Κυριακή 2 Απριλίου 2017

«Φοράει αλεξίσφαιρο ο Ερντογάν;»


Απρίλιος 1, 2017. 22:39
Ο αρθρογράφος της  τουρκικής εφημερίδας «Sözcü», Τζαν Ατάκλι, σχολιάζει σχετικά με την εμφάνιση του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις ομιλίες που πραγματοποιεί  και σημειώνει ότι παρά το ότι πέρασαν οι ψυχροί χειμερινοί μήνες, ο Ερντογάν βγαίνει φορώντας ένα πουλόβερ-γιλέκο και διερωτάται εάν σημαίνει κάτι αυτό.

Νέα προγράμματα σπουδών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο


Την έναρξη επτά νέων προγραμμάτων σπουδών, δύο προπτυχιακού και πέντε μεταπτυχιακού επιπέδου, ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

Δείτε τους Αλβανούς να ορκίζονται στον Χίτλερ ΒΙΝΤΕΟ


Ένα άγνωστο, μέχρι τώρα, βίντεο δημοσιεύτηκε από έναν Αλβανό ιστορικό

Δείχνει την ορκωμοσία Αλβανών ως στρατιώτες των ναζιστικών Γερμανικών δυνάμεων στην Αλβανία την περίοδο 1943-1944. Μετά οι Αλβανοί μαζί με τους ναζί διέπραξαν σκοτωμούς...

ΓΙΝΕΤΕ "ΑΟΡΑΤΟΙ" ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ !!! ΒΙΝΤΕΟ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

Δημιουργήθηκε η «Βιβλιοθήκη της Αποκάλυψης» στη Νορβηγία

Δημιουργήθηκε η «Βιβλιοθήκη της Αποκάλυψης» στη Νορβηγία
Μια «Βιβλιοθήκη της Αποκάλυψης», με την επίσημη ονομασία «Παγκόσμιο Αρκτικό Αρχείο», άρχισε να λειτουργεί στο παγωμένο αρκτικό νησί Σβάλμπαρντ της Νορβηγίας.

Αχαΐα: «Ξήλωσαν» όλα τα καντήλια από νεκροταφείο! ΦΩΤΟ

t1
Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν οι άγνωστοι οι οποίοι τα ξημερώματα μπήκαν στο νεκροταφείο των Σαγεΐκων Αχαΐας και ξήλωσαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους σε μπρούτζινο.

Τουλάχιστον 112 νεκροί από πλημμύρες λάσπης στη νότια Κολομβία! Συγκλονιστικές εικόνες BINTEO

kolomvia_633_355
Στους 112 ανέρχεται πλέον ο απολογισμός των νεκρών από τις πλημμύρες λάσπης που σάρωσαν την πόλη Μοκόα στην νότιο Κολομβία, όπως ανακοίνωσε ο Ερυθρός Σταυρός της χώρας. Ένας προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 92 νεκρούς.

Οι Έλληνες Προηγήθηκαν Χιλιάδες Χρόνια των Αιγυπτίων

 
«Όπως σήμερα θεωρείται αυτονόητη η ενσωμάτωση στην Ελληνική ιστορία του Κρητομυκηναϊκού κόσμου έτσι αύριο θα αποδεχθούν όλοι μιαν αλήθεια, που από τώρα διαφαίνεται: ότι δηλαδή στην Προϊστορία έχουν τεθεί οι βασικές καταβολές του ελληνικού Έθνους και τα κύρια συστατικά του Ελληνικού Πνεύματος.»

Ελληνίδα μία από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Τουρκία


Η Μαρίκα Μπαχτσιβάνογλου, ελληνικής καταγωγής, έγινε από τους πλουσιότερους πολίτες της Τουρκίας. Για την ακρίβεια

Η σατανική δολοφόνος που έκανε κέικ και σαπούνια τα θύματά της

Η σατανική δολοφόνος που έκανε κέικ και σαπούνια τα θύματά της

Η κατάρα που ακολουθούσε τη Leonarda Cianciulli και η υπέρτατη «θυσία» για να σώσει το γιο της

"Θέλετε ανθρώπινα δικαιώματα σε ορισμένες περιπτώσεις και όχι να υπάρχουν για τους άλλους ανθρώπους" Ο Πούτιν ντρόπιασε δημοσιογράφο

Ο Πούτιν ντρόπιασε δημοσιογράφο

 «Τολμάς να μιλάς για ανθρώπινα δικαιώματα» - Διαβάστε τι συνέβη

Χρηματοδοτούν την μείωση του ελληνικού πληθυσμού Θα μείνει μόνο το σπέρμα του Χασάν

Χρηματοδοτούν την μείωση του ελληνικού πληθυσμού

Το κόστος του χαπιού της αντισύλληψης θα καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ, τόσο για τις ασφαλισμένες, όσο και για τις ανασφάλιστες γυναίκες στην Ελλάδα, όπως είπε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, μιλώντας στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής. 

Δε μας χρεοκόπησαν οι συντάξεις. Μας χρεοκόπησαν οι πολιτικοί που τις μοίραζαν



του Μιχάλη Χαιρετάκη

Η αγαπητή κα Διαμαντοπούλου δεν μας είπε ποιος μοίραζε τις πρόωρες συντάξεις σαν στραγάλια για να αδειάζουν οι θέσεις στο δημόσιο, να διορίζεται ο νέος κομματικός στρατός.

Στο Hall of Fame ο Γκάλης! ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ GANGSTER

Στο Hall of Fame ο Γκάλης!
Ο Νίκος Γκάλης πέρασε στην μπασκετική αιωνιότητα με την είσοδό του στο  Hall of Fame, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame»!  

Ρόδος: Αναπαράσταση της τελετής παράδοσης της Δωδεκανήσου απο τους Βρετανούς στην Ελλάδα


Πραγματοποιήθηκε χθές η έπαρση της Ελληνικής σημαίας στο βωμό της πατρίδας σε ανάμνηση της παράδοσης της Δωδεκανήσου από τη Βρετανική διοίκηση στην Ελλάδα την 31η Μαρτίου του 1947.

Τι ισχύει για τις συντάξιμες αποδοχές στο Δημόσιο


Τον προσδιορισμό των συντάξιμων αποδοχών για τον υπολογισμό του ανταποδοτικού μέρους σύνταξης κύριας ασφάλισης περιγράφει Κοινή Υπουργική Απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη

Ιδού πως γεμίσαμε «Έλληνες»: Πάντρευαν άστεγους και εξαρτημένους με αλλοδαπές!


Την υπόθεση της μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης που νομιμοποιούσε, μέσω λευκών πολιτικών γάμων, εικονικών συμφώνων συμβίωσης και ψευδών αναγνωρίσεων πατρότητας εξώγαμων τέκνων ελληνίδων μητέρων,

Ο ΓΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ OFF SHORE ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ


Ο αριστερός της κηφισιάς και γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας πέρασε στο αντάρτικο κατά του κεφαλαίου και των εφοπλιστών ως άλλο ένα κακομαθημένο πλούσιο παιδί που τα βάζει με τον πατέρα του.

Οι χάρτες λένε ψέματα: Πόσο μεγάλος είναι πραγματικά ο κόσμος; (βίντεο)



Οι περισσότεροι μάθαμε πρώτη φορά για τον κόσμο μέσα από τους κλασικούς χάρτες που βλέπαμε στο σχολείο. Ομως όλοι τους κάνουν ορισμένα μεγάλα λάθη, με αποτέλεσμα η αντίληψη μας για τον κόσμο να είναι εσφαλμένη.

Ελληνικό προιόν.Είναι Ελληνικό;


 Χατζηαναγνώστου Γιώργος
Σύγχυση,παραπληροφόρηση,στρέβλωση είναι οι λέξεις που εκτυπώνονται σε ετικέτες προιόντων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ… ΕΝΑ ΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την αποκάλυψη ότι ο Τούρκος πρόεδρος, Ταιγίπ Ερντογάν, αν κερδίσει στο δημοψήφισμα για την συνταγματική μεταρρύθμιση θα έχει την απόλυτη εξουσία χωρίς να ρωτήσει κανένα θεσμικό όργανο να μας κηρύξει τον πόλεμο ανά πάσα στιγμή, δημοσιεύει σήμερα ο αντιπολιτευόμενος τουρκικός τύπος.

Μαθητές Γυμνασίου κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε σχολική εκδρομή



Ώρες αγωνίας πέρασαν γονείς παιδιών της Γ' Τάξης του 5ου Γυμνασίου Ηρακλείου που μεταφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στο νοσοκομείο Σωτηρία της Αθήνας σε κατάσταση μέθης.

Πρωτοφανής δήλωση του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ Ερντογάν - Απορρίπτει τις συνθήκες που καθορίζουν τα σύνορα στο Αιγαίο



Ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν θέτει ανοιχτά θέμα αναθεώρησης των συνθηκών που καθορίζουν την ελληνική εδαφική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου, με τη διατύπωση ότι δεν δέχεται «τετελεσμένα».

«Έφοδος στη Φωλιά του ΖΕΥΣ»…Τα μηνύματα που στέλνουν οι Ιπτάμενοι! (video)

17620462_1441850832521327_298918026581688668_oΈφοδος με την κάμερα στο χέρι εκεί που κουρνιάζει ο «ΖΕΥΣ»…Ο Θεός των Πολεμιστών που κρύβεται στη Φωλιά της 115 Πτέρυγα Μάχης! Δείτε και ακούστε τα μηνύματα των Ιπταμένων της Μονάδας και της Ομάδας Επιδείξεων!

Εταιρία Διαχείρισης Ελληνικών Υδρογονανθράκων: «Πιθανή η ύπαρξη παρόμοιου κοιτάσματος με το Ζορ νότια της Κέρκυρας»!


ΝΕΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ

Δύο εταιρείες θα ξεκινήσουν νέες σεισμικές έρευνες στο Ιόνιο Πέλαγος και συγκεκριμένα στα θαλάσσια οικόπεδα νότια της Κέρκυρας όπου η ΕΔΕΥ πιστεύει ότι μπορεί να κρύβεται ένα νέο «Ζορ», αλλά και στα «οικόπεδα» νότια της Κρήτης στο Λιβυκό Πέλαγος.

Διεμφυλική ὀρατότης;


ΠαγκόΖμια ἡμέρα διεμφυλικῆς ὁρατότητος, σήμερα.
Οἱ ἐρωτήσεις ποὺ μοῦ ἔρχονται στὸ μυαλό:

Τι σχέση έχει η Μελάνια Τραμπ με την Κύπρο;

Τι σχέση έχει η Μελάνια Τραμπ με την Κύπρο;Σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού διαμένει αυτές τις μέρες η αδελφή της Μελάνια Τραμπ, Ινές Κνάους.
Σύμφωνα με στέλεχος του γνωστού παραλιακού ξενοδοχείου στη Λεμεσό,

ΠΑΤΜΟΣ:Αποκαλύπτομε έγγραφο βόμβα. Πως το ελληνικό δημόσιο αρπάζει την περιουσία της Μονής και του Δήμου και την παραχωρεί σε εταιρεία

DSC 0496του Νίκου Μελιανού

Τελικά το Ελληνικό δημόσιο δεν το έβαλε κάτω και φαίνεται ότι εξαιτίας της αβελτηρίας Δήμου και Μονής, τα κατάφερε. Τι κατάφερε; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ.

Γερμανοί καταγράφουν τα εγκλήματα των Ναζί στην Ελλάδα και ζητούν δικαιοσύνη

Γερμανοί καταγράφουν τα εγκλήματα των Ναζί στην Ελλάδα και ζητούν δικαιοσύνη
Πανό έξω από το προξενείο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη (φωτ.: Ρωμανός Κοντογιαννίδης)
Μόλις το 15% των Γερμανών είναι ενημερωμένο για το θέμα των διεκδικήσεων από την Ελλάδα των γερμανικών αποζημιώσεων, ενώ σχεδόν στο σύνολό τους οι νέοι στη Γερμανία δεν γνωρίζουν το μέγεθος των εγκλημάτων που διεπράχθησαν στη χώρα μας κατά την Κατοχή.

Η Άγκυρα ζητάει να ακυρωθούν οι βουλγαρικές εκλογές!


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Αυξάνεται κατακόρυφα η ένταση στις βουλγαροτουρκικές σχέσεις καθώς η Άγκυρα επεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας και μέσω του ελεγχόμενου από αυτήν τουρκόφρονου κόμματος DOST ζητάει την ακύρωση και επανάληψη των βουλευτικών εκλογών στη Βουλγαρία!

Υπογράφτηκε η Διακήρυξη των Έξυπνων Νησιών στις Βρυξέλλες (AGENDA 2030)


Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και παρουσία νησιών από όλη την Ευρώπη έλαβε χώρα στις 28 Μαρτίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η εκδήλωση «Έξυπνα Νησιά: Χάραξη Νέων Δρόμων για τα Νησιά της Ευρώπης». Η εκδήλωση παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό κοινό την Πρωτοβουλία «Έξυπνα Νησιά», την οποία συντονίζει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων – ΔΑΦΝΗ.  

ΗΠΑ: Ισλαμικές οργανώσεις τελειοποιούν τις βόμβες για να μην ανιχνεύονται

ΗΠΑ: Ισλαμικές οργανώσεις τελειοποιούν τις βόμβες για να μην ανιχνεύονται
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το CNN βασιζόμενο σε πήγες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ισλαμικές οργανώσεις προσπαθούν να τελειοποιήσουν εκρηκτικούς μηχανισμούς για να χωρούν σε ηλεκτρονικές συσκευές και δεν θα ανιχνεύονται από τα συστήματα ασφαλείας των αεροδρομίων.

Συναγερμός στις φυλακές Τρικάλων: Αλβανοί βαρυποινίτες πριόνισαν κάγκελο για να αποδράσουν


Εντοπίστηκε κομμένο κάγκελο στη Β΄ πτέρυγα των Φυλακών Τρικάλων, όπου κρατούνται βαρυποινίτες Αλβανοί υπήκοοι. Όπως αποκάλυψε το

3 πολυτελή αυτοκίνητα περίμεναν στο Αεροδρόμιο τους υπουργούς Αποστόλου και Κουρουμπλή! Η Δυναστεία των Κατσιαπλιάδων


Ακόμη ένα δείγμα του μοναδικού στα χρονικά Βοναπαρτισμού, Εξουσιομανίας αλλά και Μεγαλομανίας που επιδεικνύουν υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑ:ETOΣ 2017 ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ 

Επιστήμονες προειδοποιούν για φονικό τσουνάμι σε Ισπανία και Πορτογαλία ΒΙΝΤΕΟ

Επιστήμονες προειδοποιούν για φονικό τσουνάμι σε Ισπανία και Πορτογαλία

Θέμα χρόνου είναι, σύμφωνα με τους επιστήμονες που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, να χτυπήσει καταστροφικό τσουνάμι τις ακτές της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

Σφοδρότατη επίθεση των συριακών δυνάμεων στη βόρεια Χάμα υπό την «ομπρέλα» των ρωσικών μαχητικών (βίντεο) Ο ΑΣΣΑΝΤ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ


Γενική και σφοδρή είναι η επίθεση που πραγματοποιούν από σήμερα το πρωί  τα συριακά στρατεύματα στην βόρεια Χάμα εναντίον των δυνάμεων της al-Nusra σε μια πλήρη επίθεση της οποίας ηγείται η επίλεκτη μονάδα των «Τίγρεων».

Caretta-Caretta αργοπεθαίνει αβοήθητη στην παραλία Ζαχάρως [video]


Από τις 10 το πρωί της Παρασκευής διερχόμενοι από την παραλία της Ζαχάρως...
(«Παρά θιν αλός») αντιλήφθηκαν τραυματισμένη στο κεφάλι θαλάσσια χελώνα να έχει ξωκείλει…

Bίντεο-σοκ: Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor οδηγάει χωρίς κράνος στο αντίθετο ρεύμα! - Αυτός εγγυάται την ασφάλεια των παικτών; ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ


Είναι τουλάχιστον ύποπτο ότι την στιγμή που όλοι ασχολούνταν με το τροχαίο στο Survivor και τον τραυματισμό των Ελλήνων παικτών, ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali ανέβασε ένα βίντεο story στο Instagram του που τον δείχνει να οδηγεί μηχανή χωρίς κράνος, να περνά στο αντίθετο ρεύμα και να βιντεοσκοπεί χασκογελώντας περήφανος για το «κατόρθωμα»!

Μυστική Αθήνα: Η γέφυρα του Όθωνα, ο λίθος του Ιακώβ, και ο Πάνας... ΦΩΤΟΣ


Μια αποκαλυπτική έρευνα-άρθρο...

«Αντίθετα με τα στοιχειά της φύσης που ενοικούν τις γέφυρες στα παραδοσιακά παραμύθια,
είναι κοινός τόπος πως οι γέφυρες στις μεγαλουπόλεις στεγάζουν συχνά παράνομες,
παρασιτικές ή/και έκπτωτες δραστηριότητες των κοντινών κοινοτήτων…» *

Κυστικό τεράτωμα που βρέθηκε στις ωοθήκες 16χρονης Γιαπωνέζας, περιείχε έναν μικροσκοπικό τέλεια σχηματισμένο εγκέφαλο. Τερατώματα που περιέχουν εγκεφαλικά κύτταρα, συνδέονται με την εμφάνιση της Anti-NMDAR εγκεφαλίτιδας

  ένα ασυνήθιστο κυστικό τεράτωμα βρέθηκε στις ωοθήκες ενός 16χρονου κοριτσιού, στην Ιαπωνία,το ώριμο κυστικό τεράτωμα  (mature cystic teratoma)  πλάτους 10 εκατοστών ανακαλύφθηκε τυχαία, όταν το κορίτσι υποβλήθηκε σε σκωληκοειδεκτομή.

Οι νέες εισφορές για μηχανικούς, δικηγόρους και υγειονομικούς του Δημοσίου


Περαιτέρω οδηγίες παρέχονται σε Κοινή Υπουργική Απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη και του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου, για τις περιπτώσεις

ΒΟΜΒΑ! EΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΚΙΤΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ - ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΧΡΟΝΙΑ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΙΤΣΙΚΗΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!! ΒΙΝΤΕΟ

tourkia ellada

Να έχουμε το νου μας

Έως τις 7 Απριλίου οι εισφορές εργοδοτών για «μπλοκάκια»


Προθεσμία έως την Πέμπτη 7 Απριλίου έχουν οι εργοδότες που απασχολούν εργαζομένους με δελτίο παροχής υπηρεσιών

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που εμπλέκεται στο κύκλωμα παράνομης νομιμοποίησης αλλοδαπών γυναικών.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην πολύκροτη υπόθεση της παράνομης νομιμοποίησης αλλοδαπών γυναικών.

Ε.Ο.Πατρών - Πύργου Λεχαινά: Πλαγιομετωπική σύγκρουση με 2 νεκρούς


Ακόμα 2 άτομα νεκροί στην "Ε.Ο." Πατρών - Πύργου, ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο.....
Σοβαρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με 2 νεκρούς συνέβη λίγο μετά της 15:30 στην Ε.Ο.Πατρών - Πύργου στην διασταύρωση των Λεχαινών. Σύμφωνα με πληροφορίες

Πρωτοφανής απόφαση για Πανελλαδικές



Δώρον άδωρον το πέμπτο μάθημα, καθώς οι υποψήφιοι εδώ και δύο χρόνια έχουν προετοιμαστεί για τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν.

Τι γράφει η συναγωγή του Σατανά για τον Χριστό - ΒΙΝΤΕΟ

Τι γράφει η συναγωγή του Σατανά για τον Χριστό - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Εβραίοι δεν κρύβουν το μίσος τους για τον Ιησού Χριστό.

Μάλιστα το εκφράζουν μέσα στο ιερό τους Ταλμούδ. Εκεί αναφέρουν ύβρεις κι υποτιμητικά σχόλια για τον Θεάνθρωπο Ιησού.

Απίστευτη αγγελία σε τοπική εφημερίδα - φωτο


70 χρόνια από την απελευθέρωση των Δωδεκανήσων -Ο λόγος που δεν γιορτάζουμε την επέτειο σήμερα


Εορτάζεται σήμερα στο νησί της Ρόδου η επέτειος κατά την οποία πριν από 70 χρόνια παραδόθηκαν τα Δωδεκάνησα στην Ελλάδα από την Βρετανούς που τα είχαν καταλάβει στο πλαίσιο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου.