Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη στη Β.Κορέα – Navy seals διείσδυσαν στην χώρα – Η Πιονγιάνγκ ετοιμάζεται να πλήξει ΗΠΑ και Ν.Κορέα ως αντίποινα για την απόπειρα δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν!

Oλα τα μάτια στραμμένα στην Β.Κορέα καθώς το βορειοκορεατικό καθεστώς απείλησε με «αντιτρομοκρατική επίθεση εναντίον των Η.Π.Α και της Ν.Κορέας σε αντίποινα για την απόπειρα δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν! Υπάρχουν πληροφορίες για διείσδυση στην Β.Κορέα των Navy Seals Team 6 ενώ έχει ξεσπάσει ανθρωποκυνηγητό για την εξάρθρωση της ομάδας ου θα δολοφονούσε τον Κιμ Γιονγκ Ουν!Τα πράγματα πλέον έχουν ξεφύγει εντελώς!

Η Β.Κορέα ισχυρίζεται ότι η CIA σχεδιάζει να σκοτώσει τον ηγέτη τους Κιμ Γιονγκ Ουν αρχικά με χημική επίθεση χρησιμοποιώντας  «βιοχημικές ουσίες».
Η Β.Κορέα υποστηρίζει πως ο στόχος ήταν να δολοφονηθεί ο Κιμ Γιονκ Ουν κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας εκδήλωσης στη Πιονγκγιανγκ.
Την ίδια στιγμή, θεωρείται βέβαιο κατά πολλούς πως στην κορεατική χερσόνησο έχουν καταφθάσει κρυφά Αμερικανοί κομάντο.
Επιπλέον η Β.Κορέα έθεσε το στράτευμα της σε κατάσταση συναγερμού ενώ διαδίδει πως έχουν διεισδύσει στη Β.Κορέα Navy Seals και συγκεκριμένα η ίδια ομάδα που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη στη Β.Κορέα – Navy seals διείσδυσαν στην χώρα – Η Πιονγιάνγκ ετοιμάζεται να πλήξει ΗΠΑ και Ν.Κορέα ως αντίποινα για την απόπειρα δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν! - Εικόνα0
Το κρατικά ελεγχόμενο ειδησεογραφικό δίκτυο KCNA ανέφερε:
«Η στυγερή τρομοκρατική εγκληματική ομάδα ανακαλύφθηκε ότι είχε διεισδύσει στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας μετά από προσεκτικές προετοιμασίες».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η επιχείρηση ανακαλύφθηκε και κατηγορούνται μέλη της CIA και κάτοικοι της Βορείου Κορέας που συνεργάστηκαν με τους Αμερικανούς στην επιχείρηση, «χρησιμοποιώντας βιοχημικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων ραδιενεργών ουσιών και νανο-δηλητηριώδους ουσίας για να σκοτώσουν τον ηγέτη Κιμ«.
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη στη Β.Κορέα – Navy seals διείσδυσαν στην χώρα – Η Πιονγιάνγκ ετοιμάζεται να πλήξει ΗΠΑ και Ν.Κορέα ως αντίποινα για την απόπειρα δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν! - Εικόνα1
Το υπουργείο Ασφαλείας της χώρας δήλωσε πως «θα ξεριζώσουμε και θα καταστρέψουμε ανελέητα μέχρι τον τελευταίο τους τρομοκράτες της CIA».
Ο φόβος του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου συνεχίζει να αυξάνεται μετά από αυτή την εξέλιξη…
Δεν είναι γνωστό πώς η κυβέρνηση ανακάλυψε την υπόθεση…
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη στη Β.Κορέα – Navy seals διείσδυσαν στην χώρα – Η Πιονγιάνγκ ετοιμάζεται να πλήξει ΗΠΑ και Ν.Κορέα ως αντίποινα για την απόπειρα δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν! - Εικόνα2
Πληροφορίες για Αμερικανούς πεζοναύτες στα κορεατικά σύνορα
Σύμφωνα με πληροφορίες, αμερικανικές δυνάμεις των πεζοναυτών έχουν φθάσει στην κορεατική χερσόνησο μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο στα πυρηνικά όπλα προσωπικό των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.
Το USS Carl Michigan, το μεγαλύτερο πυρηνικό υποβρύχιο στο οπλοστάσιο των ΗΠΑ, έφθασε στην πόλη Busan την ίδια μέρα που ο Κιμ Γιονγκ Ουν γιόρτασε την 85η επέτειο από την ίδρυση του Λαϊκού στρατού της Κορέας.
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη στη Β.Κορέα – Navy seals διείσδυσαν στην χώρα – Η Πιονγιάνγκ ετοιμάζεται να πλήξει ΗΠΑ και Ν.Κορέα ως αντίποινα για την απόπειρα δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν! - Εικόνα3
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη στη Β.Κορέα – Navy seals διείσδυσαν στην χώρα – Η Πιονγιάνγκ ετοιμάζεται να πλήξει ΗΠΑ και Ν.Κορέα ως αντίποινα για την απόπειρα δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν! - Εικόνα4
Τώρα φημολογείται, ότι από τα υποβρύχια αυτά τα οποία χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν Αμερικανούς πεζοναύτες (US Navy SEALs) διείσδυσαν ειδικές δυνάμεις μέσα στην Β.Κορέα.
Παράλληλα πηγές  άφησαν να εννοηθεί πως η Ομάδα 6, η δύναμη που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν το 2011, έχει ήδη εκπαιδευτεί σε μία νέα έκδοση της ίδιας επιχείρησης, προσαρμοσμένης στα δεδομένα της Β.Κορέας.
Η Ουάσιγκτον αρνείται να σχολιάσει τα γεγονότα. Ωστόσο, οι αναλυτές αποκάλυψαν ότι το συγκεκριμένο υποβρύχιο μπορεί να μεταφέρει 154 πυραύλους Tomahawk και είναι εξοπλισμένο για να μεταφέρει κρυφά έως και 66 Αμερικανούς κομάντο.
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη στη Β.Κορέα – Navy seals διείσδυσαν στην χώρα – Η Πιονγιάνγκ ετοιμάζεται να πλήξει ΗΠΑ και Ν.Κορέα ως αντίποινα για την απόπειρα δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν! - Εικόνα5
«Οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ εκπαιδεύονται στο να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πυρηνικά όπλα της Βόρειας Κορέας«, όπως παραδέχτηκε ανώτατος διοικητής.
Οι «κομάντος προετοιμάζονται «ενεργά» για πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα», αποκάλυψε η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ.
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει «χρήση συστημάτων ειδικών στην αντιμετώπιση όπλων μαζικής καταστροφής».
Αυτό θα μπορούσε να είναι μόνο μια αποστολή για να απενεργοποιηθεί το απόθεμα πυρηνικών και χημικών όπλων του Κιμ Γιονγκ Ουν.

pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.