Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Τι το έκανες το CD, Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου; Το... "έφαγε"!Όπως το "έφαγε" και το ζεύγος Πάνου και Τζούλης Καμμένου! Τι σχέση έχει ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ;;;;; ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΕΝΤΕΣ, ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!! (Μέρος Β΄)



Να διαβάζεις τα τεκμήρια και να σε πιάνει σύγκρυο... οργή, αγανάκτηση και αηδία...
Ν' αναρωτιέσαι αν αυτή λέγεται "Δικαιοσύνη", ή ένας ΟΧΕΤΟΣ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!

Ο μεταλλαγμένος «supersoldier» έγινε πραγματικότητα, το ηθικό ζήτημα που προκύπτει, αναλύει ο Adam Henschke

  σουπερ στρατιώτης του μέλλοντος θα είναι πιο ισχυρός, πιο γρήγορος και πιο θανατηφόρος
αναμφισβήτητα μια από τις πρώτες μορφές ενίσχυσης των ικανοτήτων του, ήταν μέσω της βελτίωσης της διατροφής.

ΚΥΠΡΟΣ: Αλλαγή σκυτάλης στην διοίκηση της Εθνικής Φρουράς - Νέος Αρχηγός ΓΕΕΦ ο Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, η τελετή διαβεβαίωσης του νέου αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Ηλία Λεοντάρη

Δύο αντιτορπιλικά στρατηγικής αεράμυνας Arleigh Burke δίνουν οι ΗΠΑ στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ


Επιβεβαιώνεται το pronews.gr το οποίο πρώτο είχε αποκαλύψει στις 12 Φεβρουαρίου ότι το ΠΝ θα παραλάβει από τις ΗΠΑ δύο αντιτορπιλικά αεράμυνας περιοχής κλάσης  Arleigh Burke τα οποία και θα αντικαταστήσουν  4 παλαιότερες  φρεγάτες κλάσης "S"

Μήνυμα του Οτσαλάν προς συροκούρδους: Aπορρίπτω την δημιουργία κουρδικής ομοσπονδίας επί συριακού εδάφους…..

Kυκλοφορεί και διακινείται ένα μήνυμα του ηγέτη του PKK Οτσαλάν προς τους συροκούρδους.O φυλακισμένος από το τουρκικό καθεστώς Abdullah Ocalan απεύθυνε μια επιστολή προς τους αποσχιστές κούρδους στη Συρία όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Θα σου σφάξω το παιδί, λέγε που έχεις τα λεφτά» Ληστές απειλούσαν να σφάξουν 4χρονη στο Μενίδι

Ληστές απειλούσαν να σφάξουν 4χρονη στο Μενίδι
Εξαιρετικά σκληρούς κακοποιούς κατάφερε να συλλάβει η αστυνομία. Οι κακοποιοί είχαν εισβάλει σε διαμέρισμα και δεν δίστασαν να βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό ενός τετράχρονου παιδιού.

Ποιοι πάνε σε δίκη για τα Leopard!


Ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος και ακόμη 12 παραπέμπονται το εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Δραματικά στοιχεία: «Λουκέτο» σε 228 τεχνικές εταιρείες - Χάθηκαν 212 χιλιάδες θέσεις εργασίας ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ

Δραματικά στοιχεία: «Λουκέτο» σε 228 τεχνικές εταιρείες - Χάθηκαν 212 χιλιάδες θέσεις εργασίας
Δυστυχώς για ακόμη μία χρονιά, κυριαρχεί η απαισιοδοξία στον Κλάδο. Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών (ΣΑΤΕ) στην Συνέλευση των μελών του αφού τα επίσημα στατιστικά δεδομένα δείχνουν:

Πρωτοφανές! Ο λαθροθήρας ήταν θηροφύλακας! Προσπάθεια συγκάλυψης;


Επιμέλεια Ν. Φωτακόπουλος
Μια πρωτοφανή υπόθεση λαθροθηρίας καλείται να αντιμετωπίσει η διοίκηση της Γ ΚΟΠ Πελοποννήσου η οποία μάλιστα πρέπει να δώσει και απαντήσεις για πιθανή προσπάθεια συγκάλυψης του συμβάντος από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης υπάρχουν υπόνοιες ότι γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης της σύλληψης ΄΄συντονιστή΄΄ Ομοσπονδιακόυ Θηροφύλακα από συναδέλφους του γειτονικού νομού….

Με τεχνολογίες από Σερβία, Τσεχία και Σουηδία, αλλά Π Α Ν Ω _ Α Π Ο _ Ο Λ Α, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ θα αντιμετωπίσουμε τα τουρκικά F-35

ΕΘΝΙΚΗ ANTI-STEALTH ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
Απάντηση στην απειλή των τουρκικών F-35

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΡΙΒΑ*Πάγια άποψη του γράφοντος, όπως έχει εκφραστεί και σε προηγούμενα άρθρα του στα «Επίκαιρα», είναι ότι η απειλή των τουρκικών F-35 για την ελληνική Άμυνα δεν αντιμετωπίζεται με την αγορά F-35 και από την Ελλάδα.

Oι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις παραλαμβάνουν και Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη MQ-1 Predator από ΗΠΑ! Συνομιλίες και με Ισραήλ – Στη Σούδα η βάση των Arleigh Burke ΒΙΝΤΕΟΣ


Εξοπλιστικός «οργασμός»: Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα προμηθευτούν και  Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη (ΜΕΑ) κατηγορίας Μέσου Ύψους Μεγάλης Αυτονομίας (MALE) .

Καταδικάστηκε ο άνδρας που πυροβόλησε & τραυμάτισε αδέσποτο σκύλο στο Λαύριο το 2012

Καταδικάστηκε ο άνδρας που πυροβόλησε & τραυμάτισε αδέσποτο σκύλο στο Λαύριο το 2012
Μετά από έξι αναβολές και πέντε χρόνια αναμονής το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας καταδίκασε τον άνδρα – που αυτοχαρακτηρίστηκε και πολύ πιστός χριστιανός – ο οποίος στις 14 Αυγούστου του 2012 πυροβόλησε με την καραμπίνα που κατείχε παράνομα, τον Φίντο, έναν αδέσποτο σκύλο. Η ποινή που του επιβλήθηκε για την απόπειρα θανάτωσης του ζώου και την παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία είναι 16 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και 5.000 ευρώ χρηματική ποινή.

Χανιά: Καταδικάστηκε ο βοσκός που σκότωσε με καραμπίνα 2 σκυλιά στο χωριό Κουφός

Χανιά: Καταδικάστηκε ο βοσκός που σκότωσε με καραμπίνα 2 σκυλιά στο χωριό Κουφός
Με ποινή φυλάκισης 18 μήνες - με τριετή αναστολή -  καταδίκασε σήμερα 31 Μαρτίου το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων τον άνδρα που στις 27-3-2017 πυροβόλησε δύο αδέσποτα σκυλιά τα οποία ζούσαν στο χωριό Κουφός, πέταξε τα σώματα τους σε χαντάκι με αποτέλεσμα το ένα να βρει ακαριαίο θάνατο, ενώ το δεύτερο εξέπνευσε λίγο αργότερα σε κτηνιατρείο.

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Οι συνταξιούχοι φταίνε για τη χρεωκοπία της χώρας

diamantopoulou «Aν δει κανείς την πορεία της χώρας από το 2000 μέχρι το 2015, θα διαπιστώσει ότι για το ασφαλιστικό δόθηκαν 220 δισ. από τον κρατικό προϋπολογισμό, τα οποία αντιστοιχούν σε ποσοστό πολύ υψηλότερο από το χρέος της χώρας».

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ από γερουσιαστή: «Θέλημα Θεού ο βιασμός και η αιμομιξία» (ΒΙΝΤΕΟ)

GEORGEFAUGHT_633_355
Σοκάρουν τα όσα είπε ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Οκλαχόμα George Faught κατά τη διάρκεια συζήτησης για το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο κατά της άμβλωσης ακόμα και σε περιπτώσεις γενετικής ανωμαλίας.

"Δράκος" της Αθήνας: Έτσι ξεγελούσε τα ανήλικα κοριτσάκια - Το κόλπο με τον αστυνομικό για να ασελγήσει στα παιδιά



- Στα χέρια της αστυνομίας ο "δράκος" που αλώνιζε στο κέντρο της Αθήνας και ασέλγησε σε έξι κοριτσάκια ηλικίας από 11 έως 17 ετών
- Με ένα ποδήλατο γυρνούσε και παρέσυρε τα ανήλικα θύματα του
- Το κόλπο με τον αστυνομικό και το σχολείο - Φόβοι ότι έχει ασελγήσει σε δεκάδες παιδάκια
- Δεκάδες ερωτήματα γεννά το γεγονός πως "μπαινόβγαινε" στις φυλακές

Νεκρός ο υπαρχηγός του ΙSIS

Νεκρός ο υπαρχηγός του ΙSIS
Μετά από αεροπορική επιδρομή

Ο Αγιάντ αλ-Τζουμαϊλι, ο άνθρωπος που θεωρείται ότι είναι ο δεύτερος στην ιεραρχία της διοίκησης του Ισλαμικού Κράτους μετά τον αρχηγό του Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, σκοτώθηκε,

Έκθεση βόμβα για τα ανώμαλα σχέδια της νέας τάξης


Ιατρική «βόμβα» στις έκφυλες αποδομήσεις

Πῶς ἀλλιῶς θὰ μποροῦσε νὰ χαρακτηρισθεῖ ἡ ἰατρικὴ ἔκθεση τοῦ «Ἀμερικανικοῦ Κολλεγίου Παιδιάτρων» (ἐθνικῆς ὀργανώ­σεως μὲ μέλη σὲ 47 Πολιτεῖες τῆς Ἀμερι­κῆς μὲ σκοπὸ τὴν προώθηση τῆς ὑγείας καὶ εὐημερίας τῶν παιδιῶν) σχετικὰ μὲ τὶς «Ἔμφυλες Ταυτότητες» καὶ τὸ λεγόμενο «Κοινωνικὸ Φύλο» παρὰ ὡς βόμβα ποὺ δια­λύει ὅλες τὶς ἀρρωστημένες ἐκφυλιστι­κὲς πεποιθήσεις περὶ ἀποδομήσεως τῶν ἔμ­φυλων στερεοτύπων;

Πάγκαλος: "Στ' αρχίδια του κόσμου ο Μπελογιάννης. Ο Ιησούς Χριστός είναι;" BINTEO


«Ποιος είναι, ο Ιησούς;» διερωτήθηκε στον «αέρα» ραδιοφωνικής εκπομπής το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ο αθυρόστομος Θεόδωρος Πάγκαλος το... διέπραξε εκ νέου.

«Στον ΣKAI κλαίνε… τα λεφτά τους για το Survivor» - Οι αποκαλύψεις για τα 17 εκ. στον Τούρκο καναλάρχη! (φωτό) ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ;


της Μαρίνας Νικολάκη
Φοβερό το ρεπορτάζ του «γκουρού» της ιδιωτικής τηλεόρασης Νίκου Μαστοράκη που δημοσίευσε πριν από λίγο στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook. Mέσα αναφέρει πώς έφτασε σε συμμφωνία ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ με τον Τούρκο καναλάρχη Οκουν Ιλικαλί, και πώς τώρα πια  το κανάλι  χτυπάει το κεφάλι του... για τα χρηματικά ποσά που πρέπει να πληρώσει!

ΣτΕ: Αφορολόγητη η υπερτίμηση του απαλλοτριωθέντος ακινήτου



Αντισυνταγματική έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας την διάταξη του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος που προβλέπει την επιβολή φόρου στη διαφορά μεταξύ του ύψους της αποζημίωσης απαλλοτριωθέντος αναγκαστικά ακινήτου και της τιμής κτήσης του ακινήτου (υπερτίμηση).

Πακιστάν: Χριστιανοί λιντσάρισαν μουσουλμάνους και ο εισαγγελέας τους έταξε ελευθερία αν ασπαστούν το Ισλάμ!

pakt
Σε μια πρόταση έκπληξη, στην ιστορία που ούτως ή άλλως έχει πολλές «πρωτιές», προχώρησε ένας εισαγγελέας στο Πακιστάν, ο οποίος είπε σε 42 χριστιανούς πως προτίθεται να τους αθωώσει αρκεί να ασπαστούν το Ισλάμ!

Η ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΑΘΩΩΝ, «ΤΑΥΤΟΤΗΣ» ΤΟΥ Ν.ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ! Όσα ΘΑΒΟΝΤΑΙ εδώ και 70 χρόνια !!!


Μια φωτογραφία του… «Αγίου» της αριστεράς Νίκου Μπελογιάννη και των συγκατηγορούμενών του, κατά την διάρκεια της δίκης τους, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο ‘Facebook’ ο mister Alexis, λόγω της συμπληρώσεως 63 χρόνων από την ημέρα της (ακριβοδικαίας!) εκτελέσεώς του…

Τι φέρνει στον κόσμο των smartphone το Samsung Galaxy S8; ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ


O DJ Koh, (Πρόεδρος, Mobile Communications, Samsung) παρουσιάζει το S8 και το S8+ σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη στις 29 Μαρτίου 2017. (Φωτογραφία: Reuters )
H Samsung παρουσίασε στη Νέα Υόρκη τη νέα πρότασή της για το σχεδιασμό των smartphone αφήνοντας την εμπρόσθια όψη «καθαρή», ενσωματώνοντας αδιόρατη τεχνολογία για αυστηρά προσωπική χρήση του τηλεφώνου μέσω βιομετρικής αναγνώρισης,

Ο Ερντογάν ακύρωσε δύο ομιλίες για λόγους υγείας


Από τη χθεσινή ομιλία του στην πόλη Μαρντίν (φωτό Habertürk)
Μάρτιος 31, 2017. 20:06
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αρρώστησε, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Tass.

Γιατί Τα Ζώα Πρέπει Να Βγουν Από Το Μενού Μας! ΒΙΝΤΕΟ


από τον Philip Wollen

Τρώτε "κρέας"; Γνωρίζετε ότι είστε η μειοψηφία; Σε ένα κοινό από εκατοντάδες ανθρώπους, το 73,6% συμφώνησε ότι τα ζώα πρέπει να βγουν από το μενού μας - μάθετε γιατί, και μετά αναρωτηθείτε κατά πόσο κάνετε τη σωστή επιλογή.

Καταιγιστικές εξελίξεις: Τρέμουν τη φυλακή Παπαντωνίου και Σημίτης - Τι δείχνουν τρεις τραπεζικοί λογαριασμοί της Ελβετίας

Kontra News

Πώς ήταν η Κωνσταντινούπολη πριν την Άλωση! ΦΩΤΟΣ


Εντυπωσιακές εικόνες της Κωνσταντινούπολης πριν την Άλωση τον Μάϊο του 1453 που έμελλε να αλλάξει ριζικά την όψη της πόλης, φέρνει στην δημοσιότητα το τουρκικό μέσο, Κarar.

Η αλήθεια για την ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα αποκρύπτεται

Η αλήθεια για την ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα αποκρύπτεται
Οι άνθρωποι για κάποιο χρονικό διάστημα ενδιαφέρονταν για τους πιθανούς κινδύνουςαπό την ακτινοβολία των κινητών. Τώρα έρχεται στη δημοσιότητα ένα προηγουμένως κρυμμένο δελτίο σχετικά με αυτούς τους κινδύνους μετά από διαταγή ενός δικαστή στην Καλιφόρνια.

Τούρκος ΥΠΑΜ: Η παύση της «Ασπίδας του Ευφράτη» δεν σημαίνει τέλος του κινδύνου για τη χώρα

Η ολοκλήρωση της στρατιωτικής επιχείρησης της Τουρκίας στο βόρειο τμήμα της Συρίας, δεν σημαίνει ότι ο κίνδυνος έχει περάσει, δήλωσε την Παρασκευή ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Φικρί Ισίκ, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

O Γλέζος στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: Θέλω θρησκευτική κηδεία ΦΩΤΟΣ


Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Μανώλης Γλέζος.

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ


Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.. Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ

Κουμάνοβο: Οι Αλβανοί κατέβασαν τη σημαία των Σκοπίων και σήκωσαν την αλβανική

Η αστυνομία στην πόλη Κουμάνοβο των Σκοπίων "χτύπησε συναγερμό" μετά από την ανάρτηση, σε ένα ιστό στην κεντρική πλατεία της πόλης, της αλβανικής σημαίας, ενώ συγχρόνως κατέβασαν τη σημαία του κράτους των Σκοπίων.

Υφυπουργός Εξωτερικών Ρωσίας Μεσκόφ: Θα βρισκόμαστε στο πλευρό της Λευκωσίας όταν χρειαστεί


Την πλήρη στήριξη της Ρωσίας, ως μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό και ως προς τις θέσεις της Κύπρου, επαναβεβαίωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της χώρας Αλεξέι Μεσκόφ, ο οποίος επισκέπτεται τη Λευκωσία.

1η Απριλίου 1955: Γεννιέται η ΕΟΚΑ στην Κύπρο


Στα 1940, ο πατριωτικός ενθουσιασμός συγκλόνιζε την αγγλοκρατούμενη Κύπρο. Μόνη η Ελλάδα πολεμούσε τον άξονα στην Ευρώπη.

“Γκρίζοι Λύκοι” και Μπαχτσελί με τον περιφερειακό σύμβουλο του ΠΑΣΟΚ στη Θράκη!


Το σκάνδαλο με τον περιφερειακό σύμβουλο του ΠΑΣΟΚ Χουσεϊν Μεχμέτ Ουστά παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Αλβανία: Τουρκικό υποβρύχιο στο λιμάνι του Δυρραχίου

Το υποβρύχιο του τουρκικού πολεμικού ναυτικού κλάσης 209, TCG Yıldıray (S-350) με κυβερνήτη τον Πλοίαρχο Β΄ Ερσόι Ακτσά, έφθασε το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι του Δυρραχίου και έχει δέσει στην 5η  αποβάθρα του λιμανιού.

Τα βιομετρικά δελτία ταυτότητας είναι πλέον υποχρεωτικά για τα λιμάνια Πλήρης εφαρμογή του κώδικα ISPS

Τα βιομετρικά δελτία ταυτότητας είναι πλέον υποχρεωτικά για τα λιμάνια

Παρά την επιτυχία που καταγράφεται στην υλοποίηση του μηχανισμού Ασφάλειας Πλοίων και Λιμενικών (Κώδικας ISPS) στη Νιγηρία, ο Γενικός Διευθυντής της Διοίκησης του Οργανισμού για την Ασφάλεια στη Θάλασσα της Νιγηρίας (NIMASA), ο Δρ Dakuku Peterside, δήλωσε ότι ο Οργανισμός δεν θα επαναπαυθεί έως ότου επιτευχθεί η πλήρης εφαρμογή του κώδικα.

Κοσσυφοπέδιο: Ο Χασίμ Θάτσι απέσυρε την πρωτοβουλία για ίδρυση Στρατού


Μάρτιος 31, 2017. 22:16
Ο πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι, ακύρωσε την πρωτοβουλία του για τη μετατροπή των Δυνάμεων Ασφάλειας Κοσσυφοπεδίου σε Ένοπλες Δυνάμεις και απέσυρε από το Κοινοβούλιο το αντίστοιχο νομοσχέδιο, όπως αναφέρει σήμερα,  η σερβική ραδιοτηλεόραση – RTS.rs

Ερμής: Το ελληνικό ρομπότ που μιλά-ΒΙΝΤΕΟ

Ερμής: Το ελληνικό ρομπότ που μιλά-ΒΙΝΤΕΟ

Τα ανθρωποειδή της ομάδας «Κουρήτες» του ιδρύματος απηύθυναν χαιρετισμό σε συνέδριο

Γιατί οι CIA, FSB και ΜΙ6 διαθέτουν τμήματα ανάλυσης των Γραφών; - Οι προρρήσεις για τον πόλεμο στη Συρία ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Τι λένε συγκεντρωτικά οι προφητείες της Αγίας Γραφής για όσα συμβαίνουν από τον Μάρτιο του 2011 στη Συρία; Ανησυχούν τις μεγάλες δυνάμεις; Σαφώς και τις ανησυχούν αλλιώς CIA, MI6 και FSB δεν θα είχαν ειδικά τμήματα ανάλυσης των προρρήσεων των ιερών βιβλίων
Οι προρρήσεις δεν είναι αστείο πράγμα.

Που φτάσαμε: Θα πληρώνουμε όποιον αλλοδαπό δεν ασκεί έφεση οταν απορρίπτεται η αίτηση ασύλου για να πάει στην χώρα του! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 1500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ! - ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ!


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Η κατάσταση είναι τόσο τραγική που πλέον θα πληρώνουμε όποιο αλλοδαπό δεν ασκεί έφεση οταν απορρίπτεται η αίτηση ασύλου ώστε να πάει στην χώρα του!

Συνελήφθη ο δράκος με το ποδήλατο που υποδυόταν τον αστυνομικό και ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια στον Άγιο Παντελεήμονα

Συνελήφθη ο δράκος με το ποδήλατο που υποδυόταν τον αστυνομικό και ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια
Μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών αρχών συνελήφθη ο δράκος με το ποδήλατο που έβαζε στο μάτι μαθήτριες και προφασιζόμενος τον αστυνομικό που διεξάγει έρευνες για κλοπές στα σχολεία, στρίμωχνε τα παιδάκια σε πυλωτές πολυκατοικιών της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας και ασελγούσε σε βάρος τους.

71 νομικοί, απόφοιτοι Πληροφορικής και ψυχολόγοι στην Υπηρεσία Ασύλου



Εβδομήντα μία θέσεις εποχικού προσωπικού προκήρυξε η Υπηρεσία Ασύλου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Σε «κλοιό» η Βάρκιζα - «Μπλόκο» της αστυνομίας στις κόντρες Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΣ

Σε «κλοιό» η Βάρκιζα - «Μπλόκο» της αστυνομίας στις κόντρες

Έλεγχο σε όλα τα  σπορ αυτοκίνητα και μηχανές που πλησιάζουν - Δύο προσαγωγές -μέχρι τώρα - Γερανοί μεταφέρουν δίκυκλα

Οι Αλβανοί στη νότια Σερβία θα μποϊκοτάρουν τις σερβικές προεδρικές εκλογές


Απρίλιος 1, 2017. 20:44
Το Αλβανικό Εθνικό Συμβούλιο της Κοιλάδας του Πρέσεβο, καλεί τους Αλβανούς να μποϊκοτάρουν τις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν στη Σερβία.

Το αμερικανικό σχέδιο διαμελισμού για τη Συρία……Εμπλέκονται Γάλλοι και Βρετανοί.

Αποτέλεσμα εικόνας για le plan américain pour la syrie
Σε πρόσφατο άρθρο ο φημισμένος άραβας αναλυτής Abdel Bari Atwan αναφέρεται στο κλίμα που βασιλεύει αυτή τη στιγμή στους αμερικανικούς πολιτικούς κύκλους όσο και στους ευρωπαικούς που ωθεί προς ένα διαμελισμό της Συρίας,την κατάτμησή της σε αυτόνομες περιοχές με χαρακτήρα ομολογιακό.

Μέλη του «Ρουβίκωνα» προσπάθησαν να εισβάλλουν στο Μαξίμου



Μέλη της ciaναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» προσπάθησαν να εισβάλλουν, πριν από λίγη ώρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά των μνημονίων.

Kαταργεί τη διαγωγή από τα σχολεία το Υπουργείο Παιδείας


Με πρωτοφανή ταχύτητα «ανταποκρίθηκε» ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου στην ερώτηση 28 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποιοί, όπως αποκάλυψε η «Κ», ζήτησαν κατάργηση της αξιολόγησης της διαγωγής των μαθητών. Οπως είπε στη Βουλή ο κ. Γαβρόγλου θα φέρει στη Βουλή διάταξη για την κατάργηση του αναχρονιστικού μέτρου του χαρακτηρισμού της «διαγωγής».

Αποκλειστικό βίντεο από την επίθεση κουκουλοφόρων με βαριοπούλες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

 
Περίπου 30 άτομα, φορώντας κουκούλες και οπλισμένα με βαριοπούλες, πραγματοποίησαν επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων.

ΛΙΒΑΝΕΖΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: «ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Κυριολεκτικά έξαλλοι φέρονται οι κυβερνητικοί προάγοντες στην Άγκυρα από την δήλωση του Λιβανέζου υπουργού Τουρισμού, Avadis Kaydanyan, ότι είναι ευτυχισμένος που βλέπει την Τουρκία να διαλύεται ενώ απέτρεψε με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο τους Λιβανέζους να πάνε για τουρισμό στην χώρα αυτή γιατί θα μπλεχτούν σε πολύ επικίνδυνες περιπέτειες.

Τέθηκε σε κλοιό Αστυνομίας-ΕΥΠ-Στρατού η Θράκη: Αφίξεις δυνάμεων της ΜΙΤ- Πληροφορίες για τουρκική προβοκάτσια τη Μεγάλη Εβδομάδα


Κόκκινος συναγερµός έχει χτυπήσει στην Αθήνα λίγες µέρες πριν από το δηµοψήφισµα Ερντογάν για τη συνταγµατική αναθεώρηση, αφού «περίεργες» αφίξεις από την Τουρκία στην περιοχή της Θράκης προξενούν έντονο προβληµατισµό. Υπάρχει γενική κινητοποίηση τόσο από δυνάμεις της Αστυνομίας όσο και από την ΕΥΠ και τον Στρατό.

Η Ρωσία διαλύει την «αμερικανική σφηκοφωλιά» στα Βαλκάνια: Έρχεται το πρώτο μεγάλο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στη Σερβία με 14 οπλικά συστήματα – Παρελθόν εντελώς το ΝΑΤΟ


Έξι μαχητικά αεροσκάφη MIG-29,  30 άρματα μάχης Τ-72  και 30 τεθωρακισμένα οχήματα BRDM-2 από τη Ρωσία είναι μόνο ένα μέρος του μεγάλου σχεδίου του εκσυγχρονισμού του στρατού της Σερβίας, ο οποίος σύντομα  θα καταστεί ο  ισχυρότερος στην περιοχή, αναφέρουν Σέρβοι και Ρώσοι αξιωματούχοι.

Η Europol προβλέπει διαμελισμό των Σκοπίων αλλά και... δημιουργία «Μεγάλης Αλβανίας» ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ «ΜΑΥΡΟΥ ΑΕΤΟΥ»


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Mια απόρρητη έκθεση διπλής ανάγνωσης για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα έφτιαξε η Europol που προβλέπει χάος και διαμελισμό του κράτους των Σκοπίων και προκαλεί ανησυχία στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ)

Το γράμμα… ς (SΤΊΓΜΑ) ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ


Το γράμμα ς… είναι η ΟΔΟΣ προς το ΦΩΣ=1500=>6…..που επέρχεται δια μέσω του Ε=5…..στο επόμενο στοιχείο της ΓΑΙΑΣ …όπου την περιλούζει….και είναι ο ΑΙΘΗΡ. Με την εμφάνιση του Ι=10…..της Ιεράς Τετρακτύος …..μετατρέπεται….σε ΕΙ=5+10=15=>6. ……δηλα δή η εμφάνισις του ΕΞ/6….του πρώτου ΤΕΛΕΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ.... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

Ένας νέος κόσμος γεννιέται: Η Ρωσία επενδύει 600 δισ. δολάρια στην Αρκτική

Στο μεγαλόπνοο σχέδιο θα συμμετάσχουν επενδυτές από την Κίνα, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και το Βιετνάμ που έχουν δείξει σοβαρό ενδιαφέρον

«Κατάσκοποι» του «Αντίχριστου» οικειοθελώς στα σπίτια μας ΒΙΝΤΕΟ


Μεγάλη προσοχή στο τι αγοράζετε

ΝΤΡΟΠΗ! Με τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ πληρώνουμε τα εκπρόθεσμα έργα των μεγαλοεργολάβων

Θα αποζημιώνονται από τις τσέπες των Ελλήνων πολιτών για την ζημιογόνο λειτουργία των αυτοκινητοδρόμων

Ο «άγιος» Μπελογιάννης και η Ρόδος


Οι «δημοκράτες» τιμούν τον «άγιο» Μπελογιάννη, ο οποίος το Σεπτέμβρη του 1944 ήταν ο πολιτικός Κομισάριος της ΚΚΕ λτδ στην Μεσσηνία, και ήταν ο επικεφαλής της «λαϊκής εξουσίας» που επιτέθηκε ως «εκπρόσωπος των Συμμάχων» στην Καλαμάτα, τον Μελιγαλά και τους Γαργαλιάνους , και ο οποίος οργάνωσε τη «λαϊκή δικαιοσύνη», τα ανταρτοδικεία και τις χιλιάδες εκτελέσεις.

Πέταμα τα χαρτονομίσματα των 5 και 10 ευρώ!


Χαμηλή είναι η ποιότητα των χαρτονομισμάτων των 5 και 10 ευρώ που κυκλοφορούν...
στην αγορά. Αυτό παρατήρησε η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και καλεί τις επιχειρήσεις να καταθέτουν στις τράπεζες αυτά τα χαρτονομίσματα ώστε να αποσύρονται από την αγορά.