Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Με … αριθμό κυκλοφορίας τα γαϊδουράκια σε περιοχή της Κρήτης…



Τέλος σε ένα καθεστώς που εδώ και χρόνια δημιουργούσε αρκετά προβλήματα, έβαλε η απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Οροπεδίου Λασιθίου και η οποία αφορά στη νομιμοποίηση της μεταφοράς τουριστών με γαϊδουράκια προς το Δικταίο Άντρο.

10 παράξενα πράγματα που δεν ξέρετε για τους αριστερόχειρες


Κατά καιρούς ακούγονται διάφορες απόψεις για τους αριστερόχειρες και τις διαφορές τους με τους δεξιόχειρες, με κάποια από αυτά να...

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παίρνουν τα σπίτια των ανέργων! ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!


Επειδή δεν θα πιάσουμε ποτέ το στόχο για 7,5 δις πλεόνασμα το 2017, τα μέτρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα εφαρμοστούν από το 2018! Έτσι ο άνεργος - με τα μέτρα που έρχονται του βάζουν ΦΟΡΟ

ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Δείτε τι μπορεί να κάνει ένας άντρας για τη γυναίκα που αγαπάει... ΦΩΤΟΣ



Πριν από 50 χρόνια, ο Liu ένα 19χρονο αγόρι ερωτεύτηκε μια 29χρονη χήρα εν ονόματι Xu...
Εκείνη την εποχή, όμως, ήταν απαράδεκτο και ανήθικο για έναν νεαρό άντρα να αγαπήσει μια μεγαλύτερη γυναίκα.  Έτσι το ζευγάρι για να αποφύγει την κατακραυγή του κόσμου αλλά και τα κουτσομπολιά αποφάσισε να ζήσει σε μια σπηλιά στο βουνό, στην περιοχή Jiangjin.

Ο ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ



Όπως πάντα πίσω από όλες τις μεγαλες “αυταπάτες” υπάρχει η αριθμοσοφια να μας θυμίζει την λειτουργία των αριθμητικών κύκλων…. τέτοιων κλασικών γεγονότων απάτης από την Σιών!!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Ο Καλόγερος Επιβεβαιώνεται !! «Οι Εξελίξεις θα έρθουν Συντονισμένες-Θα βαφτεί με Αίμα η Πασχαλιά των Ευρωπαίων…» !!!

«Ο Π.ΕΦΡΑΙΜ (ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ) ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ»

Η φοβερή προφητεία που επιβεβαιώνεται: «Όταν η Αγία Σοφία γίνει τζαμί τότε η Τουρκία θα…» (Βίντεο)

Τζαμί
Την ώρα που ο Χριστιανισμός βιώνει έναν σύγχρονο διωγμό, καθώς καθημερινά σφαγιάζονται πιστοί από τους ισλαμιστές, απλώς και μόνο επειδή είναι Χριστιανοί, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν αποφάσισε να προκαλέσει για μία ακόμη φορά όλους τους Χριστιανούς, μετατρέποντας το σύμβολο της Ορθοδοξίας – την Αγία Σοφία – σε τζαμί για το ραμαζάνι και τώρα διορίζει και μόνιμο ιμάμη! Ήδη από τις 6 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου θα διαβάζονται στίχοι από το Κοράνι που θα μεταδίδονται ζωντανά στην τουρκική τηλεόραση.

Τραγωδία στις ΗΠΑ: 11χρονο αγόρι αυτοκτόνησε διότι η φίλη του προσποιήθηκε ότι πέθανε

tr
Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Μίτσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένα 11χρονο αγόρι αυτοκτόνησε όταν το κορίτσι που αγαπούσε, προσποιήθηκε πως πέθανε. Ο μικρός πίστεψε ότι την έχασε και έβαλε τέρμα στη ζωή του.

Συγκλονιστικό! Λιονταρίνα ευχαριστεί μετά από χρόνια τον άνθρωπο που την έσωσε και την μεγάλωσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

liontarina
Υπάρχουν κάποιες αγκαλιές που είναι ξεχωριστές. Η συγκεκριμένη ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Λιοντάρι αγκαλιάζει άνθρωπο και πέφτει στην αγκαλιά του.

Οι Γερμανοί πάντα προσέχουν τους ανθρώπους τους.



Ο πρώην πράκτορας της stasi –ΚΡΟΚΟΣ - Σωκράτης Κόκκαλης (Intrakat) μετά το μεγάλο έργο κατασκευής των κεντρικών αποθηκών της Lidl Hellas στα Καλύβια Θορικού_Greece πήρε δουλειά συνολικού προϋπολογισμού 357 εκατ. ευρώ, πλέον ΦΠΑ, από την επίσης γερμανική Fraport. Δύο συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 357 εκατ. ευρώ, πλέον ΦΠΑ, για την υλοποίηση μελετών και κατασκευαστικών έργων στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, των οποίων η Fraport Greece έχει αναλάβει τη λειτουργία, αναβάθμιση και συντήρηση για περίοδο 40 ετών, υπέγραψαν οι Fraport Greece και Intrakat.

Δημοσιογράφος του CNN μένει άφωνη όταν ακούει άλλη άποψη από την “ορθή” ΒΙΝΤΕΟ


Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφάσισε ότι ο Άσαντ έριξε τα χημικά στη Συρία, άρα αυτό πρέπει να πιστεύει σύσσωμος ο Αμερικάνικος λαός.Η δημοσιογράφος του CNN, Kate Bolduan, έμεινε άφωνη την Τετάρτη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, όταν ο βουλευτής Thomas Massie αμφισβήτησε την κύρια αφήγηση ότι ο Μπασάρ αλ-Άσαντ επιτέθηκε τον ίδιο του τον λαό με χημικά όπλα αυτή την εβδομάδα.

Τα λευκά κράνη … μαλιστα !! ΒΙΝΤΕΟ

  Να σημειωθεί ότι ο Λ.Οίκος και τα δυτικά ΜΜΕ, ουδέποτε αναγνώρισαν
πως οι Λευκόκρανοι ήταν αμφιλεγόμενοι, κι εμείς υποστηρίζουμε ότι αυτό ήταν μέρος των
επιχειρήσεων προπαγάνδας της al Qaeda. Επίσης δενυπάρχει αναφορά για τις δεκάδες
αποδεδειγμένες επιθέσεις αερίων από την FSA, την ISIS και την al Nusra που έχουν
ξαφνου «ξεχαστεί» ως διά μαγείας.

Σχιζοφρένεια, ΔΑΙΜΟΝΕΣ, Ή ΜΑΖΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ; Ακούστε πώς είναι οι φωνές που «έχουν στο κεφάλι τους» οι ασθενείς! (ΒΙΝΤΕΟ)

sxizofreneia
Επιστήμονες στην Αγγλία, ύστερα από εκατοντάδες συνεντεύξεις που πήραν από ασθενείς που παρουσίαζαν σχιζοφρένεια και από ασθενείς που διαμαρτύρονταν για επίμονες φωνές μέσα στο κεφάλι τους προσπάθησαν να αποτυπώσουν το πώς είναι αυτές οι φωνές που ακούει κάποιος ασθενής μέσα στο μυαλό του.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που ΣΟΚΑΡΕΙ και ΤΡΟΜΑΖΕΙ! Ακόμη και το γάλα με το ψωμί κόβουν οι Έλληνες!

psomi-gala
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων Ευάγγελος Καλούσης από το βήμα της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του ΣΕΒτ.

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΠΑΘΕ.. ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Μεγάλη ταλαιπωρία για 117 επιβάτες της Ολυμπιακής που θα ταξίδευαν με την πτήση 374 για Μύκονο - Περισσότερο από τέσσερις ώρες έμεινε κλειστό το αεροδρόμιο

Ὑπονομεύοντας κι ἐξαπατώντας ὅλους τοὺς ἐπομένους

Ἡ φιλομνημονιακὴ φιλοσοφία προωθεῖ μὲ κάθε μέσον τὴν ἰδέα ὅτι ἡ σημερινὴ κοινωνία πρέπει νὰ πληρώσῃ τὶς συνέπειες ἀπὸ τὸν σπάταλο βίο τῆς προηγουμένης.

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο: Κινηματογραφική καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών στο Ταίναρο – Ελιγμοί και πυροβολισμοί από το Λιμενικό! ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΑΤΙΙΚΗ ΦΟΡΤΩΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΙΤΑΛΙΑ



Απίστευτες εικόνες κατά τη διάρκεια καταδίωξης ταχύπλοου που μεταφέρει ναρκωτικά

– Ξεκίνησε από την Αττική, έφτασε άδειο στην Αλβανία, φόρτωσε ναρκωτικά και πέρασε στην Ιταλία κι από εκεί ξανά στην Ελλάδα

Warner Bros: Αποζημίωση $900 εκατ. αν δεν... αποδείξει ότι υπάρχουν φαντάσματα!

Warner Bros: Αποζημίωση $900 εκατ. αν δεν... αποδείξει ότι υπάρχουν φαντάσματα!
Μπορεί η Warner Bros. να «έβγαλε» 900 εκατ. δολάρια από την τριλογία ταινιών «Το Κάλεσμα», «Το Κάλεσμα 2» και «Άναμπελ» αλλά τώρα μπορεί να κληθεί να τα δώσει ως αποζημίωση αν δεν μπορέσει να αποδείξει ότι τα φαντάσματα... υπάρχουν και μάλιστα «βασιλεύουν».

Δες τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Δες τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά
Ετυμολογία αρχαίων ονομάτων που συναντώνται και σήμερα

Έριχ Σμιτ Έενμπομ: Η τουρκική MIT έχει εντολή από τον Ερντογάν να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα

Έριχ Σμιτ Έενμπομ: Η τουρκική MIT έχει εντολή από τον Ερντογάν να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα
Ο Έριχ Σμιτ Έενμπομ, επικεφαλής του Γερμανικού Ινστιτούτου Ερευνών, σε συνέντευξή του στη REAL NEWS και στον Παντελή Βαλασσόπουλο έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δράση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

ΑΜΦΙΠΟΛΗ:ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ


Η Αμφίπολη μετά την παύση των εργασιών στον Τύμβο Καστά 
- Κλειστοί και αναξιοποίητοι χώροι - Τα σχέδια του δημάρχου και η απογοήτευση των κατοίκων.

Με τον τύμβο Καστά να παραμένει κλειστός και με την παύση των αρχαιολογικών εργασιών στον λόφο, η Αμφίπολη σπανίως πια τραβάει την προσοχή των ΜΜΕ και του κοινού.

Σκυλάκι υπό την επήρεια μαριχουάνας προκαλεί γέλιο στην ιδιοκτήτριά του

Σκωτία, Γλασκώβη, γυναίκα βιντεοσκοπεί το σκύλο της που έφαγε τσιγάρο μαριχουάνας, τα μάτια του έγιναν σαν γυάλινα και δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμα. 

Θέμα χρόνου…


Μήπως ὁ περίγυρός σας, οἱ γνωστοί, οἱ φίλοι, οἱ συγγενεῖς σας γελοῦν μαζύ σας γιατί προετοιμάζεσθε; 
Προσπαθεῖτε νά τούς ἐνημερώσετε ἀλλά σᾶς ἀγνοοῦν;
Σᾶς χαρακτηρίζουν «γραφικούς», «ὑπερβολικούς» «κινδυνολόγους»; 
Ἀγνοῆστε τους!!
Ἔχει ὁ καιρὸς γυρίσματα… 

Χάνει την επιμέλεια από τα δίδυμα που γέννησε η 64χρονη στην Ισπανία, αφού δεν είναι σε θέση να τα φροντίσει


Μία γυναίκα 64 ετών στην Ισπανία,  έξι χρόνια αφότου γέννησε το πρώτο της παιδί. έφερε στον κόσμο, δύο υγιέστατα μωρά -ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι-(τη Μαρία και τον Γαβριήλ)

Βόμβες «μεγατόνων» για τους 400 Ελληνες των «Panama Papers»

Πολιτικό σεισμό αναμένεται να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις από τον Παναμά, τις οποίες θα εξασφαλίσουν οι Ελληνες εισαγγελείς που μετέβησαν στη γενική εισαγγελία της χώρας την περασμένη εβδομάδα.

Άνθρωποι από χώμα πήγαν να ματαιώσουν την ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ για την ΠΟΛΗ και την έκαναν να τρέξει πιο γρήγορα!!!

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Οι ημέρες μας κυοφορούν το Σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. Οι άνθρωποι κυοφορούν πονηριά, δάκρυα και αίμα. Να ξεκινήσουμε από αυτά που δεν γράφονται αλλά υφίστανται στα παρασκήνια. Μετά το πυραυλικό κτύπημα των Αμερικάνων στην Συρία οι λυκοφιλίες κατέρρευσαν λες και κάποιο χέρι το είχε προγραμματίσει επιμελημένα.

Ποιες συντάξεις μειώνονται και πόσο: Θύματα 900.000 συνταξιούχοι



Στην πρώτη γραμμή του πυρός βρίσκονται και 60.000 συνταξιούχοι που εισπράττουν ήδη σήμερα προσωπική διαφορά στις επικουρικές συντάξεις τους (παίρνουν κάτω από 1.300 ευρώ άθροισμα κύριας και επικουρικής), οι οποίοι μπαίνουν στο κάδρο των περικοπών για να συμπληρωθεί ο λογαριασμός.

Ο ΠΟΥΤΙΝ… «ΒΟΗΘΗΣΕ» ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ RUSYAGATE!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένα πολύ σημαντικό ερώτημα που τέθηκε με τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στην Συρία και από μερίδα του τουρκικού τύπου, είναι γατί δεν ενεργοποιηθήκαν τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα, S-300 και S-400, τα οποία υπό κανονικές συνθήκες ούτε μύγα δεν θα μπορούσε να πετάξει πάνω από τον συριακό εναέριο χώρο, πολύ περισσότερο δε επιθετικοί πύραυλοι.

Αλβανός συνελήφθη με ένα κιλό καθαρής κοκαΐνης, στην Ιταλία


Ιταλία, Savona,  η αστυνομία συνέλαβε τον 29χρονο Αλβανό Eltjon Spata, με  ένα  κιλό καθαρής κοκαϊνης, που αν την πουλούσε, θα κέρδιζε έως και 300.000 ευρώ.

Η ΙΣΛΑΝΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Οι 5 Πιο Στημένες Ειδήσεις Του Συριακού Εμφυλίου ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΒΙΝΤΕΟ



ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή είναι η φρεγάτα που έστειλε στη Συρία ο Πούτιν! Η “ακτινογραφία” της


Λίγες μόλις ώρες μετά από τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στη Συρία,η φρεγάτα του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας «Ναύαρχος Γκριγκορόβιτς» περνούσε τα Στενά.Ο κυβερνήτης της διατάχθηκε να πλεύσει προς τη Συρία.Όπως κι έγινε.

Η λέξη Έλληνας απαγορευόταν επι 1.500 χρόνια με ποινή θανάτου!

Η λέξη Έλληνας απαγορευόταν επι 1.500 χρόνια με ποινή θανάτου!
Του Θωμά Ηλιόπουλου*

Η μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνισμού –χωρίς αμφιβολία– έγινε κατά τη διάρκεια του 4ου μ.Χ. αιώνα. Από τότε και για τα επόμενα 1500 χρόνια ακόμη και το όνομα Έλληνας απαγορεύτηκε τελείως να χρησιμοποιείται.

Μέρες που είναι, πρέπει να ξέρεις τι είναι αυτή η φωτογραφία…

Μέρες που είναι, πρέπει να ξέρεις τι είναι αυτή η φωτογραφία…
Πρόκειται για ντοκουμέντο από τα Αρχεία του Βατικανού.

Η ελληνική Πολιτεία αναγνώρισε ως γνωστή την Ελληνική Εθνική Θρησκεία

Η ελληνική Πολιτεία αναγνώρισε ως γνωστή την Ελληνική Εθνική Θρησκεία

Το Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Μας ταϊζουν σκατά, μας κρατάνε στο σκοτάδι, νομίζουν πως είμαστε μανιτάρια... ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΗΞΕΡΕ …ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ (ο γιατρός) ΚΑΙ …»Π Ε Θ Α Ν Ε» ! Στόν καναπέ του… Στά …34 του!


(ΠΟΣΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΗΥΞΗΜΕΝΗΣ …»ΑΤΥΧΙΑΣ» ΑΤΟΜΩΝ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΚΛΙΝΤΟΝ;;;

Η προβοκάτσια με τα χημικά αποκαλύπτεται – Φωτογραφία ντοκουμέντο από τους διασώστες της Αλ Κάιντα στο Ιντλέμπ


Στρατής Μαζίδης
Μπορεί να κλήθηκαν να παραστούν στα βραβεία Οσκαρ οι διασώστες των Λευκών Κρανών (White Helmets) των οποίων πολλά μέλη προέρχονται από τους αποκεφαλιστές της Αλ Κάιντα, ωστόσο για άλλη μια φορά φαίνεται ότι μάλλον διεκδικούν με αξιώσεις το Χρυσό Βατόμουρο.

Τούρκοι ψηφοφόροι, στη Γερμανία...Ντύνονται Γενίτσαροι για να ψηφίσουν ΦΩΤΟΣ

Ντύνονται Γενίτσαροι για να ψηφίσουν
Εμβρόντητοι έμειναν οι κάτοικοι του Στρασβούργου όταν αντίκρισαν μεταμφιεσμένους Τούρκους μετανάστες να σπεύδουν στο τουρκικό προξενείο της πόλης για να εναποθέσουν την ψήφο τους στην κάλπη προκειμένου να αναδειχθεί το «ναι» ή το «όχι» στο τουρκικό δημοψήφισμα.

Φτιάξτε έναν κρεμμυδοπαραγωγό στο μπαλκόνι σας! [ΒΙΝΤΕΟ]



Ένα βίντεο για την κατασκευή κρεμμυδοπαραγωγού από την Ομάδα Αυτάρκειας.

Αφορά κυρίως τις αστικές περιοχές για καλλιέργεια στο μπαλκόνι ή στον ταρατσόκηπο. Μπορείτε επίσης να καλλιεργήσετε φρέσκα κρεμμυδάκια αλλά και φράουλες.

Η αλήθεια που δεν σου είπαν πότε! Όταν οι Γάλλοι σκότωναν Έλληνες για να αρπάξουν την Αφροδίτη της Μήλου! Πάνω από 200 Έλληνες έπεσαν νεκροί για να υπερασπιστούν το άγαλμα…


Πολλοί από εμάς έχουμε… επισκεφθεί το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, και έχουμε θαυμάσει τον τεράστιο καλλιτεχνικό πλούτο που φυλάσσεται σ΄αυτό το Μουσείο. Ο επισκέπτης μένει έκθαμβος και άφωνος

Που βρίσκονται σήμερα το Ακάνθινο Στεφάνι, το Τίμιο Ξύλο και η Χλαμύδα του Χριστού

xristos_12
Περίπου 2000 χρόνια μετά, το Ακάνθινο Στεφάνι, το Τίμιο Ξύλο και η Χλαμύδα υπάρχουν ακόμη… για να μας θυμίζουν το Γολγοθά, τον πόνο, την αδικία και κατ΄ επέκταση την Ανάσταση, την ελπίδα, τη δύναμη.

ΠΑΤΡΑ: ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΡΙΟΥΛΑΣ 90 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΒΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ - ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ!!!


Από μία ανασφάλιστη πόρτα μπήκε στο σπίτι μιας ηλικιωμένης ένας άγνωστος δράστης, με σκοπό να τη ληστέψει...

ΠΩΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΠΛΑ... ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΑΤΟΪΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ Πρωτοφανές: Αερομαχία δύο F/A-18C και ενός F-16A MLU με ένα ρωσικό Su-35 στην... Πορτογαλία!


Τρία μαχητικά αεροσκάφη F/Α-18C και ένα πορτογαλικό F-16A MLU, έστειλε το ΝΑΤΟ για να αντιμετωπίσει ένα μοναχικό Su-35S το οποίο εκτελούσε αποστολή μακράς ακτίνας και ναυτιλίας από τον Βόρειο Ωκεανό μέχρι τις ακτές της Πορτογαλίας! Κρίθηκε ότι ούτε καν δύο ΝΑΤΟϊκά μαχητικά (και μάλιστα από τα πλέον προηγμένα όπως το F/A-18C) μπορούσαν να αντιμετωπίσουν ο μοναχικό Su-35S, το οποίο έχει σπείρει μεγάλη ανησυχία στην Δύση από την απόδοσή του στην Συρία.

ΦΡΙΚΗ! ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ! ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΡΗΚΕ ΑΚΕΦΑΛΟ ΠΤΩΜΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!


Η οικογένεια είχε πάει βόλτα στην παραλία στα Βίγλια, στην Καλυβιανή Κισσάμου και βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα...

Ὑπαγορευμένη σὲ ἑπτάχρονα προπαγάνδα ἀπὸ τὸ …CNN!!! ΒΙΝΤΕΟ



Προπαγάνδα τοῦ CNN.
Κοριτσάκι ἀπὸ τὴν Συρία διαβάζει ὑποτίτλους ποὺ τοὺ ὑπαγορεύονται ἀπὸ τὸ …CNN!!!

Μελέτες δείχνουν ότι όταν ζείτε κοντά στην θάλασσα βελτιώνεται η ψυχική σας υγεία

Θάλασσα υγεία Υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο απολαμβάνουμε τις βόλτες κοντά στην θάλασσα. Δεν είναι απλά μια ρομαντική απόδραση ή ότι περνάμε τον χρόνο μας ευχάριστα.

Η συναρπαστική έρευνα του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ που συνδέει την Ποντιακή διάλεκτο, που κινδυνεύει να εκλείψει, με τα αρχαία Ελληνικά.

Συναρπαστική έρευνα του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ συνδέει την Ποντιακή διάλεκτο, που κινδυνεύει να εκλείψει, με τα αρχαία Ελληνικά.

Η φυλή που φέρει DNA ενός άγνωστου ανθρώπινου είδους

Νέα στοιχεία που βρέθηκαν από επιστήμονες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που ζουν στα νησιά της Μελανησίας θα μπορούσαν να φέρουν ένα άγνωστο είδος ανθρώπινου DNA.

Ψηφίζουν για το δημοψήφισμα οι Τούρκοι που ζουν στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ψηφίζουν από σήμερα το πρωί οι Τούρκοι που ζουν στην Ελλάδα για το δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής στην Τουρκία.

Ο χρηματοδότης του ISIS και γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προανήγγειλε πόλεμο με την Ελλάδα για τους υδρογονάνθρακες


Ο 39χρονος γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, που παριστάνει τον υπουργό Ενέργειας της Τουρκίας και σύμφωνα με τα WikiLeaks αλλά κι άλλα στοιχεία χρηματοδοτούσε το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) κάνοντας με τους τζιχαντιστές λαθρεμπόριο πετρελαίου, προανήγγειλε ότι η Τουρκία θα κάνει δύο εξορύξεις στη Μεσόγειο.

Πανικός στη Μόσχα: Σφοδρή σύγκρουση τρένων με τουλάχιστον 20 τραυματίες ΒΙΝΤΕΟ

Το Σάββατο το βράδυ επικράτησε πανικός στη Μόσχα μετά από σοβαρό σιδηροδρομικό ατύχημα. Ειδικότερα, τέσσερις αμαξοστοιχίες εκτροχιάστηκαν και περισσότερα από 20 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, τραυματίστηκαν στο ατύχημα.

Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ - Μνήμη του Πάγκαλου Ιωσήφ


Του Αχιλλέα Πιτσίλκα, διδάκτορα Θεολογίας

Τη Μεγάλη Δευτέρα η Εκκλησία μας προβάλλει στους πιστούς τη μορφή του Πάγκαλου Ιωσήφ, εξαιτίας της καρποφορίας του σε όλες τις αρετές, από τις οποίες προβάλλουν πιο πολύ οι πιο κάτω:

α) Η εξυπηρετικότητα και αυτοθυσία