Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ – Ανάκληση ΓΝΩΣΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ και δύο ιατροτεχνολογικών προϊόντων από τον ΕΟΦ

key-mg-4621-21-1493395262
Στην ανάκληση παρτίδων του φαρμακευτικού προϊόντος ALBIOMIN (Ανθρώπινη Αλβουμίνη), 20%, διάλυμα για έγχυση 50ml & 100ml, λόγω επιμόλυνσης κατά την παραγωγική διαδικασία, με αιθυλενογλυκόλη, προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στη Σαλαμίνα ΦΩΤΟ

arxiki
Κατά τη διάρκεια των εργασιών των συνεργείων σύνδεσης οικίας με την αποχέτευση μπροστά από το 2ο Δημοτικό Σχολείο, στο κέντρο της Σαλαμίνας, βγήκαν πριν μερικές ώρες στο φως νέα σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα, όπως έγραψε ο δημοσιογράφος Χρήστος Θεοχάρης στα social media: ένας αρχαίος ομαδικός θαλαμοειδής τάφος, απ΄ όπου μπόρεσαν να ανασυρθούν μέχρι αυτή τη στιγμή οστά και μεγάλος αριθμός κτερισμάτων.

Κατήγγειλαν τον Δήμο Μεταμόρφωσης για τις παράνομες περισυλλογές & και την εξαφάνιση αδέσποτων σκυλιών

Κατήγγειλαν τον Δήμο Μεταμόρφωσης για τις παράνομες περισυλλογές & και την εξαφάνιση αδέσποτων σκυλιών
Ο φιλοζωικός σύλλογος «ΕΠΑΦΗ ΕΝΕΡΓΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» κατέθεσε έγγραφη καταγγελία στις 10 Απριλίου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών (και την αρμόδια εισαγγελέα Προστασίας Ζώων Αιμιλία Χριστογιαννοπούλου), την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αλλά και στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη αναφορικά με τις παράνομες περισσυλογές αδέσποτων που πραγματοποιεί ο Δήμος Μεταμόρφωσης Αττικής κατά παράβαση της νομοθεσίας.

Σάλος με σελίδα Μουσουλμάνων της Ελλάδας στο Facebook: Τους καλεί σε ξεσηκωμό κατά των άπιστων Χριστιανών


Σάλο έχει προκαλέσει μια σελίδα στο Facebook (που πολλοί εξετάζουν την αυθεντικότητά της), με τίτλο: «Αφγανικό-Πακιστανικό Ισλαμικό Κίνημα Ελλάδας» (@AfghanPakiIslami).

Πάτρα: Ο φύλακας "άγγελος" των 67 παιδιών που σώθηκαν από το φλεγόμενο λεωφορείο

Φύλακας "άγγελος" διέσωσε τα 67 παιδιά που επέβαιναν στο λεωφορείο που τυλίχθηκε στις φλόγες, χθες το απόγευμα, στην περιμετρική οδό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΠΙΟ Σπάνια και Αρχαία Ράτσα Σκύλου στον Κόσμο, εμφανίστηκε ξανά στην Άγρια Φύση. Άφωνοι οι Επιστήμονες!


Ένα σπάνιο είδος άγριου σκύλου που φοβόμασταν ότι είχε εξαφανιστεί τα τελευταία 50 χρόνια, παρατηρήθηκε ξανά στα βουνά της Νέας Γουινέας.

Αδέσποτο σκυλί έκανε Ανάσταση μέσα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής: Τρίκορφο Ναυπακτίας (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα αδέσποτο σκυλάκι έκλεψε την παράσταση λίγο πριν την Ανάσταση στο Τρίκορφο Ναυπακτίας. Την ώρα που οι πιστοί έβγαιναν από τον Ναό της Αγίας Παρασκευής για να ακούσουν το Χριστός Ανέστη ο σκύλος μπήκε στον Ναό και κάθισε δίπλα στην εικόνα της Αγίας Παρασκευής.

Ποιος χρηματοδοτεί τους δολοφόνους του Ισλάμ; Η απίστευτη αλήθεια. ΒΙΝΤΕΟ

Ποιος χρηματοδοτεί τους δολοφόνους του Ισλάμ; Η απίστευτη αλήθεια.
Σύμφωνα με τον διευθυντή της FSB,

Η Αλβανική αστυνομία και η Linn Interagency Narcotics Enforcement (LINE) Taskforce, συνέλαβαν έμπορο σκληρών ναρκωτικών στην Αλβανία ΦΩΤΟΣ


 το αστυνομικό τμήμα της Αλβανίας και η ειδική ομάδα Linn Interagency Narcotics Enforcement (LINE) Taskforce ---που συστεγάζεται στο νέο κτίριο της Αλβανικής αστυνομίας και ενεργεί για τη διακίνηση ναρκωτικών υψηλής έντασης High Intensity Drug Trafficking Area (HIDTA)---εκτέλεσαν ένα ένταλμα έρευνας για ναρκωτικά στο "3200 block of SE 16TH Avenue" στην Αλβανία.

ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 185 ΧΡΟΝΙΑ - ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΤΗΚΑΜΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ - ΤΣΙΠΡΑΣ: Τζαμί στην Αθήνα, πολλά τζαμιά στην Θράκη! ΒΙΝΤΕΟ - Παιδιά-τζιχαντιστές στην Αθήνα του Τσίπρα ΒΙΝΤΕΟ

Η Ευρώπη πιέζει την Ελλάδα να κτίσει τζαμί!
 Πάνω στην Εθνική μας Εορτή, στην ανάμνηση το ξεσηκωμού μας ενάντια στην μακραίωνη ισλαμιστική κατοχή, οι πακιστανοί ισλαμιστές στην Αθήνα,συνεργάτες του ΚΕΕΡΦΑ,οργάνωσαν επίδειξη στρατιωτικής εκπαίδευσης των παιδιών τους που εμφανίστηκαν στην Τεχνόπολη του Δ.Αθηναίων ντυμένα με στρατιωτικές στολές του Πακιστάν και ουρλιάζοντας τζιχαντιστικά συνθήματα.Το ΙΣΙΣ είναι εδώ.

Αμερικανικά στρατεύματα σταμάτησαν επίθεση του τουρκικού Στρατού σε Κούρδους - Συνεχής η ανάπτυξη δυνάμεων ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΣΥΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟ ΒΙΝΤΕΟ


του Πάνου Σπαγόπουλου
 
Αμερικανικά οχήματα αναπτύσσονται σε περιοχές της βόρειας Συρίας κατά μήκος των συνόρων με την Τουρκία σταματώντας επίθεση που σχεδίαζε ο τουρκικός Στρατός  εναντίον του YPG/SDF και η οποία θα μπορούσε να καταλήξει σε γενικευμένη σύγκρουση.

ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ: ΕΡΝΤΟΓΑΝ για Σκόπια: Η βία δεν είναι λύση


Απρίλιος 28, 2017. 20:10
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,  αξιολόγησε ως ανησυχητικά τα γεγονότα στα Σκόπια, προσθέτοντας ότι με τη βία δεν μπορεί να λυθεί  οποιοδήποτε πρόβλημα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό κανάλι ‘NTV’ το οποίο επικαλείται  το σκοπιανό ‘telegraf.mk’.

Συμφωνία για πώληση S-400 στην Τουρκία ανακοίνωσε ο Τσαβούσογλου!

Η Τουρκία και η Ρωσία έχουν καταλήξει σε συμφωνία επί της αρχής σχετικά με την πώληση δύο συστοιχιών  S-400  στην Τουρκία και διαπραγματεύονται τα θέματα των τιμών και της συμπαραγωγής, δήλωσε  ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσααβούσογλου .

ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΝ…ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΒΟΥΛΗ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την τελευταία στιγμή σώθηκε, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο κάμεραμαν του επίσημου τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu Azansı, Abdul, ο οποίος συνελήφθηκε από τους

«ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ»!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Είναι «παράνομο» και θα πρέπει να τιμωρηθούν οι Έλληνες που διεξάγουν αυτές τις μέρες ασκήσεις στο… «τουρκικό» νησί Bulamaç, δηλαδή στο ελληνικό Φαρμακονήσι.

ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Εδώ και χρόνια εξιχνιάζεται μια μεγάλη συνομωσία με επίκεντρο το Βατικανό που χρησιμοποιεί αστρολογικά δεδομένα με κύριο σκοπό να προετοιμάσει το έδαφος για μια εντυπωσιακή προβολή της εμφάνισης του Αντιχρίστου.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Βαρεμένος: Η Ελλάδα παραμένει ανάμεσα στις πλούσιες χώρες

Βαρεμένος: Η Ελλάδα παραμένει ανάμεσα στις πλούσιες χώρες
Η συμφωνία που θα προκύψει από τη διαπραγμάτευση θα εφαρμοστεί μόνο στην περίπτωση που υπάρξει συνολική λύση, ακολουθώντας πιστά τη «γραμμή» Τσίπρα που διεμήνυσε ότι αν

Σκόπια: Μεγάλος αριθμός τεθωρακισμένων οχημάτων μέσα στο Τέτοβο


«Τεθωρακισμένα οχήματα της αστυνομίας καταλαμβάνουν το Τέτοβο», γράφει το δημοσίευμα
Απρίλιος 28, 2017. 20:26
Αλβανικό ειδησεογραφικό πόρταλ του Τέτοβο των Σκοπίων, μιας πόλης της οποίας το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι Αλβανοί,  σημειώνει ότι ένας μεγάλος αριθμός τεθωρακισμένων

ΣΟΚ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ AΠΟ ΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΕΞΑΧΡΟΝΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ!

ΜΙΚΡΗ
Εναν μπαμπά που θυμώνει εύκολα και δεν γελάει περιέγραψε στην ψυχολόγο της αστυνομίας ο δίδυμος αδελφός της εξάχρονης Στέλλας, που έπεσε νεκρή στην αγκαλιά- θηλιά του πατέρα της.
Στην κατάθεσή της η αστυνομικός – ψυχολόγος που μίλησε με Μάριο ανέφερε:

Τεχνητή μήτρα θα αναπτύσσει ανθρώπινα έμβρυα – Απίστευτες εικόνες ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΙ



Μοιάζει με επιστημονική φαντασία αλλά δεν είναι

Ξυλοκόπησε και έκοψε τα χέρια του 17χρονου βι@στή της 7 μηνών κόρης του!

Ο πατέρας τον παρέσυρε σε ένα κανάλι, τον ξυλοκόπησε άγρια, τον κρέμασε σε ένα δέντρο και του έκοψε τα χέρια…

Σκόπια: Συνελήφθησαν οκτώ άτομα, 83 εισήχθησαν σε νοσοκομεία


Απρίλιος 28, 2017. 20:55
Ο επικεφαλής της δημόσιας ασφάλειας του υπουργείου Εσωτερικών των Σκοπίων, Μίτκο Τσάφκοφ απολύθηκε από τη θέση του και το έργο του ανέλαβε ο υπουργός αστυνομίας, Αγκίμ Νουχίου, δήλωσε σήμερα το απόγευμα ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Τζόρναν Λαμάνοφσκι.

Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α ! Φ Ρ Ι Κ Η ! ! Β Ρ Ω Μ Ε Ρ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ !!! «Σταυρώστε τον Ιησού, μόνοι σας»!!!

«Σταυρώστε τον Ιησού, μόνοι σας»!!! (ΝΕΑ βρωμερή ‘νεαταξική’ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!)
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΘΑ «ΧΑΣΟΥΝ» ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ!

Κρίση στην Κύπρο “στήνει” η Τουρκία που καταπατά ανοιχτά τα “οικόπεδα” της ΑΟΖ της!


Πριν από λίγο ο Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων του τουρκικού ΥΠΕΞ Murat Yavuz Ateş, στην ομιλία του κατά την δεύτερη μέρα του Διεθνούς Ενεργειακού και Οικονομικού forum που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη (27-28/4) ανέφερε μεταξύ άλλων:

Αιρετικό Ευαγγέλιο χρησιμοποιούν οι μουσουλμάνοι για να πλήξουν τον Χριστιανισμό! Άλλη μία μορφή επίθεσης κατά των χριστιανικών πληθυσμών ΒΙΝΤΕΟ

Αιρετικό Ευαγγέλιο χρησιμοποιούν οι μουσουλμάνοι για να πλήξουν τον Χριστιανισμό!

Ένα Ευαγγέλιο του οποίου η αυθεντικότητα αμφισβητείται χρησιμοποιούν μουσουλμάνοι "λόγιοι" κατά των χριστιανών της Ευρώπης. Το Ευαγγέλιο αυτό αποδίδεται στον Βαρνάβα και δεν είναι άγνωστο στους θεολόγους, τουλάχιστον στην Βρετανία, όπου τα λεγόμενα

Οι Φρουροί του Αιγαίου σε ετοιμότητα στo Φαρμακονήσι - ΦΩΤΟ


Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της 80 ΑΔΤΕ, πραγματοποιήθηκε στο ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ, την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, βολή όπλων ευθυτενούς τροχιάς σε θαλάσσιους στόχους, από Εθνοφύλακες του Τάγματος Εθνοφυλακής ΚΩ και προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙΟΥ.

Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ Τι είχε πει η Ελληνίδα που έζησε για δύο χρόνια στη Βόρεια Κορέα: «Η αλήθεια που δε λέγεται»ΦΩΤΟ

Όλοι έχουν πάντα μια μεγάλη απορία σχετικά με την ζωή στην Βόρεια Κορέα. Τους τελευταίους μήνες απασχοελί την επικαιρότητα και έτσι το ενδιαφέρον έγινε ακόμα μεγαλύτερο.

Στο σφυρί «Βήμα» – «Νέα», Ιβάν και Μαρινάκης οι υποψήφιοι



Το εκδοτικό συγκρότημα που κυριάρχησε επί 100 χρόνια στη δημόσια ζωή της χώρας, ανεβάζοντας-κατεβάζοντας υπουργούς και κυβερνήσεις, βγαίνει στο σφυρί. Σήμερα δημοσιεύεται η προκήρυξη

Πούλησαν σε fund και δάνεια του Παρακαταθηκών!



Ενήμερα, στεγαστικά δάνεια δημοσίων υπαλλήλων, συνολικού ύψους άνω των 5 εκατ. ευρώ, πούλησε η κυβέρνηση. Στα χρόνια της κρίσης οι δανειολήπτες βρίσκονται ξαφνικά να χρωστούν, σε κάποιο ξένο fund, με την επωνυμία

Συνέντευξη ΣΟΚ από την Βενεζουέλα για την Ελλάδα – Ποιος την έδωσε Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώνονται ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη ΣΟΚ από την Βενεζουέλα για την Ελλάδα – Ποιος την έδωσε

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, από το Εκουαδόρ του αριστερόστροφου Ραφαέλ Κορρέα που είχε κηρύξει την χώρα του σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μίλησε στον τηλεοπτικό φιλοκυβερνητικό σταθμό της Βενεζουέλας Telesur, κάνοντας λόγο για «εναλλακτικό σχέδιο» που είχε το 2015, υποστηρίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας αρχικά είχε συμφωνήσει να εφαρμοστεί.

Τρία σενάρια-φωτιά για εμπλοκή με την Τουρκία – Που «περιμένουμε» να μας χτυπήσουν οι Τούρκοι ΒΙΝΤΕΟ


Τρία σενάρια – φωτιά για εμπλοκή με την Τουρκία» μελετούν τα Γενικά Επιτελεία καθώς και οι τρεις διαφορετικές στρατιωτικές προκλήσεις από την πλευρά της Άγκυρας που παρουσιάστηκαν στο ΚΥΣΕΑ θεωρούνται πολύ πιθανές έως βέβαιες το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ερντογάν: Δεχόμαστε επίθεση στα σύνορα με τη Συρία


Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως η περιοχή της νότιας τουρκικής μεθορίου με τη Συρία έχει δεχθεί τις δύο τελευταίες ημέρες έντονα πυρά όλμων και πως οι τουρκικές δυνάμεις ανταποδίδουν τα πυρά.

Αυτοί δουλεύουν για τον «Αντίχριστο» ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοί δουλεύουν για τον «Αντίχριστο»

Οι εντολές και η προώθησή τους σε πολιτικούς.

Η οργάνωση Alter EU, η οποία φέρεται να μελετά τις σχέσεις των ομάδων άσκησης πίεσης στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφέρει πως περίπου το 83% των συναντήσεων που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση ανάμεσα σε λομπίστες και ανώτατους αξιωματούχους της Κομισιόν δεν καταγράφονται πουθενά.

Διαφήμιση του Dove παρουσιάζει άντρα ως «μαμά» (video)


Μια νέα διαφήμιση του Dove δείχνει διάφορες μαμάδες διαφορετικών φυλών, να λένε τις απόψεις τους σχετικά με τη μητρότητα και το τι σημαίνει για αυτές να είσαι "καλή μαμά".

Έντρομος ο Ερντογάν προσπαθεί να εμποδίσει την κουρδική επέλαση ΒΙΝΤΕΟ

Έντρομος ο Ερντογάν προσπαθεί να εμποδίσει την κουρδική επέλαση

Αλλά η διάλυση της Τουρκίας είναι κοντά

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ - Ο δηλητηριώδης Άδωνις της «κόκκινης λίστας»

Γράφει ο Στέφανος Βογιατζής,
Δασοπόνος, MSc. in International Environmental Conventions
.
Πλησιάζει η ημέρα της πρωτομαγιάς και πολλοί θα πάνε στην εξοχή να τη γιορτάσουν. Κάποιοι θα πλέξουν και μαγιάτικα στεφάνια. Το αγριολούλουδο που επικρατεί στην κατασκευή τους είναι εκείνο, το γνωστό με τα μεγάλα λαμπερά χρυσοκίτρινα άνθη, που

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Ξεχάστε τα καταστήματα που ξέρατε!



Ριζικές αλλαγές στη δομή και τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζικών καταστημάτων σχεδιάζονται με τη συνδρομή των νέων τεχνολογιών λόγω της ανάγκης των χρηματοπιστωτικών ομίλων να περιορίσουν το κόστος τους και να προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Εμφανίστηκε φάντασμα στη selfie μικρού κοριτσιού; (φωτό)


Δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι θα αντίκριζε μία 13χρονη, στην αναμνηστική selfie που τράβηξε από την εκδρομή με τους γονείς της…

Φωτογράφος άναψε τα φώτα στο Τσέρνομπιλ και το θέαμα είναι ανατριχιαστικό



Απαθανάτισε με φωτογραφίες κτήρια και δρόμους με ανοιχτά τα φώτα χάρη σε γεννήτριες

Το Πριπιάτ είναι μια πόλη-φάντασμα στην βόρεια Ουκρανία στα σύνορα με την Λευκορωσία.

Ρωσία κατά ΗΠΑ και ΕΕ για το σκοπιανό- Προσχεδιασμένη ενέργεια με καθοδήγηση «ξένων συμβούλων»

Φωτογραφία: Alexander Zemlianichenko/AP

Ευθύνες στην ΕΕ, τις ΗΠΑ και συγκεκριμένες ΕυρωπαΙκές χώρες επιρρίπτει η ρωσική πλευρά στο ζήτημα των Σκοπίων.

Συνεχείς συσκέψεις στα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας για τη «φωτιά» στα Βαλκάνια – Η Τουρκία χρησιμοποιεί την Αλβανία και τους εξτρεμιστές του UCK όπως τον ISIS σε Συρία και Ιράκ


Η κατάσταση στα Βαλκάνια και στα ελληνοτουρκικά προκαλεί έκτακτες συσκέψεις στα υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας προκειμένου να ληφθούν προληπτικά μέτρα και να γίνουν οι απαιτούμενες διπλωματικές ενέργειες με στόχο να αποφευχθεί μια «κρίση» στο Αιγαίο και να φτάσει η «φωτιά» των Σκοπίων ενδεχομένως και του Κοσόβου στα βόρεια σύνορα μας.

Απίστευτη φωτογραφία: Μαθήτριες στην Ινδία τραβούν λεωφορείο που κόλλησε στη λάσπη

Απίστευτη φωτογραφία: Μαθήτριες στην Ινδία τραβούν λεωφορείο που κόλλησε στη λάσπη

Γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να περιμένουν οδική βοήθεια, έδεσαν το λεωφορείο με ένα τεράστιο σχοινί και άρχισαν να το σέρνουν, με όση δύναμη διέθεταν στα χέρια και στα πόδια τους

Ο Ερντογάν πήγαινε για σουλτάνος κι έγινε Πινοσέτ!Φυλακή σε δασκάλα που ζήτησε ειρήνη

 
Μια Τουρκάλα η οποία κατά τη διάρκεια ενός τοκ-σόου είχε εκφράσει τη συγκίνησή της για την τύχη των άμαχων πληθυσμών που είναι παγιδευμένοι από τις μάχες ανάμεσα στον στρατό και τους κούρδους αντάρτες καταδικάσθηκε σε φυλάκιση ενός έτους και τριών μηνών για «τρομοκρατική προπαγάνδα», σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ρόδος: Βρετανοί τουρίστες έφαγαν και ήθελαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν



Συνέβη και αυτό! Ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών πήγε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Παλιά Πόλη, στην πλατεία Ιπποκράτους θεωρώντας πως μπορεί να φάει και να πιει ό,τι θέλει χωρίς να πληρώσει,

ΑΙΓΑΙΟ και Τουρκία: Γιατί και πως η Άγκυρα διεκδικεί και τον τελευταίο βράχο του


Γράφει ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΖΟΥΜΗΣ Αντιστράτηγος ε.α

«Το Αγαθονήσι ανήκει στην Τουρκία, είναι τουρκική γη», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Εμέρ Τσελίκ.

Άσαντ: oι ΗΠΑ θα εφαρμόσουν το ίδιο σενάριο με Λιβύη, Συρία,Υεμένη και στη Λ Αμερική ξεκινώντας από την Βενεζουέλα….Άλλο να αντιπολιτεύεσαι μια κυβέρνηση κι άλλο να είσαι εναντίον της Πατρίδας..Οι ΗΠΑ κατασκεύασαν ένα θέατρο με χημικά για να κάνουν στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία προς υποστήριξη των τρομοκρατών.


O πρόεδρος Bachar al-Assad σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της Βενεζουέλας “Telesur”, ανέφερε ότι “ο σκοπός όλων των αμερικανικών και δυτικών ισχυρισμών για χημικά όπλα είναι για να υποστηρίξουν τους τρομοκράτες στη Συρία ”. »Οι ΗΠΑ έκαναν θεατρικό κομμάτι  »κατασκευάζοντας » τη χρήση χημικών όπλων σε μια άλλη ζώνη στη Συρία για να επωφεληθούν σε αυτό το πλαίσο με σκοπό να παρέμβουν στρατιωτικά για να υποστηρίξουν τους τρομοκράτες ”

Γερμανός στρατιωτικός μέλος των Ειδικών Δυνάμεων παρίστανε τον Σύρο πρόσφυγα για να προετοιμάσει επίθεση (φωτό) Η επιχειρησιακή ικανότητα της ISIS έχει γερμανική σφραγίδα! Mετά τα εκρηκτικά των Γερμανικών Ε.Δ ένας...


Γερμανός στρατιωτικός μέλος των Ειδικών Δυνάμεων παρίστανε τον Σύρο πρόσφυγα για να προετοιμάσει επίθεση (φωτό)
Γερμανός στρατιωτικός ο οποίος υπηρετεί σε μονάδα του στρατού της χώρας, η οποία σταθμεύει στη Γαλλία και που υποδυόταν τον Σύρο πρόσφυγα, συνελήφθη από την αστυνομία καθώς τον βαρύνουν υποψίες ότι σχεδίαζε να διαπράξει επίθεση με στόχο πιθανόν ξένους,

EKTAKTO: Βγήκαν στο Αιγαίο τα ρωσικής κατασκευής Zubr έμφορτα με ΟΥΚ ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ


«Δίχτυ ασφαλείας» στα νησιά μας

Δείτε εντυπωσιακά βίντεο και εικόνες

Το «δώρο» του Ερντογάν στον ελληνικό τουρισμό (εικόνα)



Ένα ανέλπιστο δώρο στον ελληνικό τουρισμό έκανε ο πρόεδρος της Τουρκίας Τ. Ερντογάν με την κίνησή του να απαγορεύσει την κατανάλωση αλκοόλ στην Αττάλεια, στο τουριστικό κέντρο της χώρας που κάθε χρόνο φιλοξενεί εκατομμύρια τουρίστες.

Σκόπια: Ο Σουηδός πρέσβης καλεί την αστυνομία να κάνει το …χρέος της στο Κοινοβούλιο…


Απρίλιος 27, 2017. 21:13
Ο Πρέσβης της Σουηδίας στα Σκόπια, Μάτς Στέφανσον, σε ομιλία του δήλωσε ότι η βία είναι απαράδεκτη  και κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν τη βιαιότητες γιατί είναι ώρα για διάλογο και όχι για βία.

Σκόπια: Φορώντας μαύρες μάσκες επιτίθενται στον Ζάεφ- στο Κοινοβούλιο


Απρίλιος 27, 2017. 21:28
«Οι δύο κουκουλοφόροι που φαίνονται στη φωτογραφία επιτίθενται κατά του αρχηγού του SDSM, Ζόραν Ζάεφ, στο Κοινοβούλιο», αναφέρει η «tvkoha.tv».

ΒΑΘΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ UCK ΣΤΗΝ ΠΓΔΜ

Με έκτακτη ανακοίνωση μέσα στη νύκτα που εξέδωσε το υπουργείο των Εξωτερικών αναφέρει την βαθιά ανησυχία του για την κατάσταση που διαμορφώθηκε σήμερα στα Σκόπια όταν οπαδοί του Γκρούεφσκι εισέβαλλαν στην Βουλή της χώρας.

Έπεσε η κυβέρνηση στην Κροατία – Νέα εστία πολιτικής κρίσης στα Βαλκάνια


ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Έπεσε η κυβέρνηση στην Κροατία και δημιουργείται μια νέα εστία πολιτικής κρίσης μετά την αποχώρηση του κυβερνητικού του εταίρου, του κόμματος Bridge of Independent Lists (Most).

Αυτός είναι ο πατέρας που στραγγάλισε την 6χρονη κόρη του: Τα όσα συγκλονιστικά είπε στους αστυνομικούς ΦΩΤΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS /ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος ομολόγησε χθες το βράδυ ότι σκότωσε το 6χρονο κοριτσάκι του, για το οποίο είχε δηλώσει εξαφάνιση το πρωί της Πέμπτης, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

Θεσσαλονίκη: Δεκαοκτάχρονη έγινε αγόρι με νέα τεχνική επέμβασης Θα αποκτήσει με δικαστική απόφαση αντρικό όνομα

Θεσσαλονίκη: Δεκαοκτάχρονη έγινε αγόρι με νέα τεχνική επέμβασης

Απέκτησε ανδρικό μόριο, μήκους 15 εκατοστών, το οποίο θα είναι λειτουργικό, ενώ θα έχει κανονικά οργασμό

Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος που εξαπατούσε το ελληνικό Δημόσιο και νομιμοποιούσε λαθρομετανάστες. Συνελήφθησαν 3 Έλληνες και 7 αλλοδαποί ΦΩΤΟΣ

Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος που εξαπατούσε το ελληνικό Δημόσιο
Στην εξάρθρωση σπείρας που τα τελευταία χρόνια διέπραττε, τα τέσσερα τελευταία χρόνια, συστηματικά πλήθος εξαπατήσεων σε βάρος του δημοσίου ζημιώνοντάς το σημαντικά από την καταβολή των μη νόμιμων φόρων, προχώρησε η Οικονομική Αστυνομία .

Καταιγιστικές εξελίξεις στα Σκόπια: Eισβολή εθνικιστών στη Βουλή - UCKάδες από την πλευρά τους «ζυγώνουν» εντός της πόλης.ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΒΙΝΤΕΟ

Έκρυθμη η κατάσταση στην ΠΓΔΜ, εισβολή εθνικιστών στη Βουλή
Ο επικεφαλής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Ζόραν Ζάεφ, τραυματισμένος   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Δραματική τροπή λαμβάνουν οι πολιτικές εξελίξεις στην ΠΓΔΜ καθώς εκατοντάδες διαδηλωτές, οπαδοί του VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι, εισέβαλαν στο Κοινοβούλιο και επιτέθηκαν σε βουλευτές του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και των κομμάτων της αλβανικής μειονότητας, οι οποίοι εκείνη την ώρα εξέλεγαν πρόεδρο του Κοινοβουλίου.

Κοινοβούλιο Σκοπίων: Τραυματίες οκτώ βουλευτές- ένας πολύ σοβαρά

Τα αρχικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι είχαν τραυματισθεί ο αρχηγός του SDSM Ζόραν Ζάεφ και ο βουλευτής Ντάμιαν Μαντσέφσκι, αλλά τώρα επιβεβαιώνεται ότι έχουν τραυματισθεί άλλοι οκτώ βουλευτές από τους οποίους ο Ζιγιαντίν Σέλα, επικεφαλής της Συμμαχίας των Αλβανών, πολύ βαριά.