Τρίτη 16 Μαΐου 2017

LGBTP, το «P» για παιδεραστές - Παγκόσμιος σεισμός με αυτό που ειπώθηκε Ο αρθρογράφος και ομοφυλόφιλος ακτιβιστής, Νικ Μαρτίνεζ, καλεί το ομοφυλοφιλικό κίνημα να αποδεχτεί στους κόλπους του τους παιδόφιλους.

LGBTP, το «P» για παιδεραστές -  Παγκόσμιος σεισμός με αυτό που ειπώθηκε

Αυτά έρχονται στα ελληνικά σχολεία;

Ο αρθρογράφος και ομοφυλόφιλος ακτιβιστής, Νικ Μαρτίνεζ, καλεί το ομοφυλοφιλικό κίνημα να αποδεχτεί στους κόλπους του τους παιδόφιλους.
Συγκεκριμένα σε άρθρο του ο Μαρτίνεζ αντί για την πιο διαδεδομένη λέξη ”pedophile” χρησιμοποιεί την λέξη ”pedosexual”.

Όπως σχολιάζουν μέσα ενημέρωσης, είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωπος της ομοφυλοφιλικής κοινότητας παραδέχεται ανοιχτά ότι οι παιδόφιλοι στήριξαν το ομοφυλοφιλικό κίνημα.
Μάλιστα ο ίδιος αποκαλεί αυτή την κίνηση ως «πράξη γενναιότητας».
Αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Από την αρχή του LGBT κινήματος, οι ‘pedosexuals’ βοήθησαν στην επίτευξη της σεξουαλικής απελευθέρωσης για όλους. Δυστυχώς, οι ‘pedosexuals’ ήταν επίσης αυτοί που ύψωσαν ανάστημα και δέχτηκαν τις συνέπειες για να βοηθήσουν να σταματήσει η κακοποίηση προς τους άλλους φίλους της σεξουαλικής μειονότητας. Αυτή η πράξη γενναιότητας μεταξύ των ‘pedosexuals’ στο όνομα της σεξουαλικής ισότητας τους έχει οδηγήσει να είναι αυτοί που διώκονται μέχρι σήμερα, παρόλο που γεννιούνται με διαφορετική έλξη.
Πρέπει το κίνημα LGBTQ + να δεχτεί τους ‘pedosexuals’; Νομίζω ότι η απάντηση είναι προφανής: Απολύτως!»
Άραγε θα διδαχθεί και στα σχολεία πως η «έλξη« ενός μεγαλύτερου σε παιδί είναι φυσιολογική; Η κοινωνία βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και χρειάζεται επαγρύπνηση!

 el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.