Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

130 τετραγωνικά η σημαία των “Φίλων της Σημαίας Νέας Κίου” ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ - ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ξάφνιασαν τους πάντες για μια ακόμη φορά οι “Φίλοι της Σημαίας Νέας Κίου” με την σημερινή τους ενέργεια.

Γαλανόλευκη 1.200 τ.μ. κυματίζει στο Ηράκλειο! ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

Νωρίς το μεσημέρι ολοκληρώθηκε το στήσιμο της γιγαντιαίας σημαίας μπροστά από το Λιμεναρχείο. Η γαλανόλευκη έχει συνολικό εμβαδό 1.200 τ.μ..

Αποκάλυψη ΣΟΚ της εφημερίδας Παραπολιτικά: «Ξένες μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τα παράνομα τζαμιά στην Ελλάδα»


Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» είναι ενδεικτικό όχι μόνο της ανησυχίας που έχει δημιουργήσει σε παγκόσμια κλίμακα η Ισλαμική τρομοκρατία, αλλά και το πώς ακόμα και μέσα από τα αυτοσχέδια τζαμιά των μουσουλμάνων στην Ελλάδα υπάρχει ο κίνδυνος εκκόλαψης τρομοκρατών.

Ο Σιωνιστης μεγαλοτραπεζίτης George Soros χρηματοδοτεί το κίνημα transgender. Κατάλαβες τώρα ...


Ο Σιωνιστης μεγαλοτραπεζίτης George Soros χρηματοδοτεί το κίνημα transgender
O δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, μέσω του Ιδρύματος του για την προώθηση της Ανοικτής Κοινωνίας, παρείχε τουλάχιστον 2,7 εκατομμύρια $ , σύμφωνα με τις φορολογικές δηλώσεις του στο κίνημα LGBT. Το 2013, ο κ Σόρος έδωσε $ 100.000 στο κίνημα transgender!

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και Πατριώτες, και όχι στους Ανθέλληνες και Προδότες….


Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος* 
Αυτές οι εικόνες είναι αξιολάτρευτες…… Είναι το μέλλον, είναι η ελπίδα, είναι το όραμα,,, αλλά και υποχρέωση όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων να ξυπνήσουν από τον λήθαργο και να αγωνιστούν έμπρακτα ώστε το Έθνος μας, η Ελλάδα μας, να απεγκλωβιστεί από τα δεσμά της σκλαβιάς και τους καταστροφείς της χώρας μας,

Εντυπωσίασε η ΣΜΥ στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου! (φώτο & video)

Image00012Εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά οι Σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών που παρήλασαν ανήμερα της Εθνικής Επετείου στην Έδρα της Σχολής την πόλη των Τρικάλων !

Αιφνιδιαστική έξοδο-σοκ της Ιρλανδίας από την Ε.Ε. προβλέπει κορυφαίο ίδρυμα Think Tank «ΜΑΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ- ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ»


Έξοδο-σοκ της Ιρλανδίας από την Ε.Ε. προβλέπει το κορυφαίο ίδρυμα Think Tank Hibernia Forum προβάλλοντας ως κυρία αιτία την άσχημη συμπεριφορά των Βρυξελλών απέναντι στην χώρα κατά την διάκρεια της οικονομικής κρίσης.

Κρίσιμες ώρες: Στήνουν νέα Μεϊντάν στο Μινσκ της Λευκορωσίας Α. ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ: «ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ» ΒΙΝΤΕΟ


του Πάνου Σπαγόπουλου
 
Νέα Μειντάν στήνουν στο Μινσκ της Λευκορωσίας οι γνωστοί κύκλοι της ΝΤΠ που έσπρωξα και την Ουκρανία στον ανεμοστρόβιλο του πολέμου.

Γιατί η ελληνική Σημαία είναι κυανόλευκη; – Γιατί έχει εννιά λωρίδες;


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ

Παρέλαση 2017: Οι Εθνοφύλακες της Ρόδου στην στρατιωτική παρέλαση

Την 25 Μαρτίου 2017, τμήμα αποτελούμενο σε εθελοντική βάση από Εθνοφύλακες της 95 ΑΔΤΕ (ν. Ρόδος), παρέλασε στη Στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.

Τι σημαίνει το τέλος της επιχείρησης "Ασπίδα του Ευφράτη";

Οι εξελίξεις στη Βόρεια Συρία τις τελευταίες εβδομάδες είναι ενδεικτικές της κατάστασης αδυναμίας στην οποίαν έχει περιπέσει το τουρκικό κράτος.
Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Η Τουρκία έλαβε την μεγάλη απόφαση μέσα Αυγούστου 2016 να δραστηριοποιηθεί στρατιωτικά στην βόρεια Συρία. Με διπλό αντικειμενικό σκοπό αφενός μεν να πολεμήσει το Ισλαμικό Κράτος, αφετέρου δε να εκδιώξει τους Κούρδους της Συρίας από τα νότια σύνορά της και να αποτρέψει την διαφαινόμενη ένωση των κουρδικών καντονιών. Η επιχείρηση αυτή άρχισε στις 24 Αυγούστου 2016 και ονομάσθηκε «Ασπίδα του Ευφράτη».

ΛΗΜΝΟΣ: Εντυπωσιακή Στρατιωτική Παρέλαση με οπλοασκήσεις που άφησαν άφωνο τον κόσμο (βίντεο-φωτο)

Ξεχώρισε και φέτος η στρατιωτική παρέλαση στην Λήμνο της 25ης Μαρτίου, όπου παρέλασαν τμήματα του στρατού ξηράς, εφέδρων, πολεμικού ναυτικού αλλά και της πολεμικής αεροπορίας Λήμνου υπό τους στρατιωτικούς ήχους της στρατιωτικής μπάνταςΆφωνος έμεινε ο κόσμος που παρακολούθησε την παρέλαση όταν για πρώτη φορά στο νησί πραγματοποιήθηκε από διμοιρία του στρατού επίδειξη οπλοασκήσεων για τις οποίες χρειάζεται συντονισμός, ζωηρότητα και ακρίβεια!

Ηλεκτρονικά τατουάζ μετατρέπουν τις ρυτίδες σε πλήκτρα κινητού τηλεφώνου


Τώρα θα μπορείς να πατάς τη φακίδα πάνω στο δέρμα του χεριού σου και απαντάς την κλήση στο κινητό σου.

ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΙΖΟΛΑ & ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!


«Ηταν γνωστό πως η παραγωγή της Ιζόλα εδίδετο επί πιστώσει, με δόσεις, εν τούτοις ένα πρωί μάς είπαν ότι δεν προεξοφλούν κανένα γραμμάτιο. Το έκαναν 

για να μας κλείσουν. Ηταν εσκεμμένο. Η Εθνική Τράπεζα ήταν ο εκτελεστής. Ποιος της έδωσε την εντολή ας το πει η ίδια. Αυτή έχει την ευθύνη» .......... έλεγε ο κος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ της ΙΖΟΛΑ σε συνέντεξή του το 1998!!!

Τα Windows 10 καταγράφουν όλα όσα πληκτρολογείτε – Να πως να το σταματήσετε!


Σύμφωνα με μια εκπληκτική νέα έκθεση, αν χρησιμοποιείτε τα Windows 10, μόνο με το πάτημα του πλήκτρου ό,τι γράφετε στον υπολογιστή σας έχει καταγραφεί
Με αυτόν τον αρκετά ανησυχητικό τρόπο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής μας,

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην αγνοείτε τα «απλά» πρώιμα συμπτώματα της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας


Η σκλήρυνση κατά πλάκας (Multiple Sclerosis – MS) είναι μια νόσος με απρόβλεπτα συμπτώματα που μπορεί να ποικίλλουν σε ένταση..

Οι Μεταφυσικές και Φιλοσοφικές “Αλήθειες” του Matrix

Το Matrix είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1999, η οποία γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τους αδελφούς Wachowski. Απεικονίζει ένα δυστοπικό μέλλον, στο οποίο νοήμονες μηχανές έχουν παγιδεύσει ολόκληρο τον ανθρώπινο πληθυσμό μέσα σε μια τεχνητή εικονική πραγματικότητα, το Matrix, ώστε να τον κρατούν υπόδουλο, καθώς χρησιμοποιούν την θερμότητα που παράγουν τα σώματα και την ηλεκτρική δραστηριότητα του μυαλού, ως πηγές ενέργειας. Ο προγραμματιστής υπολογιστών και χάκερ Neo, μαθαίνει την αλήθεια και μαζί με μια ομάδα «ελεύθερων» ανθρώπων, αντιστέκονται στις μηχανές.

Σενέρ Λεβέντ και προς τους Τούρκους: Ούτως ή άλλως ανήκετε στην κόλαση

Σενέρ Λεβέντ και προς τους Τούρκους: Ούτως ή άλλως ανήκετε στην κόλαση
(Φωτ.: EPA / Sedat Suna)

Σενέρ Λεβέντ, Τουρκοκύπριος αρθρογράφος στην εφ. «Πολίτης»
Αφήστε τις γέφυρες που θα φτιάξετε. Μιλήστε μου για το πόσοι αθώοι άνθρωποι υπάρχουν στις φυλακές σας και υποφέρουν για χρόνια. Μην προσπαθείτε να τα εξηγήσετε όλα με την πολιτική. Αυτό δεν ωφελεί σε τίποτε άλλο από το να συγκαλύψει τα κακά. Μην μου μιλάτε για τα συμφέροντα των κρατών.

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ θα Φροντίσουν να μην σας Δείξουν ΠΟΤΕ αυτές τις Εικόνες!! ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ

  Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Για περισσότερο από δύο χρόνια κρατάει ο πόλεμος στη Υεμένη. Η Σαουδική Αραβία, η οποία υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ, βομβαρδίζει και χρησιμοποιεί, όπως φαίνεται, χημικά όπλα κατά του άμαχου πληθυσμού. Η Δύση σιωπά και προμηθεύεται περισσότερα όπλα.

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές για τον οδηγό της μοιραίας Πόρσε

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές για τον οδηγό της μοιραίας Πόρσε

Γιατί θα αργήσει να ολοκληρωθεί η δικογραφία.

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση με τη φονική Πόρσε της οικογένειας Βακάκη έξω από τη Θήβα ανήμερα της Αποκριάς, ένα μήνα μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους ανάμεσα τους και ένα μικρό παιδί.

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως διαλύουν τις επιχειρήσεις

«Βιώσιμη ανάπτυξη» στην Καστοριά

Βιώσιμη ανάπτυξη σημαίνει στην πραγματικότητα κλείσιμο των επιχειρήσεων, οι οποίες αδυνατούν να είναι βιώσιμες, υπό την έννοια πως δεν μπορούν να πληρώσουν τους υπέρογκους φόρους του κράτους.

Δείτε τι λένε για το φετινό Καλοκαίρι στην Ελλάδα οι μετεωρολόγοι


Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν – εφόσον επιβεβαιωθούν – τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία για το πώς περίπου θα κυλήσει ο καιρός το φετινό Καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Αυτοί δουλεύουν για τον «Αντίχριστο» ΒΙΝΤΕΟ

Οι εντολές και η προώθησή τους σε πολιτικούς

Κλείνουν μπλοκάκια κατά χιλιάδες-Δικηγόροι, δημοσιογράφοι, μηχανικοί πρώτοι στη «λίστα»


Διαστάσεις τσουνάμι προσλαμβάνει το φαινόμενο διακοπής επαγγελματικής δραστηριότητας, καθώς χιλιάδες επαγγελματίες σπεύδουν να κλείσουν τα μπλοκάκια προκειμένου να γλυτώσουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

΄Εκλεψαν σκυλάκι, του έβγαλαν το μικροτσίπ με λεπίδα, το ξύρισαν και θα το πουλούσαν, εάν δεν τους εντόπιζε τυχαία η αστυνομία, στην Αγγλία

Αγγλία, έκλεψαν ένα σκυλάκι κόκερ σπάνιελ, του ξήλωσαν το μικροτσίπ με λεπίδα,  ξύρισαν τη γούνα του και ετοιμάζονταν να το πουλήσουν, προτού επέμβει η αστυνομία και τους χαλάσει τα σχέδια.  

Αγάπη στο Θεό και την πατρίδα. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο χτυπιέται η Ελλάδα


Όσοι Έλληνες αγαπάμε τον τριαδικό Θεό και την πατρίδα μας δίνουμε τον αγώνα μας πρώτα υπέρ της πίστεως. Ο πρώτος λόγος για τον οποίο χτυπιέται η Ελλάδα, είναι η Ορθοδοξία, βασικό στοιχείο της οποίας είναι η ελευθερία που αποτελεί το εμπόδιο στην παγκόσμια υποδούλωση των ανθρώπων. Όπου υπάρχει ορθοδοξία υπάρχει ακόμα ελπίδα και αντίσταση.

Απίστευτο: Πραγματικός survivor – Έζησε για 9 μέρες στον Αμαζόνιο χάρη στις μαϊμούδες!

touristas
Επί εννέα μέρες, ένας τουρίστας από τη Χιλή χάθηκε στα βάθη του Αμαζονίου και κατάφερε να επιβιώσει χάρη στη βοήθεια μαϊμούδων που του έφερναν φαγητό και τον οδήγησαν σε ένα ασφαλές καταφύγιο με πρόσβαση σε νερό, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος.

Ομάδα ANGELS: ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ - ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ANGELS ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!

Φωτογραφία του χρήστη Angels - Ομάδα Αντιμετώπισης Κακοποίησης Σκύλων.
Αν θυμάστε την προηγούμενη εβδομάδα, είχα κάνει την εμφάνισή της μια φωτογραφία στο Facebook που έδειχνε μια παράνομη πινακίδα κολλημένη στην είσοδο του κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ.
Η πινακίδα αυτή απαγόρευσε την σίτιση των αδέσποτων με εντολή και απειλή του υπευθύνου του κολυμβητηρίου, ότι θα διώξει από το κολυμβητήριο όποιον ταΐσει αδέσποτο!!

Τραμπ: «Αγαπώ τους Έλληνες!» – Μπουζούκια και χοροί στο Λευκό Οίκο! (ΦΩΤΟ)

xoros0_473_355
Ένα παραδοσιακό ελληνικό γλέντι στήθηκε σήμερα στο Λευκό Οίκο, με αφορμή την επέτειο της Επανάστασης του ’21! Μπουζούκια, χοροί και.. ο πλανητάρχης να διασκεδάζει!

«Σήμανε η ώρα της αντίστασης! Σύμμαχοι μαζευτείτε!» Συγκλονιστική ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού: «Εχθρός μας είναι ο φανατικός διεθνισμός των Βρυξελλών. Δικό τους σχέδιο είναι η μεταναστευτική πλημμυρίδα. Θέλουν να μας αναμίξουν, να εξαλείψουν κάθε τι εθνικό, να φτιάξουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης και να μας κάνουν δούλους» (video)

Ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού Viktor Orbán στις 15 Μαρτίου 2016, επ’ ευκαιρία του εορτασμού για τα 168 χρόνια από τον αγώνα για την Ανεξαρτησία εναντίον των Αψβούργων (1848–49):

η ΣΟΚΟΛΑΤΟΜΑΝΙΑ θεραπεύεται με μια ΝΟΕΡΗ ΒΟΛΤΑ στο ΔΑΣΟΣ

Αυστραλία, Πανεπιστήμιο Φλίντερς της Αδελαΐδας (Flinder's University, Office of Graduate Research)
Η υποψήφια διδάκτορας στο Τμήμα Ψυχολογίας, Δρ Sophie Schumacher, που ερευνά τεχνικές για τη μείωση του πόθου για τρόφιμα, επινόησε το τέλειο τέχνασμα -με νοητική απεικόνιση- για να θεραπεύσει τη ΣΟΚΟΛΑΤΟΜΑΝΙΑ.
χρειάζεται μόνο να "φανταστούμε ένα δάσος"

Πού βρίσκεται ο Τάφος (όχι Κενοτάφιο) τού Στρατηγού Καραϊσκάκη; Γνωρίζεις;


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ! Η πρώτη μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα – Νέα μονάδα παγκόσμιας παραγωγής


Η πρώτη μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός.

Ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική παραγωγή καπνών δίνει η Philip Morris, η οποία ανακοίνωσε την πρώτη μεγάλη ξένη επένδυση στην χώρα ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ.

Η φυματίωση ξαναείναι εδώ, με περίπου 600 νέα περιστατικά τον χρόνο. Η φυματίωση βρίσκεται σε παγκόσμια έξαρση




Η παγκόσμια μέρα της φυματίωσης πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 24 Μαρτίου,σηματοδοτώντας τη μέρα του 1822 όταν ο Δρ.Robert Koch ανακοίνωσε την ανακάλυψη του βακτηρίου που προκαλεί τη φυματίωση.
Το πρόβλημα της φυματίωσης είναι παγκόσμιο.

«Ένα έθνος έχει το δίκαιον πάντοντε να μετασχηματίση και να μεταλλάξητην νομοθεσίαν του. Μιας γενεάς πρόσωπα δεν ημπορούν να καθυποτάξουν εις τους νόμους των τα πρόσωπα οπού θέλουν γεννηθή κατόπι τους». Ρήγας Φερραίος

 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΟΥ;

«ΔΙ ’ΑΥΤΑ» ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ;

Η αστυνομία που κλήθηκε για διάρρηξη κατοικίας, βρήκε ότι ο μασκοφόρος εισβολέας ήταν ένα ρακούν που παγιδεύτηκε στο παράθυρο

ΗΠΑ, Μασκοφόρος εισβολέας! στο Lakeville, της Μινεσότα, η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε μια κλήση για διάρρηξη κατοικίας, αλλά ανακάλυψε ότι ο δράστης ήταν ένα ρακούν (με βάρος περίπου 9 κιλά), που παγιδεύτηκε στο παράθυρο. 

Ερευνα ΓΣΕΒΕΕ: Ερχονται άλλα 18.700 «λουκέτα» στην αγορά -Θα χαθούν 34.000 θέσεις εργασίας


Με την οικονομία να βρίσκεται σε καθεστώς αβεβαιότητας, την υπερφορολόγηση
και την κατανάλωση να μειώνεται οι συνθήκες επιβίωσης για τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Θυμᾶμαι…


…πὼς σὰν σήμερα οἱ παπποῦδες μας ἀπηλευθέρωσαν τὴν Καλαμάτα…


Θυμᾶμαι…
  …πὼς μοῦ ἐκληροδότησαν τὴν ἀγάπη γιὰ τὴν Πατρίδα καὶ τὸν σεβασμὸ πρὸς τὴν Ἱστορία μου…

Την πέρασαν για τρελή όταν ζήτησε από τον γιατρό να της βγάλει το τσιπάκι!

Την πέρασαν για τρελή όταν ζήτησε από τον γιατρό να της βγάλει το τσιπάκι!
Αν κάποιος μπει σε ένα νοσοκομείο υποστηρίζοντας ότι παρακολουθείται και ότι θέλει να του αφαιρεθεί η συσκευή εντοπισμού, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα αντ’ αυτού να καταλήξει σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αυτές είναι οι τρεις πρώτες αιτίες θανάτου στην Ελλάδα


Οι τρεις πρώτες αιτίες θανάτου στην Ελλάδα είναι τα

Εἰς πείσμα τῶν καιρῶν…


Ἐμεῖς ὀφείλουμε, ἐπάνω ἀπὸ ὅλα, κάθε μας στιγμή…
  …νὰ ἀνορθώσουμε τὸ αἴσθημα τῆς αὐτοεκτιμήσεώς μας, ὡς λαός… …νὰ μεγαλώσουμε μέσα μας τὰ πρότυπα… …νὰ γευθοῦμε ἀπὸ τὸ ἀθάνατο κρασὶ τοῦ ’21

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ....


ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΘΟΥΝ

«O Tάφος του Ιησού βρίσκεται στα πρόθυρα καταστροφικής κατάρρευσης» λέει η ομάδα του ΕΜΠ


«ΚΡΟΥΕΙ» ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝΙΑ ΜΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΗ: Πωλείται το 40% της επιχείρησης – Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους


Ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών για πώληση εδώ και τώρα
Το παλιό σχέδιο για τη “μικρή ΔΕΗ” βγαίνει από το συρτάρι
Θέλουν πώληση λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων οι τροϊκανοί

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! – Συγκίνησε ο προσωπάρχης του Τραμπ, Ράινς Πρίμπους


Δείπνο προς τιμή του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου κι επιφανών ομογενών παρέθεσε χθες το βράδυ στο «Blair House» ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ράινς Πρίμπους, για να τιμήσει την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας και της απελευθέρωσης από τους Τούρκους.

Είμαστε ανάξιοι των προγόνων μας του 1821


Βαριά κι ασήκωτη για την Ελλάδα του 2017 η κληρονομά του 1821.

Δεν είμαστε δυστυχώς αντάξιοι των προγόνων μας.

Εμείς δεν θα κάνουμε ποτέ πίσω…Greek Army «Never Back Down»! (video)


Τρία Σώματα μια ψυχή και το Σύνθημα είναι ένα και βροντερό : Εμείς δεν θα υποχωρήσουμε Ποτέ …Και δεν καταλαβαίνουμε ούτε από απειλές ,ούτε από «Τσαμπουκά Καυγά» ….Γιατί εμείς είμαστε εδώ γιατί και  το έχουμε και το γουστάρουμε !

Mπαράζ εμπρηστικών κινήσεων: Bγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Ρωσίας-Τουρκίας – Σοβαρή επιδείνωση σε όλο το εύρος των ρωσοτουρκικών σχέσεων!

Του Κώστα Κομποθέκρα

Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας καθώς λίγες μέρες μετά τη συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν στη Μόσχα,

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

 

Ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης, έβγαλε στη σέντρα τον Ερντογάν!


Την εξωτερική πολιτική των απειλών που ασκεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το τελευταίο διάστημα, ελέω δημοψηφίσματος, επέκρινε ο επικεφαλής του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος προέβη σε αποκαλύψεις.

Προσοχή: Οι μη ενημερωμένες εφαρμογές είναι κίνδυνος για τις συσκευές


Εκτεθειμένους σε κινδύνους ασφαλείας αφήνει τους κατόχους φορητών συσκευών
η ψηφιακή «ακαταστασία», σύμφωνα με νέα έρευνα που υποστηρίζει ότι η πληθώρα των εφαρμογών που χρησιμοποιούν πλέον οι χρήστες, είτε στα κινητά τους τηλέφωνα είτε στα τάμπλετ ή λάπτοπ, δημιουργούν συνθήκες επικινδυνότητας αφού η πλειονότητα αυτών παραμελούν να πραγματοποιούν αναβαθμίσεις στις τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις.

Προσευχές και παρελάσεις τέλος. Ιδού τι ακολουθεί...

Προσευχές και παρελάσεις τέλος. Ιδού τι ακολουθεί...

Ποιοι είναι οι μουσουλμάνοι αχμαντίγια και τι ζητούν στην Ελλάδα

Μαζί με τις ορδές των μουσουλμάνων μεταναστών έρχεται και το Ισλάμ, προκειμένου να ενωθεί δήθεν «ειρηνικά» με τον Χριστιανισμό.
Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί φυλλάδιο από τους μουσουλμάνους Αχμαντίγια.

Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝ(Βίντεο)


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Σε μια νέα προσπάθεια διαστροφής του χριστιανικού μηνύματος της σωτήριας του ανθρώπου δημιούργησαν μια κινηματογραφική ταινία όπου εμφανίζεται μια διαβολική παράσταση της Αγίας Τριάδος με τρία διαφορετικά πρόσωπα που δείχνουν και το μέτρο αυτής της βλασφημίας.

ΣΟΥΗΔΙΑ: «Γ…. μετανάστες, θα καείτε!». Ποιος το είπε;


Κατηγορούμενος για δύο αδικήματα είναι ο γνωστός Σουηδός mainstream ‘πολιτικά ορθός’ 56χρονος δημοσιογράφος Eric Erfors

25η Μαρτίου: Γιατί ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου εορτάζεται σήμερα;

25η Μαρτίου: Γιατί ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου εορτάζεται σήμερα;

Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα διπλού εορτασμού, της εθνικής επανάστασης, αλλά και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΡΟ ΜΟΥ,ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΡΟ ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΡΙΕΣ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΕΣ 
ΑΡΑΠΗΔΕΣ..ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ

Σκοπιανός επίσκοπος: «Ο Μέγας Αλέξανδρος εξάπλωσε την Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμό»


By Vladislav Perunović,
Skopje, FYROM
Για τη Freepen.gr

Μερικές φορές, η αλήθεια εμφανίζεται στην επιφάνεια σε κάθε απλή έκφραση ειλικρίνειας, ακόμη και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της ΠΓΔΜ. Η πιο πρόσφατη περίπτωση είναι η αναγνώριση της ιστορικής αλήθειας για τον ΜέγαΑλέξανδρο από τον Επίσκοπο Στόμπι, Δαβίδ Νίνοφ της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Αχρίδας.