Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 6 ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΚΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ CIA "ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ" VIDEO

ΠΛΗΡΟΦΟΡIΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ

http://www.whatdoesitmean.com/index2208.htm

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Επιχείρηση «καθαρά χέρια»: Κομπιναδόροι της «κλιματικής αλλαγής» και κοινότητα LGBT εκτός Λευκού Οίκου με απόφαση του Ν.Τραμπ!

 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

 του Πέτρου Αναστασίου
Μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου σβήστηκαν δύο ενότητες θεμάτων, των οποίων η αρχική περίληψή τους από προεδρίας Ομπάμα είχε προκαλέσει εντύπωση, ειδικά η πρώτη:
 
Είναι η ενότητα που ήταν αφιερωμένη στην κοινότητα των ομοφυλόφιλων ( Society LGBT) και η ενότητα για την κλιματική αλλαγή,

Εννιά χρόνια κάθειρξη για Βρετανοκύπριο σατανιστή που βίασε 19χρονη

Εννιά χρόνια κάθειρξη για Βρετανοκύπριο σατανιστή που βίασε 19χρονη

Κακοποίησε την κοπέλα σε ένα δωμάτιο που είχε διαμορφώσει ως ναό στον Σατανά - «Το πρόσωπό του στοιχειώνει τους εφιάλτες μου», δηλώνει το θύμα του

Πίσω από τα κάγκελα πρόκειται να περάσει τα επόμενα εννέα χρόνια ο Βρετανοκύπριος Pedro Evangelou, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας στο διαμέρισμά του στο Ίσλινγκτον του Βόρειου Λονδίνου, πέρυσι τον Ιούνιο.

Ποια προγράμματα του ΕΣΠΑ αναμένεται να ανακοινωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα


Πλέγμα δράσεων προωθεί τους πρώτους μήνες του έτους, το υπουργείο Οικονομίας για την ουσιαστική παροχή ‭ρευστότητας‬ στην οικονομία και την προώθηση ενός‭ ‬νέου‭‭ ‬αναπτυξιακού‭ ‬‬μοντέλου‭ ‬που‭ θ’ ‬αντιμετωπίζει‭ ‬τις‭ ‬δομικές ‬‬παθογένειες‭‬ ‬της‭ ‬ελληνικής‭ ‬οικονομίας.

Σοκ στη Σουηδία: Βίασαν κοπέλα και το μετέδωσαν live στο facebook!

 Σοκ στη Σουηδία: Βίασαν κοπέλα και το μετέδωσαν live στο facebook!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Σουηδία η είδηση πως τρεις άντρες βίασαν μια νεαρή κοπέλα και μάλιστα μετέδωσαν το έγκλημα ζωντανά στο facebook!

Οι ΜΚΟ «αλωνίζουν» στα Ελληνική νησιά – Εβραϊκή οργάνωση μοίρασε προμήθειες στους "μουσουλμάνους πρόσφυγες" στην Λέσβο – Υπάρχει κράτος;

Οι εκπρόσωποι των εβραϊκών και ισραηλινών μη κυβερνητικών οργανώσεων ανθρωπιστικής βοήθειας έφτασαν στο νησί της Λέσβου, για να διανείμουν 1,5 τόνους προμήθειες που συγκεντρώθηκαν στο Ισραήλ για τους πρόσφυγες , οι οποίοι υποφέρουν από το χιόνι και τις θερμοκρασίες υπό του μηδενός, αναφέρει ο ισραηλινός τύπος.

Σε κίνδυνο οι χρήστες του Gmail. Μέτρα προστασίας

 
Ένα νέο κύμα επιθέσεων phising κατά χρηστών του Gmail έχει καταγραφεί τελευταία, οι οποίες βασίζονται σε κακόβουλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η απάτη είναι τόσο καλοστημένη, που ακόμα και έμπειροι χρήστες μπορεί να ξεγελαστούν.

Στο στόχαστρο της CIA η Μαντόνα για τις σκέψεις της να… ανατινάξει τον Λευκό Οίκο



Έρευνες για τη Μαντόνα θα ξεκινήσει η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ, ύστερα από την συμμετοχή της και την ομιλία που έβγαλε στην «Πορεία των Γυναικών» στην Ουάσιγκτον.

Εκατοντάδες Έλληνες ταυτοποιήθηκαν ως αγοραστές όπλων- Σε περίοπτη θέση η Κρήτη!

 
 
Σε διεθνή αστυνομική επιχείρηση με την ονομασία «BOSPHORUS», για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης και κατοχής όπλων κρότου-αερίου, που κατασκευάζονται στην Τουρκία και διακινούνται στην Ευρώπη, μέσω Βουλγαρίας, συμμετείχε η Ελληνική Αστυνομία. 

Οι "φιλέλληνες" Ευρωπαίοι κατέκλεψαν και κατέστρεψαν κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας τις ελληνικές αρχαιότητες !!!

 
Ο Κυριάκος Σιμόπουλος στο βιβλίο του «Η λεηλασία και καταστροφή των ελληνικών αρχαιοτήτων» και μάλιστα στην σελίδα 275, αναφερόμενος στους ξένους αρχαιοθήρες και αρχαιοκάπηλους, που ρήμαξαν την ελληνική γη και τα μνημεία της, γράφει: «Οι διπλωμάτες των μοναρχών της Ευρώπης στην Κωνσταντινούπολη έχουν εντολή να συγκεντρώσουν αρχαιότητες για διακόσμηση των ανακτόρων», ενώ ο πρεσβευτής της Αυστρίας που προωθούσε τότε τα έργα στην Βιέννη έγραφε:

ΕΒΓΑΛΕ ΚΙ Η ΜΥΓΑ Κ@ΛΟ... Πάολα: "Ο Καζαντζίδης εκμεταλλευόταν τον πόνο, την αδικία και την μετανάστευση"

H Πάολα σε συνένευξη της στη Real life και στον Γιώργο Λιάνη μέσα σε όλα αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στον Στέλιο Καζαντζίδη.
 
"Ο Καζαντζίδης,

Οι αρχαίοι Έλληνες ανακάλυψαν την Αμερική υποστηρίζει Ιταλός καθηγητής πανεπιστημίου


Το 1492 είναι μια από τις πιο σημαντικές χρονιές στην ιστορία. Ο κόσμος ξαφνικά “μεγάλωσε” μετά την ανακάλυψη της Αμερικανικής Ηπείρου και η Ευρώπη έπαψε να είναι το κέντρο της γης.
Ωστόσο, ένας Ιταλός φυσικός, φιλόλογος και ιστορικός των επιστημών ο οποίος διδάσκει σε πανεπιστήμιο της Ρώμης, ο Lucio Russo, επιμένει πως αυτός ο “Νέος Κόσμος” ήταν ήδη γνωστός στους αρχαίους Έλληνες.

Τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητα σας ο τρόπος που κοιμάστε

1. Εάν δεν μπορείς να κοιμηθείς, χωρίς να ενώσεις τα γόνατα σου και χωρίς να γυρίσεις στο πλάι, τότε είσαι ένα ήρεμο και αξιόπιστο άτομο. Δύσκολα μπορεί κάποιος να σε προσβάλλει και δεν φοβάσαι το μέλλον.

Εφυγε από τη ζωή ο Κρητικός τελευταίος Έλληνας επιζών της απόβασης στη Νορμανδία

1neb41b

Έφυγε χθες το πρωί από τη ζωή, σε ηλικία 96 ετών, ο ήρωας του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, Ναύαρχος ε.α Γρηγόρης Παυλάκης.
Ήταν ο τελευταίος Έλληνας επιζών αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος είχε λάβει μέρος στη Νορμανδία, στη συμμαχική απόβαση.

Αποκάλυψη! Ο Σόρος είχε στοιχηματίσει στην Κλίντον και έχασε 1 δις! (Βίντεο) ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ


Ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος είναι ένας από τους πλέον αμφιλεγόμενους και πανίσχυρους άνδρες του κόσμου, αλλά πλέον έχει έναν πονοκέφαλο. Αυτός ονομάζεται Ντόναλντ Τραμπ. Του κοστίζει λεφτά και αυτό είναι αρκετό για να ξεκινήσει έναν πόλεμο με άγνωστα αποτελέσματα.

Αίσχος : Πακιστανοί στο Μενίδι εξέτρεφαν, έσφαζαν και έτρωγαν σκυλάκια!!! - Σοκαριστικό Βίντεο και Φωτογραφίες

Αίσχος : Πακιστανοί στο Μενίδι εξέτρεφαν, έσφαζαν και έτρωγαν σκυλάκια!!! - Σοκαριστικό Βίντεο και Φωτογραφίες
Η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να διέθεταν το κρέας στην αγορά... Μια ομάδα πακιστανών συνελήφθη στο Μενίδι μετά από καταγγελία ότι εξέτρεφαν σκυλιά τα έσφαζαν και τα έτρωγαν.

Οι κακόβουλοι Νάρκισσοι είναι πολλοί και ζουν ανάμεσά μας


WOLF
 Ο ναρκισσισμός ως φυσική αγάπη στον εαυτό μας είναι απαραίτητος για την επιβίωση. Είναι αυτός που μας κάνει να εκτιμούμε τον εαυτό μας, και να βρούμε κάποιο σκοπό στη ζωή. Ουσιαστικά, η αυτο-αγάπη είναι αναγκαία για την αυτοσυντήρηση μας. Ο καθένας έχει κάποια ναρκισσιστικά χαρακτηριστικά, ωστόσο όσο ματαιόδοξος, εριστικός, ή εγωιστής  κι αν είναι δεν σημαίνει ότι έχει άσχημη διαταραχή προσωπικότητας.

Αρρωστημένο: Μάνα-«κτήνος» στην Ουαλία ζητούσε από παιδόφιλο να βιάσει την 7χρονη κόρη της!

H μητέρα ζητούσε από τον 57χρονο αμοιβή 200 λιρών

 Αρρωστημένο: Μάνα-«κτήνος» στην Ουαλία ζητούσε από παιδόφιλο να βιάσει την 7χρονη κόρη της!

Όπως αναφέρουν οι αρχές, η γυναίκα γνώρισε τον Μπέιλι μέσω της ιστοσελίδας γνωριμιών Plenty of Fish και στη συνέχεια τα δύο τέρατα σχεδίασαν με κάθε λεπτομέρεια την σεξουαλική επίθεση - Η γυναίκα έστειλε, μάλιστα, και μια γυμνή φωτογραφία της 7χρονης κόρης της

6 πράγματα που κάνει ο έρωτας στο μυαλό και στο σώμα μας

 6 πράγματα που κάνει ο έρωτας στο μυαλό και στο σώμα μας

Πόσο πολύ μπορεί να επηρεάσει η αγάπη και ο έρωτας τη λειτουργία του σώματος και του μυαλού μας; Μήπως τελικά "οι πεταλούδες στο στομάχι" και το ζωγραφισμένο χαμόγελο στο πρόσωπο των ερωτευμένων είναι αληθινές συνθήκες και συμπτώματα τα οποία οφείλονται στον έρωτα;

Ο Χ.Κίσινγκερ απειλεί: «Αν ο Ν.Τραμπ δεν ακολουθήσει όσα προβλέπονται από τη ΝΤΠ, θα τον ρίξουμε» (βίντεο)

 
Ένας από τους βασικούς σχεδιαστές της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, ο Χένρυ Κίσινγκερ, σε συνέντευξή του στο CNN στην εκπομπή του Φαρίντ Ζακαρία, μίλησε για τον νεοκλεγέντα πρόεδρο, Ντόναλντα Τραμπ,  το πόσο διαφορετικός είναι σε σχέση με τους προηγούμενους προέδρους, καθώς και για την σχέση που μπορεί να αποκτήσει με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ξεσπάει σε λίγο «το αντάρτικο της ελιάς» Το νου σας μην ξεριζώσετε τις ελιές,λόγω επιδότησης.


“ Σε λίγο οι τρελλοί θα μας πουν πως είναι… «τρελλά ελαιόδενδρα»… ”
Ο Γιώργος Λεκκάκης, γνωστός συγγραφέας – δημοσιογράφος, για τις θέσεις και απόψεις του γύρω απο την Ελλάδα, την παράδοση, τη φύση και το περιβάλλον παρουσιάζει μέσα απο την Kontranews άρθρο που καθιστά τους Έλληνες πέρα από ενήμερους του θέματος, υπόλογους αν δεν αντιδράσουν… Κάνει λόγο για την συντονισμένη προσπάθεια καταστροφής των γνήσιων ελαιόδενδρων της Ελλάδας και την αντικατάστασή τους από υβδριδικά…

Χτύπημα Αλβανών εξτρεμιστών στην καρδιά της μειονότητας.. Παραλήρημα για το Τσάμικο Ατίμασαν ελληνική σημαία σε εκκλησία της Βορείου Ηπείρου


Στην καρδιά της ελληνικής μειονότητας, στο χωριό Γεωργουτσάτες, «χτύπησαν» ακραίοι εξτρεμιστικοί κύκλοι της Αλβανίας, θέλοντας να συντηρήσουν και να μεταφέρουν το κλίμα έντασης που εδώ και μερικούς μήνες καλλιεργείται στη Χιμάρα.

Ο Τραμπ απαγόρευσε τη χρηματοδότηση ΜΚΟ που παρέχουν αμβλώσεις και ενημέρωση σε γυναίκες

 Ο Τραμπ απαγόρευσε τη χρηματοδότηση ΜΚΟ που παρέχουν αμβλώσεις και ενημέρωση σε γυναίκες

Σοκ στις φεμινιστικές οργανώσεις μετά από τις μαζικές κινητοποιήσεις των γυναικών το σαββατοκύριακο

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε σήμερα ένα διάταγμα με το οποίο παγώνουν οι προσλήψεις σε ομοσπονδιακό επίπεδο και μια οδηγία που απαγορεύει την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση σε διεθνείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις οι οποίες τάσσονται υπέρ των αμβλώσεων. 

"Το 70% των "μεταναστών" που έρχεται είναι άντρες, μόνοι", παραδέχεται ο Μουζάλας - ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ

 Το 70% των μεταναστών που έρχεται είναι άντρες, μόνοι, παραδέχεται ο Μουζάλας

Οι συνθήκες που ζουν είναι ικανοποιητικές στην ενδοχώρα αλλά πολύ κακές στα νησιά - Τους προσφέρουμε την επιβίωση και πράγματα που δεν έχουν πολλές ελληνικές οικογένειες, δήλωσε ο υπουργός στο news247.gr

Στοχοποίησή της και επηρεασμό των αρεοπαγιτών καταγγέλλει η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου


 
Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, χαρακτήρισε αδικαιολόγητες τις ανακοινώσεις ορισμένων μελών επιστημονικών και συνδικαλιστικών φορέων, για τη σύγκληση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, την ερχόμενη Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017. Σε δική της ανακοίνωση, υποστηρίζει ότι αυτές οι ανακοινώσεις δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά, καθώς με το περιεχόμενό τους προσπαθούν να στοχοποιήσουν προσωπικά την ίδια, ενώ καταγγέλλει ότι επιχειρείται επηρεασμός των αρεοπαγιτών.

Ποιος γνωστός Τούρκος πρωταγωνιστής «έκλεισε» να παίξει σε θέατρο της Αθήνας; (εικόνες)

 
Ο όμορφος Τούρκος ηθοποιός που έγινε γνωστός και στη χώρα μας μέσα από πετυχημένες σειρές έρχεται στην Ελλάδα να παίξει σε θέατρο της Αθήνας.

Στο εκτελεστικό απόσπασμα τα «μπλοκάκια» -Ολα όσα θα κληθούν να πληρώσουν

 Στο εκτελεστικό απόσπασμα τα «μπλοκάκια» -Ολα όσα θα κληθούν να πληρώσουν
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ

Τι συνέβη χθες στο Αιγαίο και γιατί Χειριστές των Μαχητικών και των Α/Α είναι με το δάκτυλο στο»ΟΝ»!

tt 

Είχαμε την εισβολή δυο Οπλισμένων Τούρκικων Μαχητικών στο FIR Αθηνών με στόχο καθαρά να προκαλέσουν  αφού οι ελιγμοί τους δεν ήταν τίποτε περισσότερο από καθαρά  προκλητική επιθετική τακτική …αλλά μέχρι εκεί !

Brad Pitt: Δε θα πιστέψετε με ποια ηθοποιό είναι ζευγάρι (εικόνες)



Ο Brad Pitt μετά τον χωρισμό του έγινε ξανά περιζήτητος στο γυναικείο πληθυσμό.
Ανάμεσά τους μια πασίγνωστη ηθοποιός που ήθελε να τον πλησιάσει και να κανονίσει να βγουν καθώς είναι ερωτευμένη μαζί του και μάλλον τα κατάφερε.

ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Η φωτό της απάτης των ΜΜΕ κατά του Τραμπ. (BINTEO)

 inauguration

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Ένα από τα παραδείγματα, ήταν η σύγκριση απάτη που
έκαναν με το πόσους ανθρώπους είχε ο Τραμπ κατά την ορκωμοσία, με βροχερό καιρό, σε σχέση με τον Ομπάμα, με λιακάδα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για "προσφυγόπουλα" της κυβέρνησης...



Σε αναβρασμό βρίσκεται η ελληνική κοινωνία με την απόφαση της κυβέρνησης να εντάξει στα σχολεία της χώρας τα προσφυγόπουλα, ώστε να μην στερηθούν τη μόρφωση.

ΛΑΛΗΣΑΝΕ....Φεμινίστρια κατά Τραμπ: Γιατί φορολογούνται τα ταμπόν και όχι το Βιάγκρα;!... VIDEO

 Το βίντεο αυτό είναι μέρος της ομιλίας της Αμερικανίδας ηθοποιού Ashley Judd, στην ''Πορεία των Γυναικών'', μια φεμινιστική εκδήλωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον, ενώ πραγματοποιούνταν η Τελετή Ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ. Το παραλήρημα της Judd-

Ο Ψινάκης τρολάρει τον Μπουτάρη για τις αλατιέρες ΦΩΤΟ

 Ο Ψινάκης τρολάρει τον Μπουτάρη για τις αλατιέρες [εικόνα]

iliaspsinakis 

Είπα στον Μπουτάρη άστην αλατιέρα...και πάμε Πεκίνο να ξελασπώσουμε ...!!

ΜΟΥΡΙΕΣ ΚΙΛΚΙΣ:ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ "ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ" ΒΙΝΤΕΟ

ΠΩΣ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 Εκρηκτικό ήταν το κλίμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οι κάτοικοι του Σ.Σ. Μουριών για τη μεταφορά 226 προσφύγων μέσα στον οικισμό τους. Η συγκέντρωση έγινε το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2017 με την παρουσία

Η ΤΖΑΚΙ, Ο ΚΕΝΕΝΤI και ο ΩΝΑΣΗΣ! Όλα τα σκάνδαλα στη φόρα…



Μια απίστευτα σκανδαλώδη ζωή κατάφερε να κρύψει από τον κόσμο η άλλοτε Πρώτη Κυρία Τζάκι Κένεντι.

Μπορεί η Τζάκι Κένεντι να εμφανιζόταν ως η τέλεια χήρα μετά τη δολοφονία του Τζον Κένεντι, αλλά αγωνίστηκε για να φτιάξει την εικόνα αυτή και να κρύψει τη ζοφερή αλήθεια. Ήταν ένας γάμος χωρίς αγάπη και κάτω από έντονη πίεση μέχρι και τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου στο Ντάλας τον Νοέμβριο του 1963.

Δημοσκόπηση – κόλαφος για τα ελληνικά κόμματα

 

Πρόωρες εκλογές μέσα στο 2017 «βλέπουν» 6 στους 10 Ελληνες πολίτες, όπως προκύπτει από νέα δημοσκόπηση. Συγκεκριμένα,

Η ιστορία εξευτελίζεται, τα σύνορα καταργούνται και τα πολεμικά πλοία γίνονται ξενοδοχεία

Το αρματαγωγό του πολεμικού Ναυτικού "Λέσβος" στο λιμάνι της Μυτιλήνης, που φιλοξενεί πρόσφυγες. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

 Του Παντελή Δ. Καρύκα 

Το παλαιό αρματαγωγό «Λέσβος» ήταν το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού που διακρίθηκε στον καταστροφικό πόλεμο – ναι τέτοιος ήταν – του 1974, επιχειρώντας ολομόναχο στα νερά της Κύπρου. Σήμερα το νέο, ομώνυμό του πλοίο, γίνεται πλωτό ξενοδοχείο, με σύμφωνη γνώμη πρωθυπουργού και συνεταίρου του, υπουργού Άμυνας για να φιλοξενήσει πρόσφυγες και μετανάστες του κέντρου της Μόρια στο νησί της Λέσβου, το οποίο κέντρο κάηκε δύο φορές τους προηγούμενους μήνες από τους ενοίκους του.

Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Γεωργίου



Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Γιώργου Γεωργίου, καθώς έφυγε σήμερα από τη ζωή ο γιος του σε ηλικία