Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Ο Πάπας Φραγκίσκος ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα για όσα έχει κάνει

Ο Πάπας Φραγκίσκος ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα για όσα έχει κάνει

Ευχαριστημένος με τον πρωθυπουργό ο Ποντίφικας

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ MOSSAD ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι Βούλγαροι δεν επιτρέπουν σε Τούρκους δημοσιογράφους να εισέλθουν στη χώρα




Μάρτιος 24, 2017. 22:37
Πριν από τις γενικές εκλογές της Κυριακής στη Βουλγαρία, ορισμένα πολιτικά κόμματα εξέφρασαν την θέση ότι δεν θέλουν οι Βούλγαροι πολίτες που ζουν στην Τουρκία να ψηφίσουν στη Βουλγαρία και μέλη τους διαμαρτυρήθηκαν στο συνοριακό σταθμό Καπιτάν Αντρέεβο. 

Ο Ερντογάν «διέταξε» την τζιχαντιστική επίθεση στο Λονδίνο;


Οι λίγες ώρες διαφορά από την απειλή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη, με την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο δεν έχουν περάσει απαρατήρητες ως γεγονός από τους χρήστες του διαδικτύου και μιντιακούς ακτιβιστές.

Ποιους καλεί το Ισραήλ για την ανέγερση του Τρίτου Ναού

Επίσημη επιστολή του Ανώτατου Δικαστηρίου
 
Το αναδυόμενο Sanhedrin μετέτρεψε την διαμάχη μεταξύ του Ισραηλινού πρωθυπουργού και του Ιρανού υπουργού Εξωτερικών σε ευκαιρία, καλώντας τον μεγάλο εχθρό του Ισραήλ να βοηθήσει στην ανέγερση του Τρίτου Ναο, όπου, σύμφωνα με τις Γραφές, θα στεφθεί ο παγκόσμιος ηγέτης.

«ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚOΤΗΤΑ», ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΑΦΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ. ΒΙΝΤΕΟ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙ ΠΟΥΤ@ΝΩΝ, ΤΣ@ΑΤΣ@ΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Φωτογραφία: EUROKINISSI

Αναγνωστοπούλου για Ντάισελμπλουμ: Οι πουτ@@ες του Νότου πρέπει να απαντήσουμε

Πάτρα: Βάνδαλοι στο ναΐδριο του Ιερού Ναού της Παντάνασσας – Κατέβασαν την ελληνική σημαία, ζημιές στα πλακάκια του λυόμενου!

pantan
Στόχος αγνώστων έγινε το λυόμενο ναΐδριο του Ιερού Ναού Παντανάσσης Πατρών στη συμβολή των οδών Βότση και Αλεξίου Υψηλάντου, δίπλα από το ανοικτό πάρκινγκ αυτοκινήτων.

Κρήτη: ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ απ' το νοσοκομείο στα κρατητήρια για... ερήμην οφειλή 2,000 ευρώ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!

ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ - ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ
Από το νοσοκομείο βρέθηκε στα κρατητήρια Ηρακλείου και από εκεί, ξανά στο νοσοκομείο. Ο λόγος για έναν 60χρονο καρκινοπαθή σε άσχημη κατάσταση, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς διότι σε βάρος του εκκρεμούσε οφειλή ύψους 2.000 ευρώ, μετά από καταδικαστική απόφαση σε βάρος του,

Τουρκο-βουλγαρικά σύνορα: Επτά χιλιόμετρα ουρά των τουρκικών φορτηγών


Μάρτιος 23, 2017. 22:05

 Κωνσταντινούπολη.

Στη μεθοριακή διέλευση «Καπιτάν Αντρέεβο» της Βουλγαρίας γίνονται εκτεταμένες έρευνες στα τουρκικά φορτηγά με αποτέλεσμα να σχηματισθεί μια ουρά επτά χιλιομέτρων στο τουρκικό έδαφος, σημειώνει το τουρκικό πρακτορείο Doğan.

Νέο σκάνδαλο: Από μετακλητοί… αορίστου χρόνου με αποφάσεις Βούτση


Μείζονα ερωτήματα ηθικής τάξεως, με αποχρώσεις σοβαρής παραβίασης του Κανονισμού της Βουλής από την κορυφή, μάλιστα, της πολιτικής ιεραρχίας του Κοινοβουλίου, αναδεικνύονται από έγγραφα διορισμών που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο μήνα στον Ναό της Δημοκρατίας.

25η Μαρτιου 2017: ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ -ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ


Την ημέρα του εορτασμού του Έπους του 1821, όπου τιμούμε την αποτίναξη του μουσουλμανικού ζυγού και την Ελευθερία του Έθνους, συγκεντρωνόμαστε στον Βοτανικό και διαμαρτυρόμαστε ενάντια στα σχέδια του κατοχικού καθεστώτος να εξισλαμίσει τα παιδιά μας και να αντικαταστήσει τον Ελληνικό Λαό με υπανθρώπους, εντεταλμένους εποίκους!

Εθνικός Ύμνος στην Λίμνη της Τιβεριάδας στο Ισραήλ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τροχαίο Παντελίδη: Υποπτη για ανθρωποκτονία από αμέλεια η Φρόσω Κυριάκου


Ο εισαγγελέας διενεργεί προκαταρκτική εξέταση - Πληροφορίες ότι ελέγχονται για ψευδορκία Κυριάκου και Αρναούτη - Η Φρόσω Κυριάκου θα καταθέσει επίσης για ανθρωποκτονία από αμέλεια, επειδή η οικογένεια Παντελίδη υποστηρίζει ότι ήταν η οδηγός του τζιπ

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ SURVIVOR ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ


Ο 48χρονος Acun Ilıcalı (Ατζούν Ιλίτζαλι), είναι ο άνθρωπος που έφερε το Survivor στην Ελλάδα και τελικά στον Σκάι. Είναι όμως ο ίδιος επιχειρηματίας – παραγωγός που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αγοράσει ελληνικό κανάλι, που φωτογραφήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα και προσβλέπει σε μια ελληνοτουρκική συνεργασία.

Εξαρθρώθηκε οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών ΙΡΑΚΙΝΟΙ, ΣΥΡΟΣ, ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ το αποτελούσαν


Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, εγκληματική οργάνωση παράνομης διακίνησης μεταναστών και πλαστογράφησης ταξιδιωτικών εγγράφων.

25 Μαρτίου: Για πρώτη φορά παρελαύνουν Εθνοφύλακες – Όλο το πρόγραμμα

Το προγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου που ανακοινώθηκε απο το ΓΕΕΘΑ ειναι το παρακάτω

Τί δηλώνει ο Παραολυμπιονίκης: «Ήμουν σε άμυνα - Θα τα μάθετε όλα όταν πρέπει» ΒΙΝΤΕΟ


«Ήμουν σε άμυνα. Είχαν προηγηθεί πολλά. Θα τα μάθετε όλα όταν πρέπει» είπε στους δημοσιογράφος στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης, Βασίλης Τσαγκάρης, δράστης της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο.

Οι Αλμπανέζοι της Ιταλίας υποστηρίζουν την εθνική ομάδα της Αλβανίας

Φωτό από την ιταλική TV

Μάρτιος 23, 2017. 19:22

Η ιταλική τηλεόραση «TGR» σε ειδησεογραφικό έργο, έκανε ένα αφιέρωμα για τους Αλμπανέζους στην Ιταλία (Albanesi d'Italia) με αφορμή το ποδοσφαιρικό παιχνίδι Ιταλίας- Αλβανίας που θα παιχθεί στο Παλέρμο.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ πίσω από την επίθεση σε ρωσική στρατιωτική βάση στην Τσετσενία

Το ΙΚ πίσω από την επίθεση σε ρωσική στρατιωτική βάση στην Τσετσενία

Ανέλαβε την ευθύνη.

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε σε μια ρωσική στρατιωτική βάση στην Τσετσενία και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους

Βέλγιο: Αυτοκίνητο προσπάθησε να παρασύρει πεζούς - Ο οδηγός είχε μαζί του πυροβόλο και μαχαίρια! ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ



Τρομοκρατική επίθεση στο παρά ένα αποσόβησαν οι αρχές του Βελγίου στην πόλη Αντβέρπ.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Sputnik η αστυνομία κατάφερε να ακινητοποιήσει αυτοκίνητο αμέσως πριν εισβάλει σε εμπορικό πεζόδρομο με μεγάλη ταχύτητα.

Ουκρανία: Εν ψυχρώ εκτέλεση πρώην Ρώσου βουλευτή ΒΙΝΤΕΟ


Μυστήριο καλύπτει την μαφιόζικη εκτέλεση στο κέντρο του Κιέβου του πρώην Ρώσου βουλευτή κι εσχάτως Ουκρανού υπηκόου Ντένις Βορονένκοφ.

Κινέζος έβαλε στον πρωκτό του δυο ζωντανά ψάρια σε αναζήτηση ηδονής, μέσω του εντέρου τα ψάρια κολύμπησαν μέχρι την κοιλιά του

  Κίνα, έβαλε δυο ζωντανά ψάρια (κυπρινίδες "loaches" του γλυκού νερού)  στον πρωκτό του και αυτά  μέσω του εντέρου, κολύμπησαν μέχρι την άνω κοιλιακή χώρα.

Το ιερό νησί της Δήλου – Γιατί απαγορεύθηκε να γεννιέται και να πεθαίνει κάποιος επάνω σε αυτό


Μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμο είναι το νησί της Δήλου, ως ο πιο μεγάλος φυσικός νησιωτικός αρχαιολογικός χώρος. Σε κανένα άλλο νησί δεν φιλοξενούνται τόσα πολλά μνημεία αρχαϊκών, κλασικών και ελληνιστικών χρόνων και γι’ αυτό αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.
Πολλά τα ερωτήματα:

Μουζάλας: «Μέσα από την αύξηση των δρόμων νόμιμης εισόδου στην Ευρώπη, θα αποτραπεί η παράνομη μετανάστευση» ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

Μουζάλας: Δεν είναι φαντασίωση οι νεκροί σε Λονδίνο και Παρίσι
«Μέσα από την αύξηση των δρόμων νόμιμης εισόδου στην Ευρώπη, θα αποτραπεί η παράνομη μετανάστευση και θα φύγει από τα χέρια των δουλεμπόρων», είναι η θέση που εξέφρασε μιλώντας απόψε στη συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Δημόσιας Τάξης, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Εξαιρέθηκαν oι δικαστές από την υπoχρέωση να δηλώνουν τα λεφτά σε στρώμα ή θυρίδες


 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Οι δικαστές και οι βουλευτές αυτού του τόπου είναι άλλη ράτσα, είναι από άλλον πλανήτη δεν ανήκουν στους κοινούς θνητούς

  

Του Παναγιώτη Στάθη
Να μην δηλώνονται τα μετρητά ή τιμαλφή που φυλάσσονται στο στρώμα (εκτός τραπεζών) ή σε θυρίδες στο πόθεν έσχες, πέτυχαν

29-3-2017 η δίκη του άνδρα που κακοποιούσε τον σκύλο του στην Παλλήνη για να αγριέψει

29-3-2017 η δίκη του άνδρα που κακοποιούσε τον σκύλο του στην Παλλήνη για να αγριέψει
Στις 29 Μαρτίου 2017 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών αναμένεται να δικαστεί ο άνδρας που συστηματικά κακοποιούσε τον σκύλο του αφού τον άφηνε κλεισμένο σ’ ένα ξύλινο κουτί χωρίς τροφή και νερό (για να αγριέψει) και παρατούσε το ζώο έτσι για ώρες και μέρες εντός και εκτός της επιχείρησης που εργαζόταν στην Παλλήνη της Αττικής.

Ομάδα ANGELS: ROTTWEILER ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΥΤΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΣΩΣΗ - ΦΩΤΟΣ - ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ

Φωτογραφία του χρήστη Angels - Ομάδα Αντιμετώπισης Κακοποίησης Σκύλων.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Παρακαλώ σε όσους αρέσει το έργο μας και θέλετε να μας στηρίξετε, κάντε "μου αρέσει" (like) στην σελίδα μας, Angels - Ομάδα Αντιμετώπισης Κακοποίησης Σκύλων και κοινοποιείτε τις δημοσιεύσεις μας. Αυτό βοηθάει στο να πάρει διαστάσεις το θέμα της κακοποίησης και να γίνει πιο ισχυρή η ομάδα μας.
Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας στον δύσκολο αγώνα μας
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ:

ομάδα ANGELS: ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ - ΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ - ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΩΤΟΣ

Φωτογραφία του χρήστη Angels - Ομάδα Αντιμετώπισης Κακοποίησης Σκύλων.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Παρακαλώ σε όσους αρέσει το έργο μας και θέλετε να μας στηρίξετε, κάντε "μου αρέσει" (like) στην σελίδα μας, Angels - Ομάδα Αντιμετώπισης Κακοποίησης Σκύλων και κοινοποιείτε τις δημοσιεύσεις μας. Αυτό βοηθάει στο να πάρει διαστάσεις το θέμα της κακοποίησης και να γίνει πιο ισχυρή η ομάδα μας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια και την στήριξη σας! Είναι πολύ σημαντικό για μας!

Βόμβες Τόμσεν:Οι ελληνικές κυβερνήσεις αντί μεταρρυθμίσεων μείωναν μισθούς ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΑΕΠ

Φωτογραφία: Aris Oikonomou/SOOC
«Βόμβες» για την Ελλάδα εξαπέλυσε ο Πολ Τόμσεν, επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ευρώπη.
Μιλώντας σε ημερίδα στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ο Τόμσεν άσκησε δριμεία κριτική για τον τρόπο εφαρμογής των προγραμμάτων βοήθειας από τις ελληνικές κυβερνήσεις.

Δώδεκα νέα είδη σύννεφων έρχονται να προστεθούν στον Διεθνή Άτλαντα Νεφών ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ;


Δώδεκα νέα είδη σύννεφων έρχονται να προστεθούν στο Διεθνή Άτλαντα Νεφών του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού. Πρόκειται για σχετικά σπάνια νέφη, που έχουν παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια.

ΑΦΙΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ –Τον κατηγορούν πως είναι πουλημένος


Η νεολαία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας κήρυξε ως ανεπιθύμητο τον Έλληνα πρωθυπουργό.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτήθηκε η εισαγγελέας «κατά της διαφθοράς» Ελένη Ράϊκου λόγω... διαφθοράς; - Έκρυψε στοιχεία για Γ.Παπαντωνίου και Θ.Λιακουνάκο


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS - ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ Ε.ΡΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!

Η «ελευθερία» των α θ έ ω ν ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Η Πραγματική Αλήθεια!! Να το ΜΑΘΟΥΝ Όλοι οι Έλληνες!!!

Η «ελευθερία» των α θ έ ω ν

Εν όψει των συζητήσεων για την αναθεώρηση του Συντάγματος, οι άθεοι και αντίθρησκοι ξεκίνησαν πάλι την προπαγάνδα τους…

Τούρκοι συγκρούστηκαν με σκάφος του Λιμενικού Παρ’ ολίγον λαίλαπα στο Φαρμακονήσι

Τούρκοι συγκρούστηκαν με σκάφος του Λιμενικού

Αλιευτικό σκάφος των Τούρκων παραβίασε τα χωρικά ύδατα στο Φαρμακονήσι αργά το βράδυ.

Έρχεται σκόνη από την Αφρική: Ποιοι πρέπει να προσέχουν


Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, τις επόμενες ημέρες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γεμίσει για ακόμα μια φορά η ατμόσφαιρα της Ελλάδας από σκόνη από την Αφρική.

«ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ!»


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πολύ μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία η πρόσφατη, (22/3), δήλωση του Αμερικανού συγγραφέα- στρατηγικού αναλυτή, Michael Rubin, που  διατέλεσε σύμβουλος του Πενταγώνου για θέματα Μέσης Ανατολής και Τουρκίας, ο οποίος απευθυνόμενος στον Τούρκο πρόεδρο, Ταιγίπ Ερντογάν υποστήριξε ότι έφτασε το τέλος του, ενώ προέβλεψε ότι θα γίνει νέο πραξικόπημα που θα βάψει όλη την Τουρκία στο αίμα.

Στα Ανάκτορα Τατοΐου ο Βασιλιάς, ο Διάδοχος και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος! Τα μέσα «ενημερώσεως», φρόντισαν να «παρακάμψουν» το γεγονός…


Επειδή αποτελεί μέρος της προσφάτου Ελληνικής Ιστορίας, θα αναφέρουμε πώς την Τετάρτη 15η Μαρτίου, έγινε το ετήσιο Τρισάγιο επί των τάφων των Βασιλέων Παύλου & Φρειδερίκης, στο Τατόϊ, που τέλεσε ο Μακ.Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμος Β΄, με την συμμετοχή των Σεβ.Μητροπολιτών Ιλίου κ.Αθηναγόρα, Σύρου, Τήνου κ.Δωροθεόυ Β΄ και Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.Νικολάου.

Μαθήτρια από το Αφγανιστάν μετέφερε την Σημαία στην μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα! (φωτό, βίντεο) ΞΥΠΝΑ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣ.....


ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ… ΠΑΡΟΝ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Μια μαθήτρια από το Αφγανιστάν που φορούσε μαντίλα παρέλασε ως σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα η οποία  ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.

25 Μαρτίου 2017: H Πυραυλάκατος ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ ανοικτή για το κοινό - ΠΟΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ - Η ΦΡΕΓΑΤΑ ΨΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

\
H Πυραυλάκατος Τρουπάκης ενόψει του εορτασμού της 25ης Μαρτιού θα βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, στο Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να το επισκεφθεί

Η Σκάρλετ απαντά στον Τσακαλώτο: Δεν πίστευα ότι θα γινόμουν θέμα στη Βουλή των Ελλήνων ΒΙΝΤΕΟ


«Ουάου! Τιμή μου», αναφώνησε η διάσημη ηθοποιός φανερά αμήχανη και έκπληκτη από τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

ΑΥΤΗ είναι η γυναίκα για χάρη της οποίας ο παραολυμπιονίκης έγινε ΦΟΝΙΑΣ!


 Πρόκειται για την εν διαστάσει σύζυγο του θύματος

Η γυναίκα αυτή φαίνεται να είναι η "πέτρα του σκανδάλου" που οδήγησε στον φόνο τον 39χρονο παραολυμπιονίκη. Πρόκειται για την εν διαστάσει σύζυγο του 47χρονου θύματος, που είχε συνάψει σχέση με τον παραολυμπιονίκη. 

Σκοπιανός έδειρε τον οδηγό του Τούρκου πρέσβη στα Σκόπια


Ο Τούρκος οδηγός του πρέσβη της Τουρκίας στα Σκόπια, σήμερα το απόγευμα, ξυλοκοπήθηκε από ένα άγνωστο άτομο μπροστά από το υπουργείο Πολιτισμού, επειδή επί του αυτοκινήτου είχε την τουρκική σημαία, όπως επιβεβαίωσε το υπουργείο Εσωτερικών των Σκοπίων.

Φωτογραφία του τρομοκράτη του Λονδίνου έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές


Οι βρετανικές αρχές προχώρησαν σήμερα στη δημοσίευση της φωτογραφίας του Καλίντ Μασούντ, του ανθρώπου που έσπειρε το θάνατο στη γέφυρα του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο.

Καταδίκασαν με βαρύτατες ποινές του «αντιρατσιστικού νόμου» 3 Αστυνομικούς έπειτα από καταγγελία αθίγγανου ληστή

Καταδίκη για τους τρεις Αστυνομικούς από καταγγελία Ρομά, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ρατσιστικού
Με την επιβαρυντική διάταξη του ρατσιστικού και την κατηγορία για βασανισμό επέβαλε ποινές το Δικαστήριο στους Αστυνομικούς οι οποίοι καταγγέλλονται από ποινικό Ρομά.

Επίθεση Ισλαμιστών σε ρωσική βάση στη Τσετσενία- έξι στρατιώτες νεκροί


Μάρτιος 24, 2017. 19:50
Το ‘Ισλαμικό κράτος’ ανέλαβε την ευθύνη της σημερινής επίθεσης σε ρωσικό στρατόπεδο ‘Ροσγκβάρντι’ (Εθνικής Φρουράς)  στην Τσετσενία, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ‘Regnum.ru’.

Αυτός είναι ο 47χρονος, θύμα της δολοφονίας στο Μοσχάτο - ΦΩΤΟ


Ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας ενός 47χρονου άνδρα αργά το βράδυ της Πέμπτης σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, με δράστη έναν 39χρονο γνωστό Παραολυμπιονίκη.

Φθιώτιδα: Τον παρέσυρε με αυτοκίνητο και μετά του επιτέθηκε με τσεκούρι

Φθιώτιδα: Τον παρέσυρε με αυτοκίνητο και μετά του επιτέθηκε με τσεκούρι
Παρά λίγο φονικό χθες βράδυ στο Λειανοκλάδι - Ο δράστης με το θύμα είχαν προσωπικές διαφορές.

«Νεκροί» στο πάτο της Μεσογείου όλοι οι Τούρκοι – Τρεις φορές τους βύθισε ο «Παπανικολής» S-120 – Σκέτος εφιάλτης: Ούτε καν κατάλαβαν τι έγινε! (εικόνες, βίντεο)


Tρεις φορές έστειλε στο πάτο της Μεσογείου,το τουρκικό υποβρύχιο İnönü που ανήκει στην κλάση Gur, ο «Παπανικολής» σύμφωνα με πηγές του ΝΑΤΟ.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ «Ο απώτερος σκοπός του Ισλάμ ΔΕΝ είναι να προσηλυτίσει τον κόσμο αλλά να επιβάλλει τον νόμο της Σαρία σε ολόκληρο τον κόσμο» Είναι αποφασιστικής σημασίας να το κατανοήσουμε πολύ καλά αυτό! Μετανάστευση ή Εισβολή;


Παρακολουθείστε όπωσδήποτε το βίντεο αυτό.
Το μετάφρασε φίλη και μου το έστειλε, γράφοντας μου χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων:
"θεώρησα ακρως αναγκαίο να το κάνω γνωστο στους Ελληνες.
Το μετέφρασα και το ανέβασα στο youtube, γατί  πιστεύω ότι ειναι άκρας σημασίας να το δουν οσοι περισσοτεροι ανθρωποι γίνεται ιδιαίτερα από εκείνους που βλέπουν τους "μεταναστες" ως απλή "φιλοξενία".


Ευχαριστώ πολύ Ελένη Μ.

Καλλιόπη Σουφλή

 «Ο απώτερος σκοπός του Ισλάμ ΔΕΝ είναι να προσηλυτίσει τον κόσμο αλλά να επιβάλλει τον νόμο της Σαρία σε ολόκληρο τον κόσμο»

Παραολυμπιονίκης για το φόνο στο Μοσχάτο: Μάνα, τον τελείωσα

Ο δράστης παραδέχθηκε τελικά ότι το όπλο του το είχε παράνομα επί πενταετία και το κρατούσε πάντα μαζί του στο καροτσάκι.

Παραλήρημα του Αλβανού ποδοσφαιριστή Λίλα του ΠΑΣ Γιάννενα: Προκαλεί και χλευάζει τον χριστιανισμό! (video)

Παραλήρημα Λίλα: Προκαλεί και χλευάζει τον χριστιανισμό! (video)
Άνευ προηγουμένου παραλήρημα από τον Λίλα! Ο Αλβανός μέσος του ΠΑΣ δέχτηκε επίσκεψη από ακραίο ιμάμη και χλεύασε τον χριστιανισμό, κοροϊδεύοντας τους τακτικούς αγιασμούς, σε ένα ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας! 

Αλβανία: Ο Ιντρίζει κατηγορεί ‘Αθήνα και Βελιγράδι για χρηματοδότηση της πολιτικής κρίσης’

Οι πολιτικές κρίσεις που παρουσιάζονται στην Αλβανία- σύμφωνα με τον επικεφαλής του κόμματος των Αλβανο-τσάμηδων, Σπετίμ Ιντρίζι (Shpëtimi Idrizi),  έχουν τις ρίζες τους στους αντεθνικούς κύκλους της Αθήνας και του Βελιγραδίου.

Καλούν τα παιδιά να κλειδωθούν μέσα στα σπίτια

Καλούν τα παιδιά να κλειδωθούν μέσα στα σπίτια

Μάθετε τον λόγο

ΕΚΤΑΚΤΟ- Τελεσίγραφο Ερντογάν στην Κύπρο – Απειλεί ευθέως με νέο Αττίλα!


Η Τουρκία πριν λίγο σήμερα Παρασκευή απείλησε την ελληνοκυπριακή κυβέρνηση απαιτώντας μερίδιο με αποκλειστικές απαιτήσεις στους  φυσικούς πόρους της ΑΟΖ,αλλιώς θα υπάρξουν εξελίξεις.

Πάρτι εκατομμυρίων με απαλλοτριώσεις στα δημόσια έργα


Η περίπτωση της πρωτοφανούς αποχής των δικηγόρων (μόνο) από τις απαλλοτριώσεις στην Κορίνθου-Πατρών, η οποία τίναξε κατά δύο χρόνια το χρονοδιάγραμμα του έργου, αλλά και η καταβολή 400 εκατ. ευρώ σε απαλλοτριώσεις από την ΕΡΓΟΣΕ,

Πολεμικό συμβούλιο στη Κύπρο καθώς υπάρχουν «σκέψεις παρέμβασης» τρίτων χωρών στο νησί: Εσπευσμένα Κοτζιάς και Καμμένος στη Μεγαλόνησο για το «θερμότερο» καλοκαίρι μετά το 1974


Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος θα επισκεφθούν εσπευσμένα την  Κύπρο ενώ σήμερα και στις επόμενες ημέρες θα λάβει χώρα άτυπο πολεμικό συμβούλιο Ελλάδας-Κύπρου λόγω των «άγριων» εξελίξεων

Η Ναμίμπια διεκδικεί αποζημιώσεις για γενοκτονία από τη Γερμανία... H Ναμίμπια... η αποικία Ελλάδα αγαπάει το 4ο Ράιχ!


Η κυβέρνηση της Ναμίμπια αποφάσισε να μηνύσει τη Γερμανία για γενοκτονία, διεκδικώντας αποζημιώσεις ύψους 400 δις δολαρίων Ναμίμπια (περίπου 30 δις δολάρια ΗΠΑ).

ΒΙΝΤΕΟ: Η διοίκηση ολόκληρης της Αφρικής στην Ατζέντα 2030


Έσπευσε εκεί η «αφρόκρεμα των πολιτικών ηγετών»

Η αφρόκρεμα των πολιτικών ηγετών βρέθηκε στην Ντάχλα, στο πλαίσιο του 3ου Φόρουμ Crans Montana, που είχε ως θέμα του «Προς μια Αφρική του 21ου αιώνα», καθώς όλοι έχουν δεσμευτεί για «κοινή παγκόσμια δράση».