Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Χ. Καραγιαννίδης: «To Άγιο φως δεν είναι αρχηγός κράτους είναι ένα αντικείμενο» (βίντεο)


KI ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ρουκέτα χτύπησε το νότιο Ισραήλ από το Σινά



Απρίλιος 10, 2017. 20:23
Ρουκέτα που εκτοξεύθηκε τη Δευτέρα το πρωί στις 10:33,  από τη αιγυπτιακή χερσόνησο του Σινά, έπεσε στο νότιο Ισραήλ, όπως αναφέρουν ισραηλινές στρατιωτικές πηγές.

Μετακίνηση στρατιωτικών μονάδων προς το κέντρο των Σκοπίων (βίντεο)


ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

της Μαρίνας Νικολάκη

Στρατιωτικές δυνάμεις κινούνται αυτή την ώρα από τη περιφέρεια στην περιοχή Γκόρτσε Πετρόφ που βρίσκεται στην είσοδο Σκοπίων ενώ εντύπωση προκαλεί πως ούτε το υπουργείο Αμυνας, ούτε το Γενικό Επιτελείο Στρατού των Σκοπίων δίνουν κάποια εξήγηση για τους λόγους της στρατιωτικής μετακίνησης και της έντονης κινητικότητας στη περιοχή.

Δημοψήφισμα – Τουρκία: Ο Ερντογάν στον τάφο του ιδρυτή των Γκρίζων Λύκων ΦΩΤΟΣ

Ο Tούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις 5 Απριλίου 2017 απέτισε φόρο τιμής στον ιδρυτή των Γκρίζων Λύκων. Ο Ερντογάν, επισκέφθηκε, προσευχήθηκε, άφησε λουλούδια αλλά και πότισε τον τάφο του ιδρυτή του ακροδεξιού κόμματος ΜΗΡ και των Γκρίζων Λύκων, Αλπ-Αρσλάν Τουρκές στο Μπεστεπε, σύμφωνα με τη σελίδα της τουρκικής Προεδρίας.

Η εβραϊκή αυτοκρατορία Χαμπάντ δεσμεύει Πούτιν και Τραμπ




 Ο Μπέρλ Λαζάρ με τον Πούτιν στο Κρεμλίνο
Απρίλιος 10, 2017. 20:46
Ο Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας Μπεν Σρεκίνγκερ, πιστεύει ότι η συντομότερη οδός μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλαντίμιρ Πούτιν είναι μέσα από το κατάστημα του χαμηλού προφίλ της Νέας Υόρκης της Χαμπάντ (ХАБАД) [σημ. Χασιδικό κίνημα Ορθόδοξων Εβραίων, που δεν  αυτοδιαφημίζεται αλλά πραγματικά ελέγχει την παγκόσμια πολιτική].

Για να μην νομίζει κανείς ότι με τη ΝΔ τα πράγματα θα έχουν θετική πορεία...>Η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν εκδίδει την Κάρτα του Πολίτη !!!

Ανακοίνωση εξεδόθη από το γραφείο τύπου της ΝΔ με αφορμή την καθυστέρηση στην έκδοση νέων ασφαλών ταυτοτήτων. Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει μεταξύ άλλων πως «η κυβέρνηση Τσίπρα καθήλωσε και αυτήν την προσπάθεια καθώς εγκατέλειψε το θέμα το 2015, συγκρότησε στις αρχές του 2016 επιτροπές για να το εξετάσουν εκ του μηδενός και περιφέρει, εδώ και 9 μήνες, τα σχετικά πορίσματα ανάμεσα στα συναρμόδια Υπουργεία».

Ισόβια για 30 δημοσιογράφους της Zaman πρότεινε Tούρκος εισαγγελέας


Καλά κρατεί το πογκρόμ διώξεων στην Τουρκία που διολισθαίνει όλο και περισσότερο προς τον απολυταρχισμό αφού  εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης, εξαντλώντας κάθε έννοια αυστηρότητας που του παρέχει ο νόμος, πρότεινε ποινή ισόβιας κάθειρξης για τους 30 δημοσιογράφους της εφημερίδας Zaman.

Προκαλεί πάλι ο Ερντογάν: Δεν θα πνίξω στη θάλασσα όσους ψηφίσουν «όχι», μόνο τους Έλληνες

Προκαλεί πάλι ο Ερντογάν: Δεν θα πνίξω στη θάλασσα όσους ψηφίσουν «όχι», μόνο τους Έλληνες
Προκλητικός εμφανίστηκε και πάλι ο Ερντογάν σε ομιλία του, αναφερόμενος στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου και στη θανατική ποινή, εμπλέκοντας για μια ακόμη φορά την Ελλάδα στον προεκλογικό του αγώνα.

ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ» ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ… «ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ»!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Νέα προκλητική επίθεση μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα κατά της Ελλάδας, εξαπολύει μερίδα του τουρκικού τύπου με αφορμή τις τελευταίες ελληνικές ασκήσεις στην περιοχή των Δωδεκανήσων.
Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι η Ελλάδα «παραβίασε» με κατάφορο τρόπο την συνθήκη απόκτησης των Δωδεκανήσων γιατί… τόλμησε να στείλει στην Ρόδο πολεμικό πλοίο.

ΝΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ(Βίντεο)


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ένα χαρακτηριστικό επεισόδιο όπως το περιγράφει μια μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα του Σίντνει, έχει προβληματίσει για το μίσος και τις συνέπειες που προκαλεί σήμερα δημόσια το να έχεις έναν σταυρό στο στήθος σου.

ΣΤΑΜΑΤΑΝ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΣΑΡΤΕΡΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑΤΙ…ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ «ΚΑΥΤΕΣ» ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σκληρό χτύπημα στην τουρκική οικονομία θεωρείται η ανακοίνωση της «Ρωσικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας», (Rosaviatsiya), ότι θα σταματήσει τις πτήσεις των ρωσικών τσάρτερ στην Τουρκία εξ’ αιτίας της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί εν όψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος και του μεγάλου κινδύνου προβοκατόρικων επιχειρήσεων.

Ελλάδα και Κύπρος επικροτούν το ιμπεριαλιστικό χτύπημα των ΗΠΑ κατά της Συρίας……όπως και οι G7.Οι ΗΠΑ καλούν να φύγει ο Μπασάρ οι σύριοι στην Ταρτούς ποδοπατούν και καίνε την αστερόεσσα.ΦΩΤΟ

L’image contient peut-être : 1 personne, debout et costume

Σε διάσκεψη κορυφής τη Δευτέρα στη Μαδρίτη των χωρών της ευρωπαικής Μεσογείου οι Ελλάδα,Κύπρος,Γαλλία,Ιταλία,Ισπανία,Πορτογαλία,Μάλτα έκριναν με κοινή συμφωνία κι ανακοινωθέν

Φωτογραφίες: «Όλη η ομάδα είναι σε σοκ» λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ «Δεν θα βγάλουμε αυτές τις εικόνες από το μυαλό μας»

Φωτογραφίες: «Όλη η ομάδα είναι σε σοκ» λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ

Ο γερμανικός σύλλογος ευχαρίστησε τους φίλους της Μονακό, που τραγουδούσαν «Ντόρτμουντ! Ντόρτμουντ!» μετά την αναβολή

ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΕΚΑΝΑΝ HOTSPOT ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΦΩΤΟΣ


Παρανάλωμα του πυρός έγινε ο προσφυγικός καταυλισμός στην Δουνκέρκη, στον οποίο φιλοξενούνταν εκατοντάδες Κούρδοι και Αφγανοί.
Η φωτιά ξέσπασε μετά από συμπλοκές ανάμεσα στους πρόσφυγες, πολλοί από τους οποίους κρατούσαν μαχαίρια. Η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη όταν

Υποκλοπής το ανάγνωσμα: Καλούσαν ΚΚΕ και έβγαινε ...Ολυμπιακός και Παναθηναϊκος.

upoklopis-to-anagnwsma-kalousan-kke-kai-ebgaine-olumpiakos
Ιδιαίτερη προσοχή σε συνολικά 51 τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν από το ΚΚΕ με κόμματα και όχι μόνο δίνεται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών και την ΑΔΑΕ. Οι υπηρεσίες ελέγχουν διεξοδικά την περίπτωση συνακροάσεων άρα και πιθανών υποκλοπών των συνομιλιών των τηλεφωνικών κέντρων του ΚΚΕ με ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΡΙΖΑ, Ένωση Κεντρώων, Νέα Δημοκρατία αλλά και τις ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠαναΘηναϊκος.

Μουζάλας: Μετρητά και διαμερίσματα στους «πρόσφυγες»

Μουζάλας: Μετρητά και διαμερίσματα στους πρόσφυγες

Το πρόγραμμα θα είναι σε εθελοντική βάση και σύμφωνα με του υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής το νέο πρόγραμμα δίνει στους πρόσφυγες χρήματα στο χέρι αντί συσσίτια

EKTAKTO- O Ερντογάν προανήγγειλε την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» στέλνοντας και τουρκικό στρατό! Ωρα αποφάσεων από Σερβία, Ρωσία, Βουλγαρία


Καταιγιστικές εξελίξεις από τον Τούρκο πρόεδρο ο οποίος  ομολογεί ευθαρσώς ότι θέλει να δημιουργήσει την Μεγάλη Αλβανία αποστέλλοντας και τουρκικές δυνάμεις θέλοντας να θέσει  υπό τον έλεγχο του ολόκληρα τα Βαλκάνια.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης: Οι ΗΠΑ θα πλήξουν την Δαμασκό γιατί η συριακή αεροπορία κτύπησε με βόμβες-βαρέλι


Εγκλωβίστηκαν τα F-22 Raptor- Τι λέει το Πεντάγωνο

 Ενημερώθηκε ο Πούτιν και προειδοποιεί με καταρρίψεις

Πεντάγωνο: το αμερικανικό χτύπημα στην αεροπορική βάση κατέστρεψε το 20 % της επιχειρησιακής δυνατότητας αλλά όχι τα »χημικά »…….γιατί δεν υπήρχαν.Στο κενό το χτύπημα των ΗΠΑ.

«H συριακή κυβέρνηση θα ήταν κακώς προσανατολισμένη σε περίπτωση χρησιμοποίησης εκ νέου χημικών ‘όπλων  », δήλωσε με ανακοινωθέν ο επικεφαλής του Πενταγώνου  Jim Mattis τη Δευτέρα διευκρινίζοντας ότι το αμερικανικό χτύπημα στη συριακή αεροπορική βάση κατέστρεψε το « 20 % των επιχειρησιακών αεροσκαφών ».

Ο πολέμαρχος Τραμπ επιτίθεται στη Β Κορέα. »Η Β Κορέα ψάχνεται » αναφέρει και στέλνει αμερικανικά πλοία στη χερσόνησο .Η Β Κορέα απαντά είμαστε έτοιμοι για κάθε τύπο πολέμου….

coreedunordmissi
O αμερικανός πρόεδρος Donald Trump ανακοίνωσε την Τρίτη ότι είναι έτοιμος να « λύσει το πρόβλημα » το Βορειοκορεάτικο χωρίς τη βοήθεια της Κίνας καθώς ένα αεροπλανοφόρο κατευθύνεται κατευθύνεται προς την κορεάτικη χερσόνησο προκαλώντας το θυμό της Pyongyang.
« Η Βόρεια Κορέα ψάχνεται για προβλήματα. Αν η Κίνα αποφασίσει να βοηθήσει αυτό θα είναι

Σκόπια: Αμερικανική στρατιωτική άσκηση θα διεξαχθεί στο Κρίβολακ



«Ο στρατός των ΗΠΑ θα κάνει ασκήσεις στο Κρίβολακ»
Απρίλιος 11, 2017. 18:33
Αμερικανοί στρατιώτες μαζί με Σκοπιανούς θα λάβουν μέρος σε κοινή στρατιωτική άσκηση που θα διεξαχθεί στο πεδίο ασκήσεων Κρίβολακ. Από αμερικανικής πλευράς θα συμμετάσχουν επίλεκτες επίγειες δυνάμεις.

Προφητεία του Αγίου Παϊσίου: «Ο πόλεμος θα γίνει και οι Eλληνες... » «YΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ»


Παρακολουθώντας τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας και κυρίως το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για την πολιτική, τους πολιτικούς και τις πολιτικές τους προς τους πολίτες, γίνονται πιο επίκαιρα από ποτέ τα λόγια που είχε πει ο Γέροντας Παΐσιος.

ΚΡΕΣΕΝΤΟ αλβανικού παραληρήματος: «Η Ήπειρος μας ανήκει!» Γυρίστηκε προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ στην Πρέβεζα Βίντεο


Νέο παραλήρημα προπαγάνδας από την Αλβανία! Δημοσιογράφος γύρισε ντοκιμαντέρ στην Πρέβεζα για να αποδείξει ότι τα εδάφη της Ηπείρου ανήκουν στους Τσάμηδες,

Με πυρηνικό πόλεμο απειλεί η Βόρεια Κορέα αν οι ΗΠΑ επιτεθούν!


Απειλεί με πυρηνικό πόλεμο η Βόρεια Κορέα αν οι ΗΠΑ αναλάβουν οποιασδήποτε μορφής στρατιωτική δράση εναντίον της.

Εκτός φυλακών 150 «σκληροί» αλλοδαποί κακοποιοί με τον νόμο Παρασκευόπουλου!!!

Κύκλο αντιπαράθεσης για τις αποφυλακίσεις άνοιξε η απόπειρα ληστείας σε διαμέρισμα του Π. Φαλήρου.
Κύκλο αντιπαράθεσης για τις αποφυλακίσεις άνοιξε η απόπειρα ληστείας σε διαμέρισμα του Π. Φαλήρου.

Νέο ΒΙΝΤΕΟ με την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Νέο ΒΙΝΤΕΟ με την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ
Τα μέλη της οργάνωσης «Ταξιαρχία Παύλος Φύσσας» ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ένα βίντεο από την επίθεση που πραγματοποίησαν στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων.

Αποκάλυψη: Η Ιβάνκα έπεισε τον Ντόναλντ Τραμπ να επιτεθεί στην Συρία! «Είναι μητέρα τριών παιδιών και έχει επιρροή»

Πώς πήρε την απόφαση για την επίθεση στη Συρία ο Τραμπ - Ο ρόλος της Ιβάνκα

Επιβεβαιώνοντας σχετικά δημοσιεύματα, ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ, Έρικ Τραμπ, επιβεβαιώνει ότι ήταν μια «συντετριμμένη και εξοργισμένη» Ιβάνκα που, μετά την επίθεση με χημικά στη Συρία και τις εικόνες νεκρών παιδιών, «ώθησε» τον πατέρα της να πραγματοποιήσει το χτύπημα κατά του Άσαντ

Αλβανία: Τα Αραβικά Εμιράτα θα χτίζουν ‘πύργο ύψους 350 μέτρων’ στα Τίρανα



«Στον πύργο ύψους 350 μέτρων θα δημιουργηθούν νέες εγκαταστάσεις  του Δήμου των Τιράνων», σημειώνει το δημοσίευμα
Απρίλιος 11, 2017. 20:33
Τίρανα.
Πύργο ύψους 350 μέτρων στην πρωτεύουσα της Αλβανίας,  προτίθεται να δημιουργήσει εταιρεία των Αραβικών Εμιράτων σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα.

Γαλλία, Καναδάς και Ηνωμένες Πολιτείες θα αυξήσουν την παρουσία τους στη Μαύρη Θάλασσα


 Ο τίτλος από το δημοσίευμα


Απρίλιος 11, 2017. 22:03
Η Γαλλία είναι έτοιμη να αυξήσει τον αριθμό των πολεμικών πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα, αυτό δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Γεωργίας, Λεβάν Ιζόρια, μιλώντας  στο Κοινοβούλιο παρουσιάζοντας την ετήσια έκθεση, όπως αναφέρει γεωργιανό πρακτορείο ειδήσεων ‘Apsny’.

35χρονος Αλβανός λήστεψε με μαχαίρι πρακτορείο ΟΠΑΠ, για να πάρει πίσω αυτά που έχασε στο τζόγο

Λήστεψε με μαχαίρι πρακτορείο ΟΠΑΠ, για να πάρει πίσω αυτά που έχασε στο τζόγο

Ο 35χρονος Αλβανός δράστης άρπαξε 700 ευρώ, ακινητοποιώντας δύο γυναίκες, αλλά δεν άργησε να συλληφθεί από τις Αρχές

Συμμορία Ρομά στήνει ενέδρες σε οδηγούς στη Θήβα - Λήστεψαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αυτός είναι ο «εφιάλτης» των διερχόμενων οδηγών στο Πυρί της Θήβας

Συμμορία Ρομά στήνει ενέδρες σε οδηγούς στη Θήβα - Λήστεψαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε πώς έπεσε πρόσφατα θύμα τους και ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Θηβαίος

Απειλές Αλβανοτσάμηδων κατά βορειοηπειρωτών


«Ο ιστορικός Άρμπεν Λάλα εξερράγη από την αντιμετώπιση των θεσμικών μέσων ενημέρωσης, που σύμφωνα με αυτόν έχουν ξεχάσει την τρομοκρατική επίθεση του 1994, όπου σκοτώθηκαν δύο Αλβανοί στρατιώτες», γράφει  η ιστοσελίδα των τσάμηδων “27.al”.

Ο Ερντογάν ξεκινά το «κανάλι της Κωνσταντινούπολης» που θα αποτελέσει την αιτία για επίθεση της Μόσχας BINTEO


Πάνε για γεωπολιτικό-στρατιωτικό «στραγγαλισμό» της Ρωσίας!

Μέγα θέμα έχει προκύψει στην Μόσχα από τα σχέδια της Τουρκίας και προσωπικά του Ερντογάν να κατασκευάσει τώρα  το «κανάλι της Κωνσταντινούπολης» με το οποίο Τούρκοι και νατοϊκοί θέλουν να «κλειδώσουν» τους  Ρώσους στην Μαύρη Θάλασσα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ > Ισλαμοφασίστες του #ISIS βεβηλώνουν χριστιανικές εκκλησίες στο Κόσοβο - ΒΙΝΤΕΟ

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

2 Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν κι ένας ακόμη χαροπαλεύει !!!


Ρωσικό Υπ. Αμυνας: 2 Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν κι ένας ακόμη χαροπαλεύει στη Συρία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκρηξη στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ - Τραυματίστηκε παίκτης (φωτό) ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΚΟ



της Μαρίνας Νικολάκη
  Λίγο πριν τη σέντρα του ματς, σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη που πιθανόν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, κοντά στο πούλμαν της ομάδας που κατευθυνόταν στο «Σλιγκναλ Ιντούνα Παρκ» με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αμυντικός της γερμανικής ομάδας, Μαρκ Μπαρτρά.

Πούτιν Απασφάλισε… Είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ και ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το ΣΧΕΔΙΟ !! (Video)

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ! Ο Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !! Απασφάλισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν !!!

ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ «ΑΠΑΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ… ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ»
«Σχεδιάζουν να φυτέψουν χημικά στη Δαμασκό και κατηγορήσουν τη συριακή κυβέρνηση για την επίθεση».

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Αίγυπτος– Τον στρατό κάλεσε ο Σίσι

Ο Πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για ένα διάστημα τριών μηνών, μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις σήμερα εναντίον δύο χριστιανικών εκκλησιών.

Τουρκική πρόκληση στην Παναγιά κατά του ΑΣΔΕΝάρχη!


Πρόκληση μέσω ραντάρ και ασυρμάτων στην Παναγιά,το νησί που βρίσκεται δίπλα στις Οινούσσες και οι Τούρκοι έχουν εδώ και ένα χρόνο “στοχοποιήσει”!

Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ


« Τὴ Αγία καὶ Μεγάλη Τρίτη, τῆς τῶν δέκα Παρθένων παραβολῆς, τῆς ἐκ τοῦ ἱεροῦ Εὐαγγελίου, μνείαν ποιούμεθα»

Κατά την Αγία και Μεγάλη Τρίτη τελούμε την ανάμνηση της παραβολής των Δέκα Παρθένων. Οι θείοι Πατέρες όρισαν την αγία αυτή ημέρα να θυμηθούμε μια από τις πιο παραστατικές και διδακτικές παραβολές του Κυρίου μας.

Η συνοδοιπορία με το Χριστό μας προς το Θείο Πάθος δεν θα πρέπει να είναι τυπική

6 σημάδια ότι μεγαλώσατε με τοξικούς γονείς!

Σταδιακά χτίζεται μία νέα σχολή γονεϊκής συμβουλευτικής που θεωρεί σοβαρότερη την ύπαρξη ενός τοξικού γονιού από κάποιον αδιάφορο ή απλώς ανεπαρκή
Υπάρχει ξεκάθαρα μαύρο πρόβατο στην οικογένεια. Οι τοξικοί γονείς έχουν την ανάγκη εξιλαστήριου θύματος μέσα στο σπίτι. Κάποιος, πάντα πρέπει να φταίει για όλα.

Κώδικας Μυστηρίων (7 Απριλίου 2017): Μυστήρια (του πλανήτη) που είναι άγνωστα στην Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ



Κώδικας Μυστηρίων (7 Απριλίου 2017): Μυστήρια (του πλανήτη) που είναι άγνωστα στην Ελλάδα!

Ο περίφημος πολεμικός λαός των Μυρμιδόνων Βίντεο


Η ευρύτερη περιοχή της αρχαίας Φθίας [η σημερινή ανατολική Φθιώτιδα] φιλοξενούσε, σύμφωνα με τον Όμηρο, τον περίφημο πολεμικό λαό των Μυρμιδόνων και αποτελούσε πατρίδα του Αχιλλέα, γιου του Πηλέα και της Θέτιδας.

ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ;;Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Διαστροφές των ανθρώπων σημάδια του τέλους των καιρών

Της ανωμαλίας γίνεται στην Αμερική. Διαστροφικός νεοταξίτικος προοδευτισμός Σοδομίτες..... καμαρώνουν για την διαστροφή τους ΒΙΝΤΕΟ


Σοδομίτες..... καμαρώνουν για την διαστροφή τους... Σκοτάδι.... Και προσπαθούν να το ρίξουν στις αθώες ψυχές μικρών παιδιών....

Τζαμί η Αγιά Σοφιά, χωρίς αντίδραση από την Ελλάδα


Προφανώς και κάποιες ανακοινώσεις και χλιαρές καταγγελίες, δεν αποτελούν απάντηση στο ανοσιούργημα που ετοιμάζεται να οριστικοποιήσει ο Ερντογάν. Την πρόθεσή του δηλαδή, να παραστεί, με συνοδεία υπουργών και αξιωματούχων, σε θρησκευτική λειτουργία στην Αγιά Σοφιά.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ: Oι 10 Πολυεθνικές που Ελέγχουν ό,τι Αγοράζουμε και Τρώμε!

Ακόμη και ο πιο φανατικός «Νεοφιλελεύθερος Ταλιμπάν» -ΝΕΟΤΑΛ, όπως τους αποκαλώ, από τα αρχικά τους- , παραδέχεται, σε κρίση ειλικρίνειας βέβαια, ότι δεν υπάρχει «Ελεύθερη Αγορά», και πως στην ουσία πρόκειται για έναν καλοστημένο μύθο που διευκολύνει απλώς στην αναδιανομή του πλούτου από τους πολλούς προς τους ολίγους κι από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε μια Ολιγαρχία κι ελίτ ολιγοπωλίων,

Συναρπαστικές αποκαλύψεις από ένα πρόσωπο που ισχυρίζεται ότι άνηκε στους Illuminati [Βίντεο]


Μήπως η ελευθερία στην ανθρωπότητα δεν είναι ένα πραγματική; Είμαστε πραγματικά σε θέση να επιλέξουμε ότι κάνουμε με τις ζωές μας;

Αρχαία ελληνικά, ορθογραφία και απλουστεύσεις


Αφορμή για το άρθρο στάθηκε ένα κείμενο το οποίο ανέγνωσα στο facebook. Μιλούσε με λύπη και μια δόση νοσταλγίας για τις λέξεις που χάνουν την ορθή γραφή τους με το πέρασμα του χρόνου, υιοθετώντας μια άλλη απλουστευμένη. Π.χ. η ζήλεια έγινε ζήλια, το κρεββάτι μείωσε το εύρος του γινόμενο κρεβάτι, το αυγό, την ουσία του καθιστάμενο αβγό.

Η μακάβρια ιστορία κανιβαλισμού πίσω από το πιο γνωστό παιδικό τραγουδάκι

Η μακάβρια ιστορία κανιβαλισμού πίσω από το πιο γνωστό παιδικό τραγουδάκι

Το «ήταν ένα μικρό καράβι» είναι αληθινή ιστορία και το «να δούμε ποιος, θα φαγωθεί» προκαλεί ανατριχίλα

ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Νέα πλατφόρμα ενημέρωσης για τους τριτοκοσμικούς νεο-αποίκους στην Ελλάδα από την Ύπατη Αρμοστεία. Αυτά που παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ (αλλά πλήρωμένα από εσάς) δεν τα έχουν ούτε οι Έλληνες.

Στον σύνδεσμο help.unhcr.org/greece, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι πρόσφυγες και οι αιτούντες άσυλο μπορούν να βρουν ειδικά προσαρμοσμένες και αξιόπιστες πληροφορίες για τη διαδικασία ασύλου στην Ελλάδα, για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους για όσο καιρό θα βρίσκονται στην χώρα, καθώς και για τις διαδικασίες της μετεγκατάστασης, της οικογενειακής επανένωσης και της εθελοντικής επιστροφής. Η πλατφόρμα  αποτελεί τμήμα μια διεθνούς πλατφόρμας και συγκεντρώνει επίσης τις υπηρεσίες, όπου μπορεί κάποιος να αναζητήσει βοήθεια στην Ελλάδα και περιέχει διευκρινίσεις για τον ρόλο και τις δράσεις της Ύπατης Αρμοστείας. Οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στα αραβικά, τα αγγλικά, τα φαρσί, τα γαλλικά και τα ελληνικά.

Η υπόθεσις του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, άκρως αμαρτωλή και εγκληματικά παράνομη.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ α 1

Αναφορικά με την υπόθεση του τεμένους σχετικά με το Αστικό και Διοικητικό θέμα της ασχολείται η κυρία Αικατερίνη Παντελίδου, με δέ το Ποινικό οι κύριοι Γεώργιος Χορτάτος και Λάμπρος Σταθόπουλος.

  Βοτανικός, Ιερά Οδός αρ. 114!

Η υπόθεσις του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, άκρως αμαρτωλή και εγκληματικά παράνομη.

Αιγαίο: «Αόρατη» φρεγάτα εμφανίστηκε σε άσκηση! Τι συνέβη;

Πολεμικό ναυτικό ουδέτερη
Αιγαίο: Το Πολεμικό Ναυτικό γνώρισε απο κοντά τις δυνατότητες της φρεγάτας – «F-35» αφού πρόκειται για πλοίο με χαρακτηριστικά stealth.