Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

SOS από γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία! Ανακαλεί 1 εκατ. οχήματα με κίνδυνο ανάφλεξης.


Γιατί ανακαλεί 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα η γερμανική εταιρεία Daimler AG;

Π.Καμμένος για Ν.Μπακογιάννη: «Πρόδωσε τον Καραμανλή όταν έθεσε βέτο στο ΝΑΤΟ, τολμά να μιλά;»


Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ΥΕΘΑ Π.Καμμένος επιτέθηκε από το Twitter στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην ΥΠΕΞ της κυβέρνησης Κ.Καραμανλή Ν.Μπακογιάννη: «Αποσύρθηκε μόλις βρήκαν το μαύρο εκατομμύριο στο Λονδίνο πρόδωσε τον Καραμανλή για το βέτο στο ΝΑΤΟ, τολμά να μιλά ;»

Tο 1953, η Ελλάδα διέγραψε το χρέος της Γερμανίας

default

Χωρίς διαγραφή κανένα «οικονομικό θαύμα»

Το χρέος της χώρας είναι υπέρογκο. Ο λόγος όχι για την Ελλάδα, αλλά για τη Γερμανία. Πριν από 60 χρόνια υπογράφηκε στο Λονδίνο η συμφωνία για τη διαγραφή του γερμανικού χρέους.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ: «Όταν οι μέρες θα πλησιάζουν τότε …»

agios-paisios-780x434

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ: «Όταν οι μέρες θα πλησιάζουν τότε …»

Αυτός είναι ο οδηγός ταξί που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά [photos+video]


Κάτοικος Νέας Ιωνίας ήταν ο άτυχος οδηγός ταξί που δολοφονήθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Κηφισιά από άγνωστο με μία σφαίρα στο κεφάλι...

Η οικογένειά του σοκαρισμένη ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό γεγονός με τον γιο και τη σύζυγό του να βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ανησυχία από το γερμανικό ΥΠΕΞ: «Οι ρωσικοί Iskander-Μ μπορούν να φτάσουν στο Βερολίνο από το Καλίνινγκραντ» ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΦΑΛΑΓΓΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ VIDEOS


Προβληματισμός αλλά και φόβος επικρατεί στη Γερμανία για τους βαλλιστικούς  πυραύλους Iskander-M που έχει εγκαταστήσει η Ρωσία στον θύλακα του Καλίνινγκραντ.

Καταγγελία: "Στον ΟΑΕΕ ξεκουράζονται λίγο - Εστειλα έναν φάκελο πριν 20 μέρες και..."


εστειλα ένα φάκελο με μια υπεύθυνη δήλωση και ακουστέ το τρελό  που με έχει εξοργίσει...

Μεγάλη μέρα για τον ελληνικό στίβο. Λίγη ώρα μετά το χάλκινο μετάλλιο της Παπαχρήστου στο τριπλούν η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

katerina_stefanidi
Eίναι η καλύτερη αθλήτρια στην Ευρώπη και το απέδειξε σε ακόμη ένα μεγάλο τελικό στο άλμα επί κοντώ. Η Κατερίνα Στεφανίδη έναν περίπου χρόνο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό ανοιχτού και έξι μήνες μετά την

Βρυξέλλες: Εντοπίστηκε όχημα ριζοσπαστικοποιημένου ισλαμιστή με 3 φιάλες υγραερίου σε κεντρικό σημείο.Kινητοποίηση…….

Trois bonbonnes de gaz découvertes dans une voiture à la porte de Hal: le propriétaire serait radicalisé 
Ένα αυτοκίνητο ύποπτο ότι περιείχε πολλές φιάλες υγραερίου εντοπίστηκε κοντά στην  Porte de Hal στο κέντρο των Βρυξελλών.
Υπήρξε μια σημαντική ανάπτυξη αστυνομικών δυνάμεων και η κυκλοφορία απαγορεύθηκε γύρω από το Porte de Hal στις Βρυξέλλες . « Όλη η συνοικία μπροστά από τον πύργο της  porte de Hal (Bruxelles) αποκλείστηκε. Η κυκλοφορία σταμάτησε και τα λεωφορεία μπλοκαρίστηκαν « ,

Με νέο βίντεο η ISIS απειλεί το Βέλγιο: « είμαστε εδώ ..θα επιτεθούμε »ΒΙΝΤΕΟ

%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%87%ce%b8%cf%83%ce%b8%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%be

Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ επανεξελέγη πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς…

  Σύμφωνα με ανακοίνωση από το “Κίνημα”, ο Γ. Παπανδρέου επανεξελέγη αργά το βράδυ Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, με την ομόφωνη στήριξη του Συνεδρίου της Οργάνωσης.

Κούκλες τρανσέξουαλ για παιδιά.

Η Tonner Doll Company παρουσίασε μια κούκλα βασισμένη στην Jazz Jennings, μια διαφυλική έφηβη και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας.

Εντυπωσιακές βολές Ταγμάτων Εθνοφυλακής στο Δ΄ Σώμα Στρατού -Φωτογραφίες.

12-630x354

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των Εθνοφυλάκων, το Δ΄ Σώμα Στρατού με τη ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού, εκτέλεσε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου
2017, βολές των Ταγμάτων Εθνοφυλακής ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΤΡΑΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ – ΦΕΡΩΝ – ΤΥΧΕΡΟΥ.

Ο Σταυραετός του Μαχαιρά που …Προήχθη σε Αντιστράτηγο μετά θάνατον! VIDEO

6-17-1024x682«Στην εσχάτην ανάγκην θα αγωνιστώ και θα πεθάνω σαν Έλληνας, αλλά ζωντανόν δεν θα με πιάσουν». – Γρηγόρης Αυξεντίου.
Ο Γρηγόρης Αυξεντίου γεννήθηκε στο χωριό Λύση της επαρχίας Αμμοχώστου, που βρίσκεται ανάμεσα στη Λευκωσία και την Αμμόχωστο, στις 22 Φεβρουαρίου του 1928. Από τη φύση του ήταν παράτολμος και ατίθασος, ενώ είχε γαλουχηθεί με εθνικά και θρησκευτικά ιδεώδη.

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στο ύψος του Φαληρικού Δέλτα VIDEOS

Επεισόδια στην Ποσειδώνος - Κλειστό το ρεύμα προς Πειραιά
Οι οπαδοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους, έπεσαν μολότοφ, έχουν προκληθεί ζημιές σε αυτοκίνητα, ενώ έκαψαν και μία μοτοσυκλέτα.

Έβρεξε φωτιά & Ατσάλι στο Αιγαίο (video) : Με «ΟΡΜΗ» μπήκαν στα Στενά της Μυκάλης οι ΤΠΚ του ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ VIDEO

img_2891-1024x768

Πάνω από 7 Πολεμικά Σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού εκ των οποίων έξη Πυραυλάκοι απλώθηκαν στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου και δεν πέρναγε κουνούπι!

Ο διευθυντής της Σουηδικής αστυνομίας προειδοποιεί τις γυναίκες: «Μην πηγαίνετε έξω μετά το ηλιοβασίλεμα γιατί θα σας βιάσουν ή μπορεί και να πάθετε χειρότερα.» ΒΙΝΤΕΟ

Σουηδός Αστυνομικός Διευθυντής προειδοποιεί τις γυναίκες - ΒΙΝΤΕΟ
Τονίζει επίσης, πως αυτού του είδους οι επιθέσεις δεν περιορίζονται μόνο σε χώρους όπως μπαρ και νυχτερινά κέντρα, αλλά επεκτείνονται σε όλη την περιοχή με ιδιαίτερο στόχο τις γυναίκες.

277 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ 831 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ) BINTEO


 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Υπουργός του Τραμπ πήγε πρώτη μέρα στη δουλειά με το… άλογο (βίντεο)

Φαίνεται πως δεν τα έχουμε δει όλα ακόμη με την κυβέρνηση Τραμπ.

Ενας από τα κορυφαία κυβερνητικά του στελέχη, ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ Ράιαν Ζίνκε έκανε την πιο εντυπωσιακή είσοδο στο νέο του υπουργείο.

Συλλήψεις στη Γαλλία για τον σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης


Οι γαλλικές αρχές έθεσαν χθες Τετάρτη υπό κράτηση τέσσερα μέλη της ίδιας οικογενείας στο πλαίσιο προκαταρκτικής

Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ, Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1827 ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ…..

NTR

Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης γεννήθηκε το 1780 στο Μαυρομάτι Καρδίτσας και ήταν καρπός της σχέσης του αρματολού Δημήτρη Καραΐσκου και της μοναχής Ζωής Ντιμισκή, αδελφής του

ΥΠΑΤΙΟΣ ΠΑΤΜΑΝΟΓΛΟΥ: ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ MR JUMBO ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ!!! ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ ΟΙ 2 ΑΝΔΡΕΣ. ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!

ypatios-patmanoglou-vakakis

Tι είπαν στο τηλέφωνο ο Υπάτιος Πατμάνογλου και ο ο Απόστολος Βακάκης;

Η κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού επιθεωρεί εγκαταστάσεις προσφύγων στην Ελλάδα! ΤΗΝ ΞΕΝΑΓΕΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ

Η κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού επιθεωρεί εγκαταστάσεις προσφύγων στην Ελλάδα!

Τη δομή φιλοξενίας του Σχιστού επισκέφθηκε σήμερα η κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Εικόνες ντροπής! Δάση έχουν μετατραπεί σε νεκροταφεία στην Αθήνα Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΒΙΝΤΕΟ


Εικόνες ντροπής κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο Ε. Άνθρωποι που δεν έχουν τα χρήματα να "νοικιάσουν" για επιπλέον χρόνια τάφους, θάβουν τους δικούς τους ανθρώπους σε δάση κοντά στα νεκροταφεία της Αθήνας. Και όλα αυτά ενώ συνεχίζεται το "μπλόκο" στην αποτέφρωση των νεκρών στην Ελλάδα.

Γερμανία: Συνάντηση Γκάμπριελ-Τσαβούσογλου στις 8 Μαρτίου

Γερμανία: Συνάντηση Γκάμπριελ-Τσαβούσογλου στις 8 Μαρτίου

Την  είδηση γνωστοποίησαν την Παρασκευή πηγές του τουρκικού ΥΠΕΞ στην Άγκυρα.

Το λούτρινο παιχνίδι χάμστερ Bam Bam, δονείται και ουρλιάζει σαν γυναίκα που κάνει σεξ και θεωρείται κατάλληλο για παιδιά στην Αγγλία

Ηνωμένο Βασίλειο. 
Ο 27χρονος Luke King και η σύζυγός του Francesca  επισκέφτηκαν το κατάστημα Debenhams στο Salisbury, για να αγοράσουν ένα παιχνίδι για την ανιψιά τους.
Tην ώρα που περιηγούνταν στον χώρο, εντόπισαν ένα λούτρινο παιχνίδι χάμστερ.

ΩΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ:Επανάσταση στη γενετική: Ένα βήμα πιο κοντά στην ανάπτυξη τεχνητών ανθρώπινων εμβρύων


Επιστήμονες στη Βρετανία, μεταξύ των οποίων δύο Ελληνοκύπριοι, κατάφεραν -για πρώτη φορά στον κόσμο- να δημιουργήσουν στο εργαστήριό τους ένα έμβρυο ποντικιού, χρησιμοποιώντας μόνο δύο είδη βλαστοκυττάρων και ένα υποστηρικτικό τρισδιάστατο ικρίωμα.

Προς εφαρμογή η θανατική ποινή στις Φιλιππίνες

Προς εφαρμογή πάει το νομοσχέδιο του προέδρου των Φιλιππίνων Ροντρίγο Ντουτέρτε για επαναφορά της θανατικής ποινής

Σταλινίσκοι κάνουν κουμάντο στα γήπεδα


Πλάνο από το Γήπεδο Καραϊσκάκη

Η ΟΥΕΦΑ επέβαλε τιμωρία στον Ολυμπιακό, 3.000 θέσεις στο πέταλο της Θύρας 7 του γηπέδου Καραϊσκάκη να μείνουν κλειστές, στο κρίσιμο παιχνίδι με την τουρκική Μπεσίκτας για την φάση των «16» του Europa League.

Δημήτρης Βακρινός, ο πρώτος Έλληνας serial killer ήταν οδηγός ταξί Εικόνες


Αυτή είναι η ιστορία του Δημήτρη Βακρινού, του πρώτου serial killer στην Ελλάδα. Ο οδηγός ταξί, που με το όπλο στο χέρι αισθανόταν Θεός...

ΗΠΑ: Ο αμερικάνικος στρατός τοποθετεί μουσουλμάνο εφημέριο ως «πνευματικό ηγέτη» 14.000 ως επί το πλείστον χριστιανών στρατιωτών!



Είναι άλλο ένα σύμπτωμα χριστιανοφοβίας και ισλαμολαγνείας; Είναι κάποιου είδους «εκδίκηση» κατά του προέδρου Trump;

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Δ Ω Ν Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ… ΒΙΝΤΕΟ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΡΙΟ: Άνδρας «ζόμπι» σε κατάσταση παράνοιας εισέβαλε σε νοσοκομείο! (Σκληρές εικόνες και βίντεο)

Την στιγμή που ένας άνθρωπος με μια ανοιχτή πληγή στο πρόσωπο και σε κατάσταση παράνοιας τρομοκρατούσε τους εργαζομένους σε νοσοκομείο του Ρίο στην Βραζιλία, κατέγραψε κάμερα.

"Πώς μπορούν και κοιμούνται τις νύχτες οι αυτουργοί τέτοιας καταστροφής, πώς μπορούν να κοιτάζουν τα παιδιά τους στα μάτια;". Σημίτης, Kαραμανλής, Παπανδρέου , Σαμαράς και ο Tσίπρας (ΗΧΗΤΙΚΟ).



Σχόλιο ιστολογίου: Μία ακόμα τοποθέτηση του Χ.Γιανναρά που ακόμα και να διαφωνείς σε επιμέρους σημεία της δεν παύει να αξίζει το ενδιαφέρον της προσοχής των πολιτών της κατεχόμενης και αποξηραμένης πνευματικά Ελλάδας.

Έρευνα οκτώ πανεπιστημίων: Καθαρό το DNA των Ελλήνων και ίδιο με των Αρχαίων

Η συνέχεια της Ελληνικής φυλής αποδείχθηκε πλέον κατηγορηματικά και με επιστημονικό τρόπο, μετά από τη μελέτη του DNA των Ελλήνων. Του DNA μας.

ΚΡΗΤΗ Σοβαρό τροχαίο με 4 τραυματίες! Ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση

ΦΩΤΟ CretaLive

Το σοβαρό τροχαίο έγινε σήμερα και σήμανε συναγερμός σε αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Η κούκλα Cry Baby ακούγεται σαν πρόστυχη πορνοστάρ, γονείς που την αγόρασαν σχολιάζουν ότι ο ήχος της ακούγεται ερωτικός

Νότια Ουαλία, η 33χρονη μητέρα Gail Turley αγόρασε την κούκλα Cry Baby για τη δίχρονη κόρη της Kayla.

ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


Δουλέμποροι στην Κρήτη έκρυβαν λαθρομετανάστες ακόμα και σε σπηλιές

Συνελήφθη ο Νιγηριανός ληστής-«τρόμος» των ηλικιωμένων του Αγίου Παντελεήμονα.Είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου Τουλάχιστον 4 από τα επιβεβαιωμένα 14 θύματά του, ηλικίας από 84 έως 95 χρόνων, νοσηλεύονται ακόμη σε μονάδες εντατικής θεραπείας νοσοκομείων ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΡΙΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ Βίντεο

sunelifthi-stin-kupseli-o-listis-tromos-twn-ilikiwmenwn
Ο αδίστακτος ληστής ηλικιωμένων συνελήφθη στην Κυψέλη. Παρακολουθούσε τα θύματά του μετά από αναλήψεις των πενιχρών τους συντάξεων από υποκαταστήματα τραπεζών της Κυψέλης, του Αγίου Παντελεήμονα και

Οδηγός γρονθοκόπησε πεζό γιατί περπατούσε αργά στη διάβαση Πανικός στο κέντρο των Τρικάλων

odigos-gronthokopise-pezo-giati-perpatouse-arga-sti-diavasi
Ένα άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στην «καρδιά» των Τρικάλων μεταξύ οδηγού οχήματος και πεζού.

Πρώτη η Βενεζουέλα και τέταρτη η Ελλάδα στον παγκόσμιο δείκτη εξαθλίωσης Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ...ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ


Την τέταρτη θέση «κερδίζει» η χώρα μας, σύμφωνα με το Bloomberg, στην παγκόσμια κατάταξη του Δείκτη Εξαθλίωσης, ο οποίος διαμορφώνεται ανάλογα με τον πληθωρισμό και την ανεργία.

Απόρρητο ντοκουμέντο: Όταν οι Αμερικάνοι έτρεμαν ότι τα μέντιουμ μπορούσαν να… εξαφανίσουν ολόκληρες πόλεις!


Ένα απόρρητο ντοκουμέντο ξεκινά με την πρόταση πως «μια περίεργη αλληλουχία γεγονότων που συνδέονται με την παραψυχολογία έχει λάβει χώρα τον τελευταίο μήνα».

Στα δημόσια νηπιαγωγεία βάζει το υπ. Παιδείας την τουρκική γλώσσα


«Εφέτος πιλοτικά του χρόνου θα επεκταθεί», λέει στο protothema.gr o Γεράσιμος Κουζέλης, πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής
Πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας προβλέπει την διδασκαλία της τούρκικης γλώσσας σε νηπιαγωγεία της μειονότητας στη Θράκη, βάζοντας στην ουσία από το «παράθυρο» την τούρκικη γλώσσα και την όποια προπαγάνδα στα δημόσια σχολεία.

Η συγκλονιστική περιπέτεια της Ελληνίδας που παντρεύτηκε με το ζόρι στο Ιράν Βίντεο


Την απίστευτη περιπέτειά της περιγράφει η Ανθούλα στην Tatiana Live. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας συνάδελφός της σε καφετέρια στο Νέο Ηράκλειο της πρότεινε να ταξιδέψουν μαζί στο Ιράν για να του κάνει παρέα μέχρι να τακτοποιήσει κάποια θέματά του.

Στα χέρια της αστυνομίας ο 21χρονος ΑΛΒΑΝΟΣ που έκαψε την σημαία Με καθυστέρηση εξιχνιάστηκε η υπόθεση καύσης της ελληνικής σημαίας παρά τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους

sta-xeria-tis-astunomias-o-21xronos-pou-ekapse-tin-simaia
Με καθυστέρηση, παρά τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι αρχές,  εξιχνιάστηκε τελικά το κάψιμο της ελληνικής σημαίας στις 17 Νοεμβρίου 2016, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία η Σία Κοσιώνη; - Ο Κώστας Μπακογιάννης και τα σχέδια της Ντόρας

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης
Η Σία Κοσιώνη θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία; Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη θέλει σαν τρελός στα ψηφοδέλτιά του κόμματός του.

Οι εκατομμυριούχοι εγκαταλείπουν την Τουρκία

turkeyflag

Μελίνα Κονταξή

6000 εκατομμυριούχοι εγκατέλειψαν την Τουρκία σε σχέση με 1000 που έφυγαν το 2015, σύμφωνα με την καναδική εταιρεία ειδήσεων Visual Capitalist.

ΒΟΜΒΑ: Τι έδειξαν οι μετρήσεις για την ακτινοβολία από τις κεραίες


Δε διαπιστώθηκαν, σε καμία περιοχή της χώρας μας, υπερβάσεις σε σταθμούς κεραιών εντός του αστικού ιστού, σύμφωνα με την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ).

Αυτή είναι η χώρα που θα πάρει στην ΕΕ την θέση της Βρετανίας


Η Σερβία μπορεί να γίνει μια από τις χώρες που θα αντικαταστήσουν το κράτος
που εγκαταλείπει την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε η Ευρωπαία Επίτροπος αρμόδια για την Εξωτερική Πολιτική και την πολιτική Ασφαλείας Φεντερίκα Μογκερίνι, κατά την διάρκεια της ομιλίας της στην σερβική βουλή.

Ο ISIS έφτιαχνε τα ναρκωτικά χάπια του στην Ελευσίνα! – Κατασχέθηκαν πάνω από 600.000 τεμάχια (βίντεο) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «CΑPTAGON» ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ «ΖΟΜΠΙ» ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ


της Μαρίνας Νικολάκη
 
Εδώ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη περιοχή της Ελευσίνας, παρασκευαζόταν η ναρκωτική ουσία (captagon) που λαμβάνουν οι φανατικοί ισλαμιστές προκειμένου να νιώθουν άτρωτοι και ανίκητοι. Πρώτη φορά συμβαίνει στη χώρα μας να εντοπίζεται τέτοιο οργανωμένο χημικό «εργαστήρι» ουσιών, οι οποίες να σημειωθεί ότι έχουν σημαντικές παρενέργειες για τον οργανισμό!
Οταν παίρνει κανείς το Captagon μπορεί να σκοτώνει

Μελέτη ΣΕΒ: Οι Ελληνες έχουν σπίτι και αυτοκίνητο αλλά δεν έχουν μετρητά - Αυτά χρωστάμε σε... τράπεζες


Η οικογένεια, αν και εξασθενημένη, δρα ακόμη ως δίχτυ κοινωνικής ασφάλειας και προστασίας, επισημαίνει ο ΣΕΒ στο εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων παρουσιάζοντας τα συμπεράσματα της τακτικής έρευνας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για τη

Ο Ερντογάν απαγόρευσε τις δημοσκοπήσεις στην Τουρκία! Το όχι επικρατεί σ΄ όλες!


Οι δημοσκοπήσεις στην Τουρκία δείχνουν σταθερά ότι ο Ερντογάν χάνει το δημοψήφισμα. Ο σουλτάνος βρήκε αμέσως τη λύση: απαγόρευσε τις δημοσκοπήσεις!

Κανείς δεν το περίμενε! Αγγλίδα μητέρα δύο παιδιών άνοιξε το σπίτι της σε 12χρονο «προσφυγόπουλο» και έπαθε «σοκ» όταν αποδείχθηκε ότι ήταν ένας ενήλικας ο οποίος απειλούσε ότι θα σκοτώσει αυτή και όλη την οικογένειά της (video)


Μια αγγλίδα μητέρα δύο παιδιών η οποία, όπως φαίνεται, έχει αφιερωθεί στην φιλοξενία «προσφύγων», άνοιξε το σπίτι της σε ένα «ανήλικο προσφυγόπουλο» από το Αφγανιστάν ηλικίας 12 ετών, που αργότερα επιτέθηκε στην οικογένειά της, απειλώντας ότι θα τους σκοτώσει όλους.