Κυριακή 14 Μαΐου 2017

"Βόμβα" από Spiegel: Σύντομα η Ε.Ε. θα διαλυθεί!

"Βόμβα" από Spiegel: Σύντομα η Ε.Ε. θα διαλυθεί!

«Όποιος απορρίπτει κατηγορηματικά τα ευρωομόλογα, όποιος αρνείται την κοινή ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική,

Υεμένη: 115 πέθαναν από χολέρα


Μάιος 14, 2017. 22:24
Η διεθνής επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού ανακοίνωσε ότι 115 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της επιδημίας χολέρας στην Υεμένη και 8.500 άνθρωποι έχουν προσβληθεί από την ασθένεια.

Η μυστηριώδης οδός στα Πατήσια που δεν υπήρξε ποτέ


Κάπου στα Πατήσια, υπάρχει μία οδός, η Καλλίνικου. Θα μπορούσε να ήταν μία συνηθισμένη οδός όπως οι άλλες, όμως εδώ τα πράγματα μπερδεύονται λίγο, σε μία ανακάλυψή που έγινε εντελώς τυχαία, έκτος αν ξέρεις τι ψάχνεις βέβαια. Ίσως πρόκειται για κάποια φάρσα η κάποιο παιχνίδι, ίσως όμως και όχι, κάπου εδώ έρχονται τα περίεργα.

Στα "κλεφτά" περνάει το 4ο μνημόνιο με μέτρα-"ταφόπλακα" Θα ψηφιστεί τις αμέσως επόμενες μέρες

Στα "κλεφτά" περνάει το 4ο μνημόνιο με μέτρα-"ταφόπλακα"

Ήδη στις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής έχουν κατατεθεί τα νέα μέτρα της συμφωνίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν δραματική μείωση του αφορολογήτου, περικοπή συντάξεων και μερική απελευθέρωση των απολύσεων.

Τα ανατριχιαστικά «στοιχειωμένα χωριά» της οικουμένης Εκεί που η κατάρα και το μαρτύριο βύθισαν κοινότητες ολόκληρες στο απόκοσμο σκοτάδι ΦΩΤΟΣ

Τα χωριά είναι συνήθως γραφικά σημεία όπου βασιλεύει η πλούσια ιστορία και επικρατεί μια γαλήνια ηρεμία.

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ…ΧΑΤΖΑΡΑ ΟΙ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΦΩΤΟΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στην επαναφορά του παραδοσιακού εθίμου, όπως αναφέρεται, να εμφανίζονται οι μουφτήδες από το βήμα του τζαμιού κρατώντας απειλητικά για τους εχθρούς του Ισλάμ μια χατζάρα,

Ηρωας κατά λάθος-Ο Βρετανός που φρέναρε την παγκόσμια κυβερνοεπίθεση ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ

Φωτογραφία: AP/ Mark Schiefelbein
Ενας Βρετανός έγινε εν αγνοία του «ήρωας», όταν σταμάτησε την εξάπλωση του ransomware «WannaCry», στην παγκόσμια κυβερνοεπίθεση που εξαπέλυσαν χάκερ την Παρασκευή.
Ξοδεύοντας λίγα δολάρια, ο 22χρονος κατάφερε να

ΤΟΥΡΚΙΑ: Σοκ στο Μαρμαρίς : 17 νεκροί και 13 τραυματίες από εκτροπή τουριστικού λεωφορείου ΦΩΤΟΣ



Δεκαεπτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκατρείς τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο που μετέφερε τουρίστες ανατράπηκε κοντά στην πόλη Μαρμαρίδα που βρίσκεται στη νοτιοδυτική τουριστική περιοχή της Τουρκίας, σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη.

Σκόπια: Βόμβα σε σπίτι της οικογένειας του βουλευτή Αντόνιο Μιλοσόσκι


Μάιος 14, 2017. 22:54
Ο βουλευτής του VMRO-DPMNE και πρώην υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Αντόνιο Μιλοσόσκι έγραψε σήμερα σε σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα ότι «ένας δειλός προσπάθησε να δολοφονήσει τους γονείς μου».

Οι ρωσικοί S-300 και S-400 εγκαθίστανται μόνιμα στη Συρία στραμμένοι προς...Ισραήλ! BINTEO

Οι ρωσικοί S-300 και S-400 εγκαθίστανται μόνιμα στη Συρία στραμμένοι προς...Ισραήλ!

"Φουντώνει" και πάλι η κόντρα Ρωσίας - Ισραήλ για τη Συρία.

ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ συμβαίνει με τα capital controls στις τράπεζες...



ΤΈΛΟΣ ΣΤΑ CAPITAL CONTROLS;
Δείτε την παρακάτω φωτογραφία!
Τι παρατηρείτε;

ΣτΕ: Το Δημόσιο πρέπει να πληρώσει 700.000 ευρώ στην οικογένεια 21χρονου στρατιώτη που έχασε την ζωή του ΕΝΩ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ

ΣτΕ: Το Δημόσιο πρέπει να πληρώσει 700.000 ευρώ στην οικογένεια 21χρονου στρατιώτη που έχασε την ζωή του
Αποζημίωση 700.000 ευρώ επικύρωσε το Α’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, ποσό που πρέπει να καταβάλει το ελληνικό δημόσιο στους συγγενείς στρατιώτη που άφησε την τελευταία του πνοή από κρανιοεγκεφαλική κάκωση όταν εκτελούσε τα καθήκοντα του.

Το εντυπωσιακό φόρεμα της Περιστέρας στο Μέγαρο του Λαού στην Κίνα ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ CIARISTERA ΛΕΜΕ ΦΩΤΟΣ

Φωτογραφία: IntimeNews
Στο Μέγαρο του Λαού της Κίνας βρέθηκαν ο Αλέξης Τσίπρας με την σύζυγο του Περιστέρα Μπαζιάνα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης τους στο Πεκίνο.

Συνήγορος Σώρρα: Ας κατορθώσει η Δικαιοσύνη να εμφανιστεί ο Χριστοφοράκος και... βλέπουμε μετά για τον Σώρρα ΒΙΝΤΕΟ

Συνήγορος Σώρρα: Ας κατορθώσει η Δικαιοσύνη να εμφανιστεί ο Χριστοφοράκος και... βλέπουμε μετά για τον Σώρρα
 «ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ»
Δύο μήνες περίπου μετά την καταδικαστική απόφαση για τον Αρτέμη Σώρρα και την σύζυγο του και ακόμη δεν έχουν καταφέρει οι Αρχές να τους εντοπίσουν.

Το «πολύχρωμο σχολείο» - Ο συγκεκριμένος π@@στης , μπορεί να φορά ό,τι θέλει. Κανένα Υπουργείο όμως και κανένας "αρμόδιος" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε!



Ο συγκεκριμένος

Επαναστατικό Cargo Drone από Έλληνα επιστήμονα ΦΩΤΟ

Ο Κωνσταντίνος Δαλάκας ξεκίνησε να σπουδάζει Μηχανολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 2008 και βρέθηκε γρήγορα να αναζητά νέες τεχνολογικές λύσεις στην εξέλιξη της βιομηχανίας στον χώρο των Μη Επανδρωμένων Οχημάτων, των γνωστών σε όλους μας drones.

Ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια στη Λαττάκεια της Συρίας



Μάιος 13, 2017. 22:08
 Ρώσοι αξιωματικοί του Κέντρου για τη Συμφιλίωση των αντιμαχομένων μερών στη Συρία, παρέδωσαν ανθρωπιστική βοήθεια σε ένα από τα προάστια της Λαττάκειας,  στο χωριό Σκουμπίν που κατοικείται κυρίως από πρόσφυγες, που ήρθαν από άλλα μέρη της χώρας.

Εντοπίστηκε 47χρονη αγνοούμενη ελληνοαυστριακής καταγωγής – Ήταν φυλακισμένη σε σπίτι στα Σεπόλια ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ


Σοκ προκαλούν τα όσα εκτυλίχθηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», όταν εντοπίστηκε μία 47χρονη γυναίκα που αγνοούνταν από τον Μάρτιο.

Eurovision 2017 : Κατέβασε το παντελόνι του και έδειξε... τα οπίσθια του πάνω στη σκηνή! ΦΩΤΟΣ



Όρμησαν στην σκηνή για να τον απομακρύνουν!

ΣΕ ΤΡΙΤΟ «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ» ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΡΟΧΩΡΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τελείως αιφνιδιαστικά την κατασκευή του τρίτου πυρηνικού σταθμού εξήγγειλε ο Ερντογάν κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στη Κίνα, προχωρώντας σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα απόκτησης

Χαλκιδική: 72χρονος έκρυβε αρχαιολογικό θησαυρό σε αποθήκες στην Άθυτο

arxal1
- Άφαντος ο 72χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες
Μεγάλος αριθμός αρχαίων αντικειμένων και παλαιοντολογικού υλικού εντοπίσθηκε σε δύο αποθήκες στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στην Άθυτο. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 72χρονου.

Σιγά την Tούρκικη «Καταιγίδα & την BORA»…Σαν παπιά θα τα κατεβάζουν οι Αντί Αεροπόροι μας!

Untitled-1111-1024x525Επειδή βομβαρδιστήκαμε απο του Τούρκικο Πύραυλο της Καταιγίδας και της Boras  καλά θα είναι κάποιοι να θυμηθούν οτι ο Εναέριος Χώρος της Ελλάδος είναι ο καλύτερα φυλασσόμενος  Χώρος στο ΝΑΤΟ!

Η Τουρκία ζητά από την Αλβανία να κλείσει 12 σχολεία του Φετουλάχ Γκιουλέν


Μάιος 14, 2017. 22:01
Σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu,  ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αλβανία, Χινταγέτ Μπαϊρακτάρ, ανέφερε ότι η «τρομοκρατική οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν» - FETÖ, έχει μια ισχυρή παρουσία στην Αλβανία μέσω των σχολείων που λειτουργούν στη χώρα αυτή.

Δυο χρόνια φυλάκιση στον Μανώλη Βουρβαχάκη που πυροβόλησε έξω από το εφετείο «Το έκανα για να αποκαλύψουν πού είναι το πτώμα» ΒΙΝΤΕΟ


Σε φυλάκιση δύο ετών και δύο μηνών με τριετή αναστολή και καταβολή 1500 ευρώ καταδικάστηκε ο θείος του Μάριου Παπαγεωργίου για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, των άσκοπων πυροβολισμών, της παράνομης οπλοφορίας, και της απήθειας.

Περίεργη δήλωση Ερντογάν για τη Λωζάνη στη συνάντηση με Τσίπρα Τι θέλει να πει και τι έχει πει ο Ερντογάν;


Με μια περίεργη δήλωση Ερντογάν ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρα.Ο Ερντογάν μας ζήτησε πλήρη υλοποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης! Τι εννοεί;

Αντιμετωπίστηκε η κυβερνοεπίθεση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Αντιμετωπίστηκε η κυβερνοεπίθεση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
«Εκτός κινδύνου» βρίσκεται το ΑΠΘ, ένα από τα θύματα της παγκόσμιας κυβερνοεπίθεσης, αφού αντιμετώπισε άμεσα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Έτσι εκπαιδεύονται οι ισλαμιστές αντάρτες στην Τουρκία ΒΙΝΤΕΟ


Την ώρα που η Τουρκία συνεχίζει να απειλεί ότι θα προχωρήσει σε νέες επιθέσεις εναντίον του YPG/SDF, όπως δήλωσε σήμερα και ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλτνιρίμ δίνει στη δημοσιότητα βίντεο με την εκπαίδευση ισλαμιστών μισθοφόρων τους οποίους θέλει να εξαπολύσει κατά του Άσσαντ.

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ στον ΟΗΕ από αυτοαποκαλούμενους “Τούρκους” της Θράκης

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΗΕ έχει αναρτηθεί έγγραφο της “Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης” η οποία είναι ΜΚΟ, προς τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού, το οποίο αναφέρεται “στο δικαίωμα της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης να εκλέγει μόνη της τους θρησκευτικούς της ηγέτες”.

Η ΚΡΥΦΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Που βρίσκεται το παραμυθένιο τοπίο ΦΩΤΟΣ

λιμνη1 Πάνω στην καλύτερη ώρα της ελληνικής φύσης, το ταξίδι αυτό είναι αφιερωμένο σε όσους από εσάς λατρεύετε τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις και λατρεύετε προορισμούς που μοιάζουν βγαλμένοι από παραμύθια.

Δάφνη έγκλημα: Θα την κρατούσε στο κολαστήριο μέχρι να ξεψυχήσει


Η αστυνομία πιστεύει ότι ο 52χρονος δεν θα έμενε στην σκληρή κακοποίηση της 20χρονης, ούτε καν στο θάνατό της, αλλά θα πουλούσε το βίντεο που τραβούσε με τις αποτρόπαιες πράξεις του στο Σκοτεινό Διαδίκτυο.

«Ταραχή» στα Κατεχόμενα από την εκστρατεία για να φύγει η κατοχική σημαία από τον Πενταδάκτυλο

«Ταραχή» στα Κατεχόμενα από την εκστρατεία για να φύγει η κατοχική σημαία από τον Πενταδάκτυλο
Ταραχή έχει προκαλέσει στα Κατεχόμενα η εκστρατεία συλλογής υπογραφών στην Κύπρο για την αφαίρεση της τουρκικής σημαίας από τον Πενταδάκτυλο της Κύπρου.

Αλβανικό πλοίο εντόπισε λέμβο με παράνομους μετανάστες στο Αιγαίο


Μάιος 14, 2017. 20:22
Μία λέμβο που έπλεε στο Αιγαίο, μεταφέροντας 50-60 άτομα εντοπίστηκε από το αλβανικό πλοίο ‘Oriku’ γύρω στις 16:50 σήμερα στο Αιγαίο Πέλαγος.

ΔΑΦΝΗ: Αναζητούν κινήσεις του 52χρονου σαδιστή της Δάφνης στο Σκοτεινό Διαδίκτυο Ξεσκονίζουν 18 σκληρούς δίσκους του Κοντζιλέλου



Η κορυφή του παγόβουνου φαίνεται πως ήταν οι φρικιαστικές εικόνες που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στο ημιυπόγειο κολαστήριο της οδού Όθωνος στη Δάφνη και έσωσαν την 20χρονη φοιτήτρια από τον 52χρονο σαδιστή Παναγιώτη Κοντζιλέλο.

Το φαγητό που προκαλεί καρκίνο του ήπατος... αλλά καταναλώνεται μανιωδώς! ΘΑ΄ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


Τα ωμά ψάρια κρύβουν διάφορους κινδύνους για την υγεία ενώ πολλές δηλητηριάσεις έχουν αναφερθεί κατά καιρούς στα επείγοντα των νοσοκομείων.

Νέες αμερικανικές δυνάμεις θα αποσταλούν στο Κοσσυφοπέδιο


«Αμερικανοί στρατιώτες στην Bondsteel» (φωτογραφία αρχείου)- rts.rs
Μάιος14, 2017. 20:05
Περίπου 130 Αμερικανοί στρατιώτες θα σταλούν από to 1ο τάγμα του 185ου Συντάγματος αεροπορίας από το Τούπελο,  της πολιτείας Μισισιπή,  στους επόμενους 10 μήνες στο Κοσσυφοπέδιο ως μέρος των Δυνάμεων Κοσσυφοπεδίου (KFOR).

Βρέθηκε κρυψώνα τρομοκρατών στο κεντρικό Σινά

Οι ένοπλες δυνάμεις της Αιγύπτου εντόπισαν το Σάββατο στο κεντρικό Σινά, κρυψώνα των τρομοκρατών μέσα στην οποία υπήρχαν μεγάλες ποσότητες όπλων και εκρηκτικών, μεταδίδει το

Μαύρη Θάλασσα: Ρωσικό Su-27 “χαιρέτισε στα έξι μέτρα” αμερικανικό κατασκοπευτικό


“Ρωσικό Su-27 και πάλι προσέγγισε αεροσκάφος του αμερικανικού ναυτικού πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα”
Μάιος 14, 2017. 18:11
Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-27 για δεύτερη φορά αυτήν την εβδομάδα πέταξε πολύ κοντά σε κατασκοπευτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, αυτό αναφέρει  η ρωσική ‘Lenta’ επικαλούμενη δημοσίευμα του αμερικανικού ‘FoxNews’.

Τσιράκι του Ερντογάν γράφει ότι “δεν υπάρχει Ελλάδα και ελληνικός πολιτισμός”!


Λέγεται Αμπντουραχμάν Ντιλιπάκ, επάγγελμα αρθρογράφος λέει, στην πραγματικότητα είναι τσιράκι του Ερντογάν. Αυτή η “φάτσα” λοιπόν έγραψε ένα …βαθυστόχαστο άρθρο το οποίο εντόπισαν και μετέφρασαν τα tourkikanea.gr
Τι αναφέρει το εξαπτέρυγο του Ερντογάν;

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν ζητούσε το μισό Αιγαίο και ο Α.Τσίπρας απαντούσε «στηρίζουμε την Ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας» – Πρωθυπουργός για… κλάματα


Ακόμη και στο μακρινό και «ουδέτερο» Πεκίνο στη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα ο Ταγίπ Ερντογάν είχε όλα τα χαρακτηριστικά του «Σουλτάνου».

Αζερμπαϊτζάν: Άρχισαν στο Μπακού η 4οι Ισλαμικοί Αγώνες Αλληλεγγύης Από τα Βαλκάνια συμμετέχει η Αλβανία


Μάιος 13, 2017. 09:17
Άρχισαν χθες οι Ισλαμικοί Αγώνες Αλληλεγγύης  στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού. Τα μέσα ενημέρωσης του Αζερμπαϊτζάν την αποκαλούν ‘4η Ισλαμιάδα’.

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΧΑΚΕΡΣ – Φόβους για νέες κυβερνοεπιθέσεις τη Δευτέρα εκφράζει η WSJ

cyberslider Φόβοι για νέο κύμα κυβερνοεπιθέσεων από τη Δευτέρα εκφράζουν ειδικοί στα ζητήματα ασφαλείας, όπως αναφέρει η Wall Street Journal.

Europol: 200.000 υπολογιστές σε τουλάχιστον 150 χώρες «υπέκυψαν» στην κυβερνοεπίθεση



Ο αριθμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεταιΗ κυβερνοεπίθεση που έγινε την Παρασκευή, έπληξε 200.000 ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε τουλάχιστον 150 χώρες, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις

Γιορτή της Μητέρας! - Ρόδος: Η γυναίκα που έδωσε μητρικό γάλα σε εγκαταλελειμμένο μωράκι ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ



Τιμή σε όλες τις μητέρες του κόσμου αποτελεί η πρόθεση της Ροδίτισσας μητέρας, να αναλάβει την χορήγηση μητρικού γάλακτος προς το αγοράκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε χαρτοκιβώτιο στην περιοχή των Πεύκων, πριν από μερικές μέρες.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥΤΙΝ: Έκλεψε τις εντυπώσεις στην Κίνα – Δείτε τι έκανε περιμένοντας τον Κινέζο πρόεδρο ΒΙΝΤΕΟ

1051069764 Δεν έχασε την ευκαιρία ο Ρώσος πρόεδρος και τράβηξε πάλι όλα τα βλέμματα πάνω του.

Τάσος Τέλογλου στη δίκη Siemens: «Χρήματα δόθηκαν σε όλα τα κόμματα αλλά κυρίως στα δύο μεγάλα»

Δίκη Siemens: Χρήματα δόθηκαν κυρίως στα δύο μεγάλα κόμματα
«Το δέκα τοις εκατό επί του τζίρου της στην Ελλάδα «δώριζε» η Siemens στα μεγάλα πολιτικά κόμματα» είπε ο δημοσιογράφος,  Τάσος Τέλλογλου, επικαλούμενος όσα είχαν ακουστεί στην δίκη για «τα μαύρα ταμεία» του γερμανικού κολοσσού, στο Μόναχο.

Ναυτική άσκηση- Ρουμανίας, Μ.Βρετανίας, ΗΠΑ, στη Μαύρη Θάλασσα



Μάιος 13, 2017. 08:44
Ναυτική άσκηση ρουμανικών, βρετανικών και αμερικανικών δυνάμεων άρχισε στη Μαύρη Θάλασσα.

«ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ» ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΑΛΛΑX!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ταιγίπ Ερντογάν, ενώ είχε μέσω του στενού του περιβάλλοντος διαρρεύσει την φήμη ότι παραμονές του δημοψηφίσματος θα έκανε θριαμβευτική είσοδο στην Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης, κάτι που τελικά δεν το τόλμησε, ισλαμικοί κύκλοι που τον υποστήριξαν

Στα σύνορα Ρωσίας: Εντοπίστηκε αμερικανικό τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος στρατηγικών πληροφοριών



Μάιος 12, 2017. 09:32
Ρωσικές υπηρεσίες ελέγχου εντόπισαν στις 12 Μαΐου, πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, στα σύνορα της Ρωσίας, αμερικανικό κατασκοπευτικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος τύπου «RQ-4 Global Hawk».

Ρωσικό υποβρύχιο πέρασε το Γιβραλτάρ επιτηρούμενο από αμερικανικό καταδρομικό



Μάιος 13, 2017. 21:04
Το νεότερο πυραυλοφόρο υποβρύχιο του Ρωσικού Ναυτικού «Κρασνοντάρ», το οποίο απέπλευσε από τη Βαλτική με πορεία προς τη Μαύρη Θάλασσα, εισήλθε στη Μεσόγειο το Σάββατο, αφού πέρασε τα Στενά του Γιβραλτάρ.

Στην Αθήνα το σκήνωμα της Αγίας Ελένης: Κοσμοσυρροή στο Αιγάλεω Από την Εκκλησία του Αγίου Μάρκου στην Αγία Βαρβάρα ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

Στην Αθήνα το σκήνωμα της Αγίας Ελένης: Κοσμοσυρροή στο Αιγάλεω

Παρόντες στην τελετή υποδοχής ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς έξω από την Εκκλησία του Αγίου Μάρκου στην Αγία Βαρβάρα στο Αιγάλεω,  όπου έγινε  η επίσημη υποδοχή του Τιμίου Ξύλου και του Ιερού Σκηνώματος της Αγίας Ελένης. Το ιερό σκήνωμα έφθασε στο Ναό λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ.