Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Πωλείται πατρίς, τιμή συζητήσιμη


Του Παναγιώτη Λιάκου
 
Αν θέλεις να αγοράσεις Ελλάδα, αγόρασε Ελλάδα τώρα ,γιατί είναι φτηνή». Ποιος το είπε αυτό; Ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης, ο Πρόκλος, ο Ιάμβλιχος, ο αργυραμοιβός Ριχάρδος που έχει γεμίσει διαφημίσεις όλα τα κανάλια ή ο φλογερός πατριώτης, αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και δεινός ρήτωρ Αδωνις Γεωργιάδης;

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ Η ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ SURVIVOR ΣTON AΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ (BINTEO)

survivor

Απίστευτα στιγμιότυπα στο «στρατόπεδο» των Μαχητών. Το Survivor έχει φέρει στα όριά τους πολλούς παίκτες και ένας εξ αυτών δεν άντεξε.

Ξύπνα Ελληνάρα, σου παίρνουν την πατρίδα!!! VIDEO


Ξύπνα Ελληνάρα, σου παίρνουν την πατρίδα!!!

Τεχνητή νοημοσύνη που γράφει δικό της κώδικα «κλέβοντας» από άλλα προγράμματα

Τεχνητή νοημοσύνη που γράφει δικό της κώδικα «κλέβοντας» από άλλα προγράμματα

Ερευνητές της Microsoft και του University of Cambridge ανέπτυξαν ένα σύστημα, ονόματι DeepCoder, το οποίο είναι σε θέση να γράφει τον δικό του κώδικα, ανοίγοντας ίσως τον δρόμο για συστήματα που θα μπορούν να δέχονται «παραγγελίες» για προγράμματα από ανθρώπους και στη συνέχεια να τα δημιουργούν για λογαριασμό τους.

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή των Δωδεκανησίων για τη φετινή παρέλαση και τον εορτασμό των 70 χρόνων της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα. ΦΩΤΟΣ VIDEOS

RODOS
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή των Δωδεκανησίων για τη φετινή παρέλαση και τον εορτασμό των 70 χρόνων της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα.

Δημιουργία Μαρξισμοῦ καὶ σύνδεσίς του μὲ τὸν καπιταλισμὸ

ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ. ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ; (ZOO) 02-08-10
  Η δημιουργία του Μαρξισμού και οι συνδετικοί του κρίκοι με το κεφάλαιο.
εἰκὼν Ο ιδρυτής του μαρξισμού ήταν ο Κάρλ Μάρξ (το πραγματικό του όνομα ήταν Μαρδοχάϊ).

Ερευνητές εφηύραν συσκευή που επιτρέπει την επικοινωνία των ανθρώπων με τα ρομπότ «τηλεπαθητικά» ΒΙΝΤΕΟ

Θα μπορούμε να επικοινωνούμε με τα ρομπότ μόνο με την σκέψη μας

Η πρώτη εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά μετά από πολύ καιρό. Δείτε που! ΦΩΤΟΣ

Ο Πούτιν προετοιμάζει ‘επεμβατική στρατιωτική βοήθεια’ για τα Σκόπια




Το σκοπιανό δημοσίευμα αναφέρεται σε πηγές της σερβικής εφημερίδας 'Informer'
Μάρτιος 5, 2017. 20:22
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Αλεξαντάρ Βούτσιτς θα συναντηθούν αργότερα αυτό το μήνα στη Μόσχα, καθώς έχει επιταχυνθεί η παράδοση των έξι Mig-29 και

Χωρίζει ο Μίνωας Κυριακού την Μαρί μετά από 12 χρόνια γάμου; (φωτό & βίντεο) ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ


της Μαρίνας Νικολάκη

Εντονες είναι οι φήμες τις τελευταίες ώρες πως ο ιδιοκτήτης του ομίλου Αντέννα, Μίνωας Κυριακού και η σύζυγος του ηθοποιός και παρουσιάστρια Μαρί Κωνσταντάτου παίρνουν διαζύγιο. Συγκεκριμένα

"Παραλογισμός ΕΦΚΑ - Καλούμαι να πληρώσω 800 ευρω παραπάνω από τα..."



Με καθαρά εισοδήματα

Πως με μία απλή αλλά όμορφη κίνηση μπορούμε να κάνουμε χαρούμενες τις γυναίκες - Μάθημα από έναν άντρα... video


Η ASTATHIOS PRANKS TEAM θέλοντας να κάνει χαρούμενες τις γυναίκες που έχουν

Έκρηξη εγκληματικότητας: Κοιμούνται με τις καραμπίνες στα Καλύβια Αττικής «Κοιμάμαι με την καραμπίνα στο πλάι μου. Αν τους βρω μέσα στο σπίτι μου θα τους καθαρίσω» (βίντεο)


Ανήσυχοι και έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους δηλώνουν οι κάτοικοι στα Καλύβια Αττικής μετά από την έκρηξη εγκληματικότητας που παρατηρείται στην περιοχή τους.
«Κοιμάμαι με την καραμπίνα στο πλάι μου. Αν τους βρω μέσα στο σπίτι μου θα τους καθαρίσω», δηλώνει

Αχαΐα: Όχημα έπεσε σε γκρεμό στο Αστέρι! Τρεις τραυματίες - Πώς κατάφεραν να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ - Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού λόγω της κακοκαιρίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Συναγερμός πριν από λίγο στην Πυροσβεστική υπηρεσία.

Η Ανοιξη στην αρχαία Ελλάδα και ο μύθος της Περσεφόνης ΦΩΤΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ

 Leighton_Return_of_Persephone1.JPG
Ένας από τους πιο όμορφους μύθους της Ελληνικής μυθολογίας, είναι η ιστορία της Περσεφόνης, κόρης της θεάς Δήμητρας και του Δία, την οποία ερωτεύτηκε ο θεός Πλούτωνας και την πήρε μαζί του στον Κάτω Κόσμο.

«Έξυπνα» κινητά - Ο σύγχρονος θάνατος της συζήτησης ΦΩΤΟΣ

Death Of Conversation
Η γνώριμη εικόνα μιας σύγχρονης συμμετρίας: ανθρώπινα κεφάλια στην ίδια παρέα, σκυμμένα πάνω από τη φωτεινή οθόνη ενός «έξυπνου» κινητού. Λίγα αντικείμενα ενσωματώνουν καλύτερα την αμφισημία της τεχνολογικής προόδου. Απεριόριστες δυνατότητες διασύνδεσης, ενημέρωσης και εξυπηρέτησης μέσα στην παλάμη του χεριού, επισκιάζονται από τον κίνδυνο μιας εκτροχιασμένης σχέσης αφέντη-υπηρέτη: αγένεια, αντικοινωνικότητα, ψυχαναγκασμός, απομόνωση.

Αυτά δεν τα λέει κανείς! Το χριστιανόπουλο αυτό πουλιέται(!!!) ως σκλάβα σε μουσουλμάνους!!!


Άλλη μια φωτογραφία που ξέχασε το σύστημα να μας δείξει στην προπαγάνδα του υπέρ των «μεταναστών»…Το κοριτσάκι αυτό, χριστιανόπουλο, πουλιέται ως σκλάβα σε μουσουλμάνους και ποιος ξέρει τι κακοποιήσεις θα επακολουθήσουν…
Το πήραν από την οικογένειά του που σκοτώσανε…

Η πρώτη gay σκηνή σε ταινία της Disney είναι γεγονός!


Στην πολυαναμενόμενη ταινία «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», ο Λεφού θέλει
να φιλήσει τον Γκαστόν και, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας Μπιλ Κόντον, «είναι μια αποκλειστικά gay στιγμή σε μια ταινία της Disney».

Έπιασαν τον Τούρκο πρόξενο να οδηγεί μεθυσμένος στη Ρόδο


Ο νέος πρόξενος επιβιβάστηκε μετά από διασκέδαση σε μπαρ του κέντρου της πόλεως Ρόδου σε ένα Audi A4 και παρά το γεγονός ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει, ξεκίνησε ένα ξέφρενο ταξίδι, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια οδηγών και πεζών

Στο αρχείο οι εκβιασμοί από εισπρακτικές - «Καθάρισαν» με απλό πλημμέλημα


«Δεν προκύπτει ότι οι εταιρείες επεδίωκαν παράνομο όφελος από την επικοινωνία τους με τους οφειλέτες αλλά είχαν το δικαίωμα να ζητούν τα οφειλόμενα»

Επιτέλους μαθαίνουμε γιατί ο Λεωνίδας είπε "Μολών λαβέ" και όχι Ελθών Λαβέ. VIDEO


Η δύναμη του Ελληνικού Πολιτισμού της Ελληνικής γλώσσας και γραφής!

«Εξευτελίζει τις γυναίκες»: Οργή για τη διαφημιστική καμπάνια του Yves Saint Laurent

Η νέα διαφημιστική καμπάνια του διάσημου οίκου υψηλής ραπτικής Yves Saint Laurent με πρωταγωνίστριες πολύ αδύνατα μοντέλα σε άκρως αισθησιακές πόζες προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στη Γαλλία, όπου πολλοί τάσσονται υπέρ της απαγόρευσή της.

Περιμένουν σύντομα ΣΚΗΝΕΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ στην Αθήνα! Συναγερμός στις ξένες πρεσβείες που ετοιμάζονται για μεγάλης έκτασης ανθρωπιστική κρίση

Συναγερμός στις ξένες πρεσβείες που ετοιμάζονται για μεγάλης έκτασης ανθρωπιστική κρίση
Για σκηνές Αργεντινής στην Ελλάδα στο προσεχές διάστημα κάνουν λόγο εμπιστευτικά σημειώματα που διακινούνται στις πρεσβείες ξένων χωρών στην Αθήνα. Το πρώτο σοκ

Δανεικά και αγύριστα...Τα «κόκκινα δάνεια των βουλευτών» 700.000 ευρώ προκαλούν πονοκέφαλο στη Βουλή, καθώς το… φέσι όλο και μεγαλώνει.

Το ζήτημα απασχόλησε πριν από λίγες ημέρες την αρμόδια Επιτροπή και αποφασίστηκε να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις που προβλέπονται για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», πρόκειται για μια υπόθεση που είναι «ανοιχτή» τα τελευταία χρόνια και αφορά στα άτοκα δάνεια των βουλευτών από την ίδια τη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, 49 πρώην και νυν βουλευτές έχουν λάβει από τον προϋπολογισμό της Βουλής δάνεια συνολικού ύψους 700.000 ευρώ, τα οποία δεν εξυπηρετούνται.

Μουσουλμάνος: «Θέλω μια εννιάχρονη παρθένα σκλάβα»

Μουσουλμάνος:  «Θέλω μια εννιάχρονη παρθένα σκλάβα»

«Και θάνατο με το σπαθί στο χέρι»

Ο Πάτρικ Καμπέλε (Patrick Kabele), εξισλαμισμένος έγχρωμος Βρετανός αφρικανικής καταγωγής, που προσπάθησε να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS), σε ημερολόγιο που κρατούσε έγραφε ότι ήθελε να αγοράσει μια εννιάχρονη παρθένα σκλάβα και

Ποιοί καραμανλικοί ίδρυσαν νέο «ριζοσπαστικό» πολιτικό κόμμα


Την ιδρυτική του διακήρυξη παρουσίασε σήμερα το Δίκτυο Ελλήνων Ριζοσπαστών. Πρόκειται για πολιτική πρωτοβουλία από το χώρο της Κεντροδεξιάς, που μεταξύ άλλων υπογράφουν δύο πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων Καραμανλή, ο Σάββας Τσιτουρίδης και ο Νίκος Τσιαρτσιώνης.


Η ημερομηνία επελέγη συμβολικά καθώς στις 7 Μαρτίου 2004 η ΝΔ με αρχηγό τον Κώστα Καραμανλή κέρδισε τις εκλογές.

Σοκ από τη βύθιση του ΑΕΠ στο δ´ τρίμηνο: Υφεση 1,2%


Το χειρότερο τέταρτο τρίμηνο από το 1998!
Η χρονιά θα κλείσει με ύφεση αντί για ανάπτυξη! - Το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 1,2% στο τέταρτο τρίμηνο σε σύγκριση με το τρίτο τρίμηνο του 2016, έναντι της μείωσης 0,4% που είχε ανακοινωθεί στην πρώτη εκτίμηση

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ! "Το ΔΝΤ καταστρέφει σκόπιμα την Ελλάδα για να ξεπουληθούν τα κοιτάσματά της"

Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ - γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown», υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη...προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου.

Κτηνοτρόφοι κατά CETA: "Πολυεθνικές θα πνίξουν την αγορά με φέτα"


Πανελλαδική σύσκεψη πραγματοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας, με την παρουσία εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτροφών, στον Τύρναβο της Λάρισας, με βασικό θέμα την προστασία της φέτας σε σχέση με την εμπορική και οικονομική συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Καναδά (CETA).

Δώρο ως 2.000 ευρώ σε υπουργούς, βουλευτές και δημάρχους, ενώ κόβονται μισθοί και συντάξεις!

Δώρο ως 2.000 ευρώ σε υπουργούς, βουλευτές και δημάρχους, ενώ κόβονται μισθοί και συντάξεις!

- Καταργήθηκε η επιπλέον εισφορά αλληλεγγύης για όλα τα πολιτικά πρόσωπα
- Στην ίδια ψηφοφορία με τις περικοπές σε ΕΚΑΣ, συντάξεις μειώθηκε ο φόρος για τους πολιτικούς
- Το “δωράκι” ξεκινάει από 1.000 και φτάνει ως 2.000 ευρώ, ενώ μειώνονται μισθοί, συντάξεις και αυξάνονται φόροι

Θάνος Πλεύρης… Ο Ταξιάρχης τον κράτησε στη ζωή και εκπλήρωσε το τάμα του στον Μανταμάδο ΦΩΤΟΣ


Πριν λίγους μήνες πέρασε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.
Ο Θάνος Πλεύρης πάλεψε για τη ζωή του στο νοσοκομείο μετά από λοίμωξη και κατάφερε να βγει νικητής.

Επικείμενος μεγάλος σεισμός θα πλήξει την Αθήνα; – Ασκήσεις ετοιμότητας από τις αρμόδιες αρχές ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

Το Πυροσβεστικό Σώμα, στα τέλη Φεβρουαρίου, διοργάνωσε την άσκηση «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2017», με «αιχμή του δόρατος» την ΕΜΑΚ και τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας,

Αλβανικά ΜΜΕ: …«Σε στρατιωτική ετοιμότητα η Αλβανία με την Ελλάδα»





«Ντοκουμέντο: Ο φόβος των γειτόνων- Κοδέλι: Πρέπει να παραμένουμε σε εγρήγορση», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα που …μεγιστοποιεί τις δηλώσεις της υπουργού

Λεβέντης: Θα τα ψηφίσουν όλα για να παραμείνουν στην εξουσία


«Θα τα ψηφίσουν όλα για να παραμείνουν στην εξουσία» δήλωσε ο Βασίλης Λεβεντης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα «Παραπολιτικά fm», αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση με τους θεσμούς και διευκρινίζοντας ότι «με τον τρόπο αυτό κερδίζουν λίγες εβδομάδες στις καρέκλες».

20χρονος Αλγερινός επιτέθηκε σε 52χρονο Χιώτη ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ


Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου οδηγήθηκε 20χρονος νεαρός από την Αλγερία,

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΑ με τον ΑΚΑΜ (Ακόλουθο Άμυνας) της Βρετανίας - ΦΩΤΟ


Ο Αργηγός ΓΕΑ Χρήστος Χριστοδούλου συναντήθηκε με τον Ακόλουθο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα. Η συνάντηση έγινε τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, δέχθηκε στο γραφείο του τον Ακόλουθο Άμυνας (ΑΚΑΜ) του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα,

Προκαλεί η Τουρκία: Άσκηση με πραγματικά πυρά και το Piri - Reis στο Αιγαίο

Έντονη φαίνεται να ειναι η κινητικότητα απο την γειτονική χώρα σύμφωνα με τις δυο τελευταίες NAVTEX που εχει εκδώσει. Με νέα NAVTEX η Τουρκία ανακοίνωσε οτι βγάζει το ωκεανογραφικό σκάφος PIRI - REIS ( ΠΙΡΙ - ΡΕΙΣ ) στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο. 
Συγκεκριμένα

ΗΠΑ προειδοποιούν την Τουρκία να μην εισέλθει στην κουρδική πόλη Manbij -«ΤΟ ISIS EXEΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ» ΔΗΛΩΣΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ

Οι ΗΠΑ έστειλαν σαφές μήνυμα πρoς την Τουρκία για την κουρδική Manbij: «Το ISIS έφυγε δεν υπάρχει λόγος να μπείτε στην πόλη» είπε ο

Η απίστευτη απάντηση φοιτητή σε «ηλικιωμένο» που απαίτησε να κάτσει σε λεωφορείο


Μπράβο Παλικάρι μου!

Ερντογάν, ο «Ηγέτης»: Στα τουρκικά σινεμά η ταινία για τη ζωή του «σουλτάνου» ΒΙΝΤΕΟ

Ερντογάν, ο «Ηγέτης»: Στα τουρκικά σινεμά η ταινία για τη ζωή του «σουλτάνου»
Η μάχη του Ταγίπ Ερντογάν για την ενίσχυση των προεδρικών του εξουσιών παίρνει από σήμερα μια άλλη, αλλόκοτη, διάσταση.

Η ευρωπαϊκή χώρα που δεν μπορεί να βρει όσους εργαζόμενους χρειάζεται

Μπορεί η ανεργία στον ευρωπαϊκό νότο να καλπάζει, όμως μια χώρα του βορρά κάνει τα πάντα για να καλύψει τις μεγάλες της ανάγκες

 Η ανεργία των Ευρωπαίων, και ιδιαίτερα των νέων στις χώρες του νότου, μαστίζει πολλές από τις οικονομίες της ευρωπαϊκή ηπείρου. Μια, όμως, χώρα βρίσκεται στη… δυσάρεστη θέση να υπερκαλύπτει τις ανάγκες της σε τόσο μεγάλο βαθμό, όπου αυτό τείνει να μετατραπεί σε πρόβλημα.
Ο λόγος για

Με 198 χλμ έπεσε η Πόρσε πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου - Ολα προκλήθηκαν λόγω της υπερθέρμανσης των ελαστικών, τα οποία ήταν χειμερινά ελαστικά δεκαετίας.

Με 198 χλμ έπεσε η Πόρσε πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου

Ενώ η Ελλάδα ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το τραγικό δυστύχημα στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας την περασμένη Κυριακή, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο 4 ανθρώπων, ο  πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, μιλάει στον  "Ελεύθερο Τύπο" της Κυριακής και ανακοινώνει συγκλονιστικά στοιχεία.

Τέλος οι καλλιέργειες από τους αγρότες με απόφαση του Eurogroup


Με απόφαση Eurogrop και με πρωταγωνιστές από την Ελληνική πλευρά τον σημερινό πρόεδρο της ΤτΕ και τότε υπουργό οικονομικών και τον συνήθη ύποπτο, Γερμανό Υπουργό οικονομικών και πρόεδρο της Γερμανικής τράπεζας WfW Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

ΒΙΝΤΕΟ: Καίνε την μπούργκα ελεύθερες από το Ισλάμ Απάντηση σε ελληνικά ΜΜΕ

ΒΙΝΤΕΟ: Καίνε την μπούργκα ελεύθερες από το Ισλάμ

Δείτε την καταπίεση των ανθρώπων και ιδίως των γυναικών από τους φανατικούς Ισλαμιστές τρομοκράτες.Αυτά να τα βλέπουν οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης που υποστηρίζουν τις μπούργκες, ονομάζοντας φασίστα, όποιον αρνείται να τις φορέσει.

Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν οι γυναίκες του παρακάτω βίντεο είναι φασίστριες.

Σκυλίτσα Νοιώθει Συντετριμμένη που Έχασε τα Κουτάβια της. Αλλά Προσέξτε ΤΙ γίνεται όταν Τελικά Επανασυνδέονται – ΥΠΕΡΟΧΟ!!… ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

Μερικές ιστορίες ζώων σχεδόν δεν χρειάζονται λόγια.

Αυτή η ιστορία, από τη Νότια Αφρική, είναι μια από αυτές.

Επτά κουτάβια βρέθηκαν σε απόλυτη ανάγκη για σπίτι – άρρωστα και κουρασμένα,...

«Βόμβα» από τον Άρειο Πάγο: Οι εργοδότες μπορούν να «βλέπουν» τους υπολογιστές των εργαζομένων


Στοιχεία τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αστικές ή ποινικές υποθέσεις θα μπορούν να «αντλούν» οι εργοδότες από τους υπολογιστές των εργαζομένων που αποχώρησαν από την εργασία τους.

F-35: Ποιό τουρκικό πύραυλο θα χρησιμοποιήσουν οι Αυστραλοί; Το F-35 θα εξοπλίζεται με τουρκικό πύραυλο


Το F-35 θα εξοπλίζεται με τουρκικό πύραυλο όπως λένε τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας. Ο πρώτος χρήστης που ενδιαφέρεται είναι οι Αυστραλοί.

Με έναν τουρκικό πύραυλο θα εξοπλίζει τα F-35 της η Αυστραλία σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αποτέφρωση: Η βίαιη αποκοπή από το παρελθόν μας


Οι διεθνιστές - "αριστεροί" υπερμάχονται μανιωδώς της αποτέφρωσης των νεκρών, όχι όμως για τους λόγους που προβάλλουν (ανεξιθρησκεία). Το κάνουν διότι γνωρίζουν καλά ότι η ταφή είναι μια πανάρχαια πρακτική που οδηγεί τους επιστήμονες στην ταυτοποίηση εθνών και πολιτισμών ακόμα και χιλιάδες χρόνια μετά.

Η Απίστευτη Δύναμη του Παντζαριού – Μπορεί να Γιατρέψει Αυτές τις 12 Ασθένειες


Το χρώμα των λαχανικών αποκαλύπτει πολλά για τη θρεπτική τους αξία. Οι χρωστικές ουσίες μαρτυρούν την παρουσία πολλών ευεργετικών φυτοθρεπτικών συστατικών και αντιοξειδωτικών.

Εκπληκτική εφαρμογή: Δείχνει πόσο μολυσμένος είναι ο αέρας, αυτή τη στιγμή, οπουδήποτε

Εκπληκτική εφαρμογή: Δείχνει πόσο μολυσμένος είναι ο αέρας, αυτή τη στιγμή, οπουδήποτε
Ένας απίστευτος διαδραστικός χάρτης μας βοηθά να αντιληφθούμε κάτι που... δεν βλέπουμε, αλλά υπάρχει και μας απειλεί: Την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Λεπέν: Η Γαλλία δεν είναι το μπουρκίνι, είναι η Μπριζίτ Μπαρντό

Η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου και υποψήφια πρόεδρος Μαρίν Λεπέν επανέλαβε την αντίθεση της στη μουσουλμανική μαντίλα σε δημόσιους χώρους, σε συνέντευξή της στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Διαβάστε τι απαιτούσε ο Νόμος για να γίνει κάποιος βουλευτής στην Αρχαία Αθήνα

nomos
Διαβάζοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις για να γίνεις βουλευτής στην Αρχαία Ελλάδα, αμέσως καταλαβαίνεις το μεγαλείο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας. Όχι σαν τους σύγχρονους εκπροσώπους του λαού που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.
Ιδού λοιπόν, το Ελληνικό Δίκαιο που ίσχυε κατά τον 5ο π.Χ. αιώνα, δηλαδή το Δίκαιον του Χρυσού Αιώνα και της Αθηναϊκής Δημοκρατίας. Οι νόμοι ήταν του Σόλωνα και προέβλεπαν πως εάν κάποιος πολίτης ήθελε να γίνει βουλευτής, o νόμος απαιτούσε τα εξής :

ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ: ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ... VIDEO

ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ: ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...

ΠΗΓΗ: Εκπομπή ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ με το Γ. Σαχίνη 04.03.2017

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ