Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στην Μεσσηνία

Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στην Μεσσηνία
Σοκαρισμένη ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις από το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το πρωί της Παρασκευής την Μεσσηνία, αφού ένας 59χρονος άνδρας πυροβόλησε την 10χρονη κόρη του με καραμπίνα και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες,

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή είναι η Μέθοδος Πυραμίδα για να κλέβουν αυτοκίνητα!


Μια απάτη που υπόσχεται δωρεάν ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων αν καταβάλεις τώρα ένα ποσό και προσελκύσεις και άλλους στο project, μετρά ήδη τα πρώτα της κρούσματα και στη χώρα μας.

Μπακογιάννενα: Τι πού θα βρω λεφτά... 100 εκατ. από την ΕΡΤ, 350 εκατ. από την Εθνική Άμυνα... Στο ίδιο τσουβάλι με την κωλο-ΕΡΤ ΚΑΙ η Εθνική Άμυνα... Κατάλαβες δικέ μου; «Ένα σσσιοκολατάκι, κάτι»;

ΑΛΛΟΙ 580.000 ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΧΩΡΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΡΑΓΕ;;;;;


Αλλαγές-σοκ στον «Καλλικράτη» για τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης

Στα 209,945 δισ. € αποτιμά ο Άρειος Πάγος την ζημιά του ελληνικού κράτους, από την μεθόδευση της διόγκωσης του ελλείμματος του 2009


Για 209,945 δισ. € ζημία του Ελληνικού Δημοσίου κάνει λόγο η απόφαση του Αρείου Πάγου, με την οποία αναιρέθηκε το απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών

ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ

 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΟΧΙ, δεν το «ΕΜΑΘΑΝ» τα ΚΑΝΑΛΙΑ! ΟΧΙ, δεν θα «ΤΟ ΠΟΥΝ» τα Ραδιόφωνα!! ΟΧΙ, δεν θα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Κανείς!!! ΠΕΤΑΝΕ ΟΛΟΦΡΕΣΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ...ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ!


ΟΛΟΦΡΕΣΚΑ ΦΑΓΗΤΑ, ΠΟΥ (ΚΑΚΩΣ-ΚΑΚΙΣΤΑ!) ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ «ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!

ΓΣΕΒΕΕ: Μία στις πέντε μικρές επιχειρήσεις ετοιμάζεται για απολύσεις


Έρευνα τάσης του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) που μετράει το οικονομικό κλίμα, και η οποία θα παρουσιαστεί εντός των επόμενων ημερών, δείχνει ότι περίπου μία στις πέντε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της χώρας δηλώνει ουσιαστικά αδυναμία όχι μόνο διατήρησης του προσωπικού της, αλλά

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ(Βίντεο)


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Η κατασκευή ενός τζαμιού διακόπηκε αφότου Γερμανοί πατριώτες στήνουν δέκα τεράστιους σταυρούς στο εργοτάξιο.

Αμερικανός πρέσβης στη Σερβία: Πηγή στρατολόγησης τρομοκρατών τα Δ. Βαλκάνια

Ο Αμερικανός πρέσβης στη Σερβία, Κάιλ Σκοτ (Kyle Randolph Scott) προειδοποίησε ότι οι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων είναι στόχοι για προσλήψεις τρομοκρατών  και αποτελούν τη βασική πηγή εξτρεμιστών στην Ευρώπη.

Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ! Πέρασε η γραμμή Τραμπ στην ανακοίνωση των υπουργών Οικονομικών της G20


Στους ρυθμούς της οικονομικής πολιτικής που θέλει να εφαρμόσει ο Ντόναλντ Τραμπ αρχίζουν
να χορεύουν οι άλλες χώρες.

8 ύποπτα πακέτα στα ΕΛΤΑ με αποδέκτες ευρωπαίους αξιωματούχους

8 ύποπτα πακέτα στα ΕΛΤΑ με αποδέκτες ευρωπαίους αξιωματούχους

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ καθώς βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα οκτώ ύποπτα πακέτα στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι

SOS από τη Μυτιλήνη! 500 ΛΑΘΡΟμετανάστες… ΕΦΥΓΑΝ από τη Μόρια! ΤΡΟΜΟΣ στην πόλη! ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!


«Καλησπέρα Στέφανε,
στέλνουμε sos από τη Μυτιλήνη.

Αυτά τα καθάρματα, αυτoύς τους ισλαμοκανιβάλους μας κουβάλησαν στη πατρίδα μας… Δείτε τον φρικτό τρόπο που σκοτώνουν τα σκυλιά! ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ

 
 Δείτε παρακάτω και το βίντεο, για να κατανοήσετε ποια δίποδα μας καταναλώνουν το οξυγόνο μας, με την σύμπραξη των αριστεριστών, των αλληλέγγυων και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Βενεζουέλα: τρώνε φλαμίνγκος, σκύλους, γάτες, γαϊδούρια & μυρμηγκοφάγους

Η ένδεια κι η πείνα είναι τόσο διαδεδομένες στην κάποτε πλούσια Βενεζουέλα, ώστε έχουν αποκτήσει και παρατσούκλι: «η δίαιτα του Μαδούρο».

Πακιστάν;;; Αφρικη;;; OXI HΛΙΘΙΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ!!! Σήμερα, κρατούν πανό και διαμαρτύρονται... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ! ΞΥΠΝΑ! (βίντεο)



Ξυπνηστε πριν ειναι πολυ αργα!
Θελουν να μας αφανισουν!
Θελουν να παρουν τη γη μας, την πατριδα μας!

ΑΙΣΧΟΣ:ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ: Αυτοψία του MN στο κυνοκομείο Λαμίας (Βίντεο-Φωτογραφίες) ΥΙΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ!!!

Αυτοψία του MN στο κυνοκομείο Λαμίας (Βίντεο-Φωτογραφίες)
Το MarketNews.gr για δεύτερη φορά έκανε αυτοψία σε δημοτικό κυνοκομείο, η πρώτη ήταν στις 2 Δεκεμβρίου 2016 στο παράνομο δημοτικό κυνοκομείο της Φλώρινας. Αυτή την φορά η έρευνα έγινε στο δημοτικό κυνοκομείο Λαμίας μετά από καταγγελίες πολιτών για την κατάσταση και τις συνθήκες αλλά και για την άρνηση της κτηνιάτρου Μαριάννας Αντωνακάκη σε φιλόζωους εθελοντές να διασώσουν σκυλιά.

Ποιοι «κλειδώνουν» σύνταξη από τα 55 έως τα 60 έτη


Σύνταξη από τα 55 έως τα 60 έτη «κλειδώνουν» πολλές κατηγορίες παλαιών -προ του 1993- ασφαλισμένων, οι οποίοι μέσα στο 2017 ή στα επόμενα ένα με δύο χρόνια «πιάνουν» τα νέα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης που ισχύουν από 19/8/2015 και μετά.

Ρουσόπουλος: Η Τουρκία πίσω από τις φωτιές του '07

«Πολλοί στην προσπάθειά τους να απαξιώσουν την διακυβέρνηση Καραμανλή κλείνουν τα μάτια ακόμη και μπροστά στα προφανή» υποστηρίζει, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού από το 2000-2009 Θοδωρής Ρουσόπουλος.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΒΟΜΒΑ! Νέα στοιχεία για την τραγωδία με την Porsche -Υπάρχει και δεύτερο βίντεο

BAKAKIS-TROXAIO-ETHNIKI
Υπάρχει και δεύτερο βίντεο που έχει καταγράψει το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με την Porsche.

Αλβανία: Αμερικανική βοήθεια – Εξοπλισμός για τον έλεγχο των συνόρων με την Ελλάδα

Η συνοριακή αστυνομία της Αλβανίας παρέλαβε στο λιμάνι του Δυρραχίου εξοπλισμό που εστάλη ως βοήθεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες, συνολικής αξίας

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ – CIAΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ! ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ CIAΡΙΣΤΕΡΟ! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

ast2

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο Λευκός Πύργος, που είχε χωριστεί στα δύο, από τη συγκέντρωση μελών εθνικιστικών οργανώσεων και την αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών, που πραγματοποιούνταν ταυτόχρονα στο σημείο.

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ7» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ: «H EΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ… ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ Π@Π@ΡΙΑ!!!»! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΒΙΝΤΕΟ

stratos-xios-draxmi 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Νέο σοκ από Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η δυτική Θράκη, τα νησιά του Αιγαίου και η Κύπρος είναι πατρίδες μας»! (βίντεο)


ΠΑΛΙ ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΤΑ… «ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ»

της Μαρίνας Νικολάκη

Αναπολεί για μια ακόμη φορά ο  Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τα… «Οθωμανικά του μεγαλεία» αμφισβητώντας ξανά τη Συνθήκη της Λωζάνης και λέγοντας πως η Δυτική Θράκη, κάποια νησια του Αιγαίου καθώς και η Κύπρος είναι πατρίδες του και ανήκουν στη Τουρκία!

Πέθανε ο κοσμοεξουσιαστής δισεκατομμυριούχος Ντέιβιντ Ρόκφελερ (βίντεο)


ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 101 ΕΤΩΝ… ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

της Μαρίνας Νικολάκη

Απεβίωσε πλήρης ημερών σήμερα ο αρχηγός μίας εκ των μεγαλυτέρων οικονομικών δυναστειών στον κόσμο, κοσμοκράτορας- μεγαλοτραπεζίτης, Ντέιβιντ Ροκφέλερ,

Αυξάνονται και πάλι οι λαθρομεταναστευτικές ροές - Πάνω από 330 έφτασαν σε Χίο και Λέσβο το τελευταίο 48ωρο


Δεν πρόλαβε να ανοίξει ο καιρός και ήδη οι λαθρομεταναστευτικές ροές άρχισαν να αυξάνονται.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η επανενεργοποίηση της συνθήκης του Δουβλίνο ΙΙ από τους ευρωπαίους αυτή την εποχή, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί!

Νασράλα: O Nετανιάχου ικέτευσε τον Πούτιν να σταματήσει τον πόλεμο κατά ΙSIS και Αl Nusra ……που οι μέρες τους είναι μετρημένες στη Συρία..

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ESQWA……
..
O ΓΓ Ηezbollah ο Sayyed Hassan Nasrallah δήλωσε σε λόγο του σήμερα ότι « η Daech και η alNosra υφίστανται μια συντριπτική ήττα στο Ιράκ και ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες στη Συρία , γνωρίζοντας ότι η τελευταία αναμένεται να κερδίσει μια αποφασιστική νίκη κατά του αμερικανοσιονιστικού σχεδίου ».

Οι Αλβανοί ‘γλύφουν’ τον Τραμπ- έδωσαν το όνομά του σε λεωφόρο




Μάρτιος 18, 2017. 22:33
Λεωφόρος στην πόλη Κάμζα, στην περιφέρεια των Τιράνων, από σήμερα φέρει την ονομασία  ‘Λεωφόρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ’.

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ «Αλβανία η Ελλάδα το 2050»


Πρωτοφανής πρόκληση από την τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Star, η οποία δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της έναν χάρτη της Ευρώπης το 2050, παρουσιάζοντας την Ελλάδα ως αλβανική.

Σαν σήμερα δολοφονήθηκε ο εθνομάρτυρας Θεόφιλος Γεωργιάδης από πράκτορες των τούρκων


Ο Θεόφιλος Γεωργιάδης γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 1957, στο χωριό Ευρύχου της Κύπρου.

Απίστευτο ερωτηματολόγιο από την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Απίστευτο ερωτηματολόγιο από την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβέρνηση οφείλει να πάρει θέση για αυτά που γράφονται

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια οργάνωση πολιτική, που αντιλαμβάνεται τη νεολαία ως αυτόνομη κοινωνική κατηγορία η οποία, παίρνοντας θέση στην ταξική πάλη υπέρ των δυνάμεων της εργασίας, μπορεί να μετατραπεί από «χαμένη γενιά» σε γενιά του κοινωνικού μετασχηματισμού, με στόχο το σοσιαλισμό του 21ου αιώνα.

Σερβικές Υπηρεσίες: Νέα τρομοκρατική οργάνωση στο Κόσοβο!

Οι υπηρεσίες πληροφοριών της Σερβίας εντόπισαν μια νέα τρομοκρατική οργάνωση στο Κοσσυφοπέδιο, η οποία βρίσκεται υπό την αιγίδα του UCK.

ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ”

ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ”
Ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής κατηγορείται για ¨αντιποίηση αρχής¨. Σχετικά με το θέμα αυτό ο μουφτής Σερίφ κλήθηκε για κατάθεση στην αστυνομία. Ο μουφτής Ιμπραήμ Σερίφ σε δηλώσεις του σχετικά με το θέμα είπε πως κατηγορείται γ

Η Ελλάδα θα διοργανώσει διάσκεψη για την προστασία των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή!


«Η Ελλάδα σχεδιάζει να πραγματοποιήσει στις αρχές Νοεμβρίου, μια διεθνής διάσκεψη για την προστασία των θρησκευτικών και πολιτιστικών κοινοτήτων στη Μέση Ανατολή», δήλωσε ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς .

Οι Γερμανοί γνώριζαν από το Νοέμβριο για τα τρομοκρατικά πακέτα από την Ελλάδα λέει η Bild

US President Donald J. Trump (R) and German Chancellor Angela Merkel (L) shake hands after a joint news conference in the East Room of the White House in Washington, DC, USA, 17 March 2017. EPA, CLEMENS BILAN
Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD του Σαββάτου, ήδη από τον Νοέμβριο του 2016 η γερμανική κυβέρνηση ήταν ενήμερη για τον κίνδυνο αποστολής παγιδευμένων με εκρηκτικά πακέτων από την Ελλάδα. Στο σχετικό της άρθρο επικαλείται έκθεση των μυστικών υπηρεσιών για την «Κατάσταση Ασφάλειας στη Γερμανία».

ΗΠΑ: Τα «ροζ σκουφάκια με αυτιά γάτας» εναντίον του Τραμπ και η προέλευσή τους


Τον Ιανουάριο έλαβε χώρα στην Ουάσινγκτον η λεγόμενη «Πορεία των Γυναικών» (στην πραγματικότητα πορεία των ΛΙΜΠΕΡΑΛ γυναικών - και όχι μόνο γυναικών) με τους συγκεντρωμένους να φοράνε κάτι ροζ σκουφάκια. Η εκδήλωση ήταν άλλη μία αντίδραση στους αδυνατούντες «δημοκράτες» να αποδεχθούν την βούληση του αμερικάνικου λαού στις πρόσφατες εκλογές και την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ.

Απίστευτο! Μετανάστες στη Σουηδία γίνονται δεσμοφύλακες

Απίστευτο! Μετανάστες στη Σουηδία γίνονται δεσμοφύλακες

Στα πλαίσια του προγράμματος «κοινωνικής αλληλεγγύης και ενσωμάτωσης».

Απ΄ότι πήρε το αυτί μου, πολύ σύντομα θα τεθεί το θέμα της μαντήλας στην Ελλάδα!

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Τα πράγματα είναι πολύ περίεργα και ύποπτα. Υπάρχουν διεθνή κέντρα που θέλουν να μας αλληλοεξοντώσουν και στο πλαίσιο αυτό μαθαίνω ότι ένας από τα όπλα – ερείσματα για να μας διχάσουν και πάλι και να στρέψουν την κοινή γνώμη μακριά από τα δημοσιονομικά προβλήματα, θα είναι η μαντήλα.

Έπαθε έμφραγμα ο σουλτάνος, ή ακόμα; 30.000 Κούρδοι με σημαίες του PKK στη Φρανκφούρτη

«Δημοκρατία στην Τουρκία» και «ελευθερία στο Κουρδιστάν», ζήτησαν σήμερα πάνω από 30.000 άνθρωποι στη Φρανκφούρτη, ενώ κρατούσαν πλακάτ με το σύνθημα «όχι στον δικτάτορα»,

Αυτός είναι ο λόγος που ο Τραμπ δεν έσφιξε το χέρι της Μέρκελ


Ο εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε την ιδέα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε εσκεμμένα να σφίξει το χέρι της Άνγκελα Μέρκελ μπροστά στις κάμερες την Παρασκευή, κατά τη συνάντηση που είχαν στην Ουάσινγκτον.«Δεν νομίζω πως είχε ακούσει την πρόταση»

Ισραηλινό drone με στοχευμένο χτύπημα στην Quneitra σκότωσε στο αυτοκίνητό του διοικητή των Μονάδων Εθνικής Άμυνας.

Στην περιοχή της Quneitra σκοτώθηκε στο δρόμο Khan Arnabeh – Δαμασκού από στοχευμένο χτύπημα ισραηλινού drone που έπληξε το αυτοκίνητό  του  ο Yasser Al Said ή Χουσείν .Επέβαινε σε ένα μάύρο τζιπ.Σκοτώθηκε

Εβραίοι ραβίνοι: Το 2022 ο "μεσσίας" μας θα βασιλεύσει!

Εβραίοι ραβίνοι: Το 2022 ο "μεσσίας" μας θα βασιλεύσει!

Νέες...προφητείες από τους Εβραίους.

Δεν είναι ακόμη ο καιρός για την εμφάνιση του "μεσσία" που περιμένει ο Εβραϊκός λαός, αλλά θα έρθει να βασιλεύσει πολύ σύντομα, υποστηρίζουν τώρα πολλοί ραβίνοι και ιστορικοί, μελετώντας τις γραφές τους.

O πρώτος ανοιχτά gay Έλληνας αστυνομικός μιλά ανοικτά


Ο αξιωματικός του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, Μιχάλης Λώλης, μιλά για τα καθήκοντά του, την απόφασή του να βγει μπροστά κάνοντας coming out στην πιο συντηρητική υπηρεσία, καθώς και για την παθογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πισώπλατη «μαχαιριά» από το ΝΑΤΟ - Εξαίρεσε την Λήμνο από άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου κατόπιν απαίτησης της Άγκυρας! ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ


Για άλλη μια φορά η «Βορειοατλαντική Συμμαχία» κατόπιν τουρκικών απαιτήσεων πήρε το μέρος της Άγκυρας εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων και στην σημερινή ΝΑΤΟϊκή άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου, στο Αιγαίο εξαιρέθηκε η Λήμνος!

Με εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς η ελληνική παρέλαση στη Φλόριδα (βίντεο)


Το φημισμένο «Ελληνικό Χωριό», Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριδας βίωσε την Κυριακή
τη δεύτερη πιο ξεχωριστή ημέρα του, μετά τα Θεοφάνεια, για τα οποία είναι γνωστή και ως «Πόλη των Επιφανείων». Ο κεντρικός παραλιακός δρόμος του, που έχει το όνομα Λεωφόρος Δωδεκανήσου, ήταν γεμάτος από ομογενείς και ξένους, που παρακολούθησαν την ελληνική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Και επίσημα τα ηλεκτρονικά τατουάζ. Το χάραγμα κοντά όσο ποτέ

Και επίσημα τα ηλεκτρονικά τατουάζ. Το χάραγμα κοντά όσο ποτέ

Πατάς τη φακίδα πάνω στο δέρμα του χεριού σου και απαντάς την κλήση στο κινητό σου.

Απίστευτο!!! Ψάχνουν 2.000 μετανάστες στα νησιά για την επίδοση της απόρριψης αιτημάτων ασύλου

Το πρώτο αβίαστο συμπέρασμα είναι πως μάλλον … εξαφανίζονται! Πρώτα λιάζονται και μετά … εξαφανίζονται.

Ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα S-300 κατέρριψε Ισραηλινό F-16 στη Συρία – Νεκρός ο πιλότος – Οργή από Ισραήλ: «Θα καταστρέψουμε ολόκληρη τη συριακή αεράμυνα»


Toυ Βασίλη Καπούλα

Ανοχή τέλος προς το Ισραήλ από τη Ρωσία. Συμβούλιο Ασφαλείας συγκάλεσε ο Β.Πούτιν στη Μόσχα, το ίδιο και ο Μ.Νετανιάχου στο Τελ Αβίβ ο οποίος είχε επικοινωνία με τους Αμερικανούς για το συμβάν της κατάρριψης όπως αποκαλύπτεται του ισραηλινού μαχητικού στη Παλμύρα.

Παραχωρούν έδρες του ΑΠΘ σε Τούρκους καθηγητές ελεγχόμενους από τον Ρ.Τ.Ερντογάν! ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΓΛΩΣΣΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ


Σε μια ακατανόητη ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος της γείτονος, το οποίο επί σειρά ετών απορριπτόταν από την Αθήνα προχωρά η κυβέρνηση και θα παραχωρήσει πανεπιστημιακές έδρες σε Τούρκους καθηγητές οι οποίοι θα ασκούν την πολιτική της Άγκυρας!

O Ρ.Τ.Ερντογάν μετατρέπει την Αγία Σοφία σε τζαμί λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα!


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Σε μια νέα θρασύτατη πρόκληση θα προβεί ο Ρ.Τ.Ερντογάν τις επόμενες ημέρες και λίγο πριν το δημοψήφισμα με το οποίο επιδιώκει να συγκεντρώσει υπερεξουσίες στο πρόσωπό του και θα ανακηρύξει την Αγία Σοφία σε τζαμί προσβάλοντας την Ορθοδοξία αλλά και την απανταχού Χριστιανοσύνη επιδιώκοντας να δημιουργήσει θρησκευτική σύγκρουση με την  Δύση.

Ρωσία: «H Τουρκία ετοιμάζει δύο θανατηφόρα χτυπήματα στην Ελλάδα πριν το καλοκαίρι»

Η Τουρκία ετοιμάζει δύο θανατηφόρα χτυπήματα στην Ελλάδα πριν το καλοκαίρι εκτιμά Ρώσος αναλυτής που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Η Άγκυρα και ειδικά ο Ερντογάν «παίζει» τα ρέστα του σε Αιγαίο και Κύπρο σε μια προσπάθεια να πράξει ακριβώς τα ίδια που έπραξε σε Συρία και Ιράκ.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διέταξε επιστράτευση χιλιάδων εφέδρων ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ – Βομβαρδισμός της Δαμασκού με οπλισμένο drone – Συναγερμός σε Ιράν-Χεζμπολάχ-Ρωσία


Του Βασίλη Καπούλα

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στη Μέση Ανατολή καθώς μετά τη σύγκλιση του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ισραήλ, ο Υπουργός Άμυνας διέταξε επιστράτευση χιλιάδων εφέδρων για επιχείρηση στα Νότια με ότι αυτό σημαίνει.

Υπό διάλυση ο τουρκικός Στρατός: Νέο κύμα διώξεων ξεκινά ο Ρ.Τ.Ερντογάν με στόχο 90.000 στρατιωτικούς! ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ

Σε κυριολεκτική παράκρουση βρίσκεται ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος βλέπει παντού εχθρούς, έτοιμοι να τον ανατρέψουν, καθώς πρόκειται να ξεκινήσει νέο κύμα διώξεων στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αυτή τη φορά με στόχο 90.000 στρατιωτικούς!

Γκάμπριελ προς Τσαβούσογλου: Εχετε ξεπεράσει τα όρια, δεν είμαστε ηλίθιοι

gkampriel-pros-tsabousoglou-exete-kseperasei-ta-oria-den-eimaste-ilithioi
Ενταση επικράτησε σε τηλεφωνική επικοινωνία των δυο υπουργών εξωτερικών μετά τις νέες ακραίες δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Αγκελα Μέρκελ, την οποία κατηγόρησε ότι ακολουθεί "ναζιστικές πρακτικές".

"Δείχνουμε ανοχή αλλά δεν είμαστε ηλίθιοι" 

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για την τροπολογία απόδοσης ιθαγένειας σε Έλληνες Εβραίους

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για την τροπολογία απόδοσης ιθαγένειας σε Έλληνες Εβραίους
Σύγκρουση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία έχει προκαλέσει το γεγονός της ψήφισης ή μη της τροπολογίας για την απόδοση ιθαγένειας τους Έλληνες Εβραίους.

Γαλλία: «Είμαι εδώ για να πεθάνω για τον Αλλάχ» φώναξε ο δράστης της επίθεσης στο αεροδρόμιο Ορλί «ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ» ΒΙΝΤΕΟ

Γαλλία: «Είμαι εδώ για να πεθάνω για τον Αλλάχ» φώναξε ο δράστης της επίθεσης στο αεροδρόμιο Ορλί

Εξελίξεις φωτιά στη δολοφονία του Αρχιμανδρίτη- Οι Πακιστανοί δολοφόνοι ήρθαν να τους βγάλει άδειες παραμονής


Ο 46χρονος ιερέας Ιερόθεος ο οποίος λειτουργούσε στον Άγιο Γεώργιο Πεντέλης βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 13ης Φεβρουαρίου μέσα στο διαμέρισμά του στο Γέρακα.

Ο Ερντογάν οικοδομεί το νέο-Οθωμανικό τόξο στα Βαλκάνια

του Πάνου Μαυρίδη*
 
 Ένα οργανωμένο σχέδιο επέκτασης της νεο-οθωμανικής επιρροής της στα Βαλκάνια έχει θέσει σε εφαρμογή η Άγκυρα, μέσω της εγκαθίδρυσης τουρκικών κομμάτων του στις περιοχές όπου διαβιούν τουρκικοί/μουσουλμανικοί πληθυσμοί, τα οποία θα τελούν υπό τον απόλυτο έλεγχο της.

«Δημοψήφισμα» για τα 18 ελληνικά νησιά του Αιγαίου που αμφισβητεί η Τουρκία θέλει να κάνει ο Ερντογάν!


ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ