Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

TI ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ; ΒΙΝΤΕΟ


ΘΕΛΟΥΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ DNA ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ !!!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ.....

Έσκαβε στην Αυλή του όταν έκανε μια Σοκαριστική Ανακάλυψη- Aυτό που βρήκε όμως…

1
Ο 65χρονος Gary Braithwaite και ο γιος του, αποφάσισαν να σκάψουν τον κήπο του με σκοπό να βρουν μετεωρίτες. Αφού έκαψαν μερικά μέτρα, ανακάλυψαν κάτι συγκλονιστικό.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ; Άγνωστα πειρατικά πλοία γύρω από την Ελλάδα

3749806907_79b6f49467_z Όλοι έχουμε αντιληφθεί, άλλος πολύ, άλλος λιγότερο, ότι ζούμε σε πολύ περίεργες εποχές, όπου καθημερινά δημιουργούνται γεγονότα, τα οποία μας αιφνιδιάζουν, σε κάθε επίπεδο των διεθνών σχέσεων. Φίλοι εμφανίζονται σαν εχθροί ή εχθροί γίνονται φίλοι, …  Πρωταγωνιστές σε όλα αυτά εμφανίζονται τόσο η Τουρκία όσο και η Ρωσία αλλά και η πολιτική Τράμπ, που ακόμα δεν έχει αποφασίσει με ποιους είναι!!!

Το «ξύλο της χρονιάς τους» έφαγαν οι Νεοταξίτες Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

Το «ξύλο της χρονιάς τους» έφαγαν οι Νεοταξίτες

Παρά το γεγονός πως στην Καλιφόρνια οι υποστηρικτές της Νέας Τάξης είναι πάρα πολλοί, οι αντίστοιχοι του Τραμπ τους πήραν «φαλάγγι» στην παραλία του Huntington.

ΕΛΛΑΣ 2017: Πόσο παίρνουν οι πιλότοι μας και πόσο οι… Καρανίκες !


Με πόσα χρήματα αμείβονται οι περίπου 1.400 ιπτάμενοι της Πολεμικής Αεροπορίας και ποιος είναι ο μισθός των περίπου 2.000 μετακλητών υπαλλήλων και ειδικών συμβούλων στα υπουργεία.

Καθηγητές εναντίον ...Survivor "Να δώσουμε ακόμη μια μάχη ενάντια στα τηλεοπτικά σκουπίδια"


Οι εκπαιδευτικοί της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζουν το τηλεπαιχνίδι σκουπίδι που διδάσκει ότι καμία ξεφτίλα και προδοσία δεν είναι ντροπήΜε το ...Survivor και τον Σκάι τα βάζουν καθηγητές από τη Θεσσαλονίκη. Αφού κάνουν λόγο για τηλεοπτικά σκουπίδια, οι καθηγητές της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης υποστηρίζουν πως το τηλεπαιχνίδι «διδάσκει ότι καμία ξεφτίλα και προδοσία δεν είναι ντροπή».

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ενώ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι διώξεις κατά αντίοικουμενιστών ιερέων και ένα βαρύ κλίμα επικρατεί στις τάξεις της εκκλησιαστικής ιεραρχίας, ανακοινώθηκε η πρώτη μεγάλη εκδήλωση-ημερίδα για την καταδίκη της ψευτοσυνόδου της Κρήτης και του Οικουμενισμού.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης στις 4 Απριλίου στο Ωραιόκαστρο θεσσαλονίκης όπως ανακοινώθηκε

Η Μεγαλύτερη σήραγγα των Βαλκανίων και είναι στην Ελλάδα!

Ολοκληρώθηκε και μπαίνει στην κυκλοφορία! Δείτε πού είναι ...

«Ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που μπήκε μέσα στον Τάφο του Χριστού. Ναι, μύριζε μύρο παντού»


 «Ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που μπήκε μέσα στον Τάφο του Χριστού. Ναι, μύριζε μύρο παντού. Έτσι ένιωσα. Και ένιωσα δέος, ένιωσα εξωπραγματικά.
Έκλαψα όταν έμαθα ότι ήρθα εδώ γιατί το ήθελε ο Κύριος. Και δεν ήμουν και πολύ πιστός». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια ο 49χρονος συντηρητής Πέτρος Χαλόφτης από τα Μέγαρα, ο πρώτος άνθρωπος στη σύγχρονη ιστορία που μπήκε στον Τάφο του Ιησού Χριστού,

Έρευνα: Αυτά είναι τα πέντε στάδια που προειδοποιούν ότι η σχέση… τελειώνει!

sxesi
Για τους περισσότερους ανθρώπους όταν μία σχέση φτάνει στο τέλος της, είναι κάτι πολύ προφανές και αντιληπτό και από τις δύο πλευρές.

Ή 4ο μνημόνιο ή χρεοκοπία -Η δραματική διαπίστωση ενός οικονομολόγου

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δεν φαίνεται με βάση τα σημερινά δεδομένα να βγαίνουμε στις αγορές το 2018, άρα ή θα παραταθεί το τρέχον μνημόνιο ή θα είναι ένα τέταρτο μνημόνιο ή χρεοκοπούμε»

Η άγνωστη ασθένεια που πλήττει το 4% των ενηλίκων


Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το 4% των ενηλίκων πάσχουν από μια ασθένεια η οποία είναι οκτώ φορές συχνότερη στις γυναίκες απ’ ό,τι στους άντρες.

Η Beyonce προσεύχεται και… πνεύμα μπαίνει μέσα της – ΒΙΝΤΕΟ

Η Νέα Τάξη ψυχαγωγεί!

Αίγυπτος: Τα ελληνόπουλα του Καΐρου παρέλασαν τιμώντας τους αγωνιστές του 1821 [εικόνες]

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Άλλη μία φορά, τα δύο ελληνικά σχολεία του Καΐρου, η Αχιλλοπούλειος και η Αμπέτειος μάγεψαν με τις εξαιρετικές γιορτές που παρουσίασαν για την επέτειο του 1821.

Έκλεψαν το μεγαλύτερο χρυσό νόμισμα στον κόσμο αξίας 3,4 εκατ. ευρώ

Έκλεψαν το μεγαλύτερο χρυσό νόμισμα στον κόσμο αξίας 3,4 εκατ. ευρώ
Έκλεψαν το μεγαλύτερο χρυσό νόμισμα στον κόσμο αξίας 3,4 εκατ. ευρώ, από προθήκη μουσείου του Βερολίνου.

Τρίψτε το δέρμα σας με αυτό το βότανο και δείτε τις ρυτίδες να εξαφανίζονται!



Πολλές γυναίκες έχουν την τάση να αγοράζουν ακριβά καλλυντικά προϊόντα τόσο για την πρόληψη όσο και για την μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών...

Αλβανία: Η Θεσπρωτία παρουσιάζεται ως ‘Τσαμουριά’ στην ειδησεογραφία




Μάρτιος 26, 2017. 08:40
Οι Αλβανοί συνεχίζουν στην ειδησεογραφία τους να αποκαλούν το νομό Θεσπρωτίας, στην Ήπειρο, με την ανύπαρκτη ονομασία ‘Τσαμουριά’, δίνοντας συνέχεια και έκταση σε αλβανικές διεκδικήσεις σε ελληνικό έδαφος, παρά τις όποιες ‘επίσημες’ συμφωνίες μεταξύ των ΥΠΕΞ Αλβανίας και Ελλάδας.

Τίγρης γεννάει αλλά μόλις οι φροντιστές βλέπουν κάτω από τα πόδια της τα χάνουν ΒΙΝΤΕΟ


Το να δούμε ένα ζώο να γεννάει είναι ένα προνόμιο που λίγοι από εμάς έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά. Βέβαια, ακόμα και όταν ένα τέτοιο γεγονός καταγραφεί στην κάμερα, δεν παύει να είναι λιγότερο εντυπωσιακό...

Χαλάλ: Το «ιερό» κρέας των μουσουλμάνων παίρνει σφραγίδα και στην Ελλάδα Ελληνικά τρόφιμα με πιστοποίηση μουφτή - «Πίνδος διαμαρτύρεται: "Ουδεμία σχέση με το Χαλάλ και το ιερό κρέας των Μουσουλμάνων!"

Χαλάλ: Το «ιερό» κρέας των μουσουλμάνων παίρνει σφραγίδα και στην Ελλάδα

Η σφαγή των ζώων γίνεται με μαχαίρι, ευλογείται από τον μουφτή στο όνομα του Αλλάχ και τότε μπαίνει η ένδειξη «Halal». Αυτή την ένδειξη υιοθετούν τώρα όλο και περισσότερες εταιρείες τροφίμων στη χώρα μας

Η Αλήθεια για το ρόλο της Εκκλησίας στην Ιστορία των Ελλήνων ΒΙΝΤΕΟ

Η Αλήθεια για το ρόλο της Εκκλησίας στην Ιστορία των Ελλήνων
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

«Το θαύμα των Ελλήνων»: Το Γαλλικό ντοκιμαντέρ που μας γεμίζει περηφάνια που γεννηθήκαμε Έλληνες ΒΙΝΤΕΟ


Ο «θρύλος των επιστημών» είναι μια σειρά βραβευμένων Γαλλικών ταινιών τεκμηρίωσης (ντοκιμαντέρ) του Γάλλου φιλοσόφου και συγγραφέως Michel Serres και αναφέρεται στο θαύμα των Ελλήνων.

Η έλλειψη ισχυρής χριστιανικής κουλτούρας στην Ευρώπη αφήνει το πεδίο ελεύθερο στην ισλαμοποίηση και στους ισλαμιστές



Της Iben Thranholm* / ΚΟ
Ο Χριστιανισμός έχει απολύτως εξαφανιστεί από τη δημόσια σφαίρα στην Ευρώπη. Αλλά νομίζω ότι το κύριο πρόβλημα είναι πνευματικό, όχι πολιτικό. Ο λόγος για τον οποίο έχουμε όλα αυτά τα προβλήματα με τους μετανάστες και τους «πρόσφυγες» είναι λόγω έλλειψης της χριστιανικής μας πίστης. Το πρόβλημα δεν είναι η δύναμη του Ισλάμ. Είναι η αδυναμία των χριστιανών.

ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣΟΝΟΥ ''ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑ '' ΒΙΝΤΕΟ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝ ΤΟ 1821 ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

 
Οι εξτρεμιστικές ενέργειες του Παπαφλέσσα στο Μανιάκι θέτουν σε κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις με τον Ιμπραήμ.

Τα εισαγόμενα προϊόντα «πνίγουν» την ελληνική αγορά και μέσα στην κρίση


Ελληνες παραγωγοί μετέφεραν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στο εξωτερικό και πλέον… εξάγουν την παραγωγή τους στη χώρα καταγωγής τους, επιβαρύνοντας το εμπορικό ισοζύγιο. Ελληνες καταναλωτές απέκτησαν νέες συνήθειες και «πρότυπα», ενώ στράφηκαν μαζικά στα εισαγόμενα για να εκμεταλλευτούν τη χαμηλότερη τιμή πώλησης.

Το μυστήριο των ανθρωπόμορφων δέντρων!

Κώδικας Μυστηρίων (19-03-2017):Το μυστήριο των ανθρωπόμορφων δέντρων!

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΕΡΕΥΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ !

ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ.......Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ !!!!!

ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2017 
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΟΥ
ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ
ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΝΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ....

25 λόγοι που πρέπει να πίνουμε μηλόξυδο


Ξέρετε ήδη ότι το μηλόξυδο είναι χρήσιμο στην κουζίνα. Ίσως το έχετε χρησιμοποιήσει σε σαλάτες ή ακόμα και σε πίτες... Αλλά το ξέρατε, ότι μπορείτε να το πιείτε κιόλας; Βέβαια, τώρα μπορεί να αναρωτιέστε, γιατί να πιείτε μηλόξυδο;

6+1 γεωτρύπανα για 2,2 δισ. βαρέλια πετρελαίου στην Ελλάδα

6+1 γεωτρύπανα για 2,2 δισ. βαρέλια πετρελαίου στην Ελλάδα Του Χάρη Φλουδόπουλου
 
Έπειτα από περίπου 5 χρόνια εξαγγελιών, διαγωνισμών, καθυστερήσεων και παλινωδιών, η αγορά των υδρογονανθράκων ξαναμπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένα επενδυτικά πλάνα που βρίσκονται σε εξέλιξη και φιλοδοξούν να φέρουν στο φως αξιόλογα κοιτάσματα εντός του ελλαδικού χώρου. Στα σχέδια αυτά εμπλέκονται ελληνικές και

Εποχή Όργουελ: Τεχνολογία βιομετρικής ταυτοποίησης στα αεροδρόμια της Αυστραλίας

  Το «1984» του Όργουελ δεν είναι απλά ένα βιβλίο. Είναι μια προειδοποίηση και η ‘φανταστική’ εποχή του είναι ήδη γεγονός.
Ένα σύστημα βιομετρικής αναγνώρισης σκοπεύει να εισαγάγει η κυβέρνηση της Αυστραλίας σε ορισμένα αεροδρόμιά της, με στόχο να αυτοματοποιηθεί περαιτέρω η διαδικασία ελέγχου. Ωστόσο, ειδικοί εκφράζουν τις ανησυχίες τους για ζητήματα που πιθανόν προκύψουν σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια των δεδομένων.

“Όχι, παιδί μου. Δεν σ΄ αφήνω να δεις Survivor”


Με ρωτάει αγχωμένη τι ώρα είναι. Αν μπορεί, σήμερα το βράδυ, να μην πάει για ύπνο στις εννιά, να κάτσει λίγο παραπάνω. Θέλει, λέει να δει... Survivor, όπως οι φίλες της απ' το σχολείο και τα... μεγάλα αγόρια της δευτέρας δημοτικού!

Ρώσος πρέσβης στη Σερβία: « Η πίεση του ΝΑΤΟ στα Δυτικά Βαλκάνια ωθεί την αποσταθεροποίηση»

Μάρτιος 27, 2017. 18:31
Ο Ρώσος πρέσβης στη Σερβία, Αλεξάντερ Τσεπούριν,  θεωρεί ότι η περιοχή των δυτικών Βαλκανίων δεν αποσταθεροποιείται από τη Μόσχα, αλλά οι πιέσεις που δέχονται προκειμένου να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΙΝΤΕΟ

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ζ’ ΜΑΚ η Μονάδα Φάντασμα : Ακαριαία Αντίδραση …Παντού στο Αιγαίο! (video)


Η Ζ΄ΜΑΚ ιδρύθηκε το 1997 λίγους μόλις μήνες μετά της Κρίση των Ιμίων, οπότε και αναδείχθηκε με τον πλέον δραματικό τρόπο η ανάγκη για βαθιές Τομές στις Ένοπλες Δυνάμεις σε θέματα Εκπαίδευσης, Τακτικής ,Ταχείας αντίδρασης Μονάδων με υπερσύγχρονο Εξοπλισμό !

Διότι ἦσαν τρομοκράτες…

Ἀνάθεμα στοὺς τρομοκράτες τοῦ 1821!!!

Όταν εξασθενίσει το ιδανικό της φυλής, η φυλή χάνει σταδιακά και την ψυχή της. Μετά έρχονται οι βάρβαροι…


Κάποιες εξελίξεις μοιάζουν μοιραίες για όλους τους λαούς, αφού βλέπουμε τόσο συχνά την ιστορία να επαναλαμβάνει την πορεία τους…  

Λαός που δεν αντιδρά, έχει τη μοίρα του Σίσυφου


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Είμαστε η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία. Ορίσαμε από νωρίς τη νομοθεσία, αλλά προτιμήσαμε την αυθαιρεσία. Δημιουργήσαμε κάθε δίκαιο θεσμό, αλλά χτίσαμε και το αυθαίρετο. Μιλήσαμε για την αξιοκρατία, αλλά προτιμήσαμε την κομματοκρατία, επειδή έτσι μας βολεύει.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ 4/2/2017 ..."ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ"... ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ... ΒΙΝΤΕΟ


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 4/2/2017 ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΟ . ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ , ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ. 14/2/2017 

Επτακόσιοι εβδομήντα επτά νέοι λαθρομετανάστες ήρθαν στην Ελλάδα μέσα σε μια εβδομάδα! ΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝΕ


  Ανεβαίνει το θερμόμετρο στα hotspots του Ανατολικού Αιγαίου 
Οι κόντρες δημάρχων με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, οι καθυστερήσεις στη χορήγηση ασύλου και οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΡΩΣΟΥΣ : ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ… ΕΡΧΟΝΤΑΙ «ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ»!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πολλά ερωτήματα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, δημιουργεί η προειδοποίηση που εξέδωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών προς Ρώσους πολίτες να αποφεύγουν να πηγαίνουν στην Τουρκία γιατί αναμένονται «καυτές» εξελίξεις.

Άμαχοι και παιδιά περνούν μέσα από το πεδίο της μάχης στη Μοσούλη! (ΣΥΓΚΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

mosouli
Έχουν μάθει να ζουν με τον πόλεμο. Παρόλα αυτά, το βίντεο-ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες από τη Μοσούλη συγκλονίζει. Γυναίκες με παιδιά και άμαχοι, μετακινούνται ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά, θέτοντας κάθε δευτερόλεπτο τη ζωή τους σε κίνδυνο.

ΠΙΑΣΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΚΙ ΕΣΚΙΖΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

asimaies pre
Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Πρέβεζας, υπόθεση προσβολής συμβόλων του Ελληνικού Κράτους που έγινε στην πόλη της Πρέβεζας.

ΒΡΗΚΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΕΝΑΝ ΣΥΡΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε περαστικός τα ξημερώματα στο.
λιμάνι του Πειραιά όταν εντόπισε έναν νεαρό άνδρα απαγχονισμένο στην πύλη Ε-3 πίσω από ένα κιόσκι.

EKTAKTO ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Σύριος βουλευτής: ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ 1.000.000 ΚΌΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ…. ΦΩΤΟΣ


Ο Fares Shehabi ένα μέλος του κοινοβουλίου από το Χαλέπι προειδοποιεί ότι η καταστροφή του φράγματος θα προκαλέσει πλημμύρα σε πολυάριθμες συριακές πόλεις και θα θανατωθούν πάνω από 1 εκατομύριο άνθρωποι!

ΟΙ ΗΠΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια καινούργια «βόμβα» έσκασε στην Άγκυρα από την είδηση που πρώτα δημοσιεύτηκε σε συριακή επίσημη ειδησεογραφική ιστοσελίδα, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες υπόγραψαν με τα κουρδικά γκρουπ την δημιουργία ανεξάρτητου Κουρδιστάν σε Συρία και Ιράκ.

Οι Ρώσοι «ψηφίζουν» Ελλάδα: Αύξηση-ρεκόρ στις προκρατήσεις για διακοπές στη χώρα μας!

Ούριος είναι ο άνεμος που πνέει από την Ρωσία για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς οι προκρατήσεις που γίνονται για την Ελλάδα και την Κύπρο, ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου, έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Ερντογάν: Έχουμε εκπλήξεις για την Ευρώπη

Δεν θα μπορούσε να βρει καταλληλότερη στιγμή ο τούρκος πρόεδρος για να επιτεθεί εκ νέου κατά της ΕΕ. Στην 60ή επέτειο της Ένωσης ο πρόεδρος Ερντογάν, μιλώντας το Σάββατο στην Αττάλεια, αποκάλυψε ότι μετά το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου μπορεί να υπάρξει και δεύτερο δημοψήφισμα για τη σχέση της Τουρκίας με την ΕΕ.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η τουρκική ΜΙΤ παρακολουθεί όλη την Ελλάδα!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η τουρκική ΜΙΤ παρακολουθεί όλη την Ελλάδα!

Απίστευτες αποκαλύψεις Τούρκου δημοσιογράφου

ΔΟΞΑ ΤΙΜΗ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΑΝΑΦΩΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ- ΒΙΝΤΕΟ !!

Μια αξιοπρεπέστατη διέλευση πραγματοποίησαν στην παρέλαση της πρωτεύουσας για ακόμη μια φορά οι εθνοφύλακες Ρόδου. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ….ΒΙΝΤΕΟ- ΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ.Μερική κατάρρευση του φράγματος του Ευφράτη στη Συρία.


Μερική κατάρρευση του μεγαλύτερου φράγματος στη Συρία κοντά στη Ράκα εξ αιτίας των εχθροπραξιών.Εκκενώνεται από τους τζιχαντιστές η Ράκα τουλάχιστον ως προς τα γυναικόπαιδα σύμφωνα με στρατιωτική πηγή.

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ - ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ 59ΧΡΟΝΟΣ


Νέα τραγωδία με αυτοκτονία σοκάρει την περιοχή του Αγρινίου. Απαγχονισμένος, με αυτοσχέδιο βρόχο, εντοπίστηκε...

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ… ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ: «Χρόνια πολλά» και από αστροναύτη του Διαστημικού Σταθμού

Η εθνική επέτειος της παλλιγγενεσίας του Έθνους έφτασε μέχρι τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (Δ.Δ.Σ.).

Τηλεπαρουσιαστής γδύθηκε και έτρεξε γυμνός μέσα στο στούντιο, μπροστά σε δημόσιο ακροατήριο, για να κερδίσει βραβείο και τηλεθέαση η εκπομπή του, στην Αυστραλία ΦΩΤΟΣ

Αυστραλιανός τηλεπαρουσιαστής
Joe Hildebrand, γδύθηκε και έτρεξε ολόγυμνος -όπως τον γέννησε η μάνα του- μέσα στο στούντιο, μπροστά σε δημόσιο ακροατήριο. 

Οκτώ άνθρωποι κατέχουν τον πλούτο της μισής ανθρωπότητας

Οκτώ άνθρωποι κατέχουν τον πλούτο της μισής ανθρωπότητας
Οκτώ άτομα κατέχουν πλούτο περισσότερο από όσο κατέχει ο μισός πληθυσμός της γης.