Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Θεανώ Φωτίου : Ηγέτες σαν τον Τσίπρα γεννιούνται κάθε εκατό χρόνια ΒΙΝΤΕΟ


"Ο Τσίπρας είναι ένας ηγέτης παγκόσμιας ακτινοβολίας, απ' αυτούς που γεννιούνται κάθε 100 χρόνια" δήλωσε η Θεανώ Φωτίου.

ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΜΑΪΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

 Αρχές Μαΐου αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, στην περιοχή του Βοτανικού, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος της κοινοπραξίας και διευθύνων σύμβουλος της Intrakat, Πέτρος Σουρέτης.

CIAΝΑΡΧΙΚΟΙ επιχείρησαν να μπουν στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στου Ρέντη - 22 προσαγωγές ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ


Ομάδα CIAΝΑΡΧΙΚΩΝ επιχείρησε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα να εισέλθει στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Αποκαλύψεις ΣΟΚ από τον Ιωάννη Μάζη: «Η Επίθεση Του Τραμπ Στη Συρία Είχε Στόχο Τον Πούτιν» Ηχητικό

Μάζης στον Realfm 97,8 : Η επίθεση του Τραμπ στη Συρία είχε στόχο τον Πούτιν

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο Ιωάννης Μάζης, καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, υποστήριξε ότι η επίθεση του Τραμπ στη Συρία είχε στόχο τον Πούτιν.

Αποκάλυψη: Αυτά πληρώνει η Σουηδία

Αποκάλυψη: Αυτά πληρώνει η Σουηδία
10 λόγοι που καθιστούν την Σουηδία καταφύγιο τρομοκρατών

Ο Ασαντ «ρίχνει χημικά», ο Σαντάμ «είχε χημικά», «Ο Καντάφι έκρυβε χημικά»: Η προπαγάνδα ως προκάλυψη της επίθεσης των ΗΠΑ

Γράφει ο Λεωνίδας Βουρλιώτης

Αιφνιδιαστικούς βομβαρδισμούς με πυραύλους εξαπέλυσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον αεροπορικής βάσης των κυβερνητικών δυνάμεων του Μπασάρ Αλ Άσαντ στη Συρία, σε μία κίνηση που απειλεί να βάλει «φωτιά στην πυριτιδαποθήκη» της Μέσης Ανατολής και της ευρύτερης περιοχής.

ΣΥΡΙΑ μια τραγωδία που δεν τελειώνει ΒΙΝΤΕΟ

   
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ !ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ !!


Τελειωσαν!!Και το καταλαβαινουν καλα!!
Τωρα ειναι η ωρα να αφησουμε πισω τις γκρινιες,τις διαφορες και τις ανοησιες που μας προσφερουν για καταναλωση!

Πόλη - φάντασμα η Στοκχόλμη μετά την φονική επίθεση με φορτηγό που καρφώθηκε σε πολυκατάστημα με νεκρούς και τραυματίες Δύο προσαγωγές υπόπτων ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ

Φορτηγό έπεσε σε πολυκατάστημα στη Στοκχόλμη - Πέντε νεκροί

Σε «κατάσταση πολιορκίας» η σουηδική πρωτεύουσα, που μπήκε στον «χάρτη του τρόμου» - Επιβεβαιωμένοι τέσσερις οι νεκροί και 15 οι τραυματίες- ανάμεσά τους και παιδιά-  μετά τη διαδρομή θανάτου του φορτηγού σε πολυσύχναστο πεζόδρομο, πριν «καρφωθεί» σε πολυκατάστημα

O Παρασκευόπουλος υπερασπίζεται το νόμο για την αποσυμφόρηση των φυλακών Κάνει λόγο για προπαγάνδα και άκρατο λαϊκισμό

Φωτογραφία: SOOC
Μια μέρα μετά τη νέα στοχοποίηση του νόμου 4322/2015 ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης με δήλωσή του υπερασπίζεται τη νομοθετική πρωτοβουλία του κάνοντας λόγο για προπαγάνδα

Δύο ώρες προθεσμία έδωσε ο Πούτιν στον Τραμπ!

Δύο ώρες προθεσμία έδωσε ο Πούτιν στον Τραμπ!
Μετά τι γίνεται;

»Παράπλευρες απώλειες »: 15 νεκροί οι 4 παιδιά.Χτυπήθηκαν χωριά στη Χομς από ΗΠΑ.Από τον κατά λάθος βομβαρδισμό του Ομπάμα στη Ντέιρ Έζζορ κατά του συριακού στρατού στην εσκεμμένη επίθεση του Τραμπ..NATO,Ισραήλ,Τουρκία κ.α συγχαίρουν.ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ……ΒΙΝΤΕΟ


Η συριακή προεδρία κατήγγειλε ότι «ότι όλη αυτή η αμερικανική επιχείρηση δεν είναι πραά μια ηλίθια ενέργεια και ανεύθυνη κι αποκαλύπτει την κοντόφθαλμη οπτική της  (…) και την τύφλωσή της σε πολιτικοστρατιωτικά σχέδια.»

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ της Στρατιωτικής επιχείρησης στη Συρία με τις ευλογίες του Τραμπ

Με βομβαρδισμούς απαντούν οι Ηνωμένες Πολιτείες στη θηριωδία στην πόλη Χαν Σεϊχούν της Συρίας, με θύματα 86 αμάχους. Τα ξημερώματα της Παρασκευής εκτοξεύτηκαν 59 πύραυλοι «Τόμαχοκ» που έπληξαν αεροσκάφη, καταφύγια αεροσκαφών, εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων και πολεμικών εφοδίων, αποθήκες πυρομαχικών, θέσεις αντιαεροπορικής άμυνας, αλλά και επίγεια ραντάρ.

Με τα «ελληνικά» Arleigh Burke κτύπησαν οι ΗΠΑ – Ποιες είναι οι ρωσικές ναυτικές δυνάμεις τώρα σε Α.Μεσόγειο και Συρία ΒΙΝΤΕΟ


ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΑ ΤOY US NAVY

του Πέτρου Αναστασίου

Με τα «ελληνικά» αντιτορπιλικά κλάσης Arleigh Burke, αυτά δηλαδή που *** οι ΗΠΑ θα εκχωρήσουν στην Ελλάδα και το Πολεμικό Ναυτικό μεταξύ 2019-2020 κτύπησε το αμερικανικό Ναυτικό την Συρία.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Φορτηγό αυτοκτονίας με ισλαμιστή οδηγό «θέρισε» ανθρώπους στη Στοκχόλμη! – Τουλάχιστον 3 νεκροί (φωτό & βίντεο)


ZΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

της Μαρίνας Νικολάκη

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές στη Στοκχόλμη.

Ένα φορτηγό με οδηγό άτομο μουσουλμανικού θρησκεύματος έπεσε πάνω σε ανθρώπους, σε δρόμο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Τι πέτυχαν οι ΤΟΜΑΧΟΚ στη Συρία; Όχι και πολλά όπως δείχνει το βίντεο


Οι Αμερικανοί λένε ότι οι 59 ΤΟΜΑΧΟΚ που έπεσαν στο έδαφος της Συρίας,στην μεγάλη τους πλειοψηφία έπληξαν τους στόχους που είχαν επιλεγεί.

5 Λόγοι Για Να Κλείσεις Την Τηλεόραση Οριστικά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ.Ρωσικό Υπ.Άμυνας: »οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από τα 2 αμερικανικά πλοία που ήταν κοντά στην Κρήτη. »……

Ταπεινωτική ανάμειξη της Ελλάδας στην απροκάλυπτη και παράνομη σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο Eκπρόσωπος του ρωσικού Υπ.Άμυνας ο Konachenkov κατήγγειλε: « Στις 7 Απριλίου και ώρα μεταξύ 3:42 και 3:56 a.m. ώρα Μόσχας  [00:42-00:56 GMT] μια μαζική επίθεση από 59 πυραύλους Tomahawk cruise διαπράχθηκε από 2 καταδρομικά του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού  τα [Ross και Porter], από τη Μεσόγειο Θάλασσα κοντά στο νησί της Κρήτης  στοχεύοντας τη συριακή αεροπορική βάση Ash Sha’irat [Homs επαρχία].

Αλβανία και Κοσσυφοπέδιο υπέρ της επίθεσης των Αμερικανών στη Συρία

Η Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο- οι δύο νέες δορυφορικές οντότητες των ΗΠΑ-  υποστηρίζουν την πυραυλική επίθεση των Αμερικανών  κατά της Συρίας. Με δημοσιεύσεις τους στο Twitter στην αγγλική γλώσσα (για να γίνει κατανοητή στο εξωτερικό) ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Ντιτμίρ Μπουσάτι  και του Κοσσυφοπεδίου ο Ενβέρ Χοτζάι χαιρέτισαν την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Στο Αιγαίο- Αλβανικό πολεμικό πλοίο περισυνέλεξε μετανάστες


Το πλοίο της αλβανικής Ναυτικής Δύναμης «Oriku», που ασχολείται με την επιχείρηση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, για την αποτροπή εισροής παράνομων μεταναστών σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σήμερα το πρωί εντόπισε σκάφος με 60 επιβαίνοντες που ξεκίνησαν από τις ακτές της Συρίας προς τις ελληνικές ακτές, σημειώνει δημοσίευμα του αλβανικού υπουργείου Άμυνας.

Αναλυτές: η βάση ήταν ημιάδεια, όλοι γνώριζαν ό,τι θα συμβεί επίθεση, τα συστήματα S400 S300 δεν λειτούργησαν….Υπάρχει Β πλάνο πίσω από την επίθεση;;;

Donald Trump affirme son autorité sur ses alliés
Υπάρχουν κενά ως προς το χτύπημα των αμερικανών ;; Δημοσιογράφος από Δαμασκό λέει ότι χτυπήθηκε από αμερικανικούς πυραύλους κρουζ η αεροπορική βάση Sha’irat που απέχει μόλις 30km από την πόλη Homs στα ΝΑ και προσθέτει τους προβληματισμούς του:

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ: Για ποιον χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου;


Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

***Καθηγητής διεθνών σχέσεων-Στρατηγικών Σπουδών  στο Τμήμα διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Αρχές Απριλίου 2017 και έχουμε καταιγισμό ειδήσεων  και σχολίων για την επίθεση που διέταξε ο πρόεδρος Τραμπ κατά συγκεκριμένων στόχων κατά της Συρίας λόγω φημολογούμενης χρήσης χημικών όπλων.

Γιατί ο Τράμπ βιάστηκε να βομβαρδίσει τη Συρία; Ο πραγματικός στόχος


Γιατί ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ βιάστηκε τόσο πολύ να επιτεθεί στη Συρία;

Σκληρή απάντηση Πούτιν στον Τραμπ για την επίθεση στη Συρία: «Παραβίασες το διεθνές δίκαιο και επιτέθηκες» – Προανήγγειλε ρωσική αντεπίθεση


Toυ Θ.Μπομπότη

«Η Αμερικανική επίθεση στη Συρία είναι μια πράξη επιθετικότητας κατά κυρίαρχου κράτους, κατά παράβαση των διεθνών νόμων και κάτω από κατασκευασμένες υποθέσεις» τόνισε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αμερικανικά ΜΜΕ: Ρωσική φρεγάτα κατευθύνεται προς τα αμερικανικά σκάφη που εκτόξευσαν τους Tomahawk! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΤΗΝ «ADMIRAL GRIGOROVICH» ΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Νέες μειώσεις και στις επικουρικές συντάξεις


Ένα νέο σύστημα από κύριες και επικουρικές συντάξεις εξετάζει η κυβέρνηση...

Ο Πάπας ζητά συνεννόηση με το Ισλάμ εδώ και τώρα

Ο Πάπας ζητά συνεννόηση με το Ισλάμ εδώ και τώρα

Μανιφέστο Πανθρησκείας στο Βατικανό

Ξύλο και χημικά σε διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας στην Αργεντινή (φωτο)

Ξύλο και χημικά σε διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας στην Αργεντινή (φωτο)
Διαδηλωτές στην Αργεντινή συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων που πραγματοποίησαν  διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα λιτότητας, στα πλαίσια της πρώτης γενικής απεργίας που κήρυξαν τα συνδικάτα μετά την ανάληψη της προεδρίας της χώρας από τον κεντροδεξιό Μαουρίσιο Μάκρι, πριν από 16 μήνες.

Βουλγαρία και Ρουμανία μπλοκάρουν τη μεταφορά στρατιωτικών αεροσκαφών από Ρωσία σε Σερβία


Η Ρουμανία και η Βουλγαρία – κράτη μέλη του ΝΑΤΟ- μπλόκαραν τη μεταφορά ρωσικών στρατιωτικών αεροσκαφών Mig-29 στη Σερβία, εμποδίζοντας προσωρινά τη πραγματοποίηση της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Βελιγραδίου και Μόσχας, όπως αναφέρει το ρουμανικό Mediafax, επικαλούμενο σερβικές ιστοσελίδες.

Άγαλμα Νεφελίμ στο Κέντρο της Αθήνας

Άγαλμα Νεφελίμ στο Κέντρο της Αθήνας

Δίπλα στο άγαλμα έκπτωτου στην πλατεία Καραισκάκη,βλέπουμε ένα άγαλμα με κεφάλι πουλιού και σώμα ανθρώπου.

Οι Εθνοφύλακες δείχνουν την αξία τους – ΦΩΤΟ


Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης της Εθνοφυλακής, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 του μηνός Άσκηση Εξασφάλισης Γέφυρας από το Τάγμα Εθνοφυλακής Καλπακίου, την οποία παρακολούθησε ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.

Ελλάς: Κατάντησαν τη χώρα ένα απέραντο κωλοχανείο, γεμάτο ψυχασθενείς!


Γράφουν οι Αντώνης Γαύρος και Ζαχαρίας Μυτιληνιός
Αυτά που θα σας πούμε σήμερα τσούζουν αρκετά, όμως είναι αυτό που αντιλαμβανόμαστε και νοιώθουμε ότι δεν πρέπει άλλο να εθελοτυφλούμε. Το άρθρο δεν έχει σκοπό ούτε να βρίσει, ούτε να ρίξει ευθύνες. Ούτως ή άλλως αν όχι όλοι, οι περισσότεροι τουλάχιστον πλέον έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας και ξέρουμε ότι η κρίση των Αξιών ήταν αυτή που μας έφερε εδώ που μας έφερε.

TΣΟΥΚΝΙΔΑ:- Κι άλλες απαγορεύσεις για... το καλό μας! ΒΙΝΤΕΟ

  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ρώσοι στρατιώτες εισήλθαν στην Ελληνορθόδοξη πόλη Μαρντέ που βομβαρδίζουν οι τζιχαντιστές φωτος

Ρώσοι στρατιώτες εισήλθαν στην Ελληνορθόδοξη πόλη Μαρντέ που βομβαρδίζουν οι τζιχαντιστές
Τρεις άμαχοι νεκροί και επτά τραυματίες είναι οι απώλειες από τον βομβαρδισμό την Τρίτη της Ελληνορθόδοξης πόλης Μαρντέ (Mhardeh ή Maḥardah), στα βόρεια της επαρχίας Χάμα, από τους τουρκόφιλους ισλαμιστές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA).

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ 322… ΒΙΝΤΕΟ

Σε αυτό το σύντομο βίντεο θα δείτε τις αποδείξεις μιας ΝΕΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ-322 όπως είδαμε και πέρσι- πρόπερσι -και κάθε χρόνο.
Πρώτα θα δείτε τους ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ… όμως επειδή ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!

Υπόθεση Elisa Lam, ο μυστηριώδης θάνατος της, στο στοιχειωμένο ξενοδοχείο Cecil Hotel,


Η υπόθεση της  Elisa Lam που βρέθηκε μυστηριωδώς  νεκρή  στο κακόφημο στοιχειωμένο ξενοδοχείο Cecil Hotel, στο Λος'Αντζελες,το 2013, είναι το θέμα του  φιλμ με τίτλο" What Happened to Elissa Lam? documentary" των Jake Anderson and Jared Salas που κυκλοφόρησε πριν από δυο βδομάδες

Με βροντές και Αστραπές …Χτύπησε ο Στόλος στο Αιγαίο! (φώτο)

IMG_20170405_073920Aπό τη Δευτέρα 03 Απριλίου 2017 διεξάγονται οι εθνικές ασκήσεις “ΑΣΤΡΑΠΗ 4/17” και “ΟΡΜΗ 3/17” στη θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού, Μυρτώου και κεντρικού Αιγαίου Πελάγους και του βορείου, κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου Πελάγους αντίστοιχα, με τη συμμετοχή φρεγατών, πυραυλακάτων, υποβρυχίων, ελικοπτέρων και ομάδων της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών.

Έκκληση ιερέα στην Πολιτεία: 30 Βούλγαροι έχουν καταλάβει χωριό στο Δίλοφο Νίκαιας Λάρισας – Λεηλατούν και τρομοκρατούν

Σε ένα χωριό 80 κατοίκων στη Λάρισα, έχουν εφορμήσει 30 Βούλγαροι οι οποίοι το κατακλέβουν καθημερινά σύμφωνα με καταγγελία του ιερέα του χωριού ο οποίος υποστηρίζει πως η Πολιτεία κωφεύει.

Τι απέγινε ο Λάζαρος μετά το θαύμα της Ανάστασής του


Όλοι γνωρίζουμε το θαύμα της Ανάστασης του Λαζάρου, όμως πόσοι από εμάς γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λάζαρος μετά από αυτό; Πώς έζησε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του, πού και πότε τελικά πέθανε;

Απεργούν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι την Κυριακή των Βαΐων

H Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων (OIYE) προκήρυξε για την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου, 24ωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του Εμπορίου κατά την οποία, όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, θα λειτουργήσουν προαιρετικά τα καταστήματα στο πλαίσιο της μνημονιακής νομοθεσίας.

Δολοφονώντας ἀμάχους μὲ ἀναθυμιάσεις ἀπὸ …σανό!!!


Οἱ ἀναθυμιάσεις ἀπὸ σανὸ …σκοτώνουν ἀμάχους!!!

Αυτή η απόφαση θα αλλάξει τη μορφή του παλιού κόσμου

Αυτή η απόφαση θα αλλάξει τη μορφή του παλιού κόσμου
(Φωτ.: EPA / Ibrahim Khlil Marwan)
Πρόκειται για μια απόφαση που είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει τον μορφή του λεγόμενου παλιού κόσμου, δηλαδή των χωρών της Μεσοποταμίας και της Μέσης Ανατολής. Με αφορμή τον έλεγχό της, χρησιμοποιήθηκαν ως «μέσο πίεσης» προς τον Μουσταφά Κεμάλ, που την διεκδικούσε με πείσμα, οι Έλληνες, οι Νεστοριανοί και οι Κούρδοι, για να πειστεί τελικά ο Κεμάλ να την αφήσει υπό τον έλεγχο των Άγγλων.

Κυκεώνας γραφειοκρατίας για τη μεταβίβαση ακινήτων στην Ελλάδα



Το κράτος ζητά κατά μέσον όρο 10 δικαιολογητικά για κάθε πράξη συναλλαγής στην αγορά ακινήτων (π.χ. αγοραπωλησία, αποδοχή κληρονομιάς κ.τ.λ.), ενώ συνολικά υφίστανται 22 δικαιολογητικά που ζητούνται από τους ενδιαφερόμενους, ανάλογα με την πράξη που θα πραγματοποιήσουν.

Ένα μαχητικό στην... Εθνική - Εντυπωσιακές εικόνες



Αυτή τη φορά δεν "πέταξε". Δεν χάθηκε στους αιθέρες. Πέρασε από την Εθνική Αθηνών – Λαμίας για το τελευταίο του ταξίδι. Από την 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα έως το Μουσείο της Πολεμικής Αεροπορίας στο Τατόι.

Έγινε το χατήρι του Σόρος-Σάντερς...Ο επικεφαλής στρατηγικός αναλυτής του Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Μπάνον, απομακρύνθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας


Ο επικεφαλής στρατηγικός αναλυτής του Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Μπάνον, απομακρύνθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας. Ο πρώην επικεφαλής της ιστοσελίδας Breitbart News είχε τη θέση μέλους της επιτροπής Αρχών του Συμβούλιο, στην οποία συνήθως συμμετέχουν ανώτεροι αξιωματούχοι της Ουάσιγκτον, όπως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΑΝΕ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΦΩΤΟΣ


Εταιρείες, που δεν έχουν ούτε 'ιερό', ούτε 'όσιο'... (δεν μπορεί, επίτηδες το κάνουν!)

Πολύ λυπηρό ανησυχητικό αλλά και ύποπτο!!!

Προετοιμασία επιχειρήσεων: Τουρκικό ελικόπτερο πετούσε μισή ώρα γύρω από τη Λέσβο – Yπέκλεπτε πληροφορίες από στρατιωτικές εγκαταστάσεις! ΒΙΝΤΕΟ


Ο ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ (ΤΣΙΠΡΑ) ΒΙΝΤΕΟ

Επική ατάκα ιερέα στον Τσίπρα

Κατά τη διάρκεια τελετής των εγκαινίων που έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης στις νέες σήραγγες των Τεμπών, ένας ιερέας θέλησε να βγάλει μια φωτογραφία με τον πρωθυπουργό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Washington Post: Γιατί σιώπησε ο πλανήτης στο «χτύπημα» της Ρωσίας;


Η εφημερίδα της Αμερικής επισημαίνει τη διαφορετική αντίδραση του κόσμου και των πολιτικών στο τρομοκρατικό χτύπημα της Αγίας Πετρούπολης σε σχέση με αυτό στο Λονδίνο, δύο εβδομάδες νωρίτερα

Οι τούρκοι θα κάνουν επίθεση αρχικά σε ένα μικρό νησί και στην συνέχεια σε ένα μεγαλύτερο ΒΙΝΤΕΟ

Θα διαρκέσει μόνο τρεις μέρες. Λίγα πράγματα θα κάνουν οι τούρκοι γιατί είναι φοβιτσιάριδες
Η πρώτη χώρα που θα ζητήσει να γίνει Ορθόδοξη θα είναι η

Εισφορές-σοκ σε μισθωτούς με εισόδημα από ελεύθερο επάγγελμα Φτάνουν στα 853 ευρώ το μήνα

Εισφορές-σοκ σε μισθωτούς με εισόδημα από ελεύθερο επάγγελμα

Εισφορές-σοκ που φτάνουν στα 853 ευρώ το μήνα περιέχουν τα νέα ειδοποιητήρια του ΕΦΚΑγια μισθωτούς που έχουν παράλληλα εισόδημα από ατομικό επάγγελμα και για το οποίο είχαν νομίμως εξαιρεθεί ή απαλλαγεί από την ασφάλιση τους στον ΟΑΕΕ!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ.....ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.... ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ! ΒΙΝΤΕΟ

    
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Cynthia: Το Συνθετικό Βακτήριο που τρώει σάρκα και έχει ξεφύγει από τον έλεγχο

  Του Jean Perier (1)
Επιμέλεια Μετάφρασης   Ο Γιώργος του Κλικ

Σημείωση του επιμελητή μετάφρασης:

Το γεγονός ότι 3 σύνδεσμοι του παρόντος άρθρου (που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στις 14/9/2016) οδηγούν στην γνωστή σελίδα 404, ή σε κάποιο αδιέξοδο, αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση της σοβαρότητας της κατάστασης καθώς και της προσπάθειας για συγκάλυψη της.
Οι εκθέσεις σχετικές με τεστ σε ανθρώπους που είναι ρουτίνα και γίνονται από ορισμένες δυτικές εταιρείες έχουν γίνει ένα είδος μόδας αυτές τις μέρες.

Μπασάρ αλ Άσαντ: Μεγάλος αριθμός τζιχαντιστών ήρθε στη Συρία από τα Βαλκάνια


Ο τίτλος από το δημοσίευμα
Απρίλιος 6, 2017. 20:29
Ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Άσαντ, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία σχετικά τον αριθμό των τζιχαντιστών και τρομοκρατών που  έχουν έρθει από τα Βαλκάνια στη Συρία, αφού η κυβέρνησή του δεν έχει τον έλεγχο των συνόρων με την Τουρκία.

Ισπανία: Δεσμεύτηκε περιουσία 600 εκατ. ευρώ της οικογένειας Άσαντ Ένα 24ωρο μετά την επίθεση με χημικά

Ισπανία: Δεσμεύτηκε περιουσία 600 εκατ. ευρώ της οικογένειας Άσαντ

Η εισαγγελία έδωσε εντολή να δεσμευτούν 15 κτίρια και να ανοίξουν 16 λογαριασμοί που ανήκουν σε 76 εταιρείες

Πιο κοντά από ποτέ η ανέγερση του ναού του Σολομώντα Ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε μία είδηση που πέρασε στα "ψιλά".

Πιο κοντά από ποτέ η ανέγερση του ναού του Σολομώντα
Διακαώς ετοιμάζονται οι Εβραίοι για την έλευση του...Μεσσία τους, την οποία πρόκειται να σηματοδοτήσει η πανηγυρική κατασκευή του τρίτου ναού του Σολομώντα -που αλλού- στα Ιεροσόλυμα.

Σκόπια: Δύο στους τρεις νέους είναι λειτουργικά αναλφάβητοι

 
 Η τελευταία οικονομική έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας για τα κράτη των Δυτικών Βαλκανίων δείχνει ότι στο κράτος των  Σκοπίων τα δύο τρίτα του πληθυσμού των νέων είναι λειτουργικά αναλφάβητοι.

Με θάρρος ομολόγησε Χριστό πρόεδρος ομάδας μπάσκετ «Ο Χριστός πάνω στον Σταυρό και εμείς θα παίζουμε;»

Με θάρρος ομολόγησε Χριστό πρόεδρος ομάδας μπάσκετΟ πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας, Βαγγέλης Λιόλιος, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον ΕΣΑΚΕ για τον ορισμό της τελευταίας αγωνιστικής της φετινής Basket League την Μεγάλη Πέμπτη, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως «εκείνη τη μέρα θα βρίσκομαι δίπλα στον Εσταυρωμένο ζητώντας το έλεός Του».

Γιατί πρέπει να μας προβληματίζει η παρουσία του “Τσουμπουκλού” στο Αιγαίο


Το όνομά του ωκεανογραφικού σκάφους που από αύριο βγαίνει στο Αιγαίο μπορεί να προκαλεί πονηρά γέλια,ωστόσο η παρουσία του προκαλεί έντονο προβληματισμό.
Το γιατί πρέπει να ανησυχούμε για τη παρουσία του “Τσουμπουκλού”, το εξηγεί ο ειδικός επί των τουρκικών θεμάτων αναλυτής Χρήστος Μηνάγιας:

ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!


Και κλασικά η Δύση …επειδή θέλει να τελειώνει με τον Άσαντ…εκτελεί την χιλιοστή προβοκάτσια, ηθοποιοί και φωτογράφοι στην παράσταση οι γνωστοί αποκεφαλιστές «διασώστες» ή Λευκά Κράνη ,τα ΜΜΕ του πλανήτη συντονισμένα αφήνουν υπονοούμενα ότι τα χημικά τα έριξαν οι «κακοί» Ρώσοι … ή ο «κακός» Άσαντ …

Γενική ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή: Ο Ν.Τραμπ ενημέρωσε το Κογκρέσο για επέμβαση στη Συρία και ο Ρ.Τ.Ερντογάν ανακοίνωσε εισβολή στο Ιράκ – Πολεμικό Συμβούλιο στη Ρωσία


Πολεμικό Συμβούλιο στη Ρωσία

Oλική ανάφλεξη: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ, ενημέρωσε μέλη του Κογκρέσου για τα σχέδια στρατιωτικής δράσης στη Συρία εναντίον του συριακού Στρατού και του Μ.Άσαντ με τον Ερντογάν και την Τουρκία να σπεύδουν να υποστηρίζουν την κίνηση του λέγοντας μάλιστα ότι θα συνδράμουν με δυνάμεις!

Συναγερμός στην Κύπρο – Το τουρκικό ΥΠΕΞ απείλησε το νησί και την ExxonMobil

Συναγερμός στην Κύπρο – Το τουρκικό ΥΠΕΞ απείλησε το νησί και την ExxonMobil
ΟιΤούρκοι δεν απειλούν μόνο την κυπριακή κυβέρνηση αλλά και την ExxonMobil, με το γνωστό αλαζονικό τους ύφος.