Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Όσο υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ...! Αντί να πάνε εκδρομή οι μαθητές του 7ου ΕΠΑΛ προτίμησαν να βοηθήσουν μια οικογένεια από την Αγία Παρασκευή


ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Παραδόθηκαν τα χρήματα από τους Μαθητές του 7ου ΕΠΑΛ Αθηνών στον Πατέρα του 5χρονου από την Αγία Παρασκευή , που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται σε ειδική κλινική της Ιταλίας όπου και ακολουθεί ειδική νοσηλεία χημειοθεραπείας .
Τα χρήματα που μάζεψαν οι μαθητές από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου τους , παραδόθηκαν στον πατέρα από τον Διευθυντή του 7ου ΕΠΑΛ Αθηνών κ. Χαράλαμπο Δημολιάτη .
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρήματα αυτά, είχαν ως πρωταρχικό σκοπό την πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής, αλλά όταν έγινε γνωστό το θέμα της ασθενείας του 5χρονου , αμέσως οι μαθητές σε γενική συνέλευση αποφάσισαν χωρίς δεύτερη σκέψη να βοηθήσουν την οικογένεια.
Αξίζει να σημειωθούν οι χορηγίες ΔΩΡΕΑΝ προϊόντων από τα Σουπερ Μάρκετ “Σκλαβενίτης” , των Σουπερ Μάρκετ Προμηθευτικής ( Κοντόπευκου Αγίας Παρασκευής ) , του Δήμαρχου Αγίας Παρασκευής κ. Ιωάννη Σταθόπουλου και του Πρόεδρου Δ.Σ κ. Γεράσιμου Βλάχου καθώς και του Ιδιοκτήτη της Καφετερίας «See You” στο Νομισματοκοπείο που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση .
Mε εκτίμηση Εκ μέρους των Μαθητών του 15μέλους των Μαθητών του 7ου ΕΠΑΛ Αθηνών Φώτης Ν. Αλεξόπουλος Πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.