Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Λαμία: 17χρονη ξύπνησε και είδε τους κλέφτες μέσα στο σπίτι ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΛΟΣΤΟ Ή ΤΣΕΚΟΥΡΙ


Η 17χρονη άκουσε θόρυβο και ξύπνησε. Όταν άνοιξε την πόρτα είδε τους διαρρήκτες με τις κουκούλες να ανεβαίνουν την εσωτερική σκάλα του σπιτιού...

Συνέβη λίγο μετά τις 10:00΄ το βράδυ της Πέμπτης στα Καλύβια Λαμίας. Η 17χρονη ήταν μόνη στο σπίτι και κοιμόταν στο δωμάτιό της, που βρίσκεται στον επάνω όροφο του σπιτιού.

Οι διαρρήκτες, που προφανώς νόμιζαν ότι δεν κάνεις στο σπίτι, παραβίασαν την πόρτα με λοστό ή με τσεκούρι και μπούκαραν μέσα. Έκαναν άνω κάτω το ισόγειο ψάχνοντας για χρήματα και χρυσαφικά.

Η 17χρονη κάποια στιγμή μέσα στον ύπνο της άκουσε θόρυβο, καθώς επίσης και φωνές. Μόλις άνοιξε την πόρτα από το δωμάτιο της έπαθε σοκ.

Είδε δυο νεαρούς μετρίου αναστήματος με κουκούλες να ανεβαίνουν την εσωτερική σκάλα και μάλιστα κάτι έλεγαν μεταξύ τους χωρίς όμως η 17χρονη να μπορέσει να καταλάβει.

Το κορίτσι έβαλε τις φωνές και ευτυχώς οι διαρρήκτες, που δεν ήξεραν αν ήταν άλλος μέσα στο σπίτι, κατέβηκαν τη σκάλα και το έβαλαν στα πόδια. Είχαν προλάβει όμως να πάρουν τα χρυσαφικά της οικογένειας.

Η κοπέλα, που μέσα στην ατυχία στάθηκε τυχερή αφού δεν έγινε τίποτα χειρότερο, σοκαρισμένη ενημερωσε την αστυνομία και τους δικούς της.

Δυστυχώς τα κρούσματα των διαρρήξεων είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή, όχι μόνο τη νύχτα αλλά και την ημέρα, που οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν από τα σπίτια τους
 lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.