Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΝΕΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ... ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ !!! ΕΛΑ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ !!!

 

ΟΙ ΑΛΗΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ…την ώρα που σας πουλάν πατριωτισμό με την δήθεν αντιπαλότητα στον Ερντογάν, την ώρα που σας δουλεύουν με το GREXIT…

ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΎΝ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΝΌΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΣΕ ΆΣΧΕΤΟ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ ΔΊΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ…


Πλέον δεν χρειάζεται να φοιτήσεις σε ελληνικό σχολείο παρα για λίγο…μπορείς να φοιτείς στο Μπαγκλαντές και τσούπ έρχεσαι στο Ελλαδιστάν και …όποια ηλικια γράφεσαι σε σχολείο και ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ….και…. την πατρίδα μου

ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ…ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΦΑΝΕΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΝ ΧΟΤ ΣΠΟΤ , ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝ ΑΨΟΓΕΣ ΠΡΟΣΟΧΕΣ για να τις διαβάστε στα λαδωμένα στρατιωτικά ιστολόγια………

Σε λίγο θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για την συντελούμενη ΠΡΟΔΟΣΙΑ …για την οποία %#^%*&968…..ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ… ΟΛΟΙ

Μπείτε ΕΔΩ  στο άντρο της γενοκτονίας

Θα δείτε την κάτωθι εικόνα…οι συνωμότες σε άσχετο νομοσχέδιο και νύχτα ολοκληρώνουν την προδοσία…
Η εικόνα που εμφανίζεται έχει σε σημείο 7 pdf στο τέταρτο πατήστε επάνω και ΄στην σελίδα 17 θα διαβάσετε τον ανθελληνικό εμετό…γαμώ τη μανα τους…ανοίξτε το ΕΔΩ
 


Ο αρχικός νόμος 4332/2015 (ΦΕΚ 76Α/2015) λέει στο άρθρο 1Β παράγραφος 1 οτι αλλοδαπός αποκτά ιθαγένεια με 2 περιπτώσεις :
1. Αν τελειώσει ελληνικό δημοτικό και γυμνάσιο ή
2. Αν τελειώσει ελληνικό γυμνάσιο και λύκειο.
Τώρα με την τροποποίηση στην σελίδα 17 με το άρθρο 7 παράγραφος 5 (κλικ εδώhttp://www.hellenicparliament…. και πάμε στη σελίδα 17) λογικά τα περισσότερα σχολεία της αλλοδαπής μάλλον ακολουθούν το υποχρεωτικό ελληνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και διδασκαλίας (μάλλον η τροποποίηση εννοεί τα έτη σπουδών).
Οπότε πρακτικά ο αλλοδαπός που είναι :
1. 13 ετών και έχει τελειώσει στην αλλοδαπή δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έρχεται Ελλάδα και σε 2 χρόνια τελειώνει τρίτη γυμνασίου και παίρνει υπηκοότητα.
2. 14 ετών και έχει τελειώσει στην αλλοδαπή δημοτικό και πρώτη και δευτέρα γυμνασίου έρχεται Ελλάδα και σε 1 χρόνο τελειώνει τρίτη γυμνασίου και παίρνει υπηκοότητα.
3. 15 ετών και έχει τελειώσει στην αλλοδαπή γυμνάσιο αυτόματα υπηκοότητα?
4. 16 ετών και έχει τελειώσει στην αλλοδαπή γυμνάσιο και πρώτη λυκείου έρχεται Ελλάδα και σε 2 χρόνια τελειώνει τρίτη λυκείου και παίρνει υπηκοότητα.
5. 17 ετών και έχει τελειώσει στην αλλοδαπή γυμνάσιο και δευτέρα λυκείου έρχεται Ελλάδα και σε 1 χρόνο τελειώνει τρίτη λυκείου και παίρνει υπηκοότητα.
6. 18 ετών και έχει τελειώσει γυμνάσιο και λύκειο παίρνει αυτόματα υπηκοότητα.

ΥΓ
Μήπως αντιλαμβάνεστε γιατί ο αρχιαληταράς ήθελε και ψήφο στα 16;;;
Μήπως αντιλαμβάνεστε πόσο πατριώταρος είναι ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;;;;
ΑΛΗΤΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ
ΥΓ 2…για ποια ουφο και παράξενα να γράψουμε όταν οι αλητοπούστηδες συστηματικά σκοτώνουν την ΕΛΛΑΔΑ
ΥΓ 3 ΟΙ  ΤΗΣ ΧΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ;;;; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ  ΚΟΤΟΥΛΕΣ;;;;

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

ΡΑΓΙΑΔΕΣ

ΥΓ4   ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΝΝΝΝΣΤΟΛΟΙ…Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΩ…….. ΚΑΙ ΕΣΑΣ….

http://www.paraxeno.com/41177/nea-tropopiisi-sto-nomo-ithagenias-tha-sas-exafanisoun-iste-panivlakes/

 Επίθεση Γ. Αμυρά για την διάταξη για την ιθαγένεια
 

Το Ποτάμι έσωσε την ψηφοφορία του άρθρου 29 για την ιθαγένεια, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Γιώργος Αμυράς, σχολιάζοντας ως «κυβερνητική ζαλάδα» την τοποθέτηση του συγκυβερνώντος κόμματος των ΑΝΕΛ επί της διάταξης.
Ο κ. Αμυράς υπογράμμισε, πως αν δεν ήταν το Ποτάμι και ο βουλευτής του, Γ. Μαυρωτάς, ο μοναδικός βουλευτής που μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισαν υπέρ του άρθρου που τροποποιεί τον Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή, τότε η ρύθμιση δεν θα μπορούσε να εισαχθεί στην Ολομέλεια, αφού την είχαν καταψηφίσει οι ΑΝΕΛ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης είχαν δηλώσει επιφύλαξη.
«Εμείς, είμαστε περήφανοι που ψηφίζουμε το άρθρο αυτό», ανέφερε ο κ. Αμυράς και απευθυνόμενος προς την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, ρώτησε: «Εσείς τι έχετε να πείτε για τον συγκυβερνήτη σας;».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, κατέθεσε μάλιστα στα πρακτικά, φωτογραφία των αδερφών Αντετοκούμπο από το NBA -στην οποία ο Γιάννης και ο Θανάσης πανηγυρίζουν με την ελληνική σημαία στους ώμους τους- και τόνισε: «Αυτά τα παιδιά θεωρούν την χώρα μας πατρίδα τους, εμείς τι κάνουμε γι αυτά;».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Ὁ Ἡράκλειτός φησι τοῖς ἐγρηγορόσιν ἕνα καὶ κοινὸν κόσμον εἶναι, τῶν δὲ κοιμωμένων ἕκαστον εἰς ἴδιον ἀποστρέφεσθαι.

Για τους ξύπνιους ένας και κοινός κόσμος υπάρχει, αλλά κάθε κοιμισμένος ξαναγυρνά στο δικό του ιδιαίτερο κόσμο.
[Κάντε «κλικ» εδώ]

 http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2017/02/blog-post_10.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.