Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Υπάλληλοι της Μεταφραστικής Υπηρεσίας «εξαλβανίζουν» τα ονόματα Βορειοηπειρωτών – Ηλίθιοι ή ύποπτοι;

Υπάλληλοι της Μεταφραστικής Υπηρεσίας «εξαλβανίζουν» τα ονόματα Βορειοηπειρωτών – Ηλίθιοι ή ύποπτοι;
Η Μεταφραστική Υπηρεσία εξαλβανίζει τα ονόματα Βορειοηπειρωτών, καταγγέλλει η Κυριακάτικη Δημοκρατία.

ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ Ε.Ε ; ΒΙΝΤΕΟ



ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΡΟΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ !!!!!!

Βίντεο: Ένταση στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη - ανοιχτή συζήτηση με τίτλο: «Η Τέχνη αποτυπώνει τον μετανάστη» - ΜΑΤ εναντίον ομάδας CIAΝΑΡΧΙΚΩΝ KAI CIAΡΙΣΤΕΡΩΝ (ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ; ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ)

Βίντεο: Ένταση στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη - ΜΑΤ εναντίον ομάδας νεαρών

 Μετά τη χθεσινή εισβολή...

Σε αίθουσα του ΠΑΜΑΚ ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση με τίτλο: «Η Τέχνη αποτυπώνει τον μετανάστη» - Άρχισαν μικροσυμπλοκές 

Ψευδόμενοι ὑποκριτὲς δηλητηριάζουν (κι «ἀπειλοῦν») τοὺς Ἕλληνες!!!



 δολοφόνος τοῦ Μελιγαλᾶ, πού σκότωσε μικρά παιδιά;;;
Πᾶτε καλά; Εἶστε σοβαροί;
Τὶ πράγματα εἶναι αὐτά; Δηλώνετε τὶ εἶστε!!! Ἔχουμε μίαν Κυβέρνηση Δολοφόνων!
Μέχρι καὶ τὸ ΚΚΕ πῆγε ἐκεῖ.
Τὰ εἴδαμε ὅλα!
Ἂς δοῦμε ὅμως μίαν μαρτυρία:

Η τελευταία συνέντευξη της γιαγιάς του Παντελή Παντελίδη- Η εξομολόγησή της για τον εγγονό της λίγο πριν φύγει από τη ζωή ΒΙΝΤΕΟ


Η γιαγιά του Παντελή Παντελίδη, μητέρα του πατέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Σταύρου, έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Πτήσεις μαχητικών πάνω από την Ακρόπολη!


Ψυχραιμία πρόκειται για φωτογράφηση! Η χαμηλή πτήση σχηματισμού μαχητικών αεροσκαφών πάνω από την Αθήνα,ενδεχομένως να ανησύχησε τους πολίτες

ΛΥΣΣΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΦΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΒΙΝΤΕΟ



Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα όργανα στη Μύκονο άρχισαν. Το βίντεο με τις 8 γυναίκες κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τις ίδιες να το απολαμβάνουν...

Πήλινα σπίτια από 1.500 ευρώ

Πήλινα σπίτια από 1.500 ευρώ
Τα cobόσπιτα είναι κτίσματα με το μικρότερο δυνατό οικολογικό και οικονομικό κόστος. Φτιάχνονται με τα χέρια σαν γλυπτά, από υλικά του άμεσου περιβάλλοντός και σύμφωνα με μια πανάρχαια τεχνική. Ο Κώστας Κοντομάνος είναι ένας οικονομολόγος που μυήθηκε σ’ αυτή.

Τρίτη ημέρα εκτός λειτουργίας η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ -Ποιοι χάνουν την προθεσμία υποβολής αιτήσεων


Eκτός λειτουργίας βρίσκεται η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ εδώ και τουλάχιστον 3 ημέρες σύμφωνα με καταγγελίες ενδιαφερόμενων πολιτών

ΣΟΣ ακυρώνουν την Ειδική Αγωγή! Αφορά τα παιδιά με ειδικές ανάγκες

Η Ειδική Αγωγή αφορά τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Τα παιδιά με ειδικές ανάγκες είναι πολίτες της χώρας μας, είναι πολίτες του κόσμου μας σαν εσένα, εμένα, σαν τον διπλανό σου! Αυτα τα παιδιά έχουν ιδιαιτερότητες και επιβάλλεται προς αυτά εκπαίδευση από δάσκαλο Ειδικής Αγωγής αφού σε μεγάλο ποσοστό με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορούν να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο ως ενεργοί πολίτες!

Οργή Αμβρόσιου για Τσίπρα, Μπελογιάννη και... «Κομμουνιστο-Συμμορίτες»! «Βρήκε χρόνο για να τιμήσει τον αρχι-δολοφόνο των νηπίων αλλά την 25η Μαρτίου δεν είπε ούτε μια λέξη για την Αγία Λαύρα και τον Παλαιών Πατρών Γερμανό!»

Οργή Αμβρόσιου για Τσίπρα, Μπελογιάννη και... «Κομμουνιστο-Συμμορίτες»!

Με ανάρτηση στο ιστολόγιό του

Πρωτοφανής επίθεση στον Πρωθυπουργό με αφορμή τα εγκαίνια του Μουσείου στην Αμαλιάδα. «Βρήκε χρόνο για να τιμήσει τον αρχι-δολοφόνο των νηπίων αλλά την 25η Μαρτίου δεν είπε ούτε μια λέξη για την Αγία Λαύρα και τον Παλαιών Πατρών Γερμανό!» γράφει μεταξύ άλλων 

Λαφαζάνης: Η συμφωνία για την αξιολόγηση θα περιλάβει πολλά εγκλήματα - Το μεγαλύτερο της ΔΕΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!



Αυτό που θέλω να πω, γιατί έχει μεγάλη σημασία, είναι ότι η πώληση των μονάδων λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, σε ένα ύψος 40% του δυναμικού της ΔΕΗ, αν είναι τόσο και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί, δεν είναι πώληση μονάδων, δεν είναι μόνο το τέλος της ΔΕΗ.

Πώς οι πράκτορες της Άγκυρας «τουρκεύουν» μικρά ελληνόπουλα στη Θράκη!


ΜΕ ΧΡΗΜΑ Ή ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ

Πολύ περίεργοι τρόποι εκτουρκισμού των Ελλήνων μουσουλμάνων στη Θράκη.

Όταν οι γελωτοποιοί της τηλεόρασης «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» κοροιδεύουν τον ΧΡΙΣΤΟ των Παθών. Πόσα τους δίνεις ρε ΚΥΡΙΑΚΟΥ για να χλευάζουν το ΘΕΟ μας; Στον μωάμεθ θα το έκαναν αυτά τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ή θα έβρισκαν το κεφάλι τους στον πάσσαλο; (ΒΙΝΤΕΟ)

radio-arvyla-570-1280x863-600x275

Τροχαίο στην Εγνατία με εμπλοκή πούλμαν που μετέφερε μαθητές Μετά το Μέτσοβο

Τροχαίο στην Εγνατία με εμπλοκή πούλμαν που μετέφερε μαθητές

Καραμπόλα έξι οχημάτων - Οι μαθητές από την περιοχή του Μεσολογγίου έχουν κιόλας απομακρυνθεί από τον τόπο του ατυχήματος

Σοκ και δέος για τη «σάλπιγγα της αποκάλυψης» – Η εξήγηση που δίνει η NASA



To βαθύ βουητό και ο απόκοσμος αυτός ήχος, ο οποίος μάλιστα έχει συνδεθεί με εξωγήινη προέλευση από ορισμένους ερευνητές-οπαδούς της συνωμοσιολογίας, ακούγονται σε πολλά μέρη στη Βρετανία, κυρίως τις νυχτερινές ώρες.

Το πανέμορφο νησί που δεν έχει ποτέ εξερευνηθεί επειδή οι ντόπιοι σκοτώνουν όλους τους επισκέπτες ΒΙΝΤΕΟ



Αν το δεις από αεροφωτογραφία ή το Google Maps η Νήσος του Βόρειου Σέντινελ φαίνεται να είναι ένας μικρός παράδεισος.
Αν πλησιάσεις την ακτή σίγουρα θα τραυματιστείς ή ακόμα χειρότερα δεν θα φύγεις ζωντανός....

Ο γαμπρός του Τραμπ στο Ιράκ


Ο Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, βρίσκεται...
σε επίσκεψη στο Ιράκ με τον στρατηγό Τζόζεφ Ντάνφορντ, επικεφαλής του αμερικανικού ΓΕΕΘΑ, ανακοίνωσε στέλεχος της κυβέρνησης Τραμπ χθες.

Στο 325% έφτασε το παγκόσμιο χρέος! - Κατά τ'άλλα η Ελλάδα με 125% ήταν το πρόβλημα...ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΒΙΝΤΕΟ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Στο δυσθεώρητο 325% του παγκόσμιου ΑΕΠ έφτασε το παγκόσμιο – ιδιωτικό και δημόσιο – χρέος το 2016, με συνολική ονομαστική αξία στα 215 τρισεκατομμύρια δολάρια (201,5 τρισ. ευρώ), σύμφωνα με την έκθεση του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (Institute for International Finance, IIF) δημιουργώντας την πιο απλή και απλοϊκή απορία:

Εμινέ Γεσίρ: Ελληνίδα μουσουλμάνα, διευθύντρια και των δύο «Survivor» Από τα καλλιστεία του «playboy» στην πιο κερδοφόρα παραγωγή ΦΩΤΟΣ


Στον Αγιο Δομίνικο βρίσκεται η 28χρονη εστεμμένη καλλονή από την Ξάνθη, η οποία άφησε τις πασαρέλες για να βρεθεί στο τιμόνι τόσο του ελληνικού όσο και του τουρκικού ριάλιτι επιβίωσης, όχι ως παίκτρια, αλλά ως δεξί χέρι του πανίσχυρου Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί

Ρωσία προς Τουρκία: Οφθαλμόν αντί οφθαλμού

Ρωσία προς Τουρκία: Οφθαλμόν αντί οφθαλμού
(Φωτ.: reuters.com)
Σκληρή απάντηση έδωσε η κυβέρνηση της Ομοσπονδίας της Ρωσίας, στο ενδεχόμενο η Τουρκία να επιμείνει στην απαγόρευση εισαγωγής σιτηρών από τη Ρωσία, χωρίς την επιβολή ειδικών δασμών.

«Πολυβόλο» με 11 κατασχέσεις ανά λεπτό από την εφορία - 5.000 κάθε μέρα! Υπερδιπλάσιες σε σχέση με το προηγούμενο έτος

«Πολυβόλο» με 11 κατασχέσεις ανά λεπτό από την εφορία - 5.000 κάθε μέρα!

«Ριφιφί» σε 1,5 εκατομμύριο λογαριασμούς το 2016 έκανε το κράτος - Ένας στους δύο χρωστά και δεν μπορεί να πληρώσει από 1 έως 500 ευρώ χρέη από φόρους

ΦΡΕΓΑΤΕΣ, ΑΡΜΑΤΑ & ΜΙΖΕΣ – Νέα τροπή στην υπόθεση Παπαντωνίου



Νέα στοιχεία που δίνουν άλλη τροπή στη διερεύνηση της υπόθεσης των εξοπλιστικών επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου απέστειλαν, πριν από λίγες ημέρες οι ελβετικές δικαστικές αρχές στη χώρα μας, για ευρήματα που ανοίγουν την έρευνα, τόσο της Δικαιοσύνης όσο και της Βουλής, κι ενδέχεται να αποδείξουν στο τέλος και την ύπαρξη μαύρου πολιτικού χρήματος.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ… ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ «ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ» (ΦΩΤΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ)!



Σκηνές σωβινιστικού και ιεροπολεμικού (τζιχαντιστικού) αμόκ διαδραματίστηκαν σε εκδήλωση της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

«Κρύψτε» πριν πόση ώρα είχατε «μπει» στο facebook - «Εξαφανίστε» τα ίχνη σας με μόλις δυο βήματα


Όλοι έχουμε προσέξει φίλους μας στο chat που δίπλα από το όνομα τους λέει π.χ 15 λεπτά, 1 ώρα κ.τ.λ. Αυτή η ώρα δείχνει το πόση ώρα έχετε να μπείτε στο Facebook. Ακόμα να είστε και offline! Αυτό βέβαια ισχύει και για εσάς.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρετανικά πολεμικά σκάφη καταδίωξαν ισπανικό περιπολικό στο Γιβραλτάρ! Η Τ.ΜΕΪ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Δεν πέρασαν ούτε καν δύο ημέρες και η Τ.Μέϊ έδειξε ότι προκειμένου να υπερασπιστεί βρετανικό έδαφος είναι διαθέσιμη να προχωρήσει και σε πολεμικές ενέργειες κατά ενός συμμάχου στο ΝΑΤΟ και πρώην όπως εξελίσσεται με το Brexit «αδελφού» κράτους εντός της ΕΕ και έτσι βρετανικά πολεμικά καταδίωξε ισπανική κανονιοφόρο!

Ότι θα δείτε, δεν έγινε στο Ισλαμαμπάντ, αλλά εν Αθήναις ΜΕΣΑ στο Γκάζι !!!! ‘Ν Α Ν Ι – Ν Α Ν Ι’ ΤΟ …Χ Α Τ Ζ Α Ρ Ι ΦΘΑΝΕΙ….

Μήν «μπερδευτείτε»! Ότι θα δείτε, δεν έγινε στο Ισλαμαμπάντ, αλλά εν Αθήναις ΜΕΣΑ στο Γκάζι !!!!
‘Ν Α Ν Ι – Ν Α Ν Ι’ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΤΟ …Χ Α Τ Ζ Α Ρ Ι ΦΘΑΝΕΙ….
Ο ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ «ΑΥΣΤΗΡΟΣ» ΚΥΡΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΛΗΤΗΣ (μέσα στο Γκάζι) ΚΑΙ ΜΑΣ «ΚΟΥΝΑΕΙ»
ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ, ΕΙΝΑΙ
Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ – ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ – «ΠΡΟΕΔΡΟΣ»
ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ!

Οι αναγνώστες μας βαρέθηκαν με την «διαφορετικότητα» στα κόμικς μας, λέει ο αντιπρόεδρος πωλήσεων στην Marvel


O αντιπρόεδρος του στούντιο πωλήσεων της Marvel λέει ότι ορισμένα καταστήματα του έχουν πει ότι οι άνθρωποι «έχουν βαρεθεί» από νέες γυναίκες και εκπροσώπους «εθνοτικών μειονοτήτων» να υποδύονται χαρακτήρες της Marvel.

Εγώ βοηθάω τα ζώα εσύ τι ζόρι τραβάς;

Εγώ βοηθάω τα ζώα εσύ τι ζόρι τραβάς;
Ως πότε θα ακούω το «περίφημο»: «Εδώ οι άνθρωποι πεινάνε και εσείς ασχολείστε με τα ζώα;». «Αγαπητέ - δήθεν ευαίσθητε - δυστυχισμένε - μίζερε και ανολοκλήρωτε άνθρωπε», που ποτέ δεν είχες την ευτυχία να νιώσεις την αγνή και αμέριστη αγάπη των ζώων, αυτά έχω να σου πω και βαλ’ τα καλά στο μυαλό σου:

Ξεκίνησε επιχείρηση τουρκικών δυνάμεων στην Τούντσελι κατά του PKK



 Απρίλιος 4, 2017. 18:42
Συντονισμένη επιχείρηση των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας ξεκίνησε την επαρχία Τούντσελι της Τουρκίας κατά των Κούρδων αυτονομιστών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), μια εκστρατεία που συνδέεται με τη λήξη της χειμερινής περιόδου στην περιοχή.

Αναλυτής των NYT: Τρομακτικό το ανθρώπινο κόστος από τα Μνημόνια στην Ελλάδα


Το παράδειγμα της παρέμβασης των θεσμών στη χώρα μας και η εντύπωση που έχει προκαλέσει στους λαούς της Ευρώπης, είναι δυνατόν να εντοπιστεί στα βαθύτερα αίτια τέτοιων σοβαρών εξελίξεων όπως το Brexit, ή η άνοδος της

Πακιστάν: Οι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου κέρδισαν νομική μάχη για την ταυτότητά τους



Απρίλιος 4, 2017. 20:37
Ισλαμαμπάντ. 
Πακιστανικό δικαστήριο διέταξε τις αρχές να καταμετρήσουν ξεχωριστά, κατά τη διάρκεια της απογραφής του πληθυσμού, την κοινότητα που θεωρείται ότι είναι απόγονοι των πολεμιστών και εισβολέων του ξακουστού Έλληνα, Μεγάλου Αλεξάνδρου, γράφει, σήμερα, το αλβανικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων (ata.gov.al)

Άγνωστο Σκάφος Μπροστά στον ISS ή… Σύσκεψη σε Τροχιά; (video)


Αυτό εμφανίστηκε στην κάμερα του ISS και έμεινε για 7 λεπτά.
Νόμιζα ότι ήταν μόνο αντανάκλαση του φακού, αλλά ξεχάστε το, καθώς ορισμένα πράγματα συνέβαιναν καθώς προχωρούσε.
Εκπληκτικό σκάφος μπροστά στον ISS ή σύσκεψη σε τροχιά;

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ > Διορθόδοξη Επιστημονική Ημερίδα για την καταδίκη του Οικουμενισμού και της Ψευδοσυνόδου της Κρήτης


Αλβανός «ψευδοϊστορικός»: «Το 1997 η Τουρκία δεν άφησε την Ελλάδα να εισβάλει στη χώρα μας»! (φωτό)


Αλβανός ιστορικός για... κλάματα ισχυρίζεται ότι η Τουρκία σταμάτησε «ελληνική εισβολή» το 1996-1997 στην Αλβανία.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΙΜΑΜΗΔΕΣ «ΕΞΑΓΕΙ» Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, (ΕΛΛΑΔΑ?)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το τελευταίο σκάνδαλο κατασκοπείας που ξέσπασε στην Γερμανία με τους Τούρκους ιμάμηδες, έγινε αιτία να αποκαλυφτεί ότι η Τουρκία εκπαιδεύει ιμάμηδες για να πάνε στο εξωτερικό και να κάνουν κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας και προπαγάνδα στους τουρκόφωνους μουσουλμάνους και όχι μόνο.

LGBTQ: Έξω από το σπίτι της κόρης του Τραμπ ΒΙΝΤΕΟ

LGBTQ: Έξω από το σπίτι της κόρης του Τραμπ

Διαμαρτυρήθηκαν κατά της δήθεν υπερθέρμανσης

Το ζώο Sasquatch της κρυπτοζωολογίας, αναγνωρίζεται ως επίσημο ζώο cryptid στην Ουάσινγκτον, για τη μεγάλη συμβολή του στα οικοσυστήματα και την πολιτιστική κληρονομιά


Ολύμπια, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες, η γερουσιάστρια Ann Rivers  (Republican Senator of La Cente), επιδιώκει να ορίσει με νομοσχέδιο,  το ζώο ( Σάσκουατς) Sasquatch της κρυπτοζωολογίας, ως επίσημο   “official cryptid” της Ουάσιγκτον.

Κάθε Δόντι είναι Συνδεδεμένο με Ένα Όργανο του Σώματος – Ο Πόνος στα Δόντια Μπορεί να είναι Ένδειξη Ασθένειας

 
Οι επαγγελματίες ρεφλεξολόγοι ακολουθούν τα μονοπάτια των μεσημβρινών των δοντιών για να βελτιώσουν τις θεραπευτικές πρακτικές τους. Έτσι, και ο καθένας μας, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δόντια για να διαγνώσει μια πάθηση ή ακόμα και να θεραπεύσει τα μέρη του σώματος με το οποία είναι συνδεδεμένα.

Η ψυχή έχει μνήμη κι αναγνωρίζει τη «δίδυμη» της όταν τη βρει.


Μερικούς ανθρώπους τους συμπαθούμε με την πρώτη ματιά, άλλους τους αντιπαθούμε και μας απωθουν, χωρίς να μας έχουν κάνει κάτι, χωρίς να τους γνωρίζουμε.

Δείτε που πάνε τα χρήματα όλου του κόσμου!!!



Ο πλούτος των 62 πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου συνεχίζει να αυξάνεται, με αυτή την σούπερ-πλούσια μικρή ομάδα ανθρώπων να ελέγχει 1,76 τρισ. δολάρια, ποσό ίσο με αυτό που αντιστοιχεί στην περιουσία 3,5 δισ. ανθρώπων, που είναι ο μισός περίπου πληθυσμός της γης.

Οι Ρώσοι βομβάρδισαν τουρκόφιλους τζιχαντιστές παραβιάζοντας τον τουρκικό εναέριο χώρο (βίντεο)

Οι Ρώσοι βομβάρδισαν τουρκόφιλους τζιχαντιστές παραβιάζοντας τον τουρκικό εναέριο χώρο (βίντεο)
Το βράδυ του Σαββάτου ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα πραγματοποίησαν αεροπορικά χτυπήματα σε στόχους των τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα, στη βορειοδυτική επαρχία της Ιντλίμπ στη Συρία, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.

«ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ»: ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ


ΠΡΩΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ Α ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΠΑΛΦΟΥΡ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Έρχεται και το τέλος της ελεύθερης αλιείας agenda 2030 video

Έρχεται και το τέλος της ελεύθερης αλιείας

Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου

Άρειος Πάγος: Στα 5 χρόνια η παραγραφή της συκοφαντικής δυσφήμισης μέσω ίντερνετ



Στα πέντε χρόνια και όχι στα τρία, όπως ισχύει για τις εφημερίδες και τα περιοδικά παραγράφεται το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης όταν διαπράττεται μέσω internet. Αυτό έκρινε το ΣΤ΄ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με την υπ΄ αριθμ. 192/2017 απόφαση του.

Τροχονόμος εκτός υπηρεσίας έσωσε 70χρονη από τα χέρια ληστή από το Ουζμπεκιστάν που πήγε να της πάρει τον σταυρό από το λαιμό


Από τα χειρότερα γλύτωσε χθες το πρωί μία 70χρονη Βολιώτισσα που περπατούσε αμέριμνη στην οδό Παγασών, όταν 30χρονος αλλοδαπός από το Ουζμπεκιστάν, της επιτέθηκε με σκοπό να της αρπάξει τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της. «Φύλακας άγγελος» αποδείχτηκε για αυτή

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ TΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ; ΒΙΝΤΕΟ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βάζουν λουκέτο περισσότερες από δύο βιοτεχνίες ημερησίως



Περισσότερες από δύο βιοτεχνίες έβαζαν λουκέτο κατά μέσο όρο καθημερινά στη Θεσσαλονίκη στο πρώτο τρίμηνο του 2017 αδυνατώντας να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους,

Νέα τράπεζα-κολοσσό φτιάχνει η Ινδία

Νέα τράπεζα-κολοσσό φτιάχνει η Ινδία
Προβλέπεται ανακατάταξη στο παγκόσμιο πιστωτικό σύστημα

Συγκλονιστικό θαύμα του Αγίου Εφραίμ: "Πες το δυνατά παιδί μου σε όλους να το ακούσουν ότι.."


Κάποια χρονιά, παραμονή τής γιορτής τού Αγίου, όλες οι αδελφές τής Ι. Μονής ετοίμαζαν
χαρούμενες την Εκκλησία Του. Η αείμνηστη Γερόντισα Μακαρία είχε ανέβει σε μία καρέκλα και

Σέρβος ειδικός: Το Κοσσυφοπέδιο πρακτικά έχει στρατό


Οι Αλβανοί του Κοσσόβου εκπαιδεύονται από Αμερικανούς, σημειώνει η σερβική  Vesti On Line

Στοιχεία σοκ: Πάνω από 30.000 κορίτσια κάτω των 16 υποβάλλονται κάθε χρόνο σε έκτρωση


Τις 150.000 ετησίως αγγίζει ο αριθμός των αμβλώσεων στην Ελλάδα - Παντελής έλλειψη σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στον πληθυσμόΤουλάχιστον 30.000 νεαρά κορίτσια, ηλικίας κάτω των 16 χρόνων, καταφεύγουν κάθε χρόνο στην Ελλάδα στην

Οι όμορφοι δελφίνοι, όμορφα …τα αρπάζουν;



Η υπόθεση που φέρνει σήμερα στο φως η «Εφ.Συν.» αφορά μια πρωτοφανή παρέμβαση του υπουργού Υγείας στην επιτροπή τιμολόγησης φαρμάκων του υπουργείου, που ευθέως οδηγούσε στην ευνοϊκή μεταχείριση συγκεκριμένου σκευάσματος ευρείας κατανάλωσης. Μετά την τροπολογία για τον τρόπο