Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Η ΧΡΥΣΗ λίστα! 22 ελληνικά βότανα και τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία μας! Μην το προσπεράσεις…

Παρά την προπαγάνδα της φαρμακοβιομηχανίας ότι μόνο λόγω της ανάπτυξης της συμβατικής ιατρικής καταφέραμε να να αυξήσουμε το προσδόκιμο ζωής και παρά τις προσπάθειες να περιοριστεί η χρήση και η συλλογή των φαρμακευτικών φυτών, η Ελλάδα παραμένει μία από τις πρώτες χώρες στον κόσμο στην χρήση βοτάνων.

Ελλάς το μεγαλείο σου! Με δωρεές πολιτών συντηρούνται τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας



Το φιλότιμο του Έλληνα αποδεικνύεται για άλλη μια φορά

Υπό διάλυση το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης. 150.000 συντάξεις σε εκκρεμότητα


«Θάλασσα» τα έχει κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, οδηγώντας, με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυσης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, καθώς τουλάχιστον 150.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης για κύρια σύνταξη παραμένουν σε εκκρεμότητα, με την ουρά αναμονής να φτάνει έως και τα τρία χρόνια!

Χρεωμένος λαχειοπώλης βρήκε πορτοφόλι με 1200 ευρώ και ΝΑΙ τo παρέδωσε!

laxeiopolis
Οι ατυχίες που χτύπησαν έναν ηλικιωμένο λαχειοπώλη από το Ηράκλειο και τον υποχρέωσαν να εργάζεται από το πρωί ως το βράδυ για να ξεχρεώσει, δεν στάθηκαν ικανές να κάμψουν την ακεραιότητα και την αξιοπρέπειά του όταν βρήκε τυχαία στο κέντρο της πόλης ένα πορτοφόλι που περιείχε 1.200 ευρώ!

Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο χωρίζουν τα περισσότερα ζευγάρια; Όχι, δεν είναι αυτό που νομίζεις


H αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που ακούμε για κάποιο χωρισμό, το μυαλό μας πηγαίνει στο... τρίτο πρόσωπο και όχι άδικα. Δεν είναι λίγα εξάλλου τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει, επειδή ο ένας από τους δύο τσιλιμπούρδισε (ή και οι δύο απλά ο ένας ήταν πιο άτυχος).

Ελληνική γλώσσα: Η ανώτερη μορφή γλώσσας που έχει επινοήσει ποτέ το ανθρώπινο πνεύμα


Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (βιβλίο Γκίνες)

Απίστευτο: Πωλούσαν εισιτήρια με «καπέλο»… προτεραιότητας για την Ακρόπολη!


Ιστοσελίδα βρέθηκε να πουλάει εισιτήρια για την Ακρόπολη προσαυξημένα κατά 7 ευρώ.Παράλληλα, η ιστοσελίδα ανέφερε ότι «αγοράζοντας από εμάς γλιτώνετε τις μεγάλες ουρές της Ακρόπολης», υποσχόμενη στην ουσία προτεραιότητα στην πρόσβαση στο χώρο.

Μπορεί να βγει νέος Ευαγόρας Παλληκαρίδης από τα «πολύχρωμα» σχολεία της «θεματικής» εβδομάδας και από τα σχολικά βιβλία των συνταγών μαγειρικής;



Θ. Μαλκίδης

Τα «πολύχρωμα» σχολεία της «θεματικής» εβδομάδας και τα σχολικά βιβλία των συνταγών μαγειρικής, μπορούν να βγάλουν νέο Ευαγόρα Παλληκαρίδη;

Συγκλονίζει η φετινή συμμετοχή της Ρωσίας στην Eurovision (ΒΙΝΤΕΟ)

russ Με τη Eurovision να πραγματοποιείται φέτος στην Ουκρανία, πολλοί ήταν οι φόβοι πως η Ρωσία ίσως αποσύρει τη συμμετοχή της από τον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού λόγω του αντιρωσικού αισθήματος στη χώρα αυτή. Ωστόσο, χθες βράδυ το Channel 1 της ρωσικής τηλεόρασης μετέδωσε πως η συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό επιβεβαιώνεται επίσημα.

Ανατριχιαστικά στοιχεία: Ραγδαία αύξηση των διαβητικών στην Ελλάδα! Η "ΚΑΛΗ" ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η "ΕΥΤΥΧΙΑ" ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ

διαβητικοι
Ένας στους 10 Έλληνες είναι διαβητικός και το γνωρίζει, ενώ εκτιμάται ότι 300.000 με 500.000 έχουν σακχαρώδη διαβήτη και δεν το γνωρίζουν. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από τις στατιστικές προσεγγίσεις των τελευταίων χρόνων, αλλά και από τα στοιχεία της Εθνικής Μελέτης Νοσηρότητας (Ε.ΜΕ.ΝΟ ) και θα ανακοινωθούν στο 15ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου.

"ΜΟΝΤΕΡΝΑ" ΠΡΑΓΜΑΤΑ"Eγώ και ο άντρας μου κάναμε ονοματοδοσία στην κόρη μας και την αναγνωρίσαμε": Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα το αποκάλυψε;

Εχετε δηλώσει ότι ο γάμος δεν σας αφορά, ότι σκεφτόσασταν να κάνετε σύμφωνο συμβίωσης.
Δεν το κάναμε με τον άντρα μου γιατί είδαμε ότι το σύμφωνο συμβίωσης

Εμπειρίες από Προηγούμενες Ζωές (video-Φυγόκεντρος)

Εμπειρίες από Προηγούμενες Ζωές
Υπάρχουν προηγούμενες ζωές;
Υπάρχουν εμπειρίες μέσα από αυτές τις προηγούμενες ζωές που μπορούν να μας ακολουθούν και να μας επηρεάζουν στην σημερινή μας ζωή ή ακόμα και στις επόμενες;

40 ιστορικές φωτογραφίες παιδιών πριν μπουν στην ζωή τους τα κινητά και η τεχνολογία


Τα σημερινά παιδιά, δυσκολεύονται να πιστέψουν πως υπήρχε μια εποχή που δεν είχαν κάνει ακόμη την εμφάνισή τους στην ζωή μας τα κινητά. Δηλαδή, πώς διασκέδαζαν τότε; Πώς επιβίωναν χωρίς άμεση και συνεχή πρόσβαση σε ξεκαρδιστικά βίντεο με γάτες, σκύλους και ανθρώπους που πέφτουν από διάφορα πράγματα; Στην πραγματικότητα, τα κατάφερναν μια χαρά. Δείτε παρακάτω 40 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα παιδιά διασκέδαζαν πολύ περισσότερο την εποχή που η τεχνολογία δεν είχε κατακλύσει την ζωή τους.

10.000 μισθοδοτούμενοι ιερείς της Ελλαδικής εκκλησίας ΣΙΩΠΟΥΝ. Γιατί; Δεν ξέρουν ;;;

Πραγματικά πολύ καλή, η νέα ομολογιακή συνέντευξη του π.Θεοδώρου Ζήση.
Θέλουμε να ξέρουμε, οι 10.000 μισθοδοτούμενοι Έλληνες ιερείς, δεν τα ακούνε αυτά; 
Δεν μπαίνουν στο διαδίκτυο; Τι βλέπουν; Μόνον τα "λαμπρά ονομαστήρια" των δεσποτάδων;

Τραγωδία στο Γαλλικό Survivor – Δύο Νεκροί!

survivor-odul-1021x580
Οι συνθήκες που επικρατούν στο reality Survivor είναι πολύ ακραίες τόσο για το σώμα όσο και για την ψυχολογία των παιχτών!

ENDGAME: Σχέδιο για Παγκόσμια Υποδούλωση (Ελληνικοί Υπότιτλοι)


Ένα συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ που αποκαλύπτει τα απόκρυφα, σκοτεινά σχέδια της ελίτ για την υποδούλωση του ανθρωπίνου γένους σε μια παγκόσμια δικτατορία. Δείτε το μόνο με ανοικτό μυαλό και ειλικρινή πρόθεση να αφυπνιστείτε.

Η ερώτησή του έσωσε 160 ανθρώπους από την αυτοκτονία!


Τα τελευταία πενήντα χρόνια ο Don Ritchie έσωσε 160 ανθρώπους που βρέθηκαν
σε μια δύσκολη στιγμή και πλησίασαν στην κορυφή του βράχου της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία για να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Το 50% των εργαζόμενων με μισθό κάτω των 800 ευρώ


Η μείωση των μισθών σε επίπεδα κάτω των 800 ευρώ μικτά για περισσότερους
από τους μισούς εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, η εντυπωσιακή αύξηση των επιχειρησιακών

Πόσο σημαντική είναι η νομιμοποίηση αυθαιρέτου


H αυθαίρετη δόμηση στην Ελλάδα δεν είναι νέο φαινόμενο, θα λέγαμε είναι συνδεδεμένη με το DNA του Έλληνα. Σχεδόν όλες οι οικοδομές που κατασκευάστηκαν τα χρόνια της μεταπολίτευσης είχαν κάποιο αυθαίρετο χώρο, ενώ και οι νόμοι που αφορούσαν τη δόμηση άφηναν σε μηχανικούς, εργολάβους και ιδιοκτήτες περιθώρια για αυθαιρεσίες.

Περιφέρεια Δαμασκού: τα ελληνορθόδοξα παιδιά κρύφτηκαν στη ντουλάπα, να γλιτώσουν από τους τζιχαντιστές.Ο στρατός έκανε επιχείρηση να τα γλιτώσει.Πέθαναν στην αγκαλιά του στρατιώτη διασώστη τους μαζί με αυτόν από τους τρομοκράτες.

L’image contient peut-être : 2 personnes, personnes debout et plein air
Δαμασκός…η χριστιανική συνοικία Nτουάλα κοντά στη γραμμή πυρός της Jaramana άδειασε από χριστιανούς.Έφυγαν και αποικηθήκε από άλλους ανθρώπους εσωτερικούς μετανάστες κι εκτοπισμένους που κατά ορδές έχουν καταφύγει στη συριακή πρωτεύουσα.

Οι Κινέζοι κηρύσσουν πόλεμο κατά των Τούρκων

Οι Κινέζοι κηρύσσουν πόλεμο κατά των Τούρκων

Αποφασισμένο το Πεκίνο

22 περίπου εκατομμύρια είναι οι μουσουλμάνοι στην Κίνα, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι Τούρκοι. Πρόκειται για τους Ουιγούρους, τους αυθεντικούς Τούρκους, τους οποίους μνημονεύει συχνά-πυκνά ο Ερντογάν.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Προβάλεται για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ελληνική Τηλεόραση ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΥΛΑΚΗ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!


ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ !!!

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΥΛΑΚΗ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΡΥΛΟΥ MAGIC JOHNSON ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ


Eίναι ο 24χρονος γιος του θρύλου του αμερικανικού μπάσκετ Magic Johnson και εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος. Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει διάσημος αφού πρωταγωνιστεί στο reality "Tα πλούσια παιδιά του Μπέβερλι Χιλς".

Τα κουκιά η ντοπαμίνη και το Πάρκινσον Οι αρχαίοι Έλληνες έτρωγαν κουκιά αντί για πασατέμπο στο θέατρο

Τι είναι η L-DOPA ή λεβοντόπα

Ελλάδα: Η Γραπτή Ιστορία της Ξεκινά πριν 11.500 Χρόνια!!!!


Το τι έχουν ακούσει τ’ αυτάκια μου τα τελευταία 20 χρόνια γι αυτόν τον περίφημο χάρτη του Πίρι Ρέϊς, που είδα με τα μάτια μου φέτος στην Πόλη, δεν λέγεται:

ο πρώτος άνθρωπος στην Κολομβία που φυλακίζεται για κακοποίηση ζώων, έκλεβε γάτες, τις θυσίαζε και τις έτρωγε, μετά κρατούσε το κρανίο και το δέρμα τους ως τρόπαια


ο πρώτος άνθρωπος στην Κολομβία που φυλακίζεται για κακοποίηση ζώων, είναι ο 31χρονος David Andres Florez Acosta.

Συλλεκτικό video - Έλεεεοοοςςςςςςς !!! Τουρκαλβαναριά (τής... αλβανικής ακτοφυλακής) σε Κ Ο Ι Ν Η περιπολία στο στενό τής Χίου (!!!) - τής Χίου ρε π##στη μου, ναι, καλά διαβάσατε - μαζί με τουρκικό σκάφος ρέεεεε !!! !!! !!!


Τα μυστικά του Τάφου της Αμφίπολης: Το ραντάρ, οι κρύπτες και η ταυτότητα του νεκρού


Στα ίχνη μιας σημαντικής ανακάλυψης που θα βοηθήσει στην αποκρυπτογράφηση των μυστικών που κρύβει ο Τύμβος της Αμφίπολης βρίσκονται οι ανασκαφείς του.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ! Νομίζατε πως τα έχετε δει όλα; Κι όμως ΟΧΙ! «Κορίτσια με ΠΕΟΣ και αγόρια με γυναικείους ΚΟΛΠΟΥΣ!» – ΑΝΔΡΕΣ με… ΓΟΒΕΣ διδάσκουν στα Δημοτικά ΣΧΟΛΕΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ! (ΦΩΤΟ)

gobes11

Άνδρες με γόβες διδάσκουν στα δημοτικά σχολεία της Ελλάδας
Αν νομίζατε πως τα έχετε δει όλα, πλανάσθε πλάνην οικτράν

Σοκ: Βρέθηκε νεκρό βρέφος στα σκουπίδια!


Σε εξέλιξη βρίσκονται από την αστυνομική διεύθυνση Λάρισας οι έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας του νεκρού βρέφους που εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών του ΦΟΣΔΑ Λάρισας στην περιοχή της Γυρτώνης.

ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ – ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


Oλοι έχουμε αντιληφθεί, άλλος πολύ, άλλος λιγότερο, ότι ζούμε σε πολύ περίεργες εποχές, όπου καθημερινά δημιουργούνται γεγονότα, τα οποία μας αιφνιδιάζουν, σε κάθε επίπεδο των διεθνών σχέσεων. Φίλοι εμφανίζονται σαν εχθροί ή εχθροί γίνονται φίλοι, … Πρωταγωνιστές σε όλα αυτά εμφανίζονται τόσο η Τουρκία όσο και η Ρωσία αλλά και η πολιτική Τράμπ, που ακόμα δεν έχει αποφασίσει με ποιους είναι !!!

Ποιες είναι οι 10 πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο (φωτό) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ....ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ


Ο ΟΗΕ μετρά την ποιότητα ζωής με βάση παράγοντες όπως το εισόδημα, η εκπαίδευση, η υγεία, το προσδόκιμο ζωής, η οικονομία, η ισότητα των φύλων και η αειφορία, χαρακτηρίζοντας μια χώρα ως υποανάπτυκτη, αναπτυσσόμενη ή αναπτυγμένη.

ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΒΑΣΕΙ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ! ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ- ΚΡΑΤΩΝ !!!!!!!

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ;;;;

Αυτά θέλουν να περάσουν στους Έλληνες!!!Ο εξευτελισμός του ανθρώπου!!! ΒΙΝΤΕΟ- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ! Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης συνεχίζουν το βρώμικο έργο τους!!!

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης συνεχίζουν το βρώμικο έργο τους!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κι όμως!!!Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο είναι ένα κράτος εν κράτει μέσα στην Ελλάδα και έχει μεγαλύτερες εξουσίες απο την Ορθόδοξη Εκκλησία. ΒΙΝΤΕΟ

   
Κι όμως!!!Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο είναι ένα κράτος εν κράτει μέσα στην Ελλάδα και έχει μεγαλύτερες εξουσίες απο την Ορθόδοξη Εκκλησία. Οι αφελείς αριστερο-προοδευτικοί στην Ελλάδα φωνάζουν συνεχώς για τον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, ενω δεν έχουν ιδέα για το ότι το ΚΙΣ είναι ένα πραγματικό κράτος μέσα στην Ελλάδα και οι φόροι που εισπράτει πάνε στο Ισραήλ...Στείλ'τε το σε όλους!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ντροπή και πάλι ντροπή !!! Απίστευτες εικόνες από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



Το Lesvosnews.gr σας αποκαλύπτει σήμερα την τραγική κατάσταση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Μυτιλήνης… Ως γνωστόν το κτίριο έχει κριθεί ακατάλληλο προς χρήση και έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό εγκαταλειφθεί στο έλεος του Θεού. Εκεί βρήκαν καταφύγιο εκατοντάδες δύστυχοι μετανάστες, οι οποίοι δεν είχαν που να πάνε να στεγαστούν, για να γλυτώσουν από τα κρύα και τις βροχές.

ΣΟΚ: Δείτε πόσο μειώθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2015!


Eνα δημογραφικό θρίλερ βιώνει η Ελλάδα, τα στοιχεία του οποίου συγκροτουν ένα ανησυχητικό μέλλον για την χώρα και την επιβίωσή της!

Ανατριχιαστικό βίντεο με κύματα να καλύπτουν κρουαζιερόπλοιο στον Ατλαντικό: «Μένουμε εδώ ελπίζοντας να μην πεθάνουμε»

σοκ Νέο οπτικό υλικό από το κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean που είχε πέσει σε τρικυμία στον Ατλαντικό, πλέοντας από το Νιου Τζέρσι στη Φλόριντα, είδε το φως της δημοσιότητας έναν χρόνο μετά, υπενθυμίζοντας την απίθανη εκείνη «αναμέτρηση» του σκάφους με τα κύματα.

Ισπανός ιερέας ντύθηκε σαν τον Hugh Hefner, εκδότη του Playboy και ξάπλωσε σε κρεβάτι με δυο αρσενικά κουνελάκια

 
Ισπανία, ο εφημέριος στο δήμο Cuntis στην Pontevedra, αποφάσισε να αγκαλιάσει το πνεύμα του καρναβαλιού. 

Γιατί οι κοντοί άνδρες χάνουν τα μαλλιά τους πριν την ώρα τους


Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα επεχείρησαν να δώσουν ερευνητές

Σε 19.000 αλλοδαπούς έδωσε «ελληνική ιθαγένεια» ο Σύριζα μέσα στο 2016 (Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ)


Νομίζετε ότι επί Σύριζα δεν δουλεύει τίποτα και όλα καταρρέουν; Μεγάλο λάθος, αφού
υπάρχει μία και μόνη δημόσια υπηρεσία που διαρκώς εντείνει τους ρυθμούς δουλειάς της και την αποτελεσματικότητά της.

ΤΡΟΜΟΣ σε ΣΧΟΛΕΙΟ! Κρούσμα μηνιγγίτιδας στην ΕΛΛΑΔΑ… ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΚΩΜΑΤΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ένα απίστευτο περιστατικό, που προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, συνέβη στο Πυργί της Χίου.
Ένας μαθητής ΕΠΑΛ προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση

Άσαντ: »Μέχρι τώρα ο μόνος ρόλος που έπαιξαν οι Ευρωπαίοι είναι αυτός της υποστήριξης των τρομοκρατών» ΒΙΝΤΕΟ

Σε δηλώσεις του σε ευρωπαικά μίντια που συνόδευαν την αντιπροσωπεία του ευρωκοινοβουλίου που τον επισκέφθηκε στη Δαμασκό και που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα ο πρόεδρος al-Assad καταφέρθηκε κατά των ευρωπαίων διευθυνόντων.

ΣΤΟ ΑΓΙΟN ΟΡΟΣ, ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ / ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ



  ΣΤΟ ΑΓΙΟN ΟΡΟΣ, ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ / ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ

ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ, σας παρακαλούμε συγχωρέστε μας για την …όποια αναστάτωσή σας.

Άμεσα Ενεργοποιήθηκαν & οι Εθνοφύλακες της Σύμης …Με το «Piri Reis» να πλέει στην Ακτογραμμή! (φώτο)


Με το Με το «Piri Reis» να πλέει στην Ακτογραμμή Άμεσα οι Εθνοφύλακες της Σύμης ενεργοποιήθηκαν και εκτέλεσαν άσκηση ετοιμότητος παρουσία μάλιστα του Αρχηγού του ΓΕΣ!

Κρουασάν το «Survivor»; Τσουρέκι ο Καμμένος!


Γράφει ο Κώστας Γιαννακίδης

To τελευταίο έπαθλο φαγητού στο Survivor ήταν ένα τεράστιο κρουασάν με γέμιση πραλίνα. Και το κέρδισαν άξια οι Μαχητές, με μία εμφατική νίκη στο στίβο μάχης εις βάρος των Διάσημων.

Συνετρίβη σωστικό ελικόπτερο στην Ιρλανδία – Αγνοείται το πλήρωμα

Ένας άνδρας, μέλος πληρώματος σωστικού ελικοπτέρου, εντοπίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο ιρλανδικό πέλαγος το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου, έπειτα από συναγερμό που σήμανε στην

Η αλλοδαπή ΑΣΦΥΞΙΑ ξεσηκώνει τον ελληνικό λαό…

Ο ελληνικός λαός ασφυκτιά και στενάζει από το λαθρομεταναστευτικό εποικισμό και τη λαίλαπα των «προσφυγικών» εισβολών…

Θρίλερ! Εξαφανίστηκαν τρεις Τούρκοι πραξικοπηματίες που βρίσκονταν στην Ελλάδα – Toυς δολοφόνησαν ή τους απήγαγαν πράκτορες της ΜΙΤ;

Φαίνεται πως οι δύο νεαροί Τούρκοι στρατιωτικοί που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στις 15 Φεβρουαρίου στην Αλεξανδρούλη, δεν ήταν μόνοι!

Το ήξερες ότι δικαιούσαι έως και 600€ αποζημίωση αν ματαιωθεί ή έχει καθυστέρηση η πτήση σου;


Συνήθως οι πτήσεις διεκπεραιώνονται σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό. Παρολά αυτά όμως μπορεί να προκύψουν συγκεκριμένες συνθήκες που θα προκαλέσουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις.