Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ(Βίντεο)


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Μια χαρακτηριστική ιστορία που δείχνει σε ποιό μέγεθος το Ισλάμ έχει αρχίσει να επιβάλλεται στην καθημερινή ζωή των χριστιανικών κοινωνιών, είναι μιας καθηγήτριας στο Σίντνευ της Αυστραλίας.
Η καθηγήτρια αυτή εργάζεται σε ένα δημόσιο πολυπολιτισμικό σχολείο του Σίντνευ, το Punchbowl Public School , όπου και γνώρισε πραγματικά το κοινωνικό χάος και τα προβλήματα που δημιουργεί η παρουσία των μουσουλμάνων μαθητών του.

Φαρ Ουέστ! ΡΟΜΑ είχαν στήσει “διόδια” και λήστευαν διερχόμενους οδηγούς και πεζούς


Τρεις ΡΟΜΑ, ηλικίας 17, 18 και 35 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας που λήστευαν οδηγούς αυτοκινήτων και ταξί, αλλά και πεζούς, συνελήφθησαν από την Ασφάλεια.
Εκτός απ’ αυτούς, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται εννέα ακόμα συνεργοί τους, επίσης «ευπαθείς» ΡΟΜΑ..

Αυτό προανήγγειλε ο Τσίπρας - Λίγοι το πρόσεξαν, ελάχιστοι το κατάλαβαν ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό προανήγγειλε ο Τσίπρας - Λίγοι το πρόσεξαν, ελάχιστοι το κατάλαβαν
Την Τρίτη σε κεντρικό δελτίο πασίγνωστου τηλεοπτικού σταθμού πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, η οποία, όπως αναμενόταν προκάλεσε ποικίλα σχόλια από δημοσιογράφους, αναλυτές, πολιτικούς και πολίτες.

Γιατί κρύβει την ομοφυλοφιλία του ο νέος σίγουρος πρόεδρος της Γαλλίας, ο Μανωλάκης Μακρόν;


Ο Mario Adinolfi, ιταλός δημοσιογράφος και βουλευτής (2008 - 2013, με το "Δημοκρατικό Κόμμα"), κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη τον αυριανό πρόεδρο της Γαλλίας.

Εταιρεία με τρία χιλιάρικα τζίρο, «βρήκε» δάνειο 110 εκατ. σε μια νύχτα Και αγόρασε το «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ»


Αρ.Πρ.:760/25.04.17
ΠΡΟΣ ΤΟN ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
Δεν έχει προηγούμενο το σκάνδαλο με την μεταβίβαση του «Ερρίκος Ντυνάν». Όσα σκάνδαλα και αν έχουν γίνει στην Ελλάδα έως σήμερα, αφορούσαν τουλάχιστον υπαρκτές εταιρείες. Siemens, Thyssenkrupp, δηλαδή παρανομία με όνομα.

Μυτιλήνη: Μετανάστες και αλληλέγγυοι απέτρεψαν την είσοδο επιβατών στο λιμάνι

Μυτιλήνη: Μετανάστες και αλληλέγγυοι απέτρεψαν την είσοδο επιβατών στο λιμάνι

Περίπου 300 μετανάστες αφρικανικής καταγωγής, μαζί με ομάδες αλληλέγγυων από ευρωπαϊκές, κυρίως, χώρες, έχουν καταλάβει από τις 5.30 το απόγευμα τις τέσσερις πύλες

Ρώσος στρατηγός: Οι ΗΠΑ έχουν οργανώσει πυρηνικό χτύπημα κατά Κίνας και Ρωσίας

Ρώσος στρατηγός: Οι ΗΠΑ έχουν οργανώσει πυρηνικό χτύπημα κατά Κίνας και Ρωσίας
Σοβαρότατες κατηγορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν σχηματίσει και οργανώσει ένα πιθανό πυρηνικό χτύπημα εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας εκτόξευσε την Τετάρτη ο Ρώσος στρατηγός Βίκτορ Πόζνικιρ, αναπληρωτής επικεφαλής του κύριου επιχειρησιακού τμήματος του Γενικού Επιτελείου.

Ο Ερντογάν δεν αναγνωρίζει την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Τουρκία

Ο Ερντογάν δεν αναγνωρίζει την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Τουρκία
Το Συμβούλιο της Ευρώπης έθεσε εκ νέου την Τρίτη την Τουρκία υπό επιτήρηση, επικρίνοντας τις συνταγματικές μεταρρυθμίσεις που υιοθετήθηκαν στις 16 Απριλίου ως «ασύμβατες με τη θεμελιώδη κοινή αντίληψη περί δημοκρατίας».
Η Άγκυρα αντέδρασε με οργή, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «εξευτελιστική» για το όργανο στο οποίο και η ίδια συμμετέχει.

«Δολοφονήστε τον Ερντογάν», σοκ από Γάλλο διπλωμάτη…


Με νομικά μέτρα απάντησε ο Χουσεΐν Αϊντίν, δικηγόρος του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε βάρος συνταξιούχου Γάλλου διπλωμάτη, του Φιλίπ Μορό Ντεφάρζ, κατηγορώντας τον ότι προτρέπει προς κάθε κατεύθυνση για τη δολοφονία του ηγέτη της Τουρκίας…

Tρίτη χώρα παγκοσμίως στις αμυντικές δαπάνες η Ρωσία

Tρίτη χώρα παγκοσμίως  στις αμυντικές δαπάνες η Ρωσία
Η Ρωσία ανέβασε τον στρατιωτικό της προϋπολογισμό στα 63.5 δισεκατομμύρια κατά την διάρκεια του 2016, σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσίευσε το Διεθνές Ινστιτούτο Ερευνών για την Ειρήνη της Στοκχόλμης (SIPRI).

Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών Σεμπάστιαν Κουρτς: Πείτε την αλήθεια στους Τούρκους ότι δεν τους θέλουμε να τελειώνουμε

Σεμπάστιαν Κουρτς: Πείτε την αλήθεια στους Τούρκους ότι δεν τους θέλουμε να τελειώνουμε
Υπέρ της διακοπής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία τάσσεται εκ νέου ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών Σεμπάστιαν Κουρτς, ζητώντας τώρα «περισσότερη σαφήνεια και ειλικρίνεια από την πλευρά της ΕΕ προς την Τουρκία σε σχέση με το μέλλον της συνεργασίας», όπως τόνισε μετά τις συνομιλίες του την Τρίτη με τον Σλοβάκο ομόλογό του Μίροσλαβ Λάιτσακ.

ΕΛΒΟ: Το ξεπούλημα συνεχίζεται

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Το 2000 η ΕΛΒΟ περνάει για 8 χρόνια στον όμιλο Μυτιληναίου με τζίρους εκατοντάδων εκατομμυρίων ανα έτος, συμπτωματικά εντελώς όταν αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεων, όπου την επέστρεφει πίσω στο δημόσιο το 2008

Ανοιχτή επιστολή της ΕΣΑμεΑ στον Πρωθυπουργό


Ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα απευθύνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία ζητώντας να υπάρξει προστασία των ατόμων με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, ενόψει της νέας συμφωνίας.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ομοφυλόφιλη και πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs η μία αρχηγός του «ακροδεξιού» AfD


Μεταδόθηκε η είδηση ότι το γερμανικό «ακροδεξιό», «λαϊκιστικό», «ξενοφοβικό», «ισλαμοφοβικό», «ομοφοβικό», «φασιστικό» κλπ κλπ κόμμα AfD («Εναλλακτική για την Γερμανία») στο συνέδριό του που έκανε στην Κολωνία, (εν μέσω διαμαρτυριών χιλιάδων αριστερών μέχρι και «αναθεμάτων» εναντίον του από τις ηγεσίες των εκκλησιών της Κολωνίας!) επέλεξε δύο (2) ηγέτες για τις βουλευτικές εκλογές το Σεπτέμβριο. Την Alice

Φωτογραφίες: Εκτουρκίζουν πολίτες ακόμα και στην Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες: Εκτουρκίζουν πολίτες ακόμα και στην Θεσσαλονίκη

Ο Σύλλογος Μουσουλμάνων Μακεδονίας και Θράκης που ίδρυσαν στην Θεσσαλονίκη οι εγκάθετοι Τούρκοι που ζουν στην ελεύθερη Θράκη, τίμησε την Εορτή Εθνικής Ηγεμονίας και παιδιού της Τουρκίας στην αυλή του σπιτιού του Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η τουρκική αεροπορία σκότωσε Κούρδους Πεσμεργκά στο Ιράκ


Απρίλιος 25, 2016.23:14
Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιβεβαίωσαν ότι οι αεροπορικές επιδρομές της Τουρκίας στο Ιράκ είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο μελών του κουρδικών ενόπλων δυνάμεων Πεσμεργκά.

ΕΠΕΙΓΟΝ (ALERT)! Οι Τούρκοι «Έσπασαν» τους Κωδικούς

Τα βλήματα «ΜΑΚΕΔΩΝ» ( βάρους 550 κιλά, μήκος 4,5 μέτρα, πλάτος 0,51 μέτρα, ύψος 0,47 μέτρα, και άνοιγμα πτερύγων 2,7 μέτρα , είναι το καμάρι της Πολεμικής Αεροπορίας

Σερβική εφημερίδα: Τούρκοι πράκτορες ετοιμάζουν πόλεμο στα Βαλκάνια


"Η σερβική εφημερίδα Informer γράφει σε πρωτοσέλιδό της ότι η Τουρκία ωθεί τον Ράμα και τον Θάτσι σε πόλεμο για τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας"

"ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 300.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 4.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ - ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ"

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ (ΤΑΥΠΕΔ) ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! 

ΣΥΡΙΑ: Οι 5 νεομάρτυρες της Μααλούλα σφαγιάστηκαν στο λαιμό από τους απαγωγείς τους τρομοκράτες.


Η συριακή χριστιανική Μααλούλα θρηνεί τους 5 της νεομάρτυρες.Aπό την Παρασκευή 21 Απριλίου ανακοινώθηκε επίσημα…5 χριστιανοί από την Maaloula βρέθηκαν σφαγιασμένοι στο λαιμό. Ήταν όμηροι της al-Nosra από το Σεπτέμβρη του 2013.

Έκρηξη σε βαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης - ΤΩΡΑ

Έκρηξη σε βαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης - ΤΩΡΑ
Συναγερμός έχει σημάνει στην Κωνσταντινούπολη μετά την έκρηξη σε ένα μίνι βαν που σημειώθηκε πριν από λίγο στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, Σαμπιχά Γκιοκτσέν.

H σύζυγος του Μακρόν είναι 64χρονη γιαγιά και πρώην δασκάλα του



Γιαγιά με επτά εγγόνια, 25 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό της και πρώην δασκάλα του είναι πιθανό να είναι η νέα πρώτη κυρία της Γαλλίας, αν ο 39χρονος Εμανουέλ Μακρόν αναδειχθεί νικητής στην κούρσα για την προεδρία της Γαλλίας.

KATAΡΡΕΟΥΝ οι αλυσίδες TΡΟΦΙΜΩΝ, σκηνές Βενεζουέλας στην Ελλάδα Πανω απο 1000 κατασχεσεις τη μερα Μπήκαμε στη τελευταία φάση της χρεοκοπίας


H πιο αδίστακτη φοροληστεία του κράτους κατά των πολιτών του βρίσκεται σε εξέλιξη με πάνω από 1000 κατασχέσεις σε ημερήσια διάταξη. Την ίδια στιγμή μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ παρακαλουθούν σοκαρισμένες τα έσοδα να καταρρέουν  καθώς οι πολίτες έχουν μειώσει έως και 15% τις δαπάνες για τις αγορές βασικών τροφίμων όπως το γάλα και το ψωμί.

Με χουντικές σημαίες έκανε πρεμιέρα ο Σφακιανάκης - ΦΩΤΟ



Με ρούχα παραλλαγής και μια σημαία της χούντας πραγματοποίησε την πρεμιέρα του σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης ο Νότης Σφακιανάκης. Σημειώνεται ότι η πρεμιέρα συνέπεσε με τη μαύρη επέτειο του χουντικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου.

Ἐποχές πολιτικῆς ...ὀμορφιᾶς,ἀπό κάθε ἄποψιν ! ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΣ


Δείτε που σπουδάζουν τα παιδιά των πολιτικών (σας). Κορόιδα...


Περισσότερα,

Celebrity pet γιγαντιαίο κουνέλι πέθανε μυστηριωδώς σε πτήση της United Airlines


 ΄Ενα κουνέλι γιγαντιαίων διαστάσων (Three foot Continental Giant rabbit, also known as the German Giant) έχασε μυστηριωδώς τη ζωή του, σε μια πτήση της United Airlines  jet στις ΗΠΑ.

Χάσαμε καὶ τὶς Μ.Κ.Ο. τῆς Μυκόνου…

Οὐδὲ μία Μ.Κ.Ο. γυφτοπροστασίας βγῆκε νὰ διαμαρτυρηθῇ γιὰ τὴν βιαία ῥατσιστικὴ ἐκδίωξη Ῥομᾶ ἀπὸ τὴν Μύκονο, ἀπὸ τὴν δῆθεν ἀντιῤῥατσιστικὴ συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ.
Στὶς σαβουροαποτέτοιες καὶ στοὺς μοδίστρους ἐναποθέτουν τὶς ἐλπίδες τους οὁ ἀθίγγανοι.

Κανένα έλεος: Κόβουν στο μισό τις αναπηρικές συντάξεις! ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Κανένα έλεος: Κόβουν στο μισό τις αναπηρικές συντάξεις!

Δεν έφτανε ο ασφαλιστικός νόμος του Γιώργου Κατρούγκαλου, ήρθε και το προσύμφωνο της Μάλτας να αποτελειώσει όσους λαμβάνουν αναπηρικές συντάξεις. Οι δανειστές συνεχίζουν να απαιτούν σκληρά μέτρα και περικοπές ακόμη και από ειδικές κατηγορίες συνταξιούχων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ: Το σχέδιο Σόιμπλε για τη χρεοκοπία ευρωπαϊκών χωρών



Το σχέδιο του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για ένα Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο αναφέρεται η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung, αποκαλύπτοντας ότι αυτό συνδέεται με μία ρήτρα συντεταγμένης χρεοκοπίας των χωρών της Ευρωζώνης που θα βρεθούν υπερχρεωμένες και θα ζητήσουν δάνειο-γέφυρα.

Η ΠΥΛΗ που ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ οι ΘΕΟΙ και ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ απο ΒΑΡΙΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας μυστηριώδης ναός κρύβει μυθικά πλούτη που κάποια, όμως, έχουν έρθει στο φως. Ωστόσο ένας κρυφός θάλαμος δεν ανοίγει με τίποτα. Λέγεται πως σφραγίστηκε με άγνωστη τεχνολογία. Τον έφτιαξαν αρχαίοι θεοί; Τι μπορεί να κρύβει μέσα του;…

Σύνταξη στα 56 – Ποιούς αφορά



Πέντε κατηγορίες ασφαλισμένων έχουν την ευκαιρία να βγουν στη σύνταξη από τα 56 τους χρόνια αν έχουν συμπληρώσει 20 έως 35 χρόνια εργάσιμου βίου, άλλοι μέχρι το 2012 κι άλλοι μετά το 2013, ανάλογα με την κατηγορία που υπάγονται.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ… ΙΔΡΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια απόφαση που κυριολεκτικά βάζει φωτιά στις σχέσεις Τουρκίας Ισραήλ, είναι η απόφαση του Τελ Αβίβ για πρώτη φορά να υποστηρίξει και επίσημα την ίδρυση ανεξάρτητου κουρδικού κράτους στο βόρειο Ιράκ και στην Συρία.

Η ταξιδιωτική απαγόρευση των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία οι επιβάτες που ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, από 10 αεροδρόμια της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους ηλεκτρονικές συσκευές, εξετάζεται να επεκταθεί και στις πτήσεις από την Ευρώπη, αρχικά δε, από το Ηνωμένο Βασίλειο


 Η ταξιδιωτική απαγόρευση των ΗΠΑ σύμφωνα με την οποία οι επιβάτες που ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, από 10 αεροδρόμια της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους ηλεκτρονικές συσκευές,
εξετάζεται να επεκταθεί και στις πτήσεις  από την Ευρώπη.

Σήκωσε άγκυρα μετά από 14 χρόνια το θωρηκτό «Αβέρωφ» - πάει για συντήρηση ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΚΟΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ



Το θωρηκτό - θρύλος που συμμετείχε σε δύο παγκόσμιους πολέμους

ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ !

Μετά από το μέτρο της Αυστρίας που ανακοίνωσε πως θα εφαρμόσει πρόστιμο 5.000 ευρώ σε όποιον έχει διπλή ιθαγένεια και καθώς μαθεύτηκε πως αυτό μπορεί να διαδοθεί σε όλη την Ε.Ε.,

Προκαλούν οι οπαδοί της Φενερμπαχτσέ: «Πετάξαμε τους Έλληνες στην θάλασσα όπως το 1922» (εικόνες) ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Όπως αναμένονταν το «σκούπισμα» του Παναθηναϊκού από την Φενερμπαχτσέ οι Τούρκοι το χρησιμοποίησαν για εθνικιστικούς λόγους και έτσι οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας ισχυρίζονται ότι «πέταξαν τους Έλληνες στην θάλασσα»

Η Ρωσία έστειλε 6.000 άνδρες δύναμης ελίτ στη Συρία….


Σύμφωνα με κάποιες πηγές ανακοινώνεται η άφιξη 6000 ανδρών δύναμης ελίτ του ρωσικού στρατού

Πανθρησκεία εδώ και τώρα ζητά ο Βαρθολομαίος

Τι είπε από την Γενεύη
Μήνυμα προς όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες να συνεργαστούν με την Ρωμαιοκαθολική, στον δρόμο,

Ολλανδός τραπεζίτης σε τηλεοπτική συνέντευξη: ”Σε ανώτερους κύκλους μου ζήτησαν να θυσιάσω παιδιά” BINTEO

Περιγράφοντας τις εμπειρίες του στον τραπεζικό και οικονομικό τομέα σε μια αποκαλυπτική τηλεοπτική συνέντευξη στην Irma Schiffers για το De Vrije Media TV, ο Ρόναλντ Μπερνάρντ μοιράστηκε λεπτομέρειες τόσο ανατριχιαστικές που είναι δύσκολο να τις πιστέψει κάποιος, όπως ότι η ελίτ χρησιμοποιεί ακόμη και θυσίες παιδιών για να δοκιμάσει και να εκβιάσει τα μέλη της.

Μπογδάνος "Οι Ελληνες είναι ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ με Χρέη και Καγιέν" ΒΙΝΤΕΟ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ανατριχιαστικό αλλά δείχνει τι έρχεται από την Ανατολή: Τουρκόπουλα παίζουν το άγημα απόδοσης τιμών σε «νεκρό» στρατιώτη! ΠΩΣ ΓΑΛΟΥΧΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΝΤΕΟ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

***Μια «παράσταση» στην οποία υπάρχουν ψεύτικα όπλα και σκηνές θανάτου που λαμβάνει χώρα σε μια παιδική χαρά στην κεντρική Ανατολία και συγκεκριμένα στο Kayseri  ανατριχιαστικό αλλά δείχνει τι έρχεται από την Ανατολή: Τουρκόπουλα παίζουν το άγημα απόδοσης τιμών σε «νεκρό» στρατιώτη!

Σύριος βουλευτής: έρχεται επίθεση στο νότο Συρίας μ΄εντολή των ΗΠΑ πιο μεγάλη από το χτύπημα στη βάση al-Shayrat.


Ένα μέλος του συριακού κοινοβουλίου ο  Faisal Azzouz προβλέπέι ότι θ΄ εξαπολυθεί μια επίθεση  στο Νότο της Συρίας κάτι περισσότερο από αυτό που συνέβη στην αεροπορική βάση της Homs, κατά της οποίας οι αμερικανοί έριξαν 59 τόμαχοκ κρουζ.

Ξεφτίλα επικρατείας. Εγκατέστησαν λαθρομετανάστες στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας



Ποιος ενδιαφέρεται για το Πυροσβεστικό έργο όταν εμπλέκεται "ανθρωπισμός και αλληλεγγύη" στο προτεκτοράτο του Ελλαδιστάν;

ΦΡΙΚΗ στην Ταϊλάνδη


Σοκάρει ο φόνος ενός κοριτσιού μόλις 11 μηνών, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος την σκότωσε σε «ζωντανή» σύνδεση στο Facebook, προκειμένου  να εκδικηθεί την μητέρα της που πίστευε πως τον απατούσε.

ΣΟΒΑΡΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ… «ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ»!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σαν σοβαρή πρόκληση εναντίον της Ρωσίας θεωρείται η  διέλευση από τον Βόσπορο βρετανικού πολεμικού πλοίου που εισήρθε στην Μαύρη θάλασσα, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή.

Τουρκική οργή για το κάψιμο της τουρκικής σημαίας στην Ελλάδα ΒΙΝΤΕΟ

Τουρκική οργή για το κάψιμο της τουρκικής σημαίας στην Ελλάδα

Η Τουρκία καταδίκασε έντονα το κάψιμο της τουρκικής σημαίας κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων που έλαβαν χώρα στις 24 Απριλίου στην Αθήνα σε πορεία που ήταν αφιερωμένη στην επέτειο της αρμενικής γενοκτονίας του 1915.

Βενεζουέλα: Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων στις διαδηλώσεις κατά Μαδούρο – 2 ακόμα νεκροί

Είκοσι έξι νεκροί, 437 τραυματίες και 1.289 συλληφθέντες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στη Βενεζουέλα.

Ο επικεφαλής της CIA κηρύσσει τον πόλεμο στην ελευθερία του λόγου!

  Ο Άσαντζ κατηγορεί τον επικεφαλής της CIA, Mike Pompeo,
ότι κήρυξε πόλεμο στην ελευθερία του λόγου και επιδίωξε να εκδικηθεί για την αποκάλυψη των βρώμικων μυστικών της CIA.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ Αυξήσεις “φωτιά” στους λογαριασμούς προαναγγέλλει η ΔΕΗ



Η ΔΕΗ Α.Ε., για την πλήρη ενημέρωση των πελατών της αλλά και γενικώς των καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας αναφορικά με τους λογαριασμούς ρεύματος και τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας (ΥΚΩ) διευκρινίζει τα εξής:

Εξαρθρώθηκε ελληνοαλβανική συμμορία ανήλικων που λήστευε πεζούς στα Πατήσια


Το Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων συνέλαβε συμμορία, υπεύθυνη για ληστείες σε πεζούς στα Πατήσια και στις γύρω εξ΄ αυτών περιοχές.

Επιτέλους το παραδέχθηκαν – Αεροψεκασμοί με «σφραγίδα» Harvard BINTEO

Οι χημικοί αεροψεκασμοί υφίστανται. Κουβέντα σηκώνει το αν γίνονται για το καλό ή για το κακό μας.

Oι ΗΠΑ επιβάλουν κυρώσεις οικονομικού τύπου σε 271 σύριους επιστήμονες με πρόσχημα τα χημικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Trésor américain. syrie
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν οικονομικού τύπου τιμωρίες κατά 271 σύριων επιστημόνων ενός συυριακού κέντρου ανάπτυξης μη συμβατικών όπλων ως αντίποινα για την διατεινόμενη επίθεση με τοξικό αέριο ανέφερε το Υπ.Οικονομίας των ΗΠΑ.

Ιντλίμπ: oι τζιχαντιστές εκτέλεσαν 13χρονο γιατί πούλαγε καπνό ΜΕ 5 ΣΦΑΙΡΕΣ!


Aυτό το 13χρονο  παιδί εκτελέστηκε με 5 σφαίρες στο   la nuque χθες στην επαρχία του Idleb  από την τρομοκρατική οργάνωση Al Nosra στη ΒΔ Συρία.Προηγήθηκε απόφαση ισλαμικού σαριακού