν που περιβάλλει παν ότι παρέχει γένεση». Εξ αυτού παρέχεται και η μυστικιστική ρήση:
«εν το παν και δι΄ αυτού το παν και εις αυτό το παν».
Ο ουροβόρος αντιπροσωπεύει την κυκλικότητα – το τέλος είναι και η αρχή . Αντιπροσωπεύει την ιδέα της αρχέγονης ενότητας ή κατά την αλχημική άποψη ,αποτελεί το μυστικό της αρχέγονης ύλης.
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα12 ΟΔΟΣ ΜΠΕΝΑΚΗ/ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
Το σύμβολο του ουροβόρου όφη μπορεί να βρεθεί παντoύ πλέον στην Αθήνα χάρη στον ΄΄καλλιτέχνη΄΄ ΟRE ( artore.org). Το περίεργο είναι οτι μαζί με τον ουροβόρο, τις μαύρες γάτες,τον αρχαίο θεό-φτερωτό ερπετό Quetzalcoatl (ΔΕΣ Α,Β,Γ,Δ,Ε ΜΕΡΟΣ http://kastamonitis.blogspot.gr) απεικονίζει με stencil και την Μελίνα Μερκούρη, τέως υπουργό πολιτσμού και σύζυγο του διάσημου Γάλλου Εβραίου ΣΙΩΝΙΣΤΗ Συλ Ντασσέν. ΜΕΛΙΝΑ ΟΜΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΩΣ ΟΙΚΟΣΗΜΟ!
ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ?
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα13
 ΣΤΟΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ/ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ/ QUETZALCOATL
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα14
ΟΔΟΣ ΜΠΕΝΑΚΗ/QUETZALCOATL
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα15 ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΕΦΗ/ΑΡΧΑΙΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ/΄΄ΒΩΜΟΣ΄΄QUETZALCOATL
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα16
ΒΕΝΕΤΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ La Maddalena/ΟΥΡΟΒΟΡΟΣ
ΠΡΩΝ ΟΙΚΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΕΙΑΣ ΠΕΤΣΙΑΒΑ,ΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΤΟ 1920,ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα17 Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Ασκληπιός, θεός της Υγείας και της Ιατρικής, έφερε μία ράβδο στην οποία ήταν τυλιγμένο ένα φίδι. Η ράβδος αυτή χρησιμοποιείται σήμερα ως σύμβολο στην Ιατρική και στις υπηρεσίες υγείας και περίθαλψης. Ο πιο διάσημος ναός του θεού Ασκληπιού ήταν στην Επίδαυρο. Άλλοι διάσημοι θεραπευτικοί ναοί βρίσκονταν στην Κω (Ασκληπιείο) όπου έδρασε ο Ιπποκράτης, στα Τρίκαλα, στη Γόρτυνα, στην Πέργαμο.Προς τιμήν του Ασκληπιού, ένα συγκεκριμένο είδος μη δηλητηριώδους φιδιού χρησιμοποιόταν σε θεραπευτικές τελετές, το οποίο σερνόταν στο πάτωμα του δωματίου του αρρώστου. Αυτά τα φίδια χρησιμοποιούνταν στα εγκαίνια κάθε νέου ναού του Ασκληπιού, κατά την κλασική εποχή.
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα18 Vegvisir
Vegvisir (δηλαδή ταμπέλα στα ισλανδικά ) είναι μια ρουνική σφραγίδα που χρησιμοποιήθηκε στην αρχαιότητα στην Ισλανδία και είχε τη δυνατότητα να δείχνει στον κάτοχό της τον ασφαλή δρόμο μέσα από μια κακοκαιρία . Μια σελίδα στο Χειρόγραφο του Huld, περιλαμβάνει την εικόνα της σφραγίδας και δηλώνει ότι αν αυτό το σύσμβολο χαρακτεί σωστά , τότε αυτός που το έχει ποτέ δεν θα χάσει το δρόμο μέσα σε θύελλες ή κακές καιρικές συνθήκες , ακόμα και όταν ο δρόμος του είναι άγνωστος.
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα19 ΟΔΟΣ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ/ΡΟΥΝΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα20
ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ HULD
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα21 ΟΔΟΣ ΣΑΡΡΗ/ΡΟΥΝΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ
ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ, PAPIERS POUR TOUTES, DES LA PREMIERE SECONDE,
ΔΗΛΑΔΗ ΄΄ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ΄΄
ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα22ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα23 ΟΔΟΣ ΕΡΜΟΥ
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα24
 ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ 13
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα25 ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΄΄ΠΕΡΙΕΡΓΟ΄΄ ΚΤΙΡΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ 12,ΣΤΟ GOOGLE MAPS ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΟΔΟΣ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ 13!
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα26 ΤΟ CHECK POINT ΣΤΟ GOOGLE MAPS , ΕΝΩ Η ΟΔΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΟΔΟΣ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΙ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΤΗΣΗ ΕΚΕ.Ι ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ 700000 ΘΕΑΣΕΙΣ Η ΣΕΛΙΔΑ!
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα27 Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟ GOOGLE MAPS ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ. H ΚΑΡΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΛΩΤΟ, ΑΛΧΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ KAI ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ ΑΦΗΝE ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΠΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣEI ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΦΥΓΗΣ! .( ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SAMAN LYCAN)
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα28 ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ,2011, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΟΔΟ ΣΤΟ STREET VIEW ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ GLITCH ΣΤΗΝ EIKONA. ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ!!
ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΦΙΩΤΙΚΑ
(ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΤΡΑΤΩΝΟΣ ΟΔΟΥ)
ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα29ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα30ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα31ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα32ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα33ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) - Εικόνα34
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ. , ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ
ΠΗΓΕΣ : https://www.google.com/maps/
https://el.wikipedia.org/wiki/
kastamonitis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.