Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Δικαίωση Αλέξη για ΑΝΑΠΤΥΞΗ! Δεκάδες ιερόδουλες απ’ όλη την Ελλάδα στα Χανιά για το στόλο…

Στην προβλήτα του νατοϊκού αγκυροβολίου Μαραθίου βρλισκεται αγκυροβολημένο από χθες το πρωί το πυρηνοκίνητο αμερικανικό αεροπλανοφόρο “USS George H.W. Bush”, στο οποίο επιβαίνουν περίπου 6.000 στρατιώτες.
H  άφιξη του αεροπλανοφόρου στη Σούδα, αναδεικνύει μια οικονομική διάσταση αυτών των επισκέψεων, η οποία αποτελεί “ταμπού” για τις τοπικές κοινωνίες. Ακούμε, γνωρίζουμε μα κάνουμε πως δεν βλέπουμε.
Σύμφωνα με τα Χανιώτικα Νέα, για να καλυφθούν οι... ανάγκες του στόλου, κατέφθασαν στα Χανιάμεγάλος αριθμός εκδιδόμενων γυναικών -  από την Ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και την υπόλοιπη Κρήτη - για τα μπαρ και τους οίκους ανοχής της πόλης.
Μάλιστα, οι αριθμοί μιλούν για ένα αριθμό από 200 έως και 300 γυναίκες!
Μετά πάντως τα τελευταία επεισόδια που έγιναν στα Χανιά με μεθυσμένους ναύτες πριν μήνες, αυτή τη φορά η βάση φαίνεται να λαμβάνει προληπτικά μέτρα καθώς έχει ενημερώσει τα καταστήματα πως για οποιοδήποτε επεισόδιο θα μπορεί ο καταστηματάρχης να καλέσει δυο τηλέφωνα που του δίνουν ώστε άμεσα να επιληφθούν οι μυστικοί αστυνομικοί που έχουν αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.
Επίσης έχει γίνει σύσταση στους ναύτες από τη βάση να πίνουν μπύρες και όχι άλλα ποτά.
 press-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.