Σάββατο 15 Απριλίου 2017

….εκδόθηκαν ηλεκτρονικές ταυτότητες..

Ενημερώθηκα μέσω email διαμαρτυρίας ότι πλέον τα στελέχη του Π.Ν. για να εισέρθουν στην περιοχή του Ναυστάθμου Σαλαμίνος εκδόθηκαν ηλεκτρονικές ταυτότητες …Πέρα την καταπάτηση των Ορθόδοξων Πιστεύω τους ..πλέον εντοπίζονται και από τον εχθρό….

Πάνω από 200 λαθρομετανάστες μέσα σ’ ένα 24ωρο πέρασαν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου


Ένα προμήνυμα για το τι πρόκειται να επακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν ο καιρός θα είναι ήρεμος στην θάλασσα, αποτέλεσε το προηγούμενο 24ωρο, καθώς στην Λέσβο, την Χίο και την Σάμο αποβιβάστηκαν από τα παράλια της Τουρκίας περισσότεροι από 200 λαθρομετανάστες.

ΝΕΑ Τραγωδία: Βρήκε τον αδελφό της κρεμασμένο...



Κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του βρέθηκε το απόγευμα της Μ. Παρασκευής (14-04-2017) ένας 40χρονος άνδρας στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Τον άνδρα εντόπισε κρεμασμένο στην πόρτα του σπιτιού, η αδερφή του.

Μιλούν για τον Θεό, αυτοί που δεν τον γνωρίζουν

Μιλούν για τον Θεό, αυτοί που δεν τον γνωρίζουν
Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Ανέκαθεν, εκείνοι που το έπαιζαν ειδικοί στον Θεό, ήταν και εκείνοι που δεν τον γνώριζαν. Για τον λόγο αυτό και ο Χριστός έλεγε στους ιερείς των Εβραίων, ότι ποτέ δεν γνώρισαν τον Πατέρα Θεό και γι αυτό και δεν κατάλαβαν το Ποιός ήτανε και Εκείνος.

Παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για αυτόφωρη διαδικασία σε όσους βασανίζουν ζώα


Την αυστηρή τήρηση δύο παλαιότερων εγκυκλίων της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου (2013 και 2014) για την προστασία των ζώων, παρήγγειλε ο αντεισαγγελέας του ΑΠ, Βασίλης Πλιώτας, στους εισαγγελείς εφετών και εκείνοι με τη σειρά τους στους εισαγγελείς πρωτοδικών.

ΧΙΟΣ: Η Συγκινητική συνάντηση του επιταφίου του Αγίου Γεωργίου με το πλοίο Αριάδνη ΒΙΝΤΕΟ


Η συγκινητική συνάντηση του επιταφίου του Αγίου Γεωργίου Φρουρίου με το πλοίο Αριάδνη στο λιμάνι της Χίου, όπου ο καπετάνιος, το πλήρωμα και οι επιβάτες του πλοίου περίμεναν στην μπουκαπόρτα για να προσκυνήσουν.

Πρώτη Ανάσταση στην Πρέβεζα! Έσπασαν δεκάδες στάμνες! ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη Ανάσταση στην Πρέβεζα! Έσπασαν δεκάδες στάμνες! [pic, vid]

Πλήθος κόσμου έδωσε σήμερα το παρών στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας, όπου αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Πρώτης Ανάστασης.

Θεσσαλονίκη: Νεαρή έπεσε από το μπαλκόνι μετά από καβγά με το αγόρι της

Θεσσαλονίκη: Νεαρή έπεσε από το μπαλκόνι μετά από καβγά με το αγόρι της

Από τον πρώτο όροφο διαμερίσματος στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη έπεσε σήμερα το μεσημέρι μία νεαρή γυναίκα.

Οι πρώτες εικόνες από το Άγιο Φως στα Ιεροσόλυμα-ΒΙΝΤΕΟ

Οι πρώτες εικόνες από το Άγιο Φως στα Ιεροσόλυμα-ΒΙΝΤΕΟ

Το Μέγα Θαύμα της Ανάστασης, αναπαρίσταται κάθε χρόνο το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου,με την Αφή του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο, στα Ιεροσόλυμα.

Οι πρώτες εικόνες

Η μεγάλη Πλάνη- Αρχιμανδρίτου Σάββα Αχιλλέως

Η μεγάλη Πλάνη- Αρχιμανδρίτου Σάββα Αχιλλέως

Όλος ο λαός εκείνος του Θεού με αναμμένας λαμπάδας αναμένει.

Που να γνωρίζουν όμως ότι μια ΠΛΑΝΗ διαβολική πλανάται, υπέρ των κεφαλών όλων όσοι παρευρίσκονται;

Αποδοκίμασαν τον Αλέξη Τσίπρα στην Κέρκυρα ΓΙΟΥΧΑ ΒΙΝΤΕΟ

Αποδοκίμασαν τον Αλέξη Τσίπρα στην Κέρκυρα

Στο νησί της Κέρκυρας βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,ενόψει του Πάσχα, όπου επισκέφθηκε το παλιό δημαρχείο της Κέρκυρας "Σαν Τζιάκομο" , συνοδευόμενοςαπό τη σύντροφό του Μπέτυ, τα παιδιά του και τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.

Μαχαίρωσε τον παπά επειδή αρνήθηκε να κοινωνήσει τον πατέρα του – Χαμός σε εκκλησία!

889_514_355
Απίστευτα πράγματα σε εκκλησία με τον ιερέα να διακομίζεται σε νοσοκομείο τραυματισμένος. Ανάστατη η τοπική κοινωνία από τα όσα έγιναν και ακούστηκαν…

Κίνα προς ΗΠΑ: «Όποιος προκαλέσει σύγκρουση στην κορεατική χερσόνησο θα πληρώσει και το τίμημα» (βίντεο) ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ




του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Αυστηρή προειδοποίηση προς το Ν.Τραμπ έστειλε το Πεκίνο σε περίπτωση που αναλάβει μονομερή δράση έξω από τα σύνορά της στην κορεατική χερσόνησο δια μέσου του Κινέζου ΥΠΕΞ Ουάνγκ Γι ο οποίος δήλωσε: «Όποιος προκαλέσει σύγκρουση στην κορεατική

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ, τώρα, ΟΛΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ


ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ,   τώρα,
ΟΛΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ


ο Ιησούς πάνω στο σταυρό
και για να εκπληρωθεί η προφητεία της Γραφής, λέει: ‘Διψώ’. 
 Ο Χριστός διψούσε, δηλαδή επιθυμούσε έντονα τη σωτηρία της ψυχής μας και την επικράτηση της ειρήνης και της αγάπης ανάμεσά μας.

Η θυσία του Θεανθρώπου

Η θυσία  του Θεανθρώπου
Η θυσία του Θεανθρώπου και η Ανάστασή του
η Σταύρωση
H θανατική εκτέλεση με το πιο βασανιστικό μαρτύριο  (με αγωνία, πόνο ξυλοδαρμό, διακωμώδηση, μαστιγώματα, θάνατο) του Χριστού που προσπάθησε να κηρύξει  την αγάπη, την ειλικρίνεια, την εντιμότητα και την καλοσύνη.

Το συμβολικό και ψυχολογικό νόημα της Σταύρωσης για την ψυχή μας


 Η θυσία του Θεανθρώπου,
Το συμβολικό και ψυχολογικό νόημα της  Σταύρωσης
για την ψυχή μας,

το ταξίδι της ψυχής,  στα πράσινα λιβάδια της συνείδησης.

Ο θρήνος της Παναγίας


 Ο θρήνος της Παναγίας αντιπροσωπεύει τον θρήνο κάθε μάνας, που έχει βιώσει την απώλεια του πολυτιμότερου αγαθού της ζωής : την ίδια τη ζωή του δικού της παιδιού.

Παλαιστίνιος έσφαξε 25χρονη Βρετανίδα τουρίστρια σε βαγόνι τρένου στα Ιεροσόλυμα

Παλαιστίνιος έσφαξε 25χρονη Βρετανίδα τουρίστρια σε βαγόνι τρένου στα Ιεροσόλυμα
Παλαιστίνιος μαχαίρωσε και σκότωσε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, σε βαγόνι του Προαστιακού Σιδηρόδρομου στα Ιεροσόλυμα, μια 25χρονη Βρετανίδα τουρίστρια, ενώ τραυμάτισε και δύο ακόμα επιβάτες, η μία έγκυος, πριν συλληφθεί.

Η συγκλονιστική προφητεία του Ερμού του Τρισμέγιστου για την Τριαδικότητα του Αγίου Θεού της Μιας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας !

Η Γνώση είναι Τρισυπόστατη, η Αλήθεια ο Θεός είναι Τριαδικός ! Γνωρίσετε την Αλήθεια, την Αυτοαλήθεια, τον Χριστό Λυτρωτή μας και αυτή θα σας ελευθερώσει !

Παιδικά βίντεο στο YouTube περιέχουν υλικό ακατάλληλο για παιδιά ΔΕΙΤΕ ΤΑ



Χιλιάδες βίντεο στο YouTube που μοιάζουν με δημοφιλείς παιδικές τηλεοπτικές σειρές, περιέχουν ανάρμοστο περιεχόμενο το οποίο είναι ακατάλληλο για παιδιά.

ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ Η ΛΑΡΙΣΑ – Διπλή επίθεση με τσεκούρι και τσάπα – Σκηνικά απίστευτης βιαιότητας! ΧΟΡΕΥΕΙ Ο ΕΞΑΠΟΔΙΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ...ΕΜΑΣ!

tsekouri-aima 
Στο νοσοκομείο ένας 18χρονος και μία 58χρονη που περπατούσε με την κόρη της. Στα χέρια της αστυνομίας οι δράστες…

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΩΣΕ! Ο λογαριασμός σε ψαροταβέρνα που άναψε φωτιές! ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΟΥΤΕ ΛΑΔΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ....

69614459
Η ταβέρνα γέμισε ασφυκτικά μετά την περιφορά του Επιταφίου και όλα κυλούσαν όπως τα περίμενε ο ιδιοκτήτης. Κάποια στιγμή όμως το κλίμα άλλαξε…

Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! Τον ετοίμαζαν 5 ολόκληρους μήνες και δικαιώθηκαν (PHOTO)

9_631_355 Εντυπωσίασε και καθήλωσε τους πιστούς. Οι προσπάθειες ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη και ολοκληρώθηκαν με τον τρόπο που θα δείτε…

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ! Έκρηξη κοντά σε κομβόι – Σκληρές εικόνες 18 ΑΝΩ - 50 NEKΡΟΙ ΚΑΙ 150 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΤΡΑΜΠ Oι προστατευόμενοι του τρομοκράτες με καμικάζι τίναξαν στον αέρα λεωφορεία με γυναικόπαιδα κατά την εκκένωση πόλεων στη Συρία ΒΙΝΤΕΟ Η Τουρκία επιχειρεί ν΄απαγάγει με ασθενοφόρα τα θύματα.ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ …

syria09_473_355
Δεκάδες νεκροί εικόνες Αποκάλυψης στη Β Συρία κυρίως  γυναικόπαιδα. Δεν συγκλονίζεται η διεθνής κοινότητα, δεν σοκάρεται ο τύπος….200 νεκρούς και τραυματίες δίνει το καθ ύλην αρμόδιο τοπικό μέσο.Τουλάχιστον 50 νεκροί στην πλειοψηφία τους γυναικόπαιδα και 150 τραυματίες διευκρινίζει…..

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ! 6,1 Ρίχτερ στη Χιλή

sism
Ισχυρός σεισμός 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στη Χιλή. 

Η Αγία Αποκαθήλωση στα Ιεροσόλυμα. Χιλιάδες πιστοί προσκύνησαν τον τόπο όπου τοποθετήθηκε το Σώμα του Ιησού πριν τον ενταφιασμό. ΦΩΤΟΣ


Στην είσοδο του Ναού της Αναστάσεως υπάρχει το Ιερό ροσκύνημα της Αγίας Αποκαθήλωσης όπου πλήθος πιστών έσκυψε και φέτος με ευλάβεια να προσκυνήσει και να ευφράνει την καρδιά του με την ευωδία από το Άγιο Μύρο. Τη μυρωδιά του ταλαιπωρημένου Σώματος του Θεανθρώπου...

ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΔΩΝΙΣ - ΣΠΥΡΙΔΩΝ («ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ») ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΝΗΣΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ» ΒΙΝΤΕΟ

  

Σύριος Υπουργός επιστρέφει στον Τραμπ τον χαρακτηρισμό »ζώο » για τον Άσαντ: »Aν εσύ είσαι ζώο μην θεωρείς ότι οι άλλοι είναι ομοιοί σου ».

In "Animal Farm," George Orwell traces the slippery slope from democracy to totalitarianism. It looks a lot like the US today.:
« Aν εσείς είστε ένα ζώο, εσείς ο ίδιος,δεν πρέπει να θεωρείτε ότι οι άλλοι είναι όμοιοί σας . Ο Bachar el-Assad Είναι ο πρόεδρος ενός κυρίαρχου κράτους ,εκλέχθηκε από το λαό. Έγκειται

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΑ…ΙΜΙΑ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την επίσκεψη του αρχηγού του Επιτελείου Στρατού της Ελλάδας στην περιοχή της νήσου Καλόλυμνου κοντά στα Ίμια προβάλλουν σήμερα ορισμένα τουρκικά ΜΜΕ με την χαρακτηριστική επιγραφή ότι οι Έλληνες ποζάρουν για να κάνουν αντίπραξη στην πριν από λίγο καιρό επίσκεψη των Τούρκων επιτελών κοντά στα Κάρντακ.

Το ΓΕΣ Β Κορέας απειλεί να »κάνει στάχτη » τις αμερικανικές βάσεις σε Ιαπωνία Ν Κορέα…Kίνα: »ένας πόλεμος μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμη….όποιος τον προκαλέσει θα πληρώσει τοι τίμημα »

Αποτέλεσμα εικόνας για bases américaines japon
Σε περίπτωση επίθεσης των ΗΠΑ η Β Κορέα μέσω του ΓΕΣ της υποσχέθηκε να πάρει αποφασιστικά μέτρα και να χτυπήσει τις αμερικανικές στρατιωτικές αεροπορικές βάσεις σε Ιαπωνία και Ν Κορέα όσο και την προεδρική κατοικία στη Σεούλ.

Νέο βιβλίο για τους Αλβανοτσάμηδες – τώρα στην αγγλική γλώσσα


Απρίλιος 13, 2017. 20:24
Εκδόθηκε στην αγγλική γλώσσα το βιβλίο του  Αλβανού αρθρογράφου και ιστορικού Άρμπεν Λάλα με τον τίτλο « The Greek collaborationists, designers and leaders of the genocide in Chameri (1944-1945)» [ Οι Έλληνες συνεργάτες, σχεδιαστές και ηγέτες της γενοκτονίας στην Τσαμουριά (1944-1945)].

Δραματική τηλεφωνική επικοινωνία Κινέζου ΥΠΕΞ με Λαβρόφ για Β Κορέα, Συρία


Την Παρασκευή ο Κινέζος Υπουργός Εξωτερικών Wang Yi και ο Ρώσος ομόλογός του, Σεργκέι Λαβρόφ, πραγματοποίησαν σήμερα μια στρατηγική τηλεφωνική επικοινωνία επί διμερών σχέσεων,για  την κατάσταση στη Συρία και την Κορεατική χερσόνησο.

ΤΟ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ


«Τῶ Αγίω καὶ Μεγάλω Σαββάτω, τὴν θεόσωμον Ταφήν, καὶ τὴν εἰς Ἄδου Κάθοδον τοῦ Κυρίου καὶ Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ ἑορτάζομεν δι' ὧν τῆς φθορᾶς τὸ ἡμέτερον γένος ἀνακληθέν, πρὸς αἰωνίαν ζωὴν μεταβέβηκε».

H Κύπρος συνέλαβε τουλάχιστον 18 ξένους τζιχαντιστές που ήθελαν μέσω κατεχομένων να πάνε Συρία να ενταχθούν στην ISIS


Η Κύπρος εμπόδισε αρκετά άτομα να πάνε στη Συρία και να ενταχθούν στην ISIS δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος την Πέμπτη.

alahednews: θέλουν να εκκενώσουν την Ανατολή από χριστιανούς και να τη διαιρέσουν σε πολλά μικρά κρατίδια…. ΦΩΤΟΣ


Τι συμβαίνει στην Ανατολή;; Έχουν τον πολιτικό στόχο να την εκκενώσουν από τους χριστιανούς και να διαιρέσουν την περιοχή σε πολλά μικρά κρατίδια……. alahednews 15.4.17
Πολλλά μικρά προτεκτοράτα διαφορετικής επιρροής…..

Η ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ «ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ» ΤΟΝ… ΜΩΑΜΕΘ!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στο βιβλίο του γνωστού μουσουλμάνου θεολόγου, Nabil el Fadl, «Hz İsa Hz Muhammed i müjdeledi mi ?», δηλαδή, «Ο Άγιος Ιησούς προφήτεψε την έλευση του αγίου Μωάμεθ ;», (τουρκική έκδοση, εκδόσεις Emre Yaınları 2006), διακρίνεται μια μεγάλη αγωνία του συγγραφέα να αποδείξει με οποιοδήποτε τρόπο ότι ο Ιησούς Χριστός είχε προφητέψει την έλευση του Μωάμεθ,

Kαλόλιμνος: Η έπαρση της Σημαίας στο Φυλάκιο του νησιού παρουσία ΑΓΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

 

 Tο πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο Φυλάκιο Καλολίμνου πραγματοποιήθηκε η έπαρση της Σημαίας, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ

Ο εφιάλτης μιας 14χρονης στα χέρια ενός 60χρονου



Αποκλειστικές δηλώσεις στο protothema.gr τέσσερα χρόνια μετά το θρίλερ που έζησε - Το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης», οι φιλικές σχέσεις του δράστη με την οικογένεια και η εγκυμοσύνη
Μια περίεργη ιστορία που πολλοί θα την χαρακτήριζαν ως «Σύνδρομο της Στοκχόλμης»,

Προσοχή! Δείτε πως κλέβουν τον κωδικό του e-banking σας



Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης για απόπειρα απάτης με υπολογιστή κατά συρροή.

Πρώτη Ανάσταση: Ο ''ιπτάμενος'' ιερέας στη Χίο, τα στασίδια στη Ρόδο, τα σφυριά και οι κατσαρόλες στο Ναύπλιο ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ



Η πρώτη Ανάσταση και το πρώτο ''Χριστός Ανέστη'' ζωντάνεψε έθιμα σε ολόκληρη τη χώρα. Viral στο διαδίκτυο οι εικόνες από τις εκκλησίες...

Συριακός στρατός: Χημική εκατόμβη προκάλεσαν οι Συμμαχικοί βομβαρδισμοί

AP Photo/Hassan Ammar
Εκατοντάδες άνθρωποι, ανάμεσά τους πολλοί άμαχοι, φέρεται να έχασαν τη ζωή τους στην ανατολική Συρία μετά από αεροπορική επιδρομή της Συμμαχίας που έπληξε χημικό οπλοστάσιο του Ισλαμικού Κράτους, με συνέπεια να διαρρεύσουν θανατηφόρες ουσίες, σύμφωνα με τις συριακές ένοπλες δυνάμεις. Οι καταγγελίες δεν είναι δυνατό να επιβεβαιωθούν.

Πακιστάν: Ισλαμιστές φοιτητές ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου «βλάσφημο» άθεο νεαρό

Εικόνες-σοκ στο Πακιστάν: Φοιτητές ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου «βλάσφημο» νεαρό

Ένα πλήθος φοιτητών λιντσάρισε έναν νεαρό μέσα σε ένα Πανεπιστήμιο του Πακιστάν, αφού το θύμα κατηγορήθηκε ότι είχε αναρτήσει «βλάσφημο» περιεχόμενο σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Πάσχα στην Ελλάδα 1947 – Σπάνιο Βίντεο ντοκουμέντο


Στα βρετανικά αρχεία του Bristish Pathe βρίσκεται ενα σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από τον εορτασμό του Πάσχα στην Ελλάδα, έτος 1947. Το βίντεο τραβήχτηκε κατα την διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα και θα δείτε πλάνα από στρατιώτες, στρατόπεδα, σουβλισμα αρνιών και τσούγκρισμα αυγών.

Θρήνος στην Αχαΐα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα επτάχρονη Συγκλονίζει ο θείος της 7χρονης Το αυτοκίνητο ήρθε με μεγάλη ταχύτητα και σκότωσε το παιδί κοντά σε καταυλισμό ΒΙΝΤΕΟ

Θρήνος στην Αχαΐα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα επτάχρονη

Η άτυχη μικρούλα διέσχιζε τον δρόμο για να πάει στον Επιτάφιο, όταν την παρέσυρε με το αμάξι της η 45χρονη

“Γιατί έδωσα διαταγή για τη ρίψη της Βόμβας GBU-43 στο Αφγανιστάν”! Ποιος έδωσε την εντολή


Απόφαση τακτικής, ήταν η χρήση της συμβατικής υπερβόμβας που αφέθηκε από αεροσκάφος MC-130, πλήττοντας δίκτυο υπόγειων τούνελ που χρησιμοποιούσαν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, στα ανατολικά της επαρχίας Νανγκαρχάρ.

Παραβιάσεις “Επιτάφιου” από τους Τούρκους! Αλητείες Άγκυρας


Δεν έχει σημασία ότι στο Αιγαίο πέταξαν παράνομα μόνο δύο τουρκικά F-16.

Ούτε έχει τόση σημασία ότι και τα δύο εισήλθαν στο FIR Αθηνών οπλισμένα.

Ένταση στην Αλβανία μετά από πληροφορίες για δολοφονία του ηγέτη της αντιπολίτευσης


 Συμπαθούντες του Δημοκρατικού Κόμματος  πετούν αναμμένες δάδες στο πρωθυπουργικό κτήριο (Φωτό από το αλβανικό albeu.com)
Απρίλιος 14, 2017. 10:57
Κορυφώνεται η πολιτική ένταση στην Αλβανία μετά από πληροφορίες ότι προγραμματίζονταν η δολοφονία  του ηγέτη της αντιπολίτευσης, του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουζλίμ Μπάσα.

Θεσσαλονίκη: Μικρή προσέλευση στην Αριστοτέλους για την εκδήλωση κρεατοφαγίας ΒΙΝΤΕΟ


Δεκαπέντε πολίτες όλοι κι όλοι που δηλώνουν άθεοι συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση κρεατοφαγίας.

«Εκτοξεύθηκαν» οι αναζητήσεις στη Google για τη φράση «3ος Παγκόσμιος Πόλεμος» ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ


Το σενάριο μίας παγκόσμιας πολεμικής σύρραξης φαίνεται πως απασχολεί όλο και περισσότερους ανθρώπους ανά τον κόσμο, καθώς κλιμακώνεται το τελευταίο διάστημα η ένταση μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, όπως αποκαλύπτουν και τα στοιχεία από τις αναζητήσεις στη Google.

Συνελήφθησαν 3 τρομοκράτες - Ήθελαν να πλημμυρίσουν με αίμα την Γερμανία - Στόχος η Μέρκελ

Συνελήφθησαν 3 τρομοκράτες - Ήθελαν να πλημμυρίσουν με αίμα την Γερμανία - Στόχος η Μέρκελ
Δυο άντρες και μία γυναίκα ήθελαν να αιματοκυλήσουν την Γερμανία
Σκόπευαν να "χτυπήσουν" την Καγκελαρία
Είναι υποστηρικτές ενός ισλαμιστή μαχητή που έχει συλληφθεί
Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε τρεις ανθρώπους για τους οποίους υπάρχουν υποψίες ότι

Βίντεο: Η στιγμή που η «μητέρα όλων των βομβών» χτυπάει τους τζιχαντιστές στο Αφγανιστάν Στη δημοσιότητα από το αμερικανικό Πεντάγωνο

Βίντεο: Η στιγμή που η «μητέρα όλων των βομβών» χτυπάει τους τζιχαντιστές στο Αφγανιστάν

Η λήψη από αέρος δείχνει την έκρηξη στην βραχώδη περιοχή, με ένα μεγάλο μαύρο σύννεφο καπνού να αναδύεται από το σημείο-στόχο της επίθεσης - Το υπουργείο Άμυνας του Αφγανιστάν, από την πλευρά του, ανακοίνωσε ότι σκοτώθηκαν 36 μέλη του ISIS, ενώ καταστράφηκαν τρία υπόγεια τούνελ, όπλα και πυρομαχικά

Η ιταλική τηλεόραση Rai αποφάσισε να μεταδίδει ειδήσεις και στα αλβανικά



Φωτό από την ιστοσελίδα «citynews.al»
Απρίλιος 14, 2017. 13:41
Η ιταλική κρατική τηλεόραση Rai μεταξύ των ξένων γλωσσών που μεταδίδει ειδήσεις, συμπεριέλαβε και την αλβανική.

ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 18 ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΤΗΝ… ΕΛΛΑΔΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την προσφυγή στην τουρκική βουλή για την σύσταση ανακριτικής επιτροπής που θα εξετάσει την προδοσία, όπως αναφέρεται, της παράδοσης 18 «τουρκικών» νησιών στην Ελλάδα, ανακοινώσε ο πρώην γενικός γραμματέας του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, απόστρατος υποστράτηγος, Ümit Yalım.

ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΠΑΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (βίντεο)

Πραγματικά μέσα στην σύγχρονη απάθεια για την κατάλυση όλων των παραδοσιακών στοιχείων της ελληνορθόδοξης ταυτότητας μας, ο λόγος μεγαλοβδόμαδα του Παπά Χρήστου από την Ρόδο, των ελληνικών Δωδεκανήσων, είναι φως στο σκοτάδι που μας περιβάλλει. Ένα φως που ζητά να το δυναμώσουν και άλλο και άλλοι έλληνες ιερείς και όχι να… ποιούν την νησαν.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ… ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ «ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Κυριολεκτικά έκθαμβοι όπως αναφέρεται, έμειναν δυο Τούρκοι στρατιωτικοί στην περιοχή του Tekirdağ, (Ραιδεστού), έξω από την Κωνσταντινούπολη, όταν σκάβοντας σε ένα χωράφι βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά στην εμφάνιση εκατοντάδων νομισμάτων της βυζαντινής αυτοκρατορίας πού αναπαριστούνε με μεγαλοπρέπεια βυζαντινούς αυτοκράτορες.

'Ευωδιάζει Ελλάδα' ο Πανάγιος Τάφος... ΒΙΝΤΕΟ

Αποστολή στα Ιεροσόλυμα: Μαρία Γιαχνάκη 

Το γεγονός της εύρεσης του Σταυρού δηλώνει την ελληνικότητα και της προηγούμενης συντήρησης αναστήλωσης και κατασκευής του Ιερού Κουβουκλίου ως επιπλέον στοιχείο, κάτι που δεν επιθυμούν οι άλλες κοινότητες ειδικά οι Αρμένιοι που πάντα προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στο ναό. Ο Σταυρός αυτός δηλώνει

Ίδρυση έδρας αντικατασκοπείας του ΝΑΤΟ στη Ρουμανία


Φωτό από το δημοσίευμα στην «blitz.bg»
Απρίλιος 14, 2017. 17:41
Το ρουμανικό Κοινοβούλιο εξετάζει τη θέσπιση έδρας αντικατασκοπείας του ΝΑΤΟ στη χώρα, γράφει η ρωσική εφημερίδα ‘Ιζβέστια’ επικαλούμενη πληροφορίες από το κοινοβούλιο του Βουκουρεστίου.